FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.02.28.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - Kistarcsai VSC (Futsal) 5:10 *
 

Ledő László, az FC Dabas Futsal csapatának vezetőedzője a Kistarcsa elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Hétfőn a Kistarcsa csapatát láttuk vendégül az OBO Arénában futsal bajnoki mérkőzésen. Az este szépen indult, mert a kezdőrúgást Duhaj Ádám végezte el!!! Jó volt újra pályán látni Ádámot, még ha most csak a kezdőrúgást végezhette csak el.

A mérkőzést is jól kezdtük. Megleptük az ellenfelünket és 3:1-es vezetésre tettünk szert. Ellenfelünk ezután időt kért és ez rendesen megzavart minket, 7:3-ra fordítottak pár perc alatt. A második félidőben 14 percig bírtuk ellenfelünket tartani, szereztünk gólt is, az utolsó percekre azonban megrázták magukat és 10:5-re módosítva az állást elvitték a három pontot tőlünk. Teljesen megérdemelten, mert szerintem a bajnokság egyik esélyese a Kistarcsai csapat. Folytatás jövő kedden Maglódon. "

FC Dabas - Kistarcsai VSC 5:10 (3:7)
Gól: Ulicska Zs, Bukovszki B, Fodor G, Bukovszki B, Bálint Z

MLSZ Jegyzőkönyv

 
 
2018.02.27.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Eredmények: Futsal
 
Futsal
FC Dabas - Kistarcsai VSC
5:10 (3:7)
 
2018.02.26. (hétfő, 21:15)
Gól:
- Ulicska Zs (3')
  MLSZ Jegyzőkönyv - Bukovszki B (13')
  Eredmények / Tabella - Fodor G (14')
    - Bukovszki B (31)
    - Bálint Z (38')
     

 
 
2018.02.27.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Garvittax - FC Dabas (Futsal) 4:3 *
 

Ledő László, az FC Dabas Futsal csapatának vezetőedzője a Garvittax elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Pénteken a Vasas pályán szerepeltünk a Garvitax vendégeként. Az összecsapásról csak annyit, hogy egy megnyert mérkőzést engedtünk ki a kezünkből, megint a rutintalanságunk miatt. Illetve azt azért elmondanám, hogy ismét egységesek voltunk és megtaláltuk azt a taktikát, amivel eredményesek lehetünk, HA... Tudomásul vennénk, hogy ebben a sportágban 1, 2, vagy max. 3 percet tudsz a pályán lenni és ezt az időt kell tartalommal megtölteni. Sajnos most is abból kaptunk a gólokat, hogy amikor szól a játékosnak az edző, hogy jöjjön le, akkor ő még úgy gondolja, hogy tud még segíteni a pályán és nem jön le mégsem pihenni. Sebaj, hétfőn jön Kistarcsa csapata, akik ellen remélem okosabbak leszünk és megnehezítjük ellenfelünk dolgát!

A mérkőzés kezdőrúgását nagy örömünkre Duhaj Ádám végzi el!!! "

Garvittax - FC Dabas 4:3 (1:2)
Gól: Márton Zs, Fodor G, Szeibert A

MLSZ Jegyzőkönyv

 
 
2018.02.26.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - MTK Budapest II (0:1) *
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője az MTK II elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Jó iramú mérkőzést játszottunk, az első félidő különösen lüktető volt. Labdabirtoklásban teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk az MTK-nak, egyedül a végjátékkal nem lehettem elégedett. Az utolsó passzok nem igazán sikerültek, így nem tudtunk komoly gólhelyzeteket kialakítani, vagy az adódólehetőségeinket gólra váltani. Fizikálisan rendben voltunk, azonban voltak betegeink, így közel sem teljes kerettel vágtunk neki a mérkőzésnek. Az MTK egy válogatott társaság, játékuk labdabirtokláson alapszik, így örülök neki, hogy nem játszottunk alárendelt szerepet. Amit elterveztünk a mérkőzésre, azt végrehajtották a fiúk, így a vereség ellenére sem lehettem elégedetlen. A lényeg, hogy ismét látszott, mit akarunk játszani. A befektetett munkának ki kell jönnie a tavaszi mérkőzések során.

