FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.12.03.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U17 - Dabas-Gyón FC (0:1)
 

Majzik Bertalan, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a Dabas-Gyón FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

"Álmosan kezdtünk annak ellenére, hogy már a nyolcadik percben megszereztük a vezetést. Szép akciókat vezettünk, és folyamatosan őröltük fel ellenfelünket. A félidő vége felé már látszott rajtuk, hogy fizikai problémáik vannak. Hiszen két perc leforgása alatt kétszer is sikerült betalálnunk utóbbit büntetőből.

A másodikat játékrészt pedig rögtön góllal kezdtünk, ami végleg eldöntötte a mérkőzés sorsát. Innentől kezdve pedig örömfocivá alakult a mérkőzés a mi szempontunkból. Mindenki a másikkal szeretett volna gólt rúgatni, ezekbe azért sok hiba csúszott. A Gyónnak már nem maradt ereje, sem hite a támadásokra. Így eléggé egyoldalúvá vált a mérkőzés hátralevő része. Tudom, hogy egy ilyen meccsen mindenki végig szeretné játszani, de így legalább mindenki kivette a részét a sikerből. Mindig a kötelező győzelmek a legnehezebbek, de ma magabiztos játékkal nagyon könnyedén vettük ezt az akadályt.

Hajrá FC Dabas!"

FC Dabas U17 - Dabas-Gyón FC 7:0 (3:0)
Gól: Czili D (8'), Gáspár Zs (34'), Talapka I (36'), Bujdosó D Z (46'), Veszelovszky B (59'), Gáspár Zs (79'), Gáspár Zs (87')

MLSZ Jegyzőkönyv