FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.09.20.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: Greenplan Balatonlelle SE - FC Dabas
 

Elkezdjük szereplésünket a Magyar Kupában

Több, szintén magasabb osztályú egyesület első csapatához hasonlóan az FC Dabas NB III-as kereténél sem a bajnokság játssza most hétvégén a főszerepet. Erős Károly játékosai ugyanis megkezdik szereplésüket a Magyar Kupa idei kiírásában. Első ellenfelünk a szintén harmadosztályban szereplő Greenplan Balatonlelle SE lesz. Az összecsapást idegenben vívjuk, szombat délután 15 órától.

Erős Károly szerint ez a mérkőzés remek erőpróba lesz, de ami még ennél is fontosabb, ezen az összecsapáson több olyan játékosnak is lehetőséget tud majd adni, akik bár a keretben vannak, eddig kevesebb játéklehetőséghez jutottak. Ennek köszönhetően a gyakran csak a kispadot koptat, valamint a sérülésből felépülő játékosaink mellett több fiatal is játéklehetőséget kaphat.

A némiképp felforgatott utazókeret azonban közel sem jelenti azt, hogy a továbbjutást nem tartanánk szem előtt, így mindenképpen a győzelem reményében utazunk el a Balatonlelle otthonába.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Greenplan Balatonlelle SE - FC Dabas

Esemény: Magyar Kupa mérkőzés
Időpont: 2019.09.21. (szombat, 15:00)
Helyszín: Balatonlelle, Balatonlellei Sportegyesület Sportpálya

MLSZ Adatbank