FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.05.02.
www.fcdabas.hu
UP
ANYU APU GYERE KI A MECCSRE!
 

Kedves játékosok Tisztelt szülők!

Szeretnénk egy igazán jó foci délutánt elsősorban az utánpótláskorú labdarúgóinknak, valamint az FC Dabashoz és az FC Dabas Utánpótlás játékosokhoz kötődő családtagok számára szervezni. A következő hazai NB III-as mérkőzésen azt szeretnénk, hogy az összes dabasi játékos anyukája, apukája, testvére, esetleg nagyszülője kilátogatna a felnőtt foci meccsünkre, amelyen a gyerekekkel közösen élvezhetnék és szurkolhatnák ki a győzelmet.

Azt gondoljuk, hogy a gyerekeknek ez felejthetetlen élmény lenne, amely hosszú ideig elkísérheti őket pályafutásuk során. A belépés ingyenes, annyi a kérésünk, hogy a felső ruházat piros és fehér színekből álljon. Ellenkező esetben a belépőjegy megváltása kötelező!

Hajrá Dabas!

 
 
2019.05.01.
www.fcdabas.hu
UP
Eredmények: Utánpótlás
 
U15
Tiszakécskei VSE - FC Dabas U15
2:1 (0:1)
 
Gól:
- Bagyinszki B (14')
  2019.04.30 (kedd, 16:00)  
     
U14
Tiszakécskei VSE - FC Dabas U14
5:1 (3:1)
 
Gól:
- Lacza G (9')
  2019.04.30 (kedd, 14:00)  
     

 
 
2019.04.30.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Eredmények: Öregfiúk
 
Öregfiúk
Táborfalva KSE - FC Dabas
1:4 (0:3)
 
2019.04.29. (hétfő, 18:30)
Gól:
- Wrábel J (8')
  MLSZ Jegyzőkönyv - Wrábel J (30')
  Eredmények / Tabella - Wrábel J (36')
    - Wrábel J (75')
     

 
 
2019.04.30.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U10 / U11
 

Ledő László, az FC Dabas U11-es csapat edzője a hétvégi kiemelt Bozsik tornát követően az alábbi értékelést adta:

" A kiemelt Bozsik szombat délutáni fordulójában BVSC pályára látogattunk. A délutáni torna felemásra sikeredett. Míg U11-es csapatunk az első mérkőzés kivételével, harcos fegyelmezett és helyenként tetszetős játékot mutatott, addig U10-es csapatunktól nem ezt láttuk.
Az U11-es csapat szombati mérlege 4 győzelem és egy vereség, de mint mondani szoktuk, az elsajátított játék a fontos inkább. A mai nap az is megvolt és még eredménnyel is párosult. Ezen a tornán Jozic Markó kapta az oklevelet, gratulálunk neki!

U 10-es csapatunk hullámzó teljesítményt nyújtott a mai napon. Volt nagyon jó periódus a mérkőzésein, de voltak olyan hibák is, amit már nem szabadna megcsinálni. Ettől függetlenül dolgozunk tovább, hogy ezeket a hibákat minimálisra tudjuk szűkíteni. Az U10-es csapatból Újvári Zalán kapta az oklevelet amihez neki is gratulálunk!

Hajrá Dabas "

 
 
2019.04.30.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Makó FC - FC Dabas (2:4) *
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a Makó FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

"Végig magabiztosan, kimondottan jól futballozva, szép gólokat szerezve gyűjtöttük be a három pontot. Akár nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna. A csapat mentális erejét az is bizonyítja, hogy az első 30 percben 3:0-s vezetés helyett összeszedtünk egy buta gólt és onnan sikerült fordítanunk az életéért küzdő Makó ellen. Ellenfelünk természetesen mindent megpróbált és azért tegyük hozzá, a kiállítás is kellett hozzá, hogy ne legyen végig "éles" a mérkőzés.

Rendben voltunk, a második játékrész pedig már csak arról szólt, mekkora lesz a különbség a végén. Hiányérzetem maximum abban volt, hogy sok olyan helyzetet nem sikerült gólig lejátszanunk, amiből egy valóban "éles" mérkőzésen csupán kevés vagy csak egy van. A célt azonban teljesítettük, begyűjtöttük a három pontot és emellett továbbra is hangoztatom, hogy az FC Dabas az NB III. Közép csoport egyik meghatározó együttese.

Ami a jövőt illeti, a következő fordulóban Pécs ellen egy igen nehéz mérkőzésre számítok, a tabellán elfoglalt helyezésektől függetlenül. A PMFC egy nagy múlttal rendelkező egyesület, ráadásul a tavasz folyamán már némileg erősebbek is, ugyanis vittek oda minőségi játékosokat. Biztos, hogy egy elég kiélezett mérkőzés lesz, a hazai pálya ellenére is taktikailag rendben kell lennünk, nagyon okos és fegyelmezett játékot kell játszanunk, hogy újfent otthon tarthassuk mindhárom bajnoki pontot. Sajnos lesznek eltiltottjaink, lesznek visszatérők is, valamint olyanok is nagy valószínűséggel főszerepben lesznek, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak."

Makó FC - FC Dabas 2:4 (1:2)
Gól: Molnár J (36'), Busa B (83') ill. Crkvenjakov D (37'), Crkvenjakov D (45'), Sándli M (60'), Földes M (64')

MLSZ Adatbank

További képek

 
 
2019.04.29.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Üllő FC - FC Dabas II (1:3) *
 

Riesz Péter, az FC Dabas II vezetőedzője az Üllő SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

" Nagyon értékes három ponttal gazdagodott kettes számú csapatunk! A szezon eddigi legjobb játékával kétvállra fektettük Üllő csapatát.

Már az első perctől kezdve támadólag léptünk fel, aminek az lett az eredménye, hogy már az 1. percben Papp Gyuri szépségdíjas találatával előnybe kerültünk. Nem vettünk vissza a tempóból és még az első 15 percben voltak további lehetőségeink, amikből azonban nem tudtuk tovább növelni az előnyünket. Szépen lassan kiegyenlítődött a játék, de a kapuk már nem forogtak veszélyben. Egészen a 34. percig, amikor egy hatalmas kapushibából egyenlített az ellenfél. Nagyon nem volt benne ez a gól a meccsben. Szerencsére ez a találat csak engem forrázott le, csapatunkat nem.

A második félidő egészen parádés játékot hozott a számunkra. A védelmünk az egész mérkőzésen hiba nélkül focizott. Középpályán rendre a miénk volt a labda, előre játékban pedig tarthatatlanok voltunk. Passzaink jól sikerültek, döntéseink jók voltak. Eredménye. az 52. percben Horváth Krisztián,  az 54. percben Csendes Péter révén 3:1-re elléptünk az ellenfelünktől. Nem álltunk le és sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, amiket azonban már nem tudtuk értékesíteni.

A végeredmény így Üllő-Dabas (1:3) lett! Örüljünk, mert van minek, de már Alsónémedire (május 04.  - Dabas Sári - 16:30) koncentrálunk, ami megint egy rangadó.

Hajrá Dabas! "

Üllő FC - FC Dabas II 1:3 (1:1)
Gól: Potemkin K (34'), Papp Gy (1), Horváth K (52'), Csendes P (54')

MLSZ Adatbank

 
 
2019.04.29.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Kistarcsai VSC - FC Dabas U17 (0:8) *
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a Kistarcsai VSC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

"Nem kellett izgulnunk ma egy percet sem. Kényelmes mérkőzésen vagyunk túl, ahol egy kicsit színezhették a játékot a srácok. Az összes gólunk vagy szépen kidolgozott akcióból született, vagy látványos átlövésből. Már ránk fért nagyon a felszabadult játék, amellyel hadilábon álltunk mostanság.

Jövő héten ismét rangadót játszunk hazai környezetben az Airenergy ellen, akik közvetlenül mögöttünk helyezkednek el jelenleg a dobogó harmadik fokán. Jó mérkőzést várok a srácoktól, amelyre próbálunk lazábban készülni, hogy ne legyen görcsös ismét a csapatunk.

Gratulálok a gólgazdag győzelemhez! Hajrá FC Dabas!"

Kistarcsai VSC - FC Dabas U17 0:8 (0:4)
Gól: Czili B (3'), Farkas Zs (19'), Lukasik D P (35'), Czili B (43'), Farkas Cs (55'), Talapka I (65'), Farkas Zs (70'), Lukasik D P (80')

MLSZ Jegyzőkönyv

 
 
2019.04.28.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Makó FC - FC Dabas (2:4) *
 

Újabb győzelem, ezúttal idegenben

Tovább folytatta remek szereplését NB III-as első csapatunk. Erős Károly játékosai ezúttal Makóra látogattak és esélyeshez méltóan el is hozták mindhárom bajnoki pontot. Nehéz mérkőzésnek néztünk elébe, mivel a hazaiak számára az egyik utolsó lehetőség volt a vasárnapi összecsapás, hogy pontot vagy pontokat szerezve tovább reménykedhessenek a bentmaradásban.

Nem indult azért olyan egyszerűen a dolog, mivel a Makó a 36. percben megszerezte a vezetést (1:0), szerencsére azonban egy perccel később már ismét döntetlen volt az állás (1:1). Innentől kezdve pedig már nem volt kétséges, kihez kerül mindhárom bajnoki pont. Góljainkon ezúttal Crkvenjakov Dalibor (2), Sándli Márk és Földes Milán osztoztak.

A mérkőzés krónikájához még azt is hozzá kell tennünk, hogy a 42. perctől emberelőnyben futballoztunk, de ez igazából semmit nem von le játékosaink teljesítményéből.
Győzelmünknek hála ismét felkapaszkodtunk a középmezőny élére (5.hely) és remek pozícióból várhatjuk a bajnokság hajráját. A következő fordulóban a PMFC-t fogadjuk majd hazai pályán és mi más lehetne a célunk, mint otthon tartani a három bajnoki pontot.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.04.28 (vasárnap, 16:30)
Helyszín: Makó, Makó Város Sportcenrum

Makó FC - FC Dabas 2:4 (1:2)

FC Dabas: Sebestyén I (42) - Földes M (73), Molnár S (5), Eördögh L (77), Fritz A (56), Fitos L (10), Molnár P (4), Erős R (17), Sándli M (9), Crkvenjakov D (14), Szenes B (8)

Csere: Scheilinger Gy (26), Szántó G (7), Takács K (15), Kiss D (98), Csepregi R (20), Balanescu D (12)

Gól: Crkvenjakov D (37'), Crkvenjakov D (45'), Sándli M (60'), Földes M (64') ill. -

Kiállítás: Tamaskó Á (42') ill. -

MLSZ Adatbank

További képek

 
 
2019.04.28.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Üllő SE - FC Dabas II (1:3) *
 

Bravúros idegenbeli győzelem

Szombat délután a negyedik helyezett Üllő SE otthonába látogatott kettes csapatunk. Azt tudtuk jól, hogy a táblázaton elfoglalt helyezéseket figyelembe véve közel sem mi számítottunk a mérkőzés esélyesének, ettől függetlenül azonban mindent el kellett követnünk azért, hogy esetleges bravúrt végrehajtva mégis ponttal vagy pontokkal térhessünk haza.

Remekül kezdődött az összecsapás, mivel Papp György révén már az 1. percben magunkhoz tudtuk ragadni a vezetést (0:1). Előnyünket egészen a 34. percig meg is tartottuk, akkor azonban érkezett a hazai csapat egyik legrutinosabb játékosa, a sok nagy csatát megélt Potemkin Károly, találatával pedig kiegyenlítettek a hazaiak és lényegében minden kezdődhetett elölről (1:1).