Nehéz mérkőzésre számítok a Paks II ellen, ahol a legfőbb kérdés ismét az lesz, hány visszajátszóval érkeznek. Remélem, a betegségeken átlendülünk és hétvégére már majdhogynem teljes kerettel tudunk majd harcba szállni.

Az őszi teljesítményünknek köszönhetően kényelmes helyzetből várhatjuk a rajtot, ettől függetlenül azonban mindent el fogunk követni, hogy győzelemmel örvendeztessük meg a hazai publikumot. Úgy érzem, minden szinten sikerült előre lépnünk, a két új igazolásunk is remélhetőleg nagy erősítést jelent majd számunkra.

A dobogó megszerzése fantasztikus dolog lenne, de egyelőre az 5-6. hely megszerzésére nagyobb esélyt látok. Az élmenők mellett a nagyon masszívak a középcsapatok is, akik ellen senki nem mehet biztosra. A lényeg, hogy magunkra kell koncentrálnunk, kivinni a pályára a tudásunk legjavát és akkor az őszihez hasonlóan egy szép tavaszi szezont produkálhatunk. "

FC Dabas - MTK Budapest II 0:1
Gól: -

 
 
2018.02.26.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas III *
 

Ledő László, az FC Dabas III vezetőedzője a hétközi Délegyháza és hétvégi Újhartyán elleni felkészülési mérkőzéseket követően az alábbi értékelést adta:

" Az FC Dabas III csapata csütörtökön az ellen a Délegyháza ellen folytatta a felkészülést, aki a Dél-nyugati csoportban a 2. helyen áll. Hóesésben játszottuk a mérkőzést.  Sajnos megint beleestünk abba a hibába, hogy az első 20 percet túl lazán és könnyedén kezdtük. Emellett a pálya talajával is meggyűlt a bajunk. Ellenfelünk meg is szerezte a vezetést, de 20 perc elteltével felvettük a ritmust és szebbnél szebb gólokkal fordítani tudtunk. Ebben a játékrészben egységesek voltunk minden szinten, így a félidőre 4:1 arányú előnnyel mehettünk. A második játékrészben folyamatosan frissítettem a csapatot, jó volt látni a cseréken, hogy jól szálltak bele a mérkőzésbe. A mérkőzés második részét is 4:1-re nyertük meg, így végül 8:2-es végeredménnyel vonulhattunk az öltözőbe. A mérkőzéshez még hozzátenném, hogy Németh Krisztián személyében magabiztos teljesítményt láthattunk a kapuban. "

FC Dabas III - Délegyháza 8:2 (4:1)
Gól: Bukovszki B (2), Pribék T (2), Varga B, Bálint Z, Fodor G, Molnár P

" Szombaton az Újhartyán csapatával játszottunk. Ezen a mérkőzésen szerettem volna egy két játékosnak több játék lehetőséget adni. Sajnos az első 15 percet megint nem kezdtük túl jól, ráadásul tetézve mindezt azzal, hogy az én hibámból az ellenfelünk vezetést szerzett. Ezután azonban már átvettük a mérkőzés irányítását, sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, de ezek sajnos rendre kimaradtak. A félidő vége előtt azért sikerült kiegyenlítenünk. A második játékrészre stabilizáltuk a középpályánkat, sajnos továbbra is helyzetek sorozatát  hagytuk ki, mégis pozitívumként emelhetem ki, hogy helyzeteinket szépen felépített akciók után hagytuk ki. A helyzetkihasználáson finomítanunk kell, de van még két hetünk erre. Az eredmény végül 4:3 lett az Újhartyánnak. Aki nem rúgja be a helyzeteit, az így jár... Megszeretném  köszönni Surman Istvánnak, hogy kapusukat Glonczi Ferit kölcsönadta nekünk. "

FC Dabas III - Újhartyán 3:4
Gól: Pribék T, Farkas G, Mata P

 
 
2018.02.25.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas II - Gödöllői SK (2:1) *
 

Fontos győzelem a nyitányon

A nem túl szépre sikeredett őszi szezont követően (14. hely) kettes csapatunk számára létfontosságú volt a jó tavaszi rajt. Első mérkőzésünket hazai pályán azzal a Gödöllői SK-val kellett megvívnunk, akik a 11. pozícióból várhatták a tavaszi folytatást. A két csapat között négy pont volt a különbség, így egy esetleges győzelemmel máris felzárkózhattunk volna a középmezőnyhöz.

