FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.09.22.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: REAC SI SE U18 - FC Dabas U19 (2:0)
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője a REAC SI SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

" Gratulálok a srácoknak a játékhoz! Kitűnően futballoztunk az egész meccs alatt, csak a gól hiányzott. Mind a két félidőben kidolgoztunk 4-4 ziccert a nulláig, de nem tudtunk egyet sem értékesíteni. Az ellenfelünk kapusa megfogott mindent, ahogy az lenni szokott, kétszer elsült a lábuk, amellyel eldöntötték a találkozót.

A mérkőzés ritmusa rendben volt, lüktetett a játék, kemény, határozott letámadások jellemezték a két csapatot a támadó harmadban. Mertünk futballozni, szép labdakihozatalokat mutattunk be, nem voltunk megijedve egy kicsit sem. Ha ez az eredmény most fordítva lenne, nem szólhatna a REAC egy szót sem. Igazságtalan a sorstól a vereség, de valamikor bűnhődnünk kell az augusztust. A vereség ellenére taktikailag is sokat léptünk előre, működött az, amit elterveztünk, csak elfelejtettünk gólt bepakolni a szertárban. Ritkán mondok ilyet, de tényleg magas színvonalú volt az osztályhoz képest a játék.

Nem vagyunk könnyű helyzetben, mert az U19-es mezőny koncentrálódott minőségben, ahol sokkal több jó képességű csapat van, amely mostanra már kirajzolódott szépen. Egyetlen könnyű meccsünk nem lesz, amely jót tehet a bajnokságnak. A jövő héten az új exerlights programot próbálgatjuk és egy kapura lövésből, befejezésekből álló blokkal készülünk a szintén kimagasló RKSK ellen.

Hajrá FC Dabas! "

REAC SI SE U18 - FC Dabas U19 2:0 (0:0)
Gól: -

MLSZ Jegyzőkönyv