A félidei fordulást követően azonban gyorsan pontot tettünk a lényegi kérdések végére. Előbb az 52. percben Horváth Krisztián, majd az 54. percben az NB III-as csapat egyik oszlopa, Csendes Péter Márton is be tudta venni a hazaik kapuját, így szűk egy óra elteltével máris megnyugtató előnnyel gazdálkodhattunk (1:3). A hátralevő időben az eredmény már nem változott, így végül óriási meglepetésre, idegenben legyőzve az Üllő SE-t szereztük meg a számunkra olyan fontos három bajnoki pontot.

Folytatás jövő szombaton az Alsónémedi SE ellen.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.04.27 (szombat, 16:30)
Helyszín: Üllő, Üllői Városi Sporttelep

Üllő FC - FC Dabas II 1:3 (1:1)

FC Dabas II: Gogolák K (78) - Horváth K (5), Holecz D (7), Seregy T (8), Farkas K (10), Csendes P (11), Fodor G (12), Papp Gy (13), Riesz D (16), Kmetyó M (19), Danyis A (21)

Csere: Isztolyka Á (1),Tokics T (3), Radácsi K (6), Bukovszki M (14), Antal D (17), Fehér A (20)

Gól: Potemkin K (34'), Papp Gy (1), Horváth K (52'), Csendes P (54')

MLSZ Adatbank

 
 
2019.04.28.
www.fcdabas.hu
UP
Eredmények: Utánpótlás
 
U19
Kistarcsai VSC - FC Dabas U19
1:3 (1:0)
 
Gól:
- Mata T (58')
  2019.04.28 (vasárnap, 12:00) - Tóth L (66')
    - Antal D (78')
     
U17
Kistarcsai VSC - FC Dabas U17
0:8 (0:4)
 
Gól:
- Czili B (3')
  2019.04.28 (vasárnap, 10:00) - Farkas Zs (19')
    - Lukasik D P (35')
    - Czili B (43')
    - Farkas Cs (55')
    - Talapka I (65')
    - Farkas Zs (70')
    - Lukasik D P (80')
     

 
 
2019.04.27.
www.fcdabas.hu
UP
Eredmények: Női
 
Leány
FC Dabas U16 - HFC
15:1 (6:0)
 
Gól:
- Gendur G A (14')
  2019.04.27 (szombat, 10:00) - Gendur G A (17')
    - Jeremiás V (20')
    - Horváth V E (28')
    - Horváth V E (29')
    - Horváth V E (30')
    - Horváth V E (41')
    - Gendur G A (48')
    - Horváth V E (51')
    - Gendur G A (57')
    - Gendur G A (62')
    - Horváth V E (65')
    - Gendur G A (69')
    - Dobsa D (70' - öngól)
    - Horváth V E (77')
     

 
 
2019.04.27.
www.fcdabas.hu
FN/UP/NŐI
Programtervezet: 2019. április 27-30.
 
csapat
időpont
mérkőzés
FC Dabas NB III
Vasárnap, 16:30
Makó FC - FC Dabas
FC Dabas II
Szombat, 16:30
Üllő SE - FC Dabas II
FC Dabas Öregfiúk
Hétfő, 18:00
Táborfalva KSE - FC Dabas Öregfiúk
FC Dabas Veterán
Kedd, 19:45
Unione TVE - FC Dabas Veterán
FC Dabas U19
Vasárnap, 12:00
Kistarcsai VSC - FC Dabas U19
FC Dabas U17
Vasárnap, 10:00
Kistarcsai VSC - FC Dabas U17
FC Dabas U15
Kedd, 16:00
Tiszakécskei VSE - FC Dabas U15
FC Dabas U14
Kedd, 14:00
Tiszakécskei VSE - FC Dabas U14
FC Dabas U13
Hétfő, 16:00
Bozsik Alközponti Torna U13
FC Dabas U11
Szombat, 14:00
Bozsik Megyei Kiemelt Torna U11 - BVSC
FC Dabas U11
Hétfő, 16:00
Bozsik Alközponti Torna U11
FC Dabas U10
Szombat, 14:00
Bozsik Megyei Kiemelt Torna U10 - BVSC
FC Dabas U16 Leány
Szombat, 10:00
FC Dabas U16 - HFC
     

 
 
2019.04.26.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: Makó FC - FC Dabas
 

Makóra látogat NB III-as csapatunk

A Budapest-Honvéd MFA II elleni nagy gólarányú hazai győzelem reméljük megfelelő önbizalma és lökést ad játékosainknak, hogy a soron következő Makó FC elleni idegenbeli összecsapást is sikerrel vegyék.

Hétvégi ellenfelünk jelenleg a 14. helyen áll, hátránya 5 pont a jelenleg még bentmaradásra álló Szekszárddal szemben, 6 forduló van hátra, így majdhogynem kijelenthető élet-halál harcot fognak vívni a makói játékosok, ugyanis az egyik utolsó szalmaszál lenne ez a hazai mérkőzés.

Ezzel azonban mi nem nagyon tudunk fogllalkozni, a tavasz folyamán igen sok pontot hagytunk benne mérkőzésekbe. A kiesés ugyan nem fenyegeti csapatunkat, azonban nekünk is vannak céljaink, jóval szebben festene az 5. hely a szezon végeztével, mint a 12.. Nagyon összetorlódott a középmezőny, egy rossz sorozattal sok helyezést lehet rontani.

Az őszi összecsapást 4:3 arányban nyertük. Szorosnak tűnt a végeredményt látva, azonban tegyük hozzá, a 31. percben már 4:0 arányban vezettünk és onnan jött fel a Makó 4:3-ra.

Szikrázó, kőkemény csata van tehát kilátásban, de reméljük a múlt hétvégi győzelem ad annyi löketet, hogy mi fogunk ebből a csatából jobban kijönni.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Makó FC - FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.04.28. (vasárnap, 16:30)
Helyszín: Makó, Makó Város Sportcentrum

MLSZ Adatbank

 
 
2019.04.26.
www.nb3foci.hu
FELNŐTT
Beharangozó NB III Közép csoport, 2018/2019. 25. forduló
 

Ezúttal is Falusi Zoltán  mondta el véleményét a forduló mérkőzéseivel kapcsolatban:

2019.04.28. (vasárnap) 16:30
Szentlőrinc SE - Dunaújváros
Szekszárdi döntetlenjével lépéshátrányba került a bajnoki címért folyó harcban a hazai együttes. Ha vannak még ilyen téren terveik, több botlásba nem futhatnak bele, mindenképpen be kell gyűjteniük a három pontot. Ősszel idegenben is meglepték a Dunaújvárost és hazai pályán is inkább ők az esélyesek. Én dunaújvárosi szurkolóként bízom a pontszerzésben, képesnek tartom erre a csapatom, na és persze nem tippelhetek saját csapatom ellen. Tippem: 1-1

2019.04.28. (vasárnap) 16:30
Szeged-Grosics Akadémia - Kozármisleny FC
Közel vannak a hazaiak álmaik megvalósításához, de még nincs megnyerve a bajnokság! Sorsuk a saját kezükben, pontosabban lábukban van. Utolsó öt mérkőzésüket hozták, így abszolút esélyesek, ám hat hete is azok voltak és akkor az RKSK meglepte őket. Oda kell figyelniük, hogy ne ismétlődjön meg hasonló blama.A mislenyiek a középmezőnyben vitézkednek, bravúr lenne a pontszerzésük. Tippem: 2-0

2019.04.28. (vasárnap) 16:30
Iváncsa KSE - Hódmezővásárhelyi FC
Messze van az Iváncsa tavalyi önmagához képest, ám a kis település NB III-as szereplése így is példaértékű. Országos egyesnek tűnő összecsapás, de két hete a Paks ellen is az volt, aztán csak döntetlen lett. Nincs mit szépíteni, a Hódmezővásárhely szinte már kiesett, bár inkább idegenben vitézkednek ebben a szezonban, mostani esetleges pontszerzésük felérne egy kisebb bravúrral. Tippem: 4-1

2019.04.28. (vasárnap) 16:30
SZEOL SC - Kecskeméti TE
Alföldi rangadó. Biztosnak tűnő győzelmeket enged ki kezéből a Szeged, így egyre távolabb kerül a feljutás lehetősége. a kecskemétiek mostanság odahaza remekelnek inkább, idegenben adósak egy kiugró eredménnyel. Most sem ők az esélyesek, de a rapszodikusnak tűnő Szeol persze meglephető. Tippem: 1-0

2019.04.28. (vasárnap) 16:30
Budapest Honvéd-MFA II. - Paksi FC II.
Meglepő vereségekbe futott bele a Honvéd MFA, míg a Paks próbálja menteni a menthetőt, de erejéből csak döntetlenekre futja, bár az is igaz, hogy erős ellenfelei voltak. Most sem vár rájuk könnyebb feladat. Kérdés, hogy a szép tavaszt alaposan elrontó Honvéd mennyire heverte ki az elmúlt hetek blamáit. Tippem: 2-1

2019.04.28. (vasárnap) 16:30
Makó FC - FC Dabas
Nem találja a kiutat a gödörből a Makó és egyre távolodik a bennmaradás esélyétől. A Dabas viszont magára talált legutóbb. Az életükért küzdő hazaiak egyik utolsó esélye lehet ez a mérkőzés a felzárkózásra, de csak ha győznek.! Nem lesz egyszerű a stabil középcsapatnak tűnő Dabas ellen. Tippem: 2-2

2019.04.28. (vasárnap) 16:30
Pécsi MFC - Taksony SE
Kitűnő szériában van a hazai együttes, három győzelem és egy döntetlen az utóbbi hetek mérlege. Úgy tűnik a Taksony is magára talált végre. Így egy élvezetes csatát hozhat ez a mérkőzés a jelenleg két jó formában lévő csapatokkal. Hogy lesz-e győztese a találkozónak azt nehéz megjósolni. Tippem: 2-2

2019.04.28. (vasárnap) 16:30
Szekszárdi UFC - Rákosmente KSK
Pont kell a hazaiak biztonság érzetéhez, hiszen még nem dőlt el a bajnokság és ott lebeg felettük a kiesés szele, még ha lépéselőnyben is vannak a közvetlen riválisoktól. A vendégek legutóbb hazai pályán rontottak az eddigi remek tavaszi szereplésükön. Háromesélyes összecsapás, leginkább talán a döntetlenre van esély. Tippem: 0-0

Teljes cikk
 
2019.04.25.
www.fcdabas.hu
KLUB
Dabasi GÓL-helyzet *
 

Az FC Dabas rendszeresen megjelenő kiadványát az alábbi linkre vagy a címlapra kattintva Online formában is megtekintheti.

Dabasi GÓL-helyzet - IV. évfolyam, 1. szám

Ízelítő a tartalomból:

- Az NB III-as stábot kérdeztük a felkészülési időszakról és a tavaszi szezon eddigi alakulásáról (Erős Károly, Kerekes Barna, Fehér Ádám)
- Riesz Pétert, az FC Dabas II. csapatának vezetőedzőjét kérdeztük
- U19, U17 állása a bajnokságban
- Krioszauna (Dabason csak nálunk)

 
 
2019.04.24.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Eredmények: Öregfiúk
 
Öregfiúk
FC Dabas - Kakucs KSE
13:0 (8:0)
 
2019.04.23. (kedd, 18:30)
Gól:
- Wrábel J (3')
  MLSZ Jegyzőkönyv - Sajó A S (10')
  Eredmények / Tabella - Funk Z (13')
    - Wrábel J (19')
    - Sajó A S (24')
    - Wrábel J (32')
    - Wrábel J (33')
    - Pataki L (36')
    - Farkas K (55')
    - Wrábel J (58')
    - Wrábel J (69')
    - Sajó A S (74')
    - Wrábel J (77')
     

 
 
2019.04.23.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - Budapest Honvéd MFA II (5:0) *
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a hétvégi Budapest Honvéd II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Egy futballozó Honvédot sikerült két vállra fektetnünk. Azért az jó volt, hogy felvállalták a futballt és akartak játszani és ezáltal olyan területek nyíltak, amiket meg tudtunk futni, valamint jó helyeken szereztünk labdát , így végül nagyon magabiztos győzelmet arattunk.
A csapatot csak dicsérni tudom, annyit kértem előzetesen, hogy ezt a mérkőzést mindegy hogyan, de nyerjük meg. Az hogy ez így sikerült, az külön öröm. Fiatal kerettel jött ellenfelünk, bár voltak visszajátszók is, de ez most nem igen számított, mert jó passzban voltunk. Jó helyeken szereztünk labdákat, a helyzeteinkkel végre jól sáfárkodtunk, illetve külön öröm számomra, több olyan játékos is, aki eddig nem igazán volt veszélyes a kapura, az mind veszélyes volt és gólt is szerzett.

