FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.11.29.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas - Szentlőrinc SE
 

Bízva a szép búcsúban

Elérkezett a 2019-es esztendő utolsó tétmérkőzése első csapatunk számára. A 15 bajnoki fordulót követően a tavaszi 1. és 2. játéknap is még idén megrendezésre kerül, ennek következtében a Kelen SC elleni ütközet után még a tabella 2. helyén álló Szentlőrinc SE ellen is számot kell adnunk jelenlegi tudásunkról.

Erős Károly legénysége a bajnokság hajrájára egész jól magára talált, amit a legutóbbi három összecsapáson elért 7 pont maximálisan bizonyít. Reméljük, az utolsó mérkőzésünkön sem törik meg az utóbbi hetekben látott javuló tendencia és minimum egy, de inkább három ponttal gazdagodva térhetünk rá a téli pihenőre.

Feladatunk a hazai pálya ellenre sem ígérkezik egyszerűnek, mivel soros ellenfelünk az a Szentlőrinc SE lesz, aki a jelenlegi éllovas PMFC legfőbb és lényegében egyetlen üldözője. Legutóbbi öt bajnoki mérkőzésükből négyet megnyertek a piros-feketék, egyedül a Szabadkikötő ellen szenvedtek nagy meglepetésre 3:1 arányú vereséget.

A tabella tükrében egyértelműen a Szentlőrinc számít a mérkőzés esélyesének (még idegenben is), azonban az idei ősszel már többször bizonyítottuk, hogy az FC Dabas ellen nem mehet senki sem biztosra, bárkit, bármikor és bárhol képesek vagyunk legyőzni. Sajnos továbbra is igen szűkös a játékoskeretünk, azonban már csupán erre az egyetlen mérkőzésre kell erőt merítenie futballistáinknak, azt követően pedig tavaszig lesz idő bőségesen a sorokat rendezni.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas - Szentlőrinc SE

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.12.01. (vasárnap, 13:00)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep

MLSZ Adatbank