FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2020.03.13.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas - HR-Rent Kozármisleny FC
 

Zártkapus mérkőzésen fogadjuk a Kozármislenyt

Mint köztudott, a Magyar Labdarúgó Szövetség a Magyar Kormány (2020. március 11-ei) rendkívüli döntését követően visszavonásig az összes (hivatalos, felkészülési, klub által rendezett egyéb) magyarországi labdarúgó- és Futsal mérkőzés zártkapus megrendezését rendelte el.

Ennek következtében első csapatunk Kozármisleny elleni NB III-as hazai bajnoki mérkőzése is nézők nélkül kerül majd lebonyolításra szombat kora délután.

Természetesen nem így képzeltük el az idei első hazai tétmérkőzésünket, de nincs mit tenni, bele kell törődnünk a jelenleg kialakult helyzetbe. Játékosainknak azonban meg kell próbálniuk elvonatkoztatni és ebben a könnyűnek egyáltalán nem nevezhető, kételyekkel teli időszakban a legjobb teljesítményüket kell nyújtaniuk.

A két csapat között jelenleg hat pont a differencia, tehát ha fel szeretnénk zárkózni az élmezőny mögé, akkor mindenképpen otthon kellene tartanunk mindhárom bajnoki pontot. Az őszi összecsapáson igen fájó, 4:0 arányú vereségbe szaladtunk bele idegenben, így mindenképpen van miért törlesztenünk március 14-én.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas - HR-Rent Kozármisleny FC

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.03.14. (szombat, 14:30)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep

MLSZ Adatbank