tao

 
 
 
 

KÉPEK - JUBILEUMI ÜNNEPSÉG

.

Szeptember 27-én délután a 65 éves FC Dabas jubileumi ünnepségére látogattak el a sportkedvelok a sári focipályán. A rendezvényen sporttörténeti kiállítással és mérkozésekkel emlékeztek a legrégebbi dabasi sportklub eseményeire, és lerakták a készülo sportcentrum alapkövét.

 

Az ünnepségrol készült képfelvételeket ide kattintva tekinthetik meg.

 

 

VIDEO - JUBILEUMI ÜNNEPSÉG

.

2014. szeptember 27-én délután a 65 éves FC Dabas jubileumi ünnepségére látogattak el a sportkedvelok a sári focipályán.

A rendezvényen sporttörténeti kiállítással és mérkozésekkel emlékeztek a legrégebbi dabasi sportklub eseményeire, és lerakták a készülo sportcentrum alapkövét.

 

Az ünnepségről készült felvételeket a képre vagy ide kattintva tekinthetik meg.

 

 
65 ÉVES AZ FC DABAS
MEGHÍVÓ
Tisztelettel meghívjuk Önt, családját és barátait
az FC Dabas SE születésnapi rendezvényére,
amelyre 2014. szeptember 27-én 14:00-kor kerül sor
a Dabas-Sári Sporttelepen
(Pálya u.1)
 
Kőszegi Zoltán polgármester
az FC Dabas SE elnöke
   
 
PROGRAMOK - 2014.SZEPTEMBER 27.
 

Szombaton ünnepli az FC Dabas fennállásának 65 évfordulóját. A jeles nap alkalmából a Sári sporttelepen egész nap programokkal várja a sportbarátokat az egyesület. Az ünnepi műsor délután 14.00 órakor kezdődik egy kiállítással, amely az egyesület történetét mutatja be, korabeli képek, és archív újságcikkeken keresztül, amelynek címe „AZ FC DABAS TÖRTÉNETE KÉPEKBEN A KEZDETEKTŐL NAPJAINKIG”.

A nap fő eseménye ezt követi amely már nem a múlttal, és a jelennel foglalkozik, hanem a jövőbe tekint, 14.30 órakor kezdődik az Utánpótlásközpont terveinek prezentációja. A terveket a Stefkó Károly az épület tervezője mutatja be. Ezt követően történik meg az alapkőletétel. A beruházás a TAO program keretén belül, önkormányzati önerővel, az FC Dabas SE közreműködésével valósul meg. A 2013-14-ös sportfejlesztési programban a 100 millió forintot hagyott jóvá erre a célra az MLSZ, a hiányzó mintegy 200 milliót a 2014-15-ös TAO forrásból kívánja az egyesület megvalósítani.

Az ünnepség díszvendége Dunai Antal lesz, aki elfogadta az egyesület meghívását. A PMLSZ-t Németh Antal szakmai igazgató képviseli, sajnos Benkő Tamás igazgató Úr egyéb elfoglaltságai miatt nem tud jelen lenni az ünnepen.

Hatvanöt éves a dabasi labdarúgás. A szombati rendezvény a régmúlttól, napjainkig mutatja be az egyesület életét, azonban fontos állomás az egyesület jövőjét tekintve az FC Dabas utánpótlásközpontjának alapkőletétele amellyel nem csak a dabasi labdarúgás hanem közvetett módon a magyar labdarúgás tovább fejlődésének az alapjait is szolgálja egyben. Hajrá Dabas, Hajrá Magyarország!

 
10:00
U15-ös bajnoki mérkőzés
NBII. Közép-Kelet csoport
FC DABAS U15 - CSEP-GÓL SE
helyszín: centerpálya
12:00
U14-es bajnoki mérkőzés
NBII.Közép-Kelet csoport
FC DABAS U14 - CSEP-GÓL SE
helyszín: centerpálya
12:00
Bozsik alközponti torna
U11-es és U13-as korosztály
helyszín: II-es pálya, műfüves pálya
14:00
Kiállítás az FC Dabas múltjából, jelenéből
megnyitja: Kőszegi Zoltán polgármester
helyszín: lelátó
14:30
A TAO-Program keretében megvalósuló FC Dabas Utánpótlásközpont terveinek bemutatója
a terveket ismerteti: Stefkó Károly tervező
helyszín: VIP-helység
15:00
U7-es és U9-es csapatok tornája
helyszín: centerpálya
 
   
A RENDEZVÉNY HIVATALOS PLAKÁTJAI