FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.05.21.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - RKSK (2:3)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője az RKSK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

"Úgy gondolom, a tavaszi szezonban most játszottunk a legjobban. Birtokoltuk a labdát, kapufánk volt, sok lehetőséget alakítottunk ki, azonban vagy bravúrral védett az ellenfél kapusa, vagy nem találtuk el a kaput.  A mérkőzés elején sajnos gyorsan gólt kaptunk, ezt követően pedig jött a szokásos forgatókönyv, egy teljesen védekezésre berendezkedett ellenfél az eredményt tartva próbált kontrákat vezetni. Sajnos ezek ültek is számukra, az RKSK lényegében kontrákból lejátszott minket. A fiúk tették becsülettel a dolgukat, még a kiállítás után is megvolt a lehetőségünk a pontszerzésre, de végül mégsem jött össze.

Nagyon csalódottak vagyunk, mert abszolút miénk volt ez a mérkőzés, azonban ez most egy ilyen tavasz, amik az ősszel ültek, azok most nem jönnek össze. A csapatot nem lehet bántani a vereség ellenére sem, mert az első perctől az utolsóig mentek előre, tíz emberrel is, de mint tudjuk, ez a Közép-csoport ez ilyen, nagyon kiegyenlített a bajnokság, bárki megverhet bárkit.

Bízunk benne, hogy az utolsó két fordulóra a szerencse ismét mellénk áll és meg tudjuk tartani a 6. pozíciót. "

FC Dabas - RKSK 2:3 (1:2)
Gól: Fitos L (15'), Takács K (90') ill. Kokenszky N (2'), Kokenszky N (31'), Aranyos M (65')

Kiállítás: Erős R (71') ill. -

MLSZ Adatbank

További képek