FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.09.22.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: REAC SI SE U16 - FC Dabas U17 (2:1)
 

Majzik Bertalan, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a REAC SI SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

"Nehéz mérkőzésre számítottam, hiszen öt játékosom is hiányzott. Egy srác sérülten, egy pedig betegen vállalta a játékot. Ennek köszönhetően a védekezésre helyeztük a hangsúlyt, amit többé-kevésbé meg is oldottunk, ráadásul még egy védekezési hibát ki is használtunk, amivel előnnyel vonultunk a szünetre.

A második félidőben egy kontratámadás révén lezárhattuk volna a mérkőzést, de ez sajnos kimaradt. Ezután teljesen beszorultunk a saját kapunk elé. Egy jól eltalált hazai lövés után megérdemelten egyenlített ki a REAC. Reménykedtem, hogy ki tudjuk húzni a hátralévő időt. Játékosaim elkészültek erejükkel és 5 perccel a vége előtt egy védelmi megingásunkat gólra váltottak a vendéglátók.

Büszke vagyok a srácokra, hiszen csúsztak másztak a pályán. Sajnálom őket, hiszen egy pontot mindenképpen megérdemeltek volna a mai teljesítményünk után. Teljes csapatunkkal ez a mérkőzés simán hozható lett volna, ezért is bosszantó hogy pont nélkül távoztunk.

Hajrá FC Dabas!"

REAC SI SE U16 - FC Dabas U17 2:1 (0:1)
Gól: Veszelovszky B (41')

MLSZ Jegyzőkönyv