FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.11.21.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: Kelen SC - FC Dabas
 

Tovább a megkezdett úton

Két győztesen megvívott bajnoki mérkőzést követően mi más lenne a sereghajtó Kelen SC ellen a célunk, mint az újabb három pont bezsebelése. Az Iváncsa elleni bravúros hazai győzelmet követően nagy meglepetésre, a remek erőkből álló DPASE ellen idegenben is be tudtuk gyűjteni a három pontot, így remek hangulatban, megfelelő önbizalommal várhatjuk soron következő bajnoki mérkőzésünket. Lassan közeleg az őszi szezon vége, két forduló van csupán hátra, így ha kevesen is vagyunk, mindent meg kell tenniük, hogy szépen zárhassuk a 2019-es évet.

Viszontagságos őszi szezonon vagyunk túl, tele hullámvölgyekkel, de a végére csak összeállt a dolog, ezt pedig ki kell aknáznunk. Jó szériában vagyunk, a szerencse is mellénk állt az elmúlt hetekben, így mindenképpen bizakodva várhatjuk a Kelen SC elleni vasárnapi ütközetet. Noha soros ellenfelünk az utolsó helyen szerénykedik, mégsem jelenthetjük ki biztosan, hogy csak mi győzhetünk. Nagyon kiegyensúlyozott a csoport, ráadásul a Kelen SC sereghajtó mivolta ellenére a Kecskemét és a Budapest Honvéd ellen is képes volt a döntetlen elérésére, a Szabadkikötőn pedig 7:0 arányban átgázolt, tehát óvatosan és teljes alázattal kell a mérkőzéshez állnunk.

Nem könnyíti meg helyzetünk a helyszín és a körülmények sem. A mérkőzés helyszínéül szolgáló csepeli stadion ugyanis köztudottan hagy némi kívánnivalót maga után. A pálya talaja lényegében alkalmatlan a folyamatos játék megvalósítására. Ennek következtében egyértelműen változtatnunk kell a bevett recepten és célfutballra lesz szükségük, ha jó eredményt szeretnénk elérni. Reméljük beigazolódik a papírforma és tovább tudunk menetelni a megkezdett úton.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Kelen SC - FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.11.24. (vasárnap, 13:00)
Helyszín: Csepel Stadion

MLSZ Adatbank