FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.11.17.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U19 - Nagykáta SE (4:0)
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője a Nagykáta elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

" Kellemetlen ellenfelet ismerhettünk meg, akik mezőnyben nagy munkát végeztek és nagyon nehezen adták meg magukat. A védekezésünk jól zárt a mai napon, ugyan voltak hibák, de mindig ki tudtuk segíteni egymást. A támadójátékunk pontatlan volt nagyon, főleg az első játékrészben szórtunk el sok labdát, amely gátolta az építkezésünket. Azonban még így is tucatnyi lehetőségünk akadt a gólszerzésre. A szünetre 2:0-ás előnnyel vonultunk.

A mérkőzés folyamán többször is változtatni kellett a felállásunkon, hogy stabilak maradjunk, végül ez sikerült, hiszen kapott gól nélkül hoztuk le a találkozót.

Kiemelkedett Czili Dávid teljesítménye a második félidő hajrájára, aki rengeteg labdát szerzett, s tartotta a középpályánkat. Egy szépségdíjas fejessel és egy szép akciógóllal alakítottuk ki a végeredményt, ahol felőröltük a lelkes vendégeket.

Láttam már a csapatunkat szebben is futballozni, de ne legyünk telhetetlenek. Ellenfelünk megnehezítette a dolgunkat rendesen, de a kapunkra nem volt túl veszélyes.

Gratulálok a győzelemhez! Hajrá FC Dabas! "

FC Dabas U19 - Nagykáta SE 4:0 (2:0)
Gól: Pekker G L (4'), Czili B (37'), Farkas Cs (78'), Krizsán L (90')

MLSZ Jegyzőkönyv