Nagyon értékes három pontot szereztünk, abszolút megérdemelten. Nem akarjuk túlértékelni ezt a győzelmet, mert egy fiatal Honvédot vertünk. Bízom benne, hogy ezzel a diadallal az a gát fölszakad, ami az utóbbi hetek 1:0-s vereségei következtében kialakult. Remélem a hátralevő fordulókra játékosaim is többet mernek majd kockáztatni és mutatni képességeikből és akkor a lehetőségekhez mérten szépen zárhatjuk a szezont. "

FC Dabas - Budapest Honvéd MFA II 5:0 (2:0)
Gól: Sándli M (31'), Crkvenjakov D (42'), Balanescu D (67'), Molnár P (76'), Földes M (86') ill. -

MLSZ Adatbank

 
 
2019.04.22.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U17 - Tiszakécskei VSE (1:0)
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a Tiszakécske elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

" Nyugodtan vártuk a találkozót, heti négyet edzettünk. Egész héten a támadó szekció mozgásait gyakoroltuk, rengeteg kapura lövéssel, létszámfölényes játékhelyzetek megoldásával a tengelyben és a széleken, ahol voltak hiányosságaink az elmúlt pár hétben. Mondhatni azt is, hogy a gólok, amik eddig futószalagon jöttek, most valahogy beragadtak, s frusztrál minket ez a helyzet, emiatt idegesebben játszunk a kelleténél, sok hiba csúszik a döntéseink közé a befejezéseket illetően.

A Tiszakécske is lelkes csapat volt ahhoz, hogy laza könnyedséggel túllépjünk a találkozón. Ellenfelünk nem játszott szemet gyönyörködtető játékot, de a fegyelmezettsége és alázata elég volt a játékunk tördeléséhez. Mezőnyben sokat volt nálunk a labda és el is jutottunk helyzetekig, azonban be voltunk oltva gól ellen. Az első félidőben Lukasik kapufája mentette meg a vendégeket a góltól, amely a legnagyobb lehetőségünk volt.

Szünetben átálltunk egy másik hadrendre, hátha a tengelyben nagyobb fölényt tudunk kialakítani, amely működött is az ellenfél kapusáig, hiszen szinte naggyá tettük, sok esetben el sem tudott ugrani a lövés elől. Kezdett sürgetni minket az idő, amikor ismét a széleket próbáltuk erőltetni és Kovalik a belső védőnk is fentebb lépett a létszámfölények kialakításához. Az utolsó 5 percre maradt a végső döntés, ahol már azt hittük, hogy reggelig sem rúgunk gólt. Végül Gáspár törte fel a jeget, s 5 méterről bepasszírozta a kapuba a labdát, megszerezve ezzel a vezetést. Ugyan még ellenfelünk kísérletet tett az egyenlítésre, amelyre kontrából ziccerrel válaszoltunk, ahol Lukasik lövése elzúgott a hosszú kapufa mellett. Aztán jött a hármas sípszó, amely megváltás volt a számunkra.

Egy jó időre elfelejtjük a műfüvet az biztos, vattát köpött a csapatunk a sikerért, mellesleg a viszonylag kemény párharcokkal tarkított találkozó után ezer sebből vérzünk. Ellenfelünk játékához gratulálunk, megnehezítették a dolgunkat. Dicsérni sajnos ma nem tudom a csapatot a mutatott játékunk miatt, hiszen mélyen tudásunk alatt futballoztunk, amelyet megfűszerezett egy-két motíválatlan teljesítmény is, azonban a győzelmet nem kell megmagyarázni, ha gyenge játékkal is, de behúztuk a kötelezőt.

A mérkőzést felvételen rögzítettük, de a kikapcsolást megelőzve a "memory card delete" gomb megnyomása mellett döntöttem. Elég volt egyszer megtekinteni ezt a találkozót.

Hajrá FC Dabas! "

FC Dabas U17 - Tiszakécskei VSE 1:0 (0:0)
Gól: Gáspár Zs (87')

MLSZ Jegyzőkönyv

 
 
2019.04.21.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - Budapest Honvéd MFA II (5:0) *
 

Végre kijött a lépés

Hetek óta erre vártunk, egy hazai pályán elért kimagasló eredményre. Tudtuk jól, a Budapest Honvéd II ellen nem nagyon tudunk előre felkészülni, mivel nem tudhatjuk, kik fognak visszajátszani az első keretből. Ennek következtében játékosainknak csak és kizárólag saját magukkal kellett foglalkozniuk és azzal, hogy tudásuk legjavát a pályára kivigyék.

A fordulók óta tartó mélyrepülést ezzel az összecsapással alighanem lezártuk. Nem kevesebb, mint öt gólt szerezve több, mint magabiztosan gyűjtöttük be a három bajnoki pontot. Az első fél óra végeztével indult be a gólgyártás. Sándli Márk nyitotta a találatok sorát (1:0), majd a szünet előtt pár perccel Crkvenjakov Dalibor is eredményes tudott lenni (2:0), így igen kedvező helyzetből várhattuk a második játékrész alakulását.

A folytatásban aztán jöttek a további FC Dabas találatok. Balanescu Dániel a 67. percben, Molnár Péter a 76. percben, végül pedig Földes Milán a 87. percben volt eredményes, így végül igen magabiztos 5:0 arányú győzelmet arattunk a Budapest Honvéd II felett.

Győzelmünknek köszönhetően sikerült némiképp felzárkóznunk a tabellán is. A Makó elleni jövő hétvégi összecsapást már a jóval előkelőbb 7. helyről várhatjuk.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.04.21 (vasárnap, 16:30)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep

FC Dabas - Budapest Honvéd MFA II 5:0 (2:0)

FC Dabas: Sebestyén I (42) - Földes M (73), Csendes P (5), Eördögh L (77), Fritz A (56), Fitos L (10), Molnár P (4), Erős R (17), Balanescu D (12), Sándli M (9), Crkvenjakov D (14)

Csere: Scheilinger Gy (26), Szenes B (8), Takács K (15), Kiss D (98), Seregy T (99), Papp Gy (20)

Gól: Sándli M (31'), Crkvenjakov D (42'), Balanescu D (67'), Molnár P (76'), Földes M (86') ill. -

MLSZ Adatbank

 
 
2019.04.14.
www.fcdabas.hu
UP
Eredmények: Utánpótlás
 
U19
FC Dabas U19 - Tiszakécskei VSE
2:3 (0:1)
 
Gól:
- Fodor G (65')
  2019.04.21 (vasárnap, 12:00) - Fodor G (68')
     
U17
FC Dabas U17 - Tiszakécskei VSE
1:0 (0:0)
 
Gól:
- Gáspár Zs (87')
  2019.04.21 (vasárnap, 10:00)  
     
U15
FC Dabas U15 - BSE Palóc Farkasok
1:3 (0:1)
 
Gól:
- Kocsír K (68')
  2019.04.20 (szombat, 10:00)  
     
U14
FC Dabas U14 - BSE Palóc Farkasok
1:2 (0:1)
 
Gól:
- Farkas B (46')
  2019.04.20 (szombat, 12:00)  
     

 
 
2019.04.20.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas II - Bugyi SE (1:2) *
 

A Bugyi elvitte mindhárom pontot

A dobogóra való felkapaszkodásért küzdő Bugyi SE látogatott szombat délután Dabasra. Riesz Péter fiai két győztesen megvívott bajnoki mérkőzést követően ezúttal sajnos pont nélkül maradtak. A vendégek a 39. percben szerezték meg a vezetést (0:1), amit a félidő végéig meg is tudtak tartani, így minimális hátrányból várhattuk a második játékrész alakulását.

A folytatás jól indul, mivel Holecz Dániel révén sikerült kiegyenlítenünk (1:1), így az 59. perctől ismét felcsillant a remény az esetleges pontszerzésre és akár még a győzelemre is, amihez mindössze egyetlen "győztes" találatra volt csupán szükség. A gól meg is született a 67. percben, a dolog szépséghibája csupán az, hogy a Bugyi szerezte (1:2). A hátralevő időben ugyan megpróbáltunk mindent elkövetni, hogy újfent kiegyenlíthessünk, azonban több gól már nem volt ezen a napon csapatunkban.

A papírforma tehát sajnos nem borult, a 4. helyezett Bugyi SE legyőzte kettes csapatunkat. Könnyebb dolgunk a soron következő fordulóban sem lesz, mivel a dobogó legalsó fokán álló Üllő SE ellen mérkőzünk, ráadásul idegenben.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.04.20 (szombat, 16:00)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep

FC Dabas II - Bugyi SE 1:2 (0:1)

FC Dabas II: Gogolák K (78) - Riesz D (2), Danyis A (4), Molnár S (6), Holecz D (7), Seregy T (8), Farkas K (10), Fehér Á (11), Antal D (17), Kiss D (19), Kőszegi Z Z (20)

Csere: Isztolyka Á (1), Horváth K (5), Fehér A (9), Fodor G (12), Bukovszki M (14), Papp Gy (15), Kmetyó M (18)

Gól: Holecz D (58') ill. Kolozsvári L A (391), Gavrea E (67')

MLSZ Adatbank

 
 
2019.04.19.
www.fcdabas.hu
FN/UP/NŐI
Programtervezet: 2019. április 20-23.
 
csapat
időpont
mérkőzés
FC Dabas NB III
Vasárnap, 16:30
FC Dabas - Budapest Honvéd MFA II
FC Dabas II
Szombat, 16:00
FC Dabas II - Bugyi SE
FC Dabas Öregfiúk
Kedd, 18:30
FC Dabas Öregfiúk - Kakucs KSE
FC Dabas U19
Vasárnap, 12:00
FC Dabas U19 - Tiszakécske VSE
FC Dabas U17
Vasárnap, 10:00
FC Dabas U17 - Tiszakécske VSE
FC Dabas U15
Szombat, 10:00
FC Dabas U15 - BSE Palóc Farkasok
FC Dabas U14
Szombat, 12:00
FC Dabas U14 - BSE Palóc Farkasok
     

 
 
2019.04.19.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas - Budapest Honvéd MFA II *
 

A Budapest Honvéd ellen javítanánk

Sajnos nem sikerült pontot szerezni az elmúlt fordulóban, ráadásul a SZEOL SC elleni vereségnek köszönhetően három pozíciót rontva, a 9. helyről várhatjuk a 24. forduló rajtját.

Soron következő ellenfelünk a tabella 5. pozícióját elfoglaló Budapest Honvéd MFA II. Jelenleg 5 egység választ el minket a fővárosi alakulattól, éppen ezért lenne fontos, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk. Hetek óta tart a mélyrepülése NB III-as csapatunknak, hazai közegben idén még nem örvendhettük győzelemnek, így valóban kiemelt jelentőséggel bír a vasárnap délután 16:30-kor kezdődő bajnoki összecsapás.