A mérkőzés azonban közel sem úgy kezdődött, ahogy azt elterveztük. A vendégek igen korán, már a 7. percben bevették megszerezték a vezetést (0:1), így lényegében már az összecsapás elejétől fogva futhattunk az eredmény után. Az egyenlítő találatra egészen a 41. percig kellett várni (1:1), Zsolnai Róbert góljának köszönhetően azonban egyértelműen mi vonulhattunk jobb szájízzel a félidei pihenőre. A folytatásban egyértelműen a győztes találat bevitele érdekében kellett minden maradék erőnket mozgósítani. A 68. percben aztán érkezett Danyis Attila, rutinos nagy öregünk aki nem mellesleg házi gólkirályunk is egyben, szezonbeli 6. góljával eldöntötte a rangadó sorsát. Mivel több találat már nem esett a hátralevő időben, így végül 2:1-es győzelemmel kezdte kettes csapatunk a tavaszi szezont.

A három pontnak köszönhetően felzárkóztunk szorosan a Gödöllői SK mögé a tabellán és a jóval előkelőbb 12. helyről várhatjuk a jövő hétvégi Taksony elleni folytatást.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2018.02.25 (vasárnap, 14:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas II - Gödöllői SK 2:1 (1:1)

FC Dabas II: Gerstenbrein G - Kovács R, Botlik G, Cemmel P, Danyis A, Danyis J, Farkas R, Gáspár T, Sándli M, Zsolnai R, Varga B

Csere: Németh K, Ubornyák J, Huszti Á, Bukovszki B, Fritz B, Dabasi K

Gól: Zsolnai R (41'), Danyis A (68') ill. Méhes P (7')

MLSZ Adatbank

 
 
2018.02.25.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: FC Dabas - MTK Budapest II (0:1) *
 

Szoros mérkőzés az MTK II-vel

Vasárnap kora délután lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését az FC Dabas NB III-as felnőtt csapata. Erős Károly legénysége a szintén harmadosztályban szereplő fővárosi MTK Budapest második csapatát fogadta.

Noha az MTK I csupán a másodosztályban szerepel, az MTK II pedig az NB III-ban, ettől függetlenül könnyű mérkőzésre nem számíthattunk, mivel köztudottan a fővárosaik szinte minden felnőtt és utánpótlás csapata egy igen válogatott játékosokból álló társulat. Az MTK általában sokat futó, labdabirtokláson alapuló játékot erőltet és ez most sem volt másképp. Csapatunk azonban abszolút felvette a fordulatot és lényegében teljesen partiban volt neves ellenfelével. Egyedül a gólok hiányoztak, aminek sajnos meg is lett az ára, azonban a játék összképe bíztató lehet a hétvégi Paks II elleni bajnokira. Az összecsapást végül 1:0 arányban az MTK II nyerte.

A felkészülési mérkőzések sorozata tehát ezzel véget is ért, jövő hétvégén kezdetét veszi a tavaszi szezon. Első ellenfelünk az NB I-ben szereplő Paksi FC második csapata lesz. A visszajátszók tükrében szinte megjósolhatatlan a végeredmény, azonban csapatunk remélhetőleg mindent el fog követni a ragyogó tavaszi rajtért.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2018.02.25. (vasárnap, 14:00)

FC Dabas - MTK Budapest II 0:1
Gól: -

 
 
2018.02.24.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Eredmények: Futsal
 
Futsal
Garvittax - FC Dabas
4:3 (1:2)
 
2018.02.23. (péntek, 20:15)
Gól:
- Márton Zs (6')
  MLSZ Jegyzőkönyv - Fodor G (18')
  Eredmények / Tabella - Szeibert A (22')
     

 
 
2018.02.23.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas Téli Teremtorna - U16 Leány *
 

Rendező: FC Dabas Sportegyesület

Helyszín: OBO Aréna Dabas, 2370. Dabas Iskola utca 5.
Időpont: 2018. február 25. (vasárnap)
A torna tervezett időtartama: 9:00-13:00

Csoportbeosztás / Lebonyolítási rend

Korosztály: U16 Leány

-
játékos létszám: 4+1 (maximum 14 fő nevezhető)
-
játékidő: 1x20perc
-
nevezhető létszám: 14 fő
-
pályaméret: 40x20m
-
kapuméret: 3x2m

