FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.11.19.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: DPASE - FC Dabas (1:2)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a DPASE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Azzal kezdeném, hogy bár megszereztük a három pontot, de igen nagy árat fizettünk ezért a győzelemért. Egy súlyos belépőt követően Sánta Attila személyében egy meghatározó játékosunkat veszítettük el. Elszakadt a keresztszalagja, így nagyon hosszú, minimum fél éves kihagyás vár rá, ami nagyon érzékenyen érint bennünket.

A mérkőzésre térve, a Dunaújváros jól kezdett, pontrúgásból két kapufájuk volt, valamint Kersák Rolandnak is bravúrral kellett többször védenie. Mezőnyfölényben volt ellenfelünk, nem nagyon találtuk a védekezésünket, nem tudtunk azokon a helyeken labdát szerezni, ahol eddig tudtunk, így hátrébb szorultunk és jóval nehezebb volt így építkezni. Az első félidő így el is csordogált és a szerencse összességében az volt, hogy csak egy gólt kaptunk.

A félidőben kicsit helyre kellett tenni a fejeket, de azt követően végre úgy játszottunk, ahogy már az első játékrészben is kellett volna. Crkvenjakov Dalibor és Takács Kornél is nagyon jól szállt be, mindketten nagyban hozzájárultak a győzelem kicsikarásához. A hazai csapat az egyik kiállítást még alighanem elbírta volna, de a két fős emberhátrány már soknak bizonyult számukra. Türelmesek voltunk, jó felállást választottunk és összességében kijelenthető, két szép gólt rúgva meg tudtuk fordítani az eredményt.

A kiállítás ellenére is nagy győzelem volt ez a vasárnapi, mert az eredményeket látva kijelenthető, a DPASE az osztály egyik meghatározó csapata. Az első félidő részünkről ugyanakkor az egyik leggyengébb volt, amit eddig produkáltunk, de szerencsére a második játékrészben már jobb felfogásban és ami még fontosabb, eredményesebben játszottunk.

A győzelmünket a mérkőzésen súlyos sérülést szerző Sánta Attilának ajánljuk, akit természetesen mielőbb várunk vissza a csapatba! "

DPASE - FC Dabas 1:2 (1:0)

Gól: Bíró Á (28') ill. Takács K (79'), Popov P (90')
Kiállítás: Csendes P M (66'), Tóth Á (68') ill. -

MLSZ Adatbank