FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.09.24.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Greenplan Balatonlelle SE - FC Dabas (1:3)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a Balatonlelle elleni Magyar Kupa továbbjutást követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Egy futballozni akaró csapat ellen játszottunk, ami azért megkönnyítette a dolgunkat, tehát nem egy abszolút védekezésre berendezkedett csapatról beszélhettünk. Helyenként jól játszottunk, a támadó zónában előrelépést tapasztalhattunk végre és hát ennek is köszönhető, hogy végül magabiztos győzelmet arattunk. Hiányérzetünk mindössze annyi lehet, hogy a három lőtt gól felett még volt egy ajtó-ablak ziccerünk, amit azonban nem rúgtunk be.

Ami azonban nagyon pozitív volt, hogy azt kértem, legyen egy építő jellegű mérkőzés a Monor elleni bajnoki előtt és ez így is lett. További öröm számomra, hogy a Popov Patrik sérülés után visszatérve két gólt tudott rúgni, úgyhogy úgy fest, a támadó szekciónk bővülni tud a bajnoki mérkőzésekre.

Természetesen azért a helyén kezeljük a győzelmet, de az is biztos, hogy az önbizalmunknak jót tett az RKSK mérkőzés vége és ennek az összecsapásnak a pozitív végkimenetele. Biztos vagyok benne, hogy ez meg fog minket lökni, a játékosok is többet fognak majd vállalkozni, mert mint tudjuk, ha van egy-két jó végkimenetelű mérkőzés, a játékos is jóval többet mer bevállalni. Az szintén tetszett, hogy senki nem vette félvállról, mindenki beleállt a mérkőzésbe, a védekezésünk egy-két apró hibát leszámítva nagyon stabil volt.

Összességében tehát kijelenthető, hogy ez egy abszolút építő jellegű győzelem volt, de mindemellett a realitás talaján kell maradnunk, mert tudjuk, hogy a bajnokikon ennél jóval többre lesz szükségünk. De ismét jó úton vagyunk, és ez a lényeg."

Greenplan Balatonlelle SE - FC Dabas 1:3 (0:2)
Gól: Laczkó D J (80') ill. Erős R (16'), Popov P (45'), Popov P (56')

MLSZ Adatbank