Az őszi mérkőzésen 1:1-es döntetlen született, egyetlen találatunkat akkor Crkvenjakov Dalibor szerezte. Jelenlegi helyzetünkben a döntetlennel sem lehetnénk maradéktalanul elégedettek, mivel az egy pont nem sokat ér a jelenlegi rendszerben. Amibe viszont kapaszkodhatunk, hogy a keret nem igen változott a tél folyamán, 90%-ban ugyanazok a játékosok alkotják, akik az őszi menetelésben is részt vettek, így joggal bizakodhatunk abban, hogy egyszer végre csak átszakad az a gát és újra jó eredményeket szállít majd NB III-as első keretünk.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas - Budapest Honvéd MFA II

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.04.21. (vasárnap, 16:30)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep

MLSZ Adatbank

 
 
2019.04.18.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Mercedes KLC - FC Dabas U19 (1:2) *
 

Tóth Ferenc, az FC Dabas U19-es csapatának edzője a Gyöngyösi AK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

" Egy elhalasztott mérkőzést pótoltunk a hét közepén. Szinte a teljes keretünk jelen lehetett, ezért a legerősebb felállásban léphettünk pályára.

Óvatos, tapogatózó játékkal indult a találkozó. Az első egy-két ígéretes támadást mi vezettük, de igazából nem forogtak veszélyben a kapuk. Egészen a 23. percig, ekkor a középpályán labdát vesztettünk, amit meg is büntetett az ellenfelünk (1:0). Sajnos nem találtuk a ritmust, nem akart összeállni a játékunk. Ráadásul a félidő vége előtt cserélnünk kellett. Pekkernek letapadt a lába és a térdfájdalom miatt nem tudta folytatni a játékot.

A szünetben felhívtuk a figyelmet a bátrabb labdajáratásra, mert többen kapkodva szabadultak a labdától, holott az ellenfél nem gyakorolt nagy nyomást ránk. Nem tudott folyamatos játék kialakulni, mert a játékvezető a legkisebb kontaktokat is lefújta. Vízilabda meccsen érezhette magát az ember, szinte szétfújta a sporttárs a találkozót. Egy láthatatlan "szabálytalanságért" felmutatta Holecznak a második sárgalapot! Támadónk így idő előtt mehetett zuhanyozni. Egyre nagyobb gondban voltunk.

A kiállítás mintha felpaprikázott volna minket, egyre többet mutattunk meg a tudásunkból. Tíz emberrel is átvettük a mérkőzés irányítását. A 67.percben 18 méterről végezhettünk el szabadrúgást. Antal állt a labda mögé és nagy erővel kilőtte a hosszút (1:1)! Ekkor éreztük, ha a játékunk nem is az igazi, de megnyerhetjük ezt a meccset! A 85. percben a hazai térfél közepéről végezhettünk el pontrúgást. Megcsináltuk "kicsiben" és három labdaérintés után Kőszegire jött ki a ziccerpassz, aki nem hibázott (1:2)!

Tíz emberrel fordítottunk! Ez maradt a végeredmény is, csakúgy, mint ősszel. Zolit nem igazán kedvelhetik Kecskeméten, mert a két meccs alatt három gólt szerzett ellenük.
A hétvégén nehéz feladat vár ránk, hiszen négy hiányzónk lesz, lapok és sérülések miatt.

Vasárnap a Tiszakécskét fogadjuk. Ősszel idegenben tudtuk legyőzni őket 3:1-re. Ezzel az eredménnyel most is elégedettek lennénk.

Hajrá Dabas! "

Mercedes KLC - FC Dabas U19 1:2 (1:0)
Gól: Antal D (67'), Kőszegi Z Z (85')

MLSZ Jegyzőkönyv

 
 
2019.04.18.
www.fcdabas.hu
UP/NŐI
FC Dabas Focitábor (2019)
 

Az idei nyár sem múlhat el FC Dabas nyári FOCITÁBOR nélkül. Ezúttal a nyári szünet végén, 2019. augusztus 26-30. között kerül megrendezésre a klub szervezésében.

Jelentkezni és érdeklődni a korosztályos edzőknél, valamint Schilingerné Budai Zsuzsannánál lehet!

Várunk szeretettel az idén is!

JELENTKEZÉS

tel: +36 (20) 429-8481
e-mail: schilingerzs@gmail.com

A plakát eredeti méretben

 
 
2019.04.14.
www.fcdabas.hu
UP
Eredmények: Utánpótlás
 
U19
Mercedes KLC - FC Dabas U19
1:2 (1:0)
 
Gól:
- Antal D (67')
  2019.04.17 (szerda, 17:00) - Kőszegi Z Z (85')
     

 
 
2019.04.17.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Eredmények: Veterán
 
Veterán
BVSC Zúgló - FC Dabas
5:2 (
 
2019.04.16 (kedd, 20:30)
Gól:
- Mráz J (2')
  MLSZ Jegyzőkönyv - Horváth F (4')
     

 
 
2019.04.16.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: SZEOL SC - FC Dabas (1:0)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a hétvégi SZEOL SC elleni idegenbeli bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" A SZEOL volt az eddigi legjobb csapat, mind fizikálisan, mind játékban, akivel eddig a tavasz folyamán találkoztunk. Egy "X"-es mérkőzés volt, ahol végül egy pontrúgás döntött. Partiban voltunk, úgyhogy bosszantó, hogy megint az a pici nűansz, ami kellett volna a győzelemhez, az nem ide billent. Az azért bizakodásra ad okot, hogy ismét minden téren megvoltunk, fizikálisan is bírtuk az iramot, voltak lehetőségeink is, amiket azonban továbbra sem tudunk gólra váltani. Bízunk benne, hogy ezek a dolgok megfordulnak és ezek az 1:0 arányú eredmények ide fognak billenni.

Nézünk előre és készülünk a Budapest Honvéd II elleni összecsapásra. NB I-es egyesület második csapata ellen mindig lutri, hogy hány visszajátszó lesz, akik pedig visszaérkeznek, hogy állnak bele a mérkőzésbe, tehát ellenfelünkre kevésbé tudunk felkészülni, mint saját magunkra.

A mezőny nagyon összeugrott körülöttünk, ráadásul három pozíciót rontottunk, úgyhogy most már kell a jó eredmény, ráadásul ismét hazai pályán mérkőzünk. "

SZEOL SC - FC Dabas 1:0 (0:0)
Gól: Gajág G (54') ill. -

MLSZ Adatbank

 
 
2019.04.15.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas II - Taksony SE II (5:1) *
 

Riesz Péter, az FC Dabas II vezetőedzője a Taksony SE II elleni bajnoki rangadót követően az alábbi értékelést közölte:

"Győzelem!

Sikerrel vívtuk meg a Taksony elleni rangadót.  Ami azonban még jobb, hogy nagyon jól focizott csapatunk. Jót tett a pályának, hogy meccs előtt az eső feláztatta. Gyors pályán tudtunk focizni, ami nekünk nagyon kedvezett. Az első félidőben a nagy iramhoz szerencsére magas színvonalú játék is társult, ami szebbnél szebb akciókat és gólokat eredményezett. Kőszegi Zoli, Holecz Dani (2) és Papp Gyuri (2) góljaira a Taksony csupán egyetlen góllal tudott válaszolni.

Minden egyes találat élményszámba ment, szinte rajzolni sem lehetett volna szebbet. Védekezésünk végre rendben volt középpályán uraltuk a területet elől pedig tarthatatlanok voltunk.

Kiemelni külön senkit sem szeretnék, mert ma sok jó teljesítmény volt. Ma még örülünk a sikernek, de hétfőtől csak és kizárólag a Bugyira koncentrálunk. Szeretnénk ellenük is győzelmet ünnepelni.

Tehát még egyszer, FC Dabas II - Taksony SE II (5:1)!

Hajrá Dabas! "

FC Dabas II - Taksony SE II 5:1 (4:1)
Gól: Holecz D (15'), Holecz D (19'), Papp Gy (27'), Kőszegi Z Z (42'), Papp Gy (55') ill. Nagy M (34')

MLSZ Adatbank

 
 
2019.04.15.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Gyöngyösi AK - FC Dabas U19 (4:3) *
 

Tóth Ferenc, az FC Dabas U19-es csapatának edzője a Gyöngyösi AK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

"Azzal fejeztem be a múltheti összefoglalót, hogy kötelező győzelmet várunk Gyöngyösön.

A tabella utolsó előtti helyezettjéhez látogattunk. Ősszel simának mondható mérkőzésen 5:2-re múltuk felül a Gyöngyös csapatát. Felhívtuk a figyelmet, hogy ezt sürgősen el kell felejteni, hiszen minden meccs más, teljes erőbedobást várunk mindenkitől!

Szörnyen kezdtük a mérkőzést, hiszen a 18. percben már 3:0 volt a hazaiaknak. Fél óra kellett ahhoz, hogy valamelyest magunkra találjunk. A félidő utolsó harmadában visszajöttünk a meccsbe, így 3:2-vel mentünk pihenőre.

Ugyanúgy kezdtük a második játékrészt, mint az elsőt. Jött a "szokásos" tizenegyes, máris 4:2 lett az állás. A 61.percben újra csak egy gól volt a különbség 4:3. Ezután ziccerek garmadáját dolgoztuk ki, de nem sikerült a magunk javára fordítani a találkozót. Maradt az egy gólos hazai győzelem.

Ellenfelünk a gyengébb kvalitását erőfeletti akarással kompenzálta. Második éve vagyunk a csapattal és ez volt az első meglepetés vereségünk. Várható volt, hogy előbb utóbb beleszaladunk egy ilyenbe. Ami igazán fájdalmas, az az első félidőben mutatott játék. A héten hozzátett edzésmunka minőségét tükrözte a mérkőzésen mutatott produkció. Ez elfogadhatatlan és kell, hogy legyen következménye! Sajnos ma többen játszottak mélyen a tudásuk alatt, plusz a hozzáállás is hagyott kivetnivalót maga után.

Szerdán javíthatunk, Kecskemétre utazunk, ahol már egy jobb erőkből álló csapat fogad majd minket, mint aki a mai napon.

Hajrá Dabas!"

Gyöngyösi AK - FC Dabas U19 4:3 (3:2)
Gól: Mata T (34'), Kőszegi Z Z (37'), Antal D (61')

MLSZ Jegyzőkönyv

 
 
2019.04.15.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Gyöngyösi AK - FC Dabas U17 (0:2) *
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a Gyöngyösi AK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

"Gyöngyösre utaztunk a hétvégén, ahol nagy csatára számítottunk, hiszen a 2. és a 3. helyezett mérhette össze a tudását. 30 percnyi jó futball elég volt ahhoz, hogy 2:0-ra vezessünk, s ezzel be is állítsuk a végeredményt. A hátralévő 60 percben pedig tartottuk az eredményt, s kontrákra rendezkedtünk be.

Ellenfelünk kitűnően birtokolta a labdát, de a kapunkra nem volt veszélyes. Nem voltunk olyan állapotban, hogy a kezdeti lendületünket a második félidőben is folytatni tudjuk, így okosan, olykor tényleg szenvedve, de begyűjtöttük idegenben a három pontot. A hazaiak valóban sok energiát mozgósítottak ellenünk, amelyet visszavertünk rendre, s ha a helyzeteket vesszük figyelembe, azok zömében előttünk adódtak, így a győzelmünk megérdemelt.

Ettől függetlenül láttam a hibáinkat, amelyet gyorsan orvosolni kell a jövő héten, mert nem elfogadható az a hozzáállás, amelyet néha megenged magának egy-két játékosunk. A munkából nem engedek, akinek nem tetszik, az nem üti meg ezt a szintet.

A győzelmet nem kell megmagyarázni, szokták mondani, ma elég volt fél óra színvonalas játék a sikerhez, máskor lehet, hogy a 90. percig kell küzdeni érte. Minden találkozónk más, nem lehet kiindulni az őszi eredményekből, mert erősödött a mezőny, ahol nem lesznek most nagyarányú végeredmények, amely jót tehet a bajnokság színvonalának.

Köszönjük ismét az új szerelést, sikeresen fel lett Szentelve!

Gratulálok a győzelemhez! Hajrá FC Dabas!"

