FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2016.08.01.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Vecsési FC - FC Dabas (1 : 4)
 

Dajka László, az FC Dabas NBIII-as csapatának vezetőedzője a Vecsés elleni bajnoki főpróbát követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Azzal kezdeném, hogy ezen a meccsen fizikálisan teljesen rendben voltunk, ennek ellenére a második játékrészben sokat cseréltünk. Az első félidei összeállítás is azt tükrözte, hogy még mindig nem tudjuk biztosan, kinek az átigazolása rendeződik a jövő hétvégéig, így milyen kezdőcsapattal tudunk majd nekivágni a Pénzügyőr elleni összecsapásnak.

Összességében nem futballoztunk rosszul, de a bajnoki mérkőzések azért mások, így az eredményből messzemenő következtetéseket levonni továbbra is felesleges. Remélem a jövő héten sérüléssel bajlódó játékosaim közül is minél többen rendelkezésem tudnak majd állni. Gőzerővel készülünk a Pénzügyőr ellen, nagyon fontos a jó rajt, mi pedig szeretnénk győzelemmel kezdeni a szezont. "

Vecsési FC - FC Dabas 1 : 4 (1:3)
Gól: Takács K, Dobó R, Takács K, Lázár T