FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.11.08.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas - Iváncsa KSE
 

Kell a bravúr

Vasárnap ismét hazai pályán mérkőzik NB III-as első csapatunk. Erős Károly legénysége az elmúlt fordulóban nagy meglepetésre nem tudott egyetlen pontot sem otthon tartani a sereghajtó DMTK-val szemben. Most itt a javítási lehetőség, egy újabb esély, ismét Dabason, tehát hazai közegben, azonban már egy jóval komolyabb játékerőt képviselő csapat ellen kellene megszerezni a múlt héten elvesztegetett pontokat. Ezúttal a tabella harmadik helyezettje, az Iváncsa KSE látogat majd hozzánk a hét utolsó napján, akik ellen valóban bravúrra lesz szükségünk, ha pontot vagy pontokat szeretnénk szerezni. Természetesen nem kilátástalan a helyzet, az FC Dabas már többször is megmutatta és bebizonyította, hogy ebben a csoportban bárkire veszélyt tud jelenteni. Legnagyobb nehézségünk jelenleg a szűkös létszám, de reméljük edzői stábunk így is egy olyan ütőképes kezdőcsapatot tud felállítani, amivel teljesen egyenrangú felei lehetünk a dobogó legalsó fokán elhelyezkedő Iváncsa KSE-nek.

Soros ellenfelünk két hazai győzelemmel (Taksony, Dabas-Gyón) és egy idegenbeli döntetlennel (DMTK) hangolt a vasárnapi dabasi túrájára. Hátránya 6 és 10 pont az éllovas PMFC / Szentlőrinc párostól, így előre nem igen tud lépni, üldözői (DPASE és Monor) viszont "lőtávolságon" belül vannak, így nem igen engedhetik meg maguknak a dabasi botlást.

Csapatunk jelenleg a 9. helyen áll, de olyan szoros a középmezőny, hogy a forduló végeztével a 7-12. hely között nagy kavarodások is lehetnek, könnyedén javíthatunk, de akár ronthatunk is a jelenlegi pozíciónkon.

Fontos lenne tehát a győzelem mindkét fél számára, azonban mint tudjuk, csak egy győztes lehet. A döntetlennel lényegében egyik fél sem lenne maradéktalanul elégedett, bár jelen helyzetünkben minden egyes szerzett pontot meg kell becsülnünk.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas - Iváncsa KSE

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.11.10. (vasárnap, 13:30)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep

MLSZ Adatbank