Csoportbeosztás - U16 Leány

-
Cegléd
-
FC Dabas
-
Jánoshalma-Soroksár
-
Pilis
-
Vasas Kubala

a képre kattintva teljes méretben is megtekintheti

 
 
2018.02.23.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas Téli Teremtorna - U13 *
 

Rendező: FC Dabas Sportegyesület

Helyszín: OBO Aréna Dabas, 2370. Dabas Iskola utca 5.
Időpont: 2018. február 24. (szombat)
A torna tervezett időtartama: 9:00-13:30

Csoportbeosztás / Lebonyolítási rend

Korosztály: U13

-
játékos létszám: 4+1 (maximum 14 fő nevezhető)
-
játékidő: 1x20perc
-
nevezhető létszám: 14 fő
-
pályaméret: 40x20m
-
kapuméret: 3x2m

Csoportbeosztás - U13

A
csoport:
-
FC Dabas
-
Kakucs
-
Pereg
B
csoport:
-
BVSC
-
Cegléd
-
FK Vinogradar

a képre kattintva teljes méretben is megtekintheti

 
 
2018.02.23.
www.fcdabas.hu
FN/UP/NŐI
Programtervezet: 2018. február 24-26.
 
csapat
időpont
mérkőzés
FC Dabas NB III
Vasárnap, 14:00
FC Dabas - MTK II
FC Dabas II
Vasárnap, 14:00
FC Dabas II - Gödöllői SK
FC Dabas III
Szombat, 15:15
FC Dabas III - Újhartyán
FC Dabas U17
Szombat, 10:00
FC Dabas U17 - Taksony
FC Dabas U15
Szombat, 12:00
FC Dabas U15 - Újpesti TE
FC Dabas U14
Szombat, 10:00
FC Dabas U14 - Újpesti TE
FC Dabas U13
Szombat, 9:00
FC Dabas Téli Teremtorna U13 - OBO
FC Dabas U16 Leány
Vasárnap, 9:00
FC Dabas Téli Teremtorna U16 Leány - OBO
FC Dabas Futsal
Hétfő, 21:15
FC Dabas - Kistarcsai VSC
     

 
 
2018.02.23.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: FC Dabas III - Délegyháza (8:2) *
 

Kiütéses győzelem a Délegyháza ellen

Csütörtök este lejátszotta soron következő felkészülési mérkőzését a Ledő László irányította FC Dabas III. A Délegyháza elleni összecsapáson a támadójátékot nem nagyon érhette kritika, 4:1-es első félidőt követően további négy találatot jegyezve végül több, mint magabiztos, 8:2-es győzelmet arattunk.

A folytatásra sem kell sokat várni, szombaton 15:15-től ismét pályán láthatjuk hármas csapatunkat az Újhartyán ellen.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2018.02.22. (csütörtök)
Helyszín: Dabas

FC Dabas III - Délegyháza 8:2 (4:1)
Gól: Bukovszki B (2), Pribék T (2), Varga B, Bálint Z, Fodor G, Molnár P

 
 
2018.02.22.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Átigazolási körkép: FC Dabas NB III

Február 15-én véget ért a téli átigazolási időszak, amely során öt játékos távozott az NB III-as első keretből (Csordás Simon, Filyó Gábor, Huszti Ádám, Komoróczi Kristóf és Zsolnai Róbert), bár közülük páran nem igazoltak más egyesületbe, hanem maradtak a FC Dabasnál, azonban a tavaszi szezonban már nem az NB III-as, hanem a kettes csapat sikeréért küzdenek majd.

Ami az érkezőket illeti, ezen a télen a mennyiség helyett inkább a minőségre próbált a szakmai stáb összpontosítani, így csupán két játékost került leigazolásra. Laczkó Milán Szolnokról, míg Szkunc Vjacseszláv a III. kerület TVE-től érkezett. A beilleszkedésük sikerrel járt, remélhetőleg mindketten nagy erősségei lehetnek az FC Dabas első csapatának.

