FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.11.19.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U17 - Nagykáta SE (1:2)
 

Majzik Bertalan, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a Nagykáta SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

" Szegény embert még az ág is húzza. Hiszen ketten betegség miatt nem tudtak játszani, és még a bemelegítés közben is változtani kellett a felálláson. Így öt kezdőjátékosomat kellett nélkülöznöm a mai mérkőzésről.

Az ellenfelünk már a mérkőzés elejétől kezdve támadólag lépett fel. Mezőnyfölényben játszottak, de vagy az utolsó passzaikba hiba csúszott, vagy mi tudtunk szerelni. Mi védekeztünk és abból kontráztunk, de kevésszer sikerült a vendégek kapuja elé érnünk. Majd a félidő közepén egy védekezési hibánkat kihasználta a Nagykáta és megérdemelten szerezte meg a vezetést. Rá 5 percre egy szerencsés góllal sikerült egalizálnunk. Így döntetlennel vonultunk pihenőre.

A második félidőben még nagyobb nyomása alá helyezett bennünket a Nagykáta, alig tudtunk kijönni a kapunk elöl. Ebben a periódusban csak védekeztünk, támadásra nem maradt erőnk. Majd amikor már azt gondoltunk átvészeltük a mérkőzés ezen szakaszát, egy vitatható büntetőből megint hátrányba kerültünk. Hozzáteszem, előtte egy jogos büntetőt nem fújtak be nekik. Az utolsó negyed órában minden erőtartalékunkat mozgósítottuk az egyenlítésért, viszont ellenfelünk is lezárhatta volna a mérkőzést kontrákból. Az eredmény már sajnos nem változott.

Akik ma játszottak mindent megtettek a sikerért. Csak dicséret jár nekik, hiszen egymásért küzdöttek a pályán, ez ma csak erre volt elegendő. Remélem, ennél már rosszabb nem jöhet, hiszen 4-5 meghatározó játékos nélkül lépünk pályára minden hétvégén. Ez bármilyen csapat életében nehézségeket okozna.

Hajrá FC Dabas! "

FC Dabas U17 - Nagykáta SE 1:2 (1:1)
Gól: Gáspár T (32')

MLSZ Jegyzőkönyv