Gyöngyösi AK - FC Dabas U17 0:2 (0:2)
Gól: Gáspár Zs (5'), Gáspár Zs (19')

MLSZ Jegyzőkönyv

 
 
2019.04.14.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas II - Taksony SE II (5:1) *
 

Hoztuk a kötelezőt

Már az előző forduló végeztével tudtuk, hogy a Dunavarsány II-t követően ismét egy olyan csapattal mérhetjük majd össze tudásunkat, aki ellen komoly győzelmi reményekkel szállhatunk harcba.

Így is lett, kettes csapatunk remek felfogásban, szép játékot bemutatva, ellenfelének esélyt sem adva gyűjtötte be az újabb három bajnoki pontot. Szebbnél szebb találatokat szerezve már az első játékrész végére tetemes előnyre tettünk szert, így a második játékrészben már csak az eredmény megőrzésére kellett koncentrálnunk. Góljainkon ezúttal Holecz Dániel (2), Papp György (2) és Kőszegi Zoltán Zalán osztoztak.

Két mérkőzésből szerzett két győzelmüknek hála jelentősen felzárkóztunk az előttünk álló négyesre (Pereg, Péteri, Aranyszarvas, ASE). Jelenleg a 13. helyet birtokolhatjuk, azonban egy győzelemre vagyunk a 9. pozícióban lévő Alsónémeditől, ami kijelenthetjük, remek hír.

Reméljük, egy-két bravúros pontszerzést még végre tudunk hajtani a következő fordulókban és akkor már mondhatni kényelmesebb helyzetből, a középmezőnyből várhatjuk a bajnokság hajráját.

A következő erőpróba azonban közel sem ígérkezik egyszerűnek. Jövő szombaton a 4. helyezett Bugyi SE ellen mérkőzünk, szintén hazai közegben. A szerzett pontok és a jelenlegi helyezések a  "szomszédvár" rangadó következtében reméljük nem számítanak majd, így még akár egy kiegyenlített harc sem zárható ki, ahol akármi megtörténhet.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.04.14 (vasárnap, 16:00)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep

FC Dabas II - Taksony SE II 5:1 (4:1)

FC Dabas II: Gogolák K (78) - Riesz D (2), Danyis A (4), Horváth K (5), Holecz D (7), Erős R (8), Farkas K (10), Fehér Á (11), Papp Gy (12), Kőszegi Z Z (13), Antal D (17)

Csere: Fehér A (9), Bukovszki M (14), Nyerges P (18), Tokics T (20), Kmetyó M (21)

Gól: Holecz D (15'), Holecz D (19'), Papp Gy (27'), Kőszegi Z Z (42'), Papp Gy (55') ill. Nagy M (34')

MLSZ Adatbank

 
 
2019.04.14.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: SZEOL SC - FC Dabas (1:0) *
 

Elmaradt az idegenbeli pontszerzés

Az Iváncsa elleni hazai pontszerzést követően nagy reményekkel, bizakodva készülhettünk a SZEOL SC elleni hétvégi mérkőzésünkre. Az őszi szezonban egy góllal jobbnak bizonyultunk szegedi riválisunknál, ennek köszönhetően most is reménykedtünk benne, hogy jó eredményt tudunk elérni ellenük.

Az első félidőben nem bírtak egymással a felek, senki sem mert komolyabb kockázatot felvállalni, ennek következtében gól nélküli döntetlennel térhettek pihenőre a felek. A második játékrészben aztán megszületett az első, és mint végül kiderült a győztes találat. Sajnos ezt nem mi szereztük, így az 54. perctől hátrányban voltunk kénytelenek játszani. Természetesen minden maradék erőnket próbáltuk mozgósítani, hogy meg tudjuk fordítani a mérkőzést, azonban Szenes Bence, Sándli Márk és Takács Kornél csatasorba állítása sem hozta meg a kívánt eredményt. Az eredmény sajnos a lefújásig már nem változott, így szomorkodva, pont nélkül kellett távoznunk Szeged városából.

A rossz széria tehát még mindig nem szakadt meg, továbbra is tavaszi mélyrepülésben van csapatunk. A következő fordulóban az a Budapest Honvéd MFA II látogat majd Dabasra, aki szintén nincs túlságosan kiemelkedő formában, azonban ennek ellenére még mindig az 5. helyet birtokolhatja.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.04.14 (vasárnap, 16:00)
Helyszín: Szeged, Szegedi Vasutas Sportpálya

SZEOL SC - FC Dabas 1:0 (1:0)

FC Dabas: Sebestyén I (42) - Molnár S (2), Csendes P (5), Eördögh L (77), Fritz A (56), Földes M (73), Fitos L (10), Molnár P (4), Szántó G (7), Balanescu D (12), Crkvenjakov D (14)

Csere: Scheilinger Gy (26), Szenes B (8), Sándli M (9), Takács K (15), Kiss D (99)

Gól: Gajág G (54') ill. -

MLSZ Adatbank

 
 
2019.04.14.
www.fcdabas.hu
UP
Eredmények: Női
 
Leány
Monor SE - FC Dabas U16
2:4 (0:1)
 
Gól:
- Horváth V E (4')
  2019.04.14 (vasárnap, 12:00) - Horváth V E (60')
    - Horváth V E (64')
    - Horváth V E (77')
     

 
 
2019.04.14.
www.fcdabas.hu
UP
Eredmények: Utánpótlás
 
U19
Gyöngyösi AK - FC Dabas U19
4:3 (3:2)
 
Gól:
- Mata T (34')
  2019.04.13 (szombat, 12:00) - Kőszegi Z Z (37')
    - Antal D (61')
     
U17
Gyöngyösi AK - FC Dabas U17
0:2 (0:2)
 
Gól:
- Gáspár Zs (5')
  2019.04.13 (szombat, 10:00) - Gáspár Zs (19')
     
U15
UTE "B" - FC Dabas U15
5:1 (3:1)
 
Gól:
- Kocsír K (21')
  2019.04.14 (vasárnap, 10:00)  
     
U14
UTE "B" - FC Dabas U14
7:0 (5:0)
 
Gól:
-
  2019.04.14 (vasárnap, 10:00)  
     

 
 
2019.04.12.
www.fcdabas.hu
FN/UP/NŐI
Programtervezet: 2019. április 12-15.
 
csapat
időpont
mérkőzés
FC Dabas NB III
Vasárnap, 16:00
SZEOL SC - FC Dabas
FC Dabas II
Vasárnap, 16:00
FC Dabas II - Taksony SE II
FC Dabas Futsal
Péntek, 20:00
Tolna VFC - FC Dabas Futsal
FC Dabas Futsal
Hétfő, 20:20
Főnix ISE-Gödöllő - FC Dabas Futsal
FC Dabas Öregfiúk
Hétfő, 18:00
Albertirsa SE - FC Dabas Öregfiúk
FC Dabas U19
Szombat, 12:00
Gyöngyösi AK - FC Dabas U19
FC Dabas U17
Szombat, 10:00
Gyöngyösi AK - FC Dabas U17
FC Dabas U15
Vasárnap, 10:00
UTE "B" - FC Dabas U15
FC Dabas U14
Vasárnap, 10:00
UTE "B" - FC Dabas U14
FC Dabas U9
Szombat, 9:00
Bozsik Fesztivál U9 - Dabas
FC Dabas U7
Szombat, 9:00
Bozsik Fesztivál U7 - Dabas
FC Dabas U16 Leány
Vasárnap, 12:00
Monori SE - FC Dabas U16 Leány
     

 
 
2019.04.12.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: SZEOL SC - FC Dabas *
 

A dobogós SZEOL SC otthonába látogatunk

Egy győzelem, egy döntetlen és egy vereség az eddigi tavaszi idegenbeli mérlege NB III-as első keretünknek. Túlzás lenne azt állítani, hogy kirobbanó formában van Erős Károly csapata, azonban tegyük hozzá azt is, az ősz folyamán sem sokkal jobban teljesítettek játékosaink az első pár fordulóban. Akkor az Iváncsa ellen azonban elindult valami és onnantól egy fantasztikus őszi menetelés részesei lehettünk. Reméljük a múlt hétvégi pontszerzés is hasonló jel volt és innentől (a hullámvölgyből kilépve) már valóban azt az arcát mutatja majd NB III-as csapatunk, amit tud és amire valójában képes.

Az őszi dabasi összecsapáson 1:0 arányban felül tudtuk múlni a SZEOL gárdáját. Alighanem ezzel az eredménnyel most sem lennénk elégedetlenek. Ellenfelünk egyébiránt egy Szekszárd elleni idegenbeli vereséggel, egy RKSK elleni hazai döntetlennel és egy Taksony elleni 5:0-ás szintén idegenbeli diadallal hangolt az FC Dabas elleni ütközetre.

A megszerezhető három bajnoki pontra természetesen nem csak nekünk van nagy szükségünk, hanem soros ellenfelünknek is. Az SZEOL SC ugyanis jelenleg a tabella legalsó fokát birtokolja, előnye azonban mindössze két pont a DPASE-val szemben, így számukra is mindenképpen fontos lenne egy újabb jó eredmény elérése. Ehhez azonban alighanem nekünk is lesz egy-két szavunk.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: SZEOL SC - FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.04.14. (vasárnap, 16:00)
Helyszín: Szeged, Szegedi Vasutas Sportpálya

MLSZ Adatbank

 
 
2019.04.11.
www.nb3foci.hu
FELNŐTT
Beharangozó NB III Közép csoport, 2018/2019. 23. forduló
 

Ezúttal is Falusi Zoltán  mondta el véleményét a forduló mérkőzéseivel kapcsolatban:

2019.04.14. (vasárnap) 16:00
Szentlőrinc SE - Kozármisleny FC
Úgy tűnik magához tért a Kozármisleny, két győztes meccsel maga mögött érkezik a baranyai rangadóra, ahol az első helyről letaszított szentlőrinciekkel szemben nem ígérkezik könnyű dolga. Ám úgy tűnik, ők vannak most nagyobb lendületben. Sokba kerülhet a pécsi vereség a lőrincieknek, további botlás esetén egyre messzebb kerülhet a bajnoki cím. Tippem: 1-1

2019.04.14. (vasárnap) 16:00
Szeged-Grosics Akadémia - Kecskeméti TE
Visszatalált a helyes útra a bajnoki cím fő esélyese a Szeged GA. Hazai pályán azonban kissé "nyögdicsélnek" nehezen húzzák be a meccseiket, vagy éppen döntetleneznek. A Kecskemét lendületet vett az utóbbi hetekben, ám inkább odahaza veszélyesebbek. Nyerni kell a hazai csapatnak céljai elérése érdekében. Tippem: 2-1

2019.04.14. (vasárnap) 16:00
Iváncsa KSE - Paksi FC II.
Hazai pályán mindenkire veszélyes a Fejér megyei alakulat és kezdenek zárkózni is a tabellán. A Paks immár komoly bajban van, öt pontnyira a bentmaradó helyezéstől. Nem valószínű, hogy ez a hátrányuk most csökkenni fog. Tippem: 3-1

2019.04.14. (vasárnap) 16:00
SZEOL SC - FC Dabas
Javított a Szeged és ezzel visszatalált a dobogóra. A Dabasról viszont nem mondhatni, hogy csúcsformában lenne. Régen ízlelték megy a győzelem ízét és ezúttal sem fogják. Tippem: 1-0

2019.04.14. (vasárnap) 16:00
Budapest Honvéd-MFA II. - Taksony SE 
Borzalmas szériában van a taksonyi csapat, eddig ez nem az ő tavaszuk. A Honvéd hosszú veretlenséget szakított meg legutóbb, de hazai pályán mindenképp ők az esélyesebbek a gyengélkedő ellenfelükkel szemben. Tippem: 2-0

2019.04.14. (vasárnap) 16:00
Makó FC - Rákosmente KSK
Élt egyik utolsó lehetőségével a makói csapat meghagyva az esélyt a bentmaradásra. Ám mostani ellenfelük kitűnő formában van. Nem lesz egyszerű dolguk. Érzésem szerint döntetlen szagú az összecsapás, de ha a rákosmentiek mentik eddig formájukat, hazavihetik a három pontot. A makóiak megnyugtatására azért közlöm, eddig sohasem jött be, ha az RKSK-ra tippeltem. Tippem: 1-2

2019.04.14. (vasárnap) 16:00
Pécsi MFC - Szekszárdi UFC
 Mondhatjuk hatpontos összecsapás. Összeállt a Pécs az utóbbi hetekben, így kicsit meg is lógott a legveszélyesebb zónától. Ezt tovább tetézhetik most egy hazai győzelemmel. A szekszárdiak élet-halál harcot vívnak. Általában ott szereznek csak pontot ahol nem ők az esélyesek. Tippem: 2-0

2019.04.14. (vasárnap) 18:00
Dunaújváros - Hódmezővásárhelyi FC
Hosszú hetek után kapott gólt és ki a Dunaújváros. A sereghajtó ellen óriási blama lenne, ha nem tudnák otthon tartani a három pontot. Tippem: 2-0

Teljes cikk
 
2019.04.10.
www.fcdabas.hu
UP/NŐI
FC Dabas Focitábor (2019)
 

Az idei nyár sem múlhat el FC Dabas nyári FOCITÁBOR nélkül. Ezúttal a nyári szünet végén, 2019. augusztus 26-30. között kerül megrendezésre a klub szervezésében.

