FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.11.26.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Taksony SE - FC Dabas U17 (2:3)
 

Majzik Bertalan, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a Taksony SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

"Végre teljes kerettel utaztunk Taksonyba. Tudtuk nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen a pálya talajából erre lehetett következtetni.

Mi próbáltunk játszani az elejétől fogva, míg a hazaiak a párharcokat keresték és előrevágott labdákkal akartak zavart okozni védelmünkben. A támadó harmadban pontatlanok voltunk, a középpályán kevés párharcot nyertünk. Ennek ellenére két ziccerünkből sikerült egyet berúgnunk. A hazaiak csak pontrúgásból veszélyeztették a kapunkat. Egy ilyen szituációból sikerült is egyenlíteniük. Döntetlennel mentünk be az öltözőbe.

A második játékrészben sokkal agilisabban játszottunk, és szép akciókat vezettünk. Majd a 60. perc környékén egy kakaskodás után Sepsi Bálinttot kiállította a játékvezető. Ez semmit sem változtatott a játékunkon, hiszen mi ugyan úgy támadtunk és újra megszereztük a vezetést. Erre a Taksony megint kiegyenlített szinte a semmiből. Cseréltem és az utolsó negyed órában, 3-4-2 felállással a győzelem megszerzése volt a cél. Nyolc perccel a lefújás előtt harmadik gólunkat is megszereztük. Még ez után is voltak ziccereink, de sajnos azok már kimaradtak. Így az eredmény sem változott.

Ma mindent megtettünk a sikerért. A mérkőzés nagy részében tetszetősen és gólratörően futballoztunk, még 10 emberrel is. Akkor sem estünk kétségbe mikor kétszer is kiegyenlített ellenfelünk. Több hetes szenvedést zártunk le a mai győzelmünkkel. Látszik mennyi lehetőség van a csapatban, ha teljes létszámban tudunk kiállni mérkőzéseinkre.

Hajrá FC Dabas!"

Taksony SE - FC Dabas U17 2:3 (1:1)
Gól: Czili D (36'), Czili D (68'), Gáspár Zs (82')

MLSZ Jegyzőkönyv