FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.11.26.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Taksony SE - FC Dabas U19 (1:0)
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője a Taksony SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

"Fáradtan, tompán mozogtunk, s a mély talaj is ellenünk dolgozott. Ellenfelünk ott tördelte a játékunkat, ahol tudta, s igazi birkózás alakult ki a futballuk helyett. Próbáltuk játszani a játékunkat, amely mezőnyben nem volt rossz ilyen körülmények között, de 20 méternél elfogyott a tudomány, s kirúgtak minket a gatyánkból. Tipikus egy gólos meccs volt, ahol ellenfelünk egy kapufáig és egy elhibázott büntetőig jutott az első játékrészben, nálunk pedig Czili, Szőrös, Lukasik hagyott ki hatalmas helyzetet.

A második félidőben a kényszerű cseréink egy felforgatott hadrendhez vezettek, amelybe bele is hibáztunk, s ellenfelünk megszerezte a vezetést. Tettük a dolgunkat becsülettel, de nem volt éle a játékunknak. Ez egy ilyen nap volt, a hazaiak a lelkesedésükkel bedaráltak minket.

Gratulálok a győzelmükhöz! Úgy érzem, hogy jókor lett vége a bajnokságnak, mert kiégtünk, s elfogytunk a mai meccsre, amely érthető a hétvégét figyelembe véve.

Hajrá FC Dabas!"

Taksony SE - FC Dabas U19 1:0 (0:0)
Gól: -

MLSZ Jegyzőkönyv