Jelentkezni és érdeklődni a korosztályos edzőknél, valamint Schilingerné Budai Zsuzsannánál lehet!

Várunk szeretettel az idén is!

JELENTKEZÉS

tel: +36 (20) 429-8481
e-mail: schilingerzs@gmail.com

A plakát eredeti méretben

 
 
2019.04.09.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Eredmények: Öregfiúk
 
Öregfiúk
FC Dabas - Dabas-Gyón FC
6:1 (2:1)
 
2019.04.08. (hétfő, 18:30)
Gól:
- Wrábel J (7')
  MLSZ Jegyzőkönyv - Wrábel J (35')
  Eredmények / Tabella - Danyis A (59')
    - Wrábel J (65')
    - Sajó A S (77')
    - Wrábel J (80')
     

 
 
2019.04.09.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - Iváncsa KSE (1:1) *
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a hétvégi Iváncsa KSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Ismét léptünk előre. Úgy gondolom a tavalyi bronzérmes csapat ellen abszolút partiban voltunk, sőt az Iváncsa lényegében csak egyet rúgott kapura. Azt tudtuk, hogy a vendégek felvállalják a futballt, most is ezt tették, amivel meg is nehezítették a dolgunkat. Sajnos egy buta gólt kaptunk egy szabadrúgásból, de azt gondolom, hogy a csapat mentális erejét mutatja, hogy elég sok negatív eredmény után nem zuhantak össze, hanem beleálltak a srácok a történetbe. Végre valahára úgy fest Fortuna is csak megfogta ismét a kezünket és csak be tudtunk gyötörni egy gólt, ami pontot eredményezett.

A hiányérzetünk abban van, hogy ezen a mérkőzésen megint rengetegszer be tudtunk menni ellenfelünk mögé, rengeteg beadásunk volt, amiből sajnos még mindig nagyon sok a pontatlan, amikor pedig embert talált, akkor vagy a kapus védett vagy a kapu mellé fejeltük, tehát még mindig azok a pici dolgok hiányoznak a támadójátékunkban, amivel meg tudunk nyerni egy ilyen összecsapást. Ami pozitívum, hogy a játékosaim végig mentek becsülettel, nagy energiákat mozgósítottak ezen az igen parázs, ki-ki mérkőzésen. Erre számítottunk is, mert ebben az osztályban már minden összecsapás ilyen.

Összességében azt gondolom, meg kell becsülnünk az egy szerzett pontot is, annak ellenére is, hogy azt éreztem végig a padról, hogy ezt a mérkőzést meg tudjuk nyerni. Olyan energia volt a srácokban, hogy várható volt, hogy ez a sikertelen széria meg kell, hogy szakadjon. Még mindig azt mondja Fortuna, hogy nem az igazi, de úgy vélem jó úton vagyunk, léptünk előre, ezt a mérkőzést ugyanis az elmúlt fordulóban még biztosan elvesztettük volna, most pedig sikerült egy döntetlent elérnünk.

Bizakodunk és készülünk a soron következő SZEOL elleni fontos idegenbeli összecsapásunkra. "

FC Dabas - Iváncsa KSE 1:1 (0:1)
Gól: Eördögh L (51') ill. Hujber T (18')

MLSZ Adatbank

További képek

 
 
2019.04.09.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Dunavarsányi TE II - FC Dabas II (4:6)
 

Riesz Péter, az FC Dabas II vezetőedzője a Dunavarsány II elleni bajnoki rangadót követően az alábbi értékelést közölte:

"Mint egy falat kenyér!

Nagyon nehéz heten vagyunk túl, ennek tükrében csodálatos érzés győztesen elhagyni a pályát. Az első félidőben a bűn rossz pályán is tudtunk nyomást gyakorolni az ellenfélre, ami 3:1-es vezetést eredményezett. Góljainkat Antal Dominik (kétszer abból az egyik büntető volt) és Farkas Krisztián szerezték. És igen, megtört a jég, mert tizenegyesből is sikerült betalálni, mindjárt kétszer is, mert a második félidőben Papp Gyuri is értékesített egy bűntetőt.

A második játékrész rémálom szerűen kezdődött, mert cirka két perc alatt sikerült egyenlítenie az ellenfélnek. Hidegzuhany a javából. Mint eddig is, úgy ezután sem fogjuk feladni. Sikerült újra két gólos előnyre szert tenni Holecz Dani és Takács Kornél révén. Azt gondolhattuk, hogy sikerült térdre küldeni az ellenfelet, de Ők nem így gondolták. Újra meccsbe hozták magukat, mert kihasználtak még egy hibánkat, amivel 4:5-re módosították az eredményt. Szerencsére tudtunk egy újabb gólt szerezni, amivel kialakult a 4:6-os végeredmény.

Életmentő három pontot szereztünk. Most ez volt a legfontosabb. Hétvégén újabb rangadó Taksony csapata ellen, ahol nagyon elkéne a buzdítás. Ezúton is kérem a helyi szurkolókat, hozzátartozókat jöjjenek el és szurkoljuk ki együtt a győzelmet. Tehát vasárnap (április 14.) 16 óra Dabas.

Hajrá Dabas! "

Dunavarsányi TE II - FC Dabas II 4:6 (0:3)
Gól: Kreisz V (43'), Kreisz V (49'), Kreisz V (50'), Kreisz V (64') ill. Antal D (36'), Farkas K (40'), Antal D (41), Holecz D (53'), Takács K (55'), Papp Gy (77')

Kiállítás: Bathó K S (85') ill. -

MLSZ Adatbank

 
 
2019.04.09.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Eredmények: Futsal
 
Futsal
Jászberényi SE - FC Dabas

4:5 (0:4)

 
2019.04.08. (hétfő, 20:00)
Gól:
- Kovács R (10')
  MLSZ Jegyzőkönyv - Bakonszegi A (13')
  Eredmények / Tabella - Ulicska Zs (17')
    - Rutterschmid R (19')
    - Rutterschmid R (31')
     

 
 
2019.04.08.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U19 - Fürge Nyuszi-Kerekegyháza (4:1) *
 

Tóth Ferenc, az FC Dabas U19-es csapatának edzője a Kerekegyháza elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

"A Petrányi - Krizsán, Isztolyka, Jurászik, Bognár - Kőszegi, Fodor, Mata, Pekker - Holecz, Márton felállásban kezdtük a mérkőzést.

Nehéz 90 percre számítottunk, ugyanis a vendégek két győzelemmel kezdték a tavaszt. Jól álltunk bele a meccsbe, már az elején kidomborodott, hogy azért jobb erőkből áll a mi csapatunk. Az első nagy ziccerünk még kimaradt, de a 11. percben már megszereztük a vezetést. Krizsán ugratta ki Mártont, aki higgadtan passzolt a sarokba (1:0). Három perccel később Fodor keresztpasszát Pekker állítás nélkül,18 méterről belsőzte a ficakba (2:0).

Újabb 7 perc elteltével Holecz pazarul pörgetett Pekker elé, aki jó ütemben kilépve, gólra váltotta a helyzetét (3:0). Uraltuk a meccset, a biztos vezetés tudatában. A félidő utolsó percében sajnos összehoztunk egy tizenegyest, Petrányi Józsi (aki az U17-ből volt a segítségünkre) azonban nagy bravúrral a kapufára tolta a büntetőt, mi több, a kipattanót is szögletre mentette.

A szünetben négy tervezett cserét hajtottunk végre (gondolván a holnapi felnőtt meccsre), Fodort Lang, Kőszegit Riesz, Jurászikot Hornyák és Holeczet Antal váltotta. Utóbbi, az első ziccerét bevágta (nincs rá jobb szó), 4:0-ra módosítva a mérkőzés állását.
A második félidő közepére azonban több játékosunknál is a fáradtság jelei mutatkoztak. Kiegyenlítetté vált a találkozó és a 83. percben szépíteni is tudott a vendég csapat (4:1).

Nem forgott veszélyben a győzelmünk, de vártuk már a hármas sípszót...
Összességében jól és magabiztosan fociztunk (az első félidő azért klasszisokkal jobb volt).

Köszönjük Petrányi Józsi segítségét, aki hiba nélkül hozta le a meccset és pár bravúrt is bemutatott.  Nem mellesleg, a góllövőlista első 6 helyezettje között, 3 dabasi szerepel!

Jövő héten Gyöngyösre látogatunk, ahonnan el kell hoznunk a 3 pontot!

Hajrá Dabas!"

FC Dabas U19 - Fürge Nyuszi-Kerekegyháza 4:1 (3:0)
Gól: Márton A V (11'), Pekker G L (14'), Pekker G L (21'), Antal D (52')

MLSZ Jegyzőkönyv

 
 
2019.04.08.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U17 - Fürge Nyuszi-Kerekegyháza (3:1) *
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a Kerekegyháza elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

" Dicséret illeti a vendégeket, hiszen alaposan rendet raktak az U17-es korosztályuknál. Szervezett, kulturált futballt mutatott be ellenfelünk, akik sok esetben nehezítették meg a dolgunkat. Sokáig kerestük a rést a védelmükben, ahol remekül zártak. A kisjátékot nem tudtuk erőltetni a középpályán, mert a zárt védekezésből futballozó ellenfelünk ott lihegett végig a nyakunkba. A megoldást az elmozgások jelentették a széleken, amelyek meg is hozták az áttörést az első félidőben, hiszen Czili Bence robogott el a jobb szélen, aki remekül centerezett Lukasik Dani elé, ahol megszereztük a vezetést. Innentől kezdve letisztult a játékunk, s bátrabb futballt képviseltünk.

A második félidőt remek tempóban kezdtük, ahol teljesen más ritmusban kezdtünk el futballozni. Szinte egyből megszereztük a második gólunkat egy átlövést követően, amelyet Lukasik visszagurított labdájából Czili Bence lőtt kapura. Ezt az állapotot végig tartani tudtuk, végre megérkeztünk a meccsbe, ahol már nem volt kérdés, hogy ki gyűjti be a három pontot. A bal oldalon Farkas Zsolt a védelemből fellépve megszerezte a harmadik találatunkat is, amelyet már a meccs előtt megjósoltunk neki, remekül élt az előtte adódó lehetőséggel. Jól szállt be a meccsbe Sepsi Gábor, aki kellő agresszivitással stabilizálta a védekezésünket, azonban egy pici baki becsúszott az utolsó 5 percben, ahol tizenegyeshez jutott a Kerekegyháza egy szerencsétlen mozdulat után, amellyel szépítettek az eredményen, s beállították a 3:1-es végeredményt.