#
Távozók
Érkezők
1.
Csordás Simon
1.
Laczkó Milán
2.
Filyó Gábor
2.
Szkunc Vjacseszláv
3.
Huszti Ádám
   
4.
Komoróczi Kristóf
   
5.
Zsolnai Róbert
   

Laczkó Milán / Szkunc Vjacseszláv

 
 
2018.02.22.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
NB III-as játékoskeret - 2017/2018. Tavaszi szezon
 

Erős Károly vezetőedző és szakmai stábja az alábbi játékoskerettel veheti majd fel a küzdelmet a riválisokkal szemben az NB III Közép-csoport 2017/2018-as bajnoki szezonjának tavaszi mérkőzésein:

1.
Scheilinger György
1993.03.29.
kapus
2.
Sebestyén István
1998.04.26
kapus
3.
Eördögh Levente
1994.02.23.
védő
4.
Földes Milán
1993.04.09.
védő
5.
Fritz Attila
1986.07.17.
védő
6.
Kiss Dávid
1998.02.10.
védő
7.
Makrai László
1985.01.08.
védő
8.
Csepregi Richárd
1985.07.27.
középpályás
9.
Dobó Róbert
1991.03.19.
középpályás
10.
Erős Ronald
1993.01.27.
középpályás
11.
Kiss Viktor
1997.12.22.
középpályás
12.
Laczkó Milán
1997.09.18.
középpályás
13.
Mundi Roland
1988.08.09.
középpályás
14.
Sárközi Norbert
1993.03.05.
középpályás
15.
Szűcs László
1985.08.23.
középpályás
16.
Crkvenjakov Dalibor
1988.10.31.
támadó
17.
Fitos László
1987.02.27.
támadó
18.
Sándli Márk
1998.03.24.
támadó
19.
Szkunc Vjacseszláv
1990.07.17.
támadó
20.
Takács Kornél
1988.05.06.
támadó
edző:
Erős Károly
   

 
 
2018.02.22.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
FC Dabas II játékoskeret - 2017/2018. Tavaszi szezon
 

Németh Krisztián személyében új hálóőrrel bővült az FC Dabas II kerete, aki a komoly sérüléssel bajlódó Volenszki Gábort helyettesíti majd a kapuban. Szintén új érkezőként Fritz Balázs a védelemben, míg Molnár Péter a középpályán segítheti majd csapatunkat. Zsolnai Róbert és Huszti Ádám pedig az FC Dabas NB III-as keretéből tette át székhelyét Kucsák Istvánékhoz.

Ami a fiatalokat illeti, Bálint Mihály és Zelovics Attila nagy valószínűséggel az FC Dabas III keretében fog leginkább játéklehetőséget kapni, míg Horváth Krisztián, Mata Péter és Riesz Dávid az U19-es keretből segítheti alkalomadtán az FC Dabas II-t.

1.
Gerstenbrein Gábor
1980.01.24.
kapus
2.
Németh Krisztián
1992.09.22.
kapus
3.
Volenszki Gábor
1997.05.11.
kapus
4.
Cemmel Péter
1989.04.04.
védő
5.
Bálint Zoltán
1984.10.09.
védő
6.
Botlik Gábor
1991.03.05.
védő
7.
Danyis Attila
1977.01.26.
védő
8.
Fritz Balázs
1996.06.24.
védő
9.
Bukovszki Balázs
1990.03.03.
középpályás
10.
Farkas Roland
1981.06.06.
középpályás
11.
Gáspár Tibor
1994.09.03.
középpályás
12.
Kovacsik Tibor
1988.07.22.
középpályás
13.
Kovács Richárd
1998.03.19.
középpályás
14.
Mráz István
1993.07.11.
középpályás
15.
Radácsi Kristóf
1999.01.03.
középpályás
16.
Danyis János
1998.07.06.
támadó
17.
Farkas Krisztián
1979.04.15.
támadó
18.
Huszti Ádám
1996.03.18.
támadó
19.
Ubornyák József
1997.03.25.
támadó
20.
Varga Balázs
1989.03.12.
támadó
21.
Zsolnai Róbert
1982.04.11.
támadó
edző:
Kucsák István
   

 
 
2018.02.21.
www.fcdabas.hu
FN/UP/NŐI
Programtervezet: 2018. február 22-23.
 
csapat
időpont
mérkőzés
FC Dabas III
Csütörtök, 19:00
FC Dabas III - Délegyháza
FC Dabas Futsal
Péntek, 20:15
Garvittax - FC Dabas
     

 
 
2018.02.20.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
VÁLTOZÁS!!! (FC Dabas - Kecskeméti LC)
 

A 2018.február 21. napján (szerda) 18:30-as kezdéssel megrendezésre kerülő FC Dabas - Kecskeméti LC felkészülési mérkőzést betegségek és a sérültek nagy száma miatt a szakmai stáb egyeztetését követően a Kecskeméti LC nem tudja vállalni, így NB III-as csapatunk szerdai összecsapása elmarad.

