FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.09.16.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - Rákosmente KSK (1:0)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője az RKSK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Egy igen nehéz mérkőzésen vagyunk túl, de ami pozitívum, hogy sikerült megszereznünk a számunkra fontos három pontot. A siker értékét növeli, hogy ezt egy nagyon jó ellenfél ellen tettük meg.

Az akarással, a mentális résszel nagyon elégedett voltam, az utolsó pillanatig mentek a srácok. Helyenként azt mondom még nem is futballoztunk rosszul, továbbra is a helyzetkihasználással állunk hadilábon, ugyanis volt több olyan lehetőség is, amiből gólt tudtunk volna szerezni. Az mindenképpen további pozitívum, hogy végre nem kaptunk gólt, valamint az is a csapat erejét mutatja, hogy ugyan csak a végén, de mégis megszereztük azt a találatot, ami elég volt a győzelemhez. A kiállítás lényegében minket zavart meg, ott kissé kapkodóan játszottunk, ott türelmesebbnek kellett volna lennünk.

Talán ezen az összecsapáson visszakaptunk valamit abból, amit az elmúlt két mérkőzésen elvett tőlünk a sors. Akkor ugyanis legalább 1-1 pontot kellett volna szereznünk, de reméljük ez a győzelem most visszaadja a játékosoknak azt a hitét, hogy amit csinálunk az jó.

Nagyon nehéz mérkőzések elé nézünk, elég ha csak a Monorra és a Kecskemétre gondolunk, így abszolút nincs lazításra lehetőségünk. Reméljük sérültjeink (Popov, Sándli) mielőbb vissza tudnak térni és akkor a támadó szekciónkban még hatékonyabbak lehetünk.

Nagy gratuláció a csapatnak, mert ebben a helyzetben, így megoldani ezt a mérkőzést, hogy győztesen lehoztuk, minden dicséretet megérdemel."

FC Dabas - Rákosmente KSK 1:0 (0:0)
Gól: Fitos L (92') ill. -
Kiállítás: - ill. Peszmeg V (13')

MLSZ Adatbank