FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.09.15.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Felsőpakony KSE - FC Dabas II (4:1)
 

Tóth Ferenc, az FC Dabas II csapatának pályaedzője a Felsőpakony KSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

" Elszenvedtük az idei bajnokságban az első vereségünket.

A megye I-ből kiesett hazaiak a meccs elejétől domináltak, már a 3. percben büntetőhöz jutottak. Azonban ekkor még a kapufa megmentett minket a góltól. Továbbra is ők birtokolták többet a labdát, mivel a megszokottnál hátrébb húztuk meg a védelmünk vonalát. Reméltük, hogy a saját térfelünkön kialakuló létszámfölény következtében nem lesz terük kibontakozni, de nem így történt. A 20. percben már kétgólos hátrányban voltunk. Minden téren fölénk nőttek, bár volt nekünk is gólszerzési lehetőségünk.

A 2. félidőre négyet is cseréltünk, illetve támadóbb szellemben folytattuk a mérkőzést. Kiegyenlítettebb lett a játék, de a 70.percre megduplázta előnyét a Pakony. Tokics révén még a szépítés sikerült, de ilyen arányban is megérdemelten tartotta otthon a 3 pontot a hazai csapat.

Nincs mit szépíteni, egy jobb erőkből álló, bajnokesélyes csapattal szemben maradtunk alul. Jövő héten Örkényre látogatunk, van lehetőség a javításra.

Hajrá Dabas! "

Felsőpakony KSE - FC Dabas II 4:1 (2:0)
Gól: Pintér A (18'), Kordé K (19'), Pintér A (61'), Pintér A (65') ill. Tokics T (80')

MLSZ Jegyzőkönyv