A következő mérkőzésünk, ami egyben már a főpróba is lesz, előreláthatólag vasárnap 14 órától kerül lebonyolításra az MTK ellen.

 
 
2018.02.19.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas (NB III) *
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a Taksony SE és a THSE-Szabadkikötő elleni felkészülési mérkőzéseket követően az alábbi nyilatkozatot adta:

"Az első mérkőzésen, a Taksony ellen az a csapat lépett pályára, akikkel nagy valószínűséggel a szezont is el fogjuk kezdeni. Noha ellenfelünk remekül szerepel a Megye I. posztályban, mégis egyértelműen (minden szinten) föléjük nőttünk. Osztálykülönbség volt a csapatok között. Játékban egyértelműen domináltunk, azonban a helyzetkihasználással mégsem voltam maradéktalanul elégedett. A két szerzett gól tulajdonképpen egy biztos győzelmet eredményezett, azonban én mégis ennél jóval többet vártam volna.

A második mérkőzést ugyan lejátszottuk, azonban mindössze 2-3 olyan játékosom szerepelt csak a csapatban, akikkel a bajnokikon is számolni tudok majd. Betegségek következtében lényegében az ifjúsági, a kettes és a hármas csapatból tevődött össze a kezdőcsapat túlnyomó része, ennek következtében pedig már egyáltalán nem meglepő a kialakult végeredmény. Ami pozitívumnak értékelhető, hogy az a 2-3 játékosom végigjátszotta az összecsapást, tehát a megfelelő terhelést ők is megkapták. "

FC Dabas - Taksony SE (2:0)
Gól: Dalibor C, Fitos L

FC Dabas - THSE-Szabadkikötő (0:5)
Gól: -

 
 
2018.02.18.
www.fcdabas.hu
UP
Eredmények: Utánpótlás
 

FUTSAL 7 VÉGE (U17)
2018.02.17. (Kóka)

Kistarcsai VSC - FC Dabas (elmaradt)
FC Dabas - Mészöly Focisuli (elmaradt)
FC Dabas - Nagykáta SE (elmaradt)

MLSZ Jegyzőkönyv

FUTSAL 7 VÉGE (U13)
2018.02.17. (Kóka)

FC Dabas - Jászberényi FC II (elmaradt)
FC Dabas - Nagykáta SE I (elmaradt)
Nagykáta SE I - FC Dabas (elmaradt)

MLSZ Jegyzőkönyv

 

FUTSAL 7 VÉGE (U11)
2018.02.17. (Kistarcsa)

Aramis SE - FC Dabas (10:0)
FC Dabas - Dunakeszi Kinizsi FK (1:11)
FC Dabas - Gödöllői SK III (1:5)

MLSZ Jegyzőkönyv

 
 
2018.02.18.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: FC Dabas - THSE-Szabadkikötő (0:5) *
 

Vegyes csapattal fogadtuk a THSE-Szabadkikötőt

A szombati nap második mérkőzését a szintén NB III-ban szereplő THSE-Szabadkikötő ellen vívtuk. Mivel több játékosunk is betegséggel bajlódott, így Erős Károly a kettes és hármas csapatból, valamint U19-ből is beválogatott játékosokat erre az összecsapásra. Mindössze Takács Kornél, Szkunc Vjacseszláv és Szűcs László képviseltette magát az NB III-as keretből, így a látottak és a végeredmény ennek tükrében már nem annyira meglepő. Játékosaink ugyan tették becsülettel a dolgukat, de a harmadosztályban szereplő THSE-Szabadkikötő ellen csupán ennyire futotta tudásukból és erejükből.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2018.02.17. (szombat, 16:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas - THSE-Szabadkikötő (0:5)
Gól: -

 
 
2018.02.18.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: FC Dabas - Taksony SE (2:0) *
 

Győzelem a Megye I. listavezetője ellen

A szombati nap első mérklőzésén az FC Dabas II csoportjának éllovasát, a Taksony SE-t fogadta NB III-as első keretünk. Erős Károly ezen az összecsapáson már olyan kezdőcsapatot küldött a pályára, ami két hét múlva a bajnokin sem vallana szégyent.

