FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.11.10.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Ceglédi VSE - FC Dabas U17 (4:0)
 

Majzik Bertalan, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a Ceglédi VSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

" Kapkodva, pontatlanul kezdtük a mérkőzést. Ellenfelük partner volt ebben, hiszen ők sem tudtak folyamatos játékot kialakítani. Majd Petrányi Józsi megsérült és mivel egyetlen egy cserejátékosom volt a padon, ezt az első 10 perc után nem szerettem volna kihasználni, így a félidő hátralevő részében szinte eggyel kevesebben futballoztunk. Ennek ellenére a hazaiak csak pontrúgásból jelentettek veszélyt a kapunkra. Viszont a félidő közepén egy jogos büntetőből megszerezték a vezetést a hazaiak.

A félidőben cseréltem és sokkal agilisabb játékra ösztökéltem a csapatot. Ez 10 percig működött is, de aztán jött a kiállítás. A második gól után a mérkőzés lényegében eldőlt, szerencsére azonban a tartásunk megmaradt. Így is tudtunk kontrákat vezetni, sajnos ezekből azonban nem sikerült gólt lőni. A kapusom tizenegyest hárított, majd egy középre tartó lövés bement a kezei között. Sajnos a mai nap ilyen volt. Egy rossz szavam sem lehet rájuk.

A következő mérkőzésnek egy sérüléssel, egy kiállítással és egy 5. sárgával futunk neki. Jelenlegi helyzetben hiú ábránd, hogy idén egyszer teljes kerettel tudjunk kiállni.

Hajrá FC Dabas!"

Ceglédi VSE - FC Dabas U17 4:0 (1:0)
Gól: -

MLSZ Jegyzőkönyv