Azt kell mondani, hogy a vendégek a mérkőzésen a játék minőségében többet tudtak képviselni a múlt heti Kecskeméthez képest, így komoly erőt vonultathatnak fel Ők is a jövőben. Remélhetőleg a közvetlen közelünkben lévő csapatoknak is megnehezítik a dolgát. A mi játékunkról pedig annyit, hogy az első játékrészben nem tiszteltük kellően az ellenfelünket, s úgy éreztem, hogy csak a mezt toltuk ki a pályára a bemelegítés után, amelyből gyorsan tanulnunk kell, mert ezen a szinten ilyen nem fordulhat elő többet. A játékrész második felében már a helyére billent minden.

Az FC Dabas vezetőségének köszönjük a héten kapott új sportfelszereléseket és eszközöket, igyekszünk meghálálni ezt!

Gratulálok a győzelemhez! Hajrá FC Dabas! "

FC Dabas U17 - Fürge Nyuszi-Kerekegyháza 3:1 (1:0)
Gól: Lukasik D P (35'), Czili B (46'), Farkas Zs (63')

MLSZ Jegyzőkönyv

 
 
2019.04.08.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U10 / U11 *
 

Ledő László, az FC Dabas U11-es csapat edzője a vasárnapi kiemelt Bozsik tornát követően az alábbi értékelést adta:

A Megyei Kiemelt Bozsik torna keretein belül ezúttal az ESMTK műfüves pályájára látogattunk vasárnap.

" Sajnos felemás érzésekkel szerepeltünk. U10-es csapatunknál új játékost köszönthetünk Iványi Dániel személyeben. A csapat a tornán próbálta azt játszani, amit gyakorlunk és amit megbeszéltünk. Igaz voltak hibák, de az akarat és a hozzáállás átlendítette a srácokat a holtpontokon.

Az U11-es csapatról azonban sajnos nem tudok jókat mondani. Először is az első két mérkőzésre nem érkeztek meg a srácok...pontatlanság. Fegyelmezetlen és védekezés nélküli játékot produkáltak a játékosaink. Sajnos azt kellet tapasztalni náluk, hiába játszanak lassan 1,5 éve együtt, mégis hibát hibára halmoznak. A harmadik mérkőzésen láttam azt rajtuk, hogy azt játsszák, amit tudnak. Ekkor már domináltunk és a végén még nyertünk is, igaz ezúttal sem a győzelem volt a leglényegesebb. A 4. és az 5. meccsen mentünk és próbáltuk tovább csinálni azt, amit a 3. meccsen befejeztünk, de ekkorra már sajnos elfáradtunk.

Csak megjegyzem, nem csodálkozom, hogy a srácok nem figyelnek, álmosan játszanak, mivel akad olyan, aki későn fekszik le vagy van olyan is, aki nagyon korán kel fel! Ehhez azt gondolom, felesleges bármit is hozzáfűznöm.

A mai napon két játékost emelnék ki, Bokros Bertit és Fördős Jocit. Mindkettő hozzáállása példa lehet a srácok előtt!

Hajrá Dabas "

 
 
2019.04.07.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Dunavarsányi TE II - FC Dabas II (4:6)
 

Újabb fontos győzelem

A sereghajtó Dunavarsányi TE II otthonába látogatott vasárnap délután kettes csapatunk. Egyértelmű célunk továbbra is a Megye másodosztályú tagságunk meghosszabbítása, ehhez pedig Riesz Péter játékosainak mindenképpen be kellett valahogy gyűjteniük a három bajnoki pontot a Dunavarsány II otthonában.

Az NB III-as első keretből ezúttal Seregy Tamás, Kiss Dávid és rutinos nagy öregünk, Takács Kornél érkezett Riesz Péter csapatának segítségére.

Ami a végeredményre pillantva azonnal egyértelműsíthető, gólszegény találkozóról nem igen beszélhettünk. A mérkőzésre kilátogató szimpatizánsok nem kevesebb, mint tíz gólt láthattak ezen a szép tavaszias délutánon. Az első találatra ráadásul több, mint 35 percet kellett várni, az utolsó pedig a 77. percben született, így a tíz találat kevesebb, mint egy félidőnyi idő alatt született.

Jól alakultak a dolgaink, mivel a 36. és a 41. perc között háromszor is eredményesek tudtunk lenni, így a félidei pihenőre tetemes előnyre szert téve vonulhattunk. (0:3). A fordulást követően kissé bent ragadtunk az öltözőben, amit a hazaiak 7 perc alatt szerzett három találata bizonyított (3:3). Szerencsére nem estünk össze, Holecz Dániel és Takács Kornél találatainak köszönhetően pár perc alatt ismét megabiztos előnnyel gazdálkodhattunk (3:5). A folytatásban még mindkét félnél született egy-egy újabb találat, így végül 6:4 arányban diadalmaskodva hozhattuk el a számunkra oly fontos három bajnoki pontot.

A következő fordulóban egy újabb hozható mérkőzés vár ránk. A 14. helyezett Taksony SE II látogat majd Dabasra, akik ellen szintén nem lehet majd más célkitűzésünk, mint a három pont otthon tartása.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.04.07 (vasárnap, 16:00)
Helyszín: Dunavarsány, Dunavarsány Sportpálya

Dunavarsányi TE II - FC Dabas II 4:6 (0:3)

FC Dabas II: Gogolák K (78) - Riesz D (2), Danyis A (4), Holecz D (7), Seregy T (8), Farkas K (10), Papp Gy (12), Kőszegi Z Z (13), Kiss D (15), Antal D (17), Takács K (21)

Csere: Isztolyka Á (1), Radácsi K (6), Fehér A (9), Tokics T (11), Bukovszki M (14), Nyerges P (18), Kmetyó M (19)

Gól: Kreisz V (43'), Kreisz V (49'), Kreisz V (50'), Kreisz V (64') ill. Antal D (36'), Farkas K (40'), Antal D (41), Holecz D (53'), Takács K (55'), Papp Gy (77')

Kiállítás: Bathó K S (85') ill. -

MLSZ Adatbank

 
 
2019.04.07.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - Iváncsa KSE (1:1) *
 

Javuló tendencia

Vasárnap délután az Iváncsa KSE látogatott Dabasra. A két csapat szorosan követi egymást a tabellán, így kiemelt jelentőséggel bírt, melyik fél tudja esetlegesen két vállra fektetni riválisát.

Két olyan csapat ütközetét láthattuk, aki felvállalják a futballt, mernek játszani és ennek megfelelően nem is okoztak csalódást a felek. Nagy sajnálatunkra a vezetést nem nekünk sikerült megszereznünk, azonban a csapat erejét mutatja, hogy fel tudtunk állni a padlóról és sikerült egalizálnunk. Ami mindenképpen kissé fájó pont, hogy a vendégek lényegében egyetlen lehetőségüket gólra tudták váltani, míg mi viszont akár nagyobb fölénnyel is otthon tarthattuk volna a három pontot, amennyiben a támadásainknál és a befejezéseinknél pontosabbak, koncentráltabbak tudtunk volna lenni. A támadó szekciónk ugyan teszi becsülettel a dolgát, de ami a fő feladatuk lenne, a gólok előkészítése és szerzése, az továbbra sem igazán hatékonyan működik.

A döntetlent így is meg kell becsülnünk, az őszi szezonban is innentől fordult meg valami, ami következtében elkezdhettük fantasztikus veretlenségi sorozatunkat. Most sem tehetünk mást, mint bízunk abban, hogy az első lépést most hétvégén már megtettük, a következő fordulóban a SZEOL otthonában pedig már szintet kell lépnünk, egy esetleges idegenbeli győzelemmel pedig ezt maximálisan el is érhetjük.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.04.07 (vasárnap, 16:00)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep

FC Dabas - Iváncsa KSE 1:1 (0:1)

FC Dabas: Sebestyén I (42) - Molnár S (2), Csendes P (5), Eördögh L (77), Fritz A (56), Fitos L (10), Molnár P (4), Erős R (17), Szántó G (7), Sándli M (9), Crkvenjakov D (14)

Csere: Scheilinger Gy (26), Szenes B (8), Balanescu D (12), Csepregi R (20), Csepregi R (20), Földes M (73), Fodor G (99)

Gól: Eördögh L (51') ill. Hujber T (18')

MLSZ Adatbank

További képek

 
 
2019.04.06.
www.fcdabas.hu
UP
Eredmények: Utánpótlás
 
U19
FC Dabas U19 - F-NY Kerekegyháza
4:1 (3:0)
 
Gól:
- Márton A V (11')
  2019.04.06 (szombat, 12:00) - Pekker G L (14')
    - Pekker G L (21')
    - Antal D (52')
     
U17
FC Dabas U17 - F-NY Kerekegyháza
3:1 (1:0)
 
Gól:
- Lukasik D P (35')
  2019.04.06 (szombat, 10:00) - Czili B (46')
    - Farkas Zs (63')
     
U15
FC Dabas U15 - Taksony SE
6:1 (3:1)
 
Gól:
- Bartha L (29')
  2019.04.04 (csütörtök, 16:30) - Szalai Á Zs (36')
    - Bagyinszki B (40')
    - Bujdosó D Z (45')
    - Kocsír K (49')
    - Kocsír K (62')
     
U14
FC Dabas U14 - Taksony SE
4:0 (4:0)
 
Gól:
- Magyar A (5')
  2019.04.06 (szombat, 12:00) - Lacza G (8')
    - Lacza G (11')
    - Andristyák M (35')
     

 
 
2019.04.05.
www.fcdabas.hu
FN/UP/NŐI
Programtervezet: 2019. április 4-9.
 
csapat
időpont
mérkőzés
FC Dabas NB III
Vasárnap, 16:00
FC Dabas - Iváncsa KSE
FC Dabas II
Vasárnap, 16:00
Dunavarsányi TE II - FC Dabas II
FC Dabas Futsal
Hétfő, 20:00
Jászberényi SE - FC Dabas Futsal
FC Dabas U19
Szombat, 12:00
FC Dabas U19 - F-NY Kerekegyháza
FC Dabas U17
Szombat, 10:00
FC Dabas U17 - F-NY Kerekegyháza
FC Dabas U15
Csütörtök, 16:30
FC Dabas U15 - Taksony SE
FC Dabas U14
Szombat, 12:00
FC Dabas U14 - Taksony SE
FC Dabas U13
Hétfő, 16:00
Bozsik Alközponti Torna U13 - Dabas
FC Dabas U11
Vasárnap, 10:00
Bozsik Megyei Kiemelt Torna U11 - ESMTK
FC Dabas U11
Hétfő, 16:00
Bozsik Alközponti Torna U11 - Dabas
FC Dabas U10
Vasárnap, 10:00
Bozsik Megyei Kiemelt Torna U10 - ESMTK
     

 
 
2019.04.05.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas - Iváncsa KSE
 

Újabb rangadó vár ránk

Öt tavaszi mérkőzésünkből mindössze négy pontot sikerült begyűjtenünk (1 győzelem, 1 döntetlen, 3 vereség), ami messze elmarad az őszi szezon második felében látottaktól. Azonban azt is meg kell említenünk, hogy az őszi folyamán ugyanezen öt mérkőzésen mindössze egyetlen pontot szereztünk, így ahhoz képest még akár előre lépésnek is tekinthető a mostani négy szerzett pont.

A jelenlegi, nem túl kellemes helyzetünktől függetlenül azonban az mégis némi bizakodásra adhat okot, hogy pont a következő, Iváncsa KSE elleni összecsapással fordult meg valami szeptember közepén. Ott már sikerült egy döntetlent elérnünk, majd onnantól már beindult a gépezet és csak győzelmeket és döntetleneket szállítottak játékosaink, vereséget egészen március közepéig nem kellett ismételten átélnünk.

