FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.11.27.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Kelen SC - FC Dabas (1:1)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a Kelen SC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Egy futballra alkalmatlan pályán kellett játszanunk, ahol így sportszakmai értéke nem volt a mérkőzésnek. Az nagyon nagy pozitívum, hogy senki nem sérült meg. Egy picit azért bosszúsak voltunk, mivel a végén ugyan sikerült megszereznünk a vezetést, ellenfelünk egy kavarodást követően egyenlíteni tudott. Amúgy egy döntetlen-szagú mérkőzés volt, ahol játékról ugye nem tudunk beszélni, mert a pálya alkalmatlan volt rá. A pontrúgásoké volt a főszerep és természetesen a mentalitásé.

Sajnos félidőben kényszerűségből ismét cserélnem kellett, Fritz Attila sérült meg. Ez nem jó hír, mivel amúgy is kevesen voltunk, vagyunk és így leszünk is az utolsó idei mérkőzésünkre. Összességében csak dicsérni tudom a csapatot, mivel a körülményeket félretéve mindenki csúszott, mászott. Fájó, hogy a ráadásban kaptuk a gólt, de a realitás mégis az, hogy döntetlen lett az eredmény. Azt nem tudom megmondani, ha jó pályán játsszuk le a mérkőzést, mi lett volna a végkifejlet, de talán jobban tudtunk volna dominálni, játékban mindenképpen.

Azt gondolom ebben az NB III-as mezőnyben minden pontot nagyon meg kell becsülni, így ezt is meg kell. Úgy vélem lehetőségeihez mérten nagyon jó pozícióban van jelenleg az FC Dabas, lényegében ott van, ahova vártuk.

Egy bónusz meccsünk van még hátra a Szentlőrinc ellen hazai pályán. Nagyon bíztam benne, hogy az őszi hullámzó teljesítményünk így a végére kiegyenesedik. Ez így is lett, reméljük a végére még egy esetleges bravúrral fel tudjuk tenni arra a bizonyos "i"-re a pontot. "

Kelen SC - FC Dabas 1:1 (0:0)
Gól: Kasza D (92') ill. Takács K (85')

MLSZ Adatbank