Nem számíthattunk könnyű mérkőzésre, mivel a vendég csapat őszi teljesítménye alapján közel NB III-as szintű produkcióra képes. A fiúk azonban igazolták, hogy miért is vannak jelenleg egy osztállyal feljebb. A csapatjáték remekül muzsikált a, azonban a helyzetkihasználáson még van mit csiszolni a bajnoki rajtig. Crkvenjakov Dalibor és Fitos László találatainak köszönhetően ugyan magabiztos győzelmet arattunk, azonban rengeteg lehetőség maradt kihasználatlanul, am már a bajnokikon nem megengedhető.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2018.02.17. (szombat, 14:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas - Taksony SE (2:0)
Gól: Dalibor C, Fitos L

További képek

Fotók: Daru Andrea

 
 
2018.02.17.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: FC Dabas II - Törteli KSK (3:4) *
 

Gólgazdag mérkőzés a Törtel ellen

Szombat délelőtt ismét hazai pályán láthattuk kettes csapatunkat. Kucsák István játékoskerete ezúttal a Törteli KSK-t fogadta. Az első játékrészben mindkét oldalon 2-2 találatot láthattak a mérkőzésre kilátogató szimpatizánsok, így döntetlennel vonulhattak rövid pihenőjükre a felek. A folytatás sajnos a vendégeknek sikerült jobban, amíg nekünk csupán egyszer, addig a Törtelnek kétszer sikerült ellenfele a kapujába juttatnia a játékszert. A szombati összecsapást így végül 4:3 arányú vereséggel zártuk. Góljainkon Farkas Roland, Danyis Attila és Dabasi Károly osztoztak.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2018.02.17. (szombat, 11:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas II - Törteli KSK (3:4)
Gól: Farkas R, Danyis A, Dabasi K

 
 
2018.02.16.
www.fcdabas.hu
FN/UP/NŐI
Programtervezet: 2018. február 17-18.
 
csapat
időpont
mérkőzés
FC Dabas NB III
Szombat, 14:00
FC Dabas - Taksony SE
FC Dabas NB III
Szombat, 16:00
FC Dabas - THSE-Szabadkikötő
FC Dabas II
Szombat, 11:00
FC Dabas II - Törteli KSK
FC Dabas U17
Szombat, 9:00
Goldball - FC Dabas U17
FC Dabas U17
Szombat, 17:15
PM Futsal 7 Vége U17 - Kóka
FC Dabas U14
Szombat, 15:00
Monor - FC Dabas U14
FC Dabas U13
Szombat, 9:40
PM Futsal 7 Vége U13 - Kóka
FC Dabas U11
Szombat, 9:05
PM Futsal 7 Vége U11 - Kistarcsa
     

 
 
2018.02.16.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas III - Újhartyán (3:2) *
 

Ledő László, az FC Dabas III vezetőedzője az Újhartyán elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

" Egy stabil, jó játékot nyújtó Újhartyánnal találkoztunk. Körülbelül 15 perc telt el, míg fel tudtuk venni a meccs ritmusát. Hasznos volt ez a mérkőzés, mert egy egységes csapat ellen tudtunk játszani. Meg kell említenem, hogy 55 percig ellenfelünkkel egy kimondottan jó mérkőzést játszottunk. Utána mindkét csapat frissített és ebből mi jöttünk ki győztesen. Igaz, a második félidőben öt U19-es játékos volt a csapatomban, akiktől hasznos és jó játékot láttam. Az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy amíg az ellenfélnél az első csapat volt fent, addig néha voltak problémáink.tolódásoknál, védekezésnél sajnos sokszor kapkodtunk.

Hajrá Dabas!  "

FC Dabas III - Újhartyán 3:2 (0:1)
Gól: Mata P (2), Mráz I

 
 
2018.02.16.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: FC Dabas III - Újhartyán (2:3) *
 

Győzelem az Újhartyán ellen

Csütörtök este az FC Dabas III