Most is ebben kell bíznunk, ráadásul ismét hazai közegben léphetünk pályára, ami mindenképpen előnyt jelent. A két csapat szorosan követi egymást a tabellán. Előnyünk mindössze egyetlen pont, azonban, ha sikerül nyernünk, elléphetünk a 7. helyezett Iváncsától és ismét üldözőbe vehetjük a dobogóért harcoló csapatokat.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas - Iváncsa KSE

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.04.07. (vasárnap, 16:00)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep

MLSZ Adatbank

 
 
2019.04.04.
www.nb3foci.hu
FELNŐTT
Beharangozó NB III Közép csoport, 2018/2019. 22. forduló
 

Ezúttal is Falusi Zoltán  mondta el véleményét a forduló mérkőzéseivel kapcsolatban:

2019.04.07. (vasárnap) 16:00
Taksony SE - SZEOL SC
Rossz sorozatban van a taksonyi csapat, de a szegediek sem lehetnek túlzottan büszkék az utolsó pár fordulóban mutatott teljesítményükre, aminek "hála" a dobogóról is lekerültek, pedig feljutási álmaik voltak.Talán nem kap ki a Taksony egymás után négyszer és a Szegedben sem látom most a győzelem lehetőségét. Tippem: 1-1

2019.04.07. (vasárnap) 16:00
FC Dabas - Iváncsa KSE
Régen nyert már mérkőzést a Dabas és az Iváncsa is inkább odahaza vitézkedik. Az élmezőnytől egy kicsit leszakadó Dabasnak itt az alkalom a felzárkózásra, míg vendégsiker esetén helyet cserélhetnek a tabellán. Tippem: 2-1

2019.04.07. (vasárnap) 16:00
Paksi FC II. - Szeged-Grosics Akadémia
Mindkét csapatnak fontos a találkozó. A hazaiak a kiesés ellen küzdenek, míg a vendégek a bajnoki címért. Egy esetleges vereség mindkettejük számára sokba kerülhet. Küzd a Paks, de úgy gondolom a Szeged jobb csapat. Ha versenyben akar maradni a feljutásért vívott harcban győznie kell! Tippem: 0-2

2019.04.07. (vasárnap) 16:00
Kecskeméti TE - Dunaújváros
Szinte a "kertek alatt" érkezett a bajnoki címért küzdő csapatok mögé a tavaszi idény eddigi legjobbja a Dunaújváros. Nyolc (!) mérkőzés óta érintetlen a vendégek kapuja. Nyilván nem lehet ezt a végtelenségig őrizni, ráadásul egy kellemetlen ellenfél otthonában vár most rájuk egy roppant nehéz mérkőzés. Vajon van-e olyan elszánt és erős a hazai csapat, hogy megzörgesse Pokorni Petiék hálóját? Na és ha van, ez elég lehet-e a sikerhez? Tippem: 0-1

2019.04.07. (vasárnap) 16:00
Hódmezővásárhelyi FC - Kozármisleny FC
A hazai pályán még mindig nyeretlen vásárhelyi csapatnak, ha bent szeretne maradni, mindenképp a hazai mérlegen kellene javítania. A baranyaiak javítottak az utóbbi hetek szerényebb mérlegén és talán újra rátaláltak a győzelem útjára. A vásárhelyiek egy esetleges vereséggel megágyazhatnak a kiesésnek, így aztán nem fogják olcsón adni a bőrüket. Tippem: 2-2

2019.04.07. (vasárnap) 16:00
Szekszárdi UFC - Makó FC
Lassan csak a csoda segíthet a makói csapaton. Sürgősen meg kellene kezdeniük a pontgyűjtést. Nyilván a Pécs elleni szerencsétlen vereséget követően nem lesz könnyű őket felrázni. A tolnaiak két héttel ezelőtt otthon javítottak, de aztán idegenben újra kikaptak így még nem érezhetik magukat biztonságban. Ezen most egy győzelem sokat segíthetne. Tippem: 2-0

2019.04.07. (vasárnap) 16:00
Rákosmente KSK - Budapest Honvéd-MFA II.
Derekasan vitézkedik a rákosmenti csapat az utóbbi hetekben, alaposan megtréfálva főleg a két szegedi csapatot. Ám mostani ellenfelük a Dunaújváros mellett a tavaszi idény egyik legjobbja. Vajon meg tudja-e újra tréfálni esélyesebb ellenfelét a hazai gárda? Még ez is előfordulhat. Tippem: 1-1

2019.04.07. (vasárnap) 16:00
Pécsi MFC - Szentlőrinc SE
Baranyai rangadó. Végre tudott nyerni a Pécs, így némileg fellélegezhet, azonban még nincs biztonságban. Pontot kellene szereznie a feljutásért harcoló listavezető ellen, amelynek viszont szintén kell a pont, mert egyre jobban tapad rá a Szeged GA. Ők az esélyesebbek, könnyű dolguk persze nem lesz. Tippem: 1-3

Teljes cikk
 
2019.04.04.
www.fcdabas.hu
UP
Eredmények: Utánpótlás
 
U15
FC Dabas U15 - Taksony SE
6:1 (3:1)
 
Gól:
- Bartha L (29')
  2019.04.04 (csütörtök, 16:30) - Szalai Á Zs (36')
    - Bagyinszki B (40')
    - Bujdosó D Z (45')
    - Kocsír K (49')
    - Kocsír K (62')
     

 
 
2019.04.03.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U11
 

Ledő László, az FC Dabas U11-es csapat edzője a hétfő délutáni közös csapatépítő programról az alábbi élménybeszámolót közölte:

"A hétfői napon az Aramis Futsal csapatához látogattunk el. A 40 fős létszámból 31 gyerkőc és 9 szülő volt jelen ezen a kellemes délutánon.

A felnőtt mérkőzés előtt a srácok az Aramis U11-es csapatával 2x20 perces barátságos mérkőzést játszottak.

Nagyszerű, izgalmas játékot láthattunk, szép megoldásokat és gólokat mind a két csapat részéről. Végig vezettünk, de sajnos a végén fordítani tudott a hazai csapat, így 4:3 arányban meg is nyerte a mérkőzést.Ezt követően a srácok nagy izgalommal várták a felnőtt mérkőzést és azt, hogy a vendégcsapat játékosait bekísérhessék. A felnőtt mérkőzés alatt zúgott a csarnok a srácok szurkolásától. Sajnos ez is kevés volt, mert a Haladás 3:1-re nyert, egy izgalmas és parázs mérkőzésen.

A fiúk a hazafelé indulás előtt autogramot kaptak a hazai és a vendég játékosoktól.
Remélem mindenki jól érezte magát és köszönöm a segítséget a szülőknek!

Azt az egyet nagyon sajnálom, hogy a dabasi csapat létszáma nem volt teljes, a hiányzók egy nagyszerű délutáni élményről maradtak le!

Hajrá Dabas!"

 
 
2019.04.02.
szeged-grosicsakademia.hu
FELNŐTT
Szeged-Grosics Akadémia: "Fontos győzelmet arattunk a Dabas felett"
 

"Jó erőkből álló, stabil csapat ellen játszottunk vasárnap, a dabasiak nem adták könnyen a három pontot... "

Részletek a videóban!

Teljes cikk
 
2019.04.02.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Szeged-Grosics Akadémia - FC Dabas (1:0)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a hétvégi Szeged-Grosics Akadémia elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Abszolút partiban voltunk a Grosics Akadémiával, sőt voltak olyan időszakok, amikor még domináltunk is. Sajnos továbbra is hadilábon állunk a góllövéssel, illetve ismét egy igen-igen elkerülhető gólt kaptunk, ennek köszönhetően ismét lógó orral voltunk kényszerűek hazajönni.

Úgy vélem, sokkal több volt ebben a mérkőzésben, legalább egy döntetlen, de kis szerencsével még akár a győzelem is. Igazából nem lehet rossz szavam senkire, mert mentek a srácok becsülettel.

Meg kell, hogy forduljon ez a szerencse dolga, mert a második vagy a harmadik meccs megy el úgy, hogy akár győzhettünk is volna. Mindenképpen bízunk benne, hogy mielőbb jobbra fordulnak a dolgaink, mert amúgy fizikálisan és mentálisan is rendben voltunk, mentek egymásért a fiúk, csak a győzelem hiányzott sajnos. "

Szege-Grosics Akadémia - FC Dabas 1:0 (1:0)
Gól: Andorka P (43') ill. -

MLSZ Adatbank

 
 
2019.04.02.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas II - Újhartyán VSE (1:4)
 

Riesz Péter, az FC Dabas II vezetőedzője az Újhartyán VSE elleni bajnoki rangadót követően az alábbi értékelést közölte:

"Dabas II - Wrábelék (1:4)

Sajnos ezen a mérkőzésen megoldhatatlan feladat volt nekünk a Wrábel testvérek semlegesítése. Rengeteget hibáztunk védekezésben, elől pedig a nem sok helyzetünkből csak egyet sikerült értékesíteni Kőszegi Zoli révén.

Ami eddig tavasszal jellemezte csapatunka, a taktikai fegyelem, az most semmissé vált. Nincs időnk nyalogatni a sebeinket, mert most jön két olyan kiesési rangadó (Dunavarsány, Taksony) amiken pontokat kell szerezni, hogy megőrizzük a másodosztályú tagságunkat. "

FC Dabas II - Újhartyán VSE 1:4 (0:1)
Gól: Kőszegi Z Z (65') ill. Wrábel J (25'), Wrábel T (59'), Wrábel J (71'), Wrábel J (88')

MLSZ Adatbank

 
 
2019.04.02.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Eredmények: Futsal
 
Futsal
FC Dabas - SK Tóalmás

9:12 (5:6)

 
2019.04.01. (hétfő, 21:15)
Gól:
- Kovács R (4')
  MLSZ Jegyzőkönyv - Rutterschmid R (7')
  Eredmények / Tabella - Kovács R (19')
    - Rutterschmid R (20')
    - Rutterschmid R (20')
    - Ulicska Zs (26')
    - Fodor G (31')
    - Kovács R (35')
    - Rutterschmid R (37')
     

 
 
2019.04.01.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Mercedes KLC - FC Dabas U17 (0:1)
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a Kecskemét elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

"Rég örültünk ennyire a három pontnak. Ellenfelünk az őszhöz képest sokkal szervezettebb, fegyelmezettebb játékot mutatott be. Ráadásul a pálya kegyetlen rossz minősége is nekik kedvezett, amelynél rosszabbat ezen a szinten még nem láttunk. Gyakorlatilag a mi játékunknak alkalmatlan volt. Dadogott a labda, ezért a vezetés mihamarabbi megszerzése volt a cél, amely csak az első félidő vége felé jött egy pontrúgásból. Maradt a kemény meló és a párharcok megvívása, most ezen a területen kellett kimagaslót nyújtanunk, amely ment is becsülettel. Átértékeltük a lehetőségeket, a körülményeket, ahol egy teljesen más futballt kellett képviselnünk ahhoz, hogy be tudjuk gyűjteni a három pontot.

Amennyiben ezen a pályán lesznek rendezve a további hazai meccsei is a Kecskemétnek, már meglepetéssel indul minden idelátogatónak a mérkőzés. Szenvedni fog itt mindenki. Ebből kiindulva felértékelődik a győzelmünkért járó három pont.

Jövő héten az a Kerekegyháza látogat hozzánk, akik a télen alapos erősítésen estek át, hiszen az U17-be és az U19-be is számos labdarúgó érkezett a Kecskemétnek az Akadémiájáról. Hétről-hétre kell dolgoznunk, hogy minél közelebb kerüljünk a céljaink eléréséhez.

Gratulálok a győzelemhez! Hajrá FC Dabas! "

Mercedes KLC - FC Dabas U17 0:1 (0:1)
Gól: Nyeső M (35')

MLSZ Jegyzőkönyv