FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.11.15.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: DPASE - FC Dabas
 

Villanyfényes mérkőzés vár ránk a DPASE otthonában

Vasárnap délután a forduló záró összecsapásán 16 órás kezdéssel a DPASE vendégeként lépünk majd pályára a dunaújvárosi stadionban. Amíg csapatunk a harmadik helyezett Iváncsa elleni győzelmével hangolt a hétvégi bajnoki mérkőzésre, addig a jelenleg 5. helyen álló vendéglátóink egy DMTK elleni 2:2-es idegenbeli döntetlennel. Alighanem ők is jobb eredményre számítottak a sereghajtó ellen, de úgy fest, Króner Péter csapata magára talált, amit a legutóbbi három fordulóban elért 5 pontja (1 győzelem, két döntetlen) bizonyít is. Ahogy azt már Erős Károly vezetőedzőnk is többször hangoztatta, ez az idei NB III Közép csoport roppant kiegyensúlyozott, egyszerűen nincs könnyű mérkőzés, még az utolsó helyezett ellen is vért izzadva lehet csak pontot vagy pontokat szerezni.

A vasárnapi összecsapás tétje számunkra egyértelműen a középmezőny első felébe való visszakapaszkodás lehetősége. Valamelyest bővült ugyan a játékoskeretünk a DPASE elleni bajnoki mérkőzésre, de így sem mondhatjuk, hogy kedvező helyzetbe lennénk a bevethető játékosok terén. A hátralevő fordulókban mindent meg kell tennünk, hogy további bravúrokat végrehajtva szerezzünk még pár pontot, amivel a 6-8. pozíció egyikét meg tudjuk tartani.

Ehhez az első lépés a vasárnapi mérkőzés lehet. Ugyan egyértelműen nem mi számítunk az összecsapás esélyesének, mégis megmutattuk már a közelmúltban, hogy ha odatesszük magunkat, emellett helyzeteinket megfelelő százalékban értékesítjük, akkor igenis tudunk mi győzni a DPASE otthonában is.

Így legyen most vasárnap is. Hajrá Dabas!

Mérkőzés: DPASE - FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.11.17. (vasárnap, 16:00)
Helyszín: Dunaújváros, Dunaújvárosi Stadion

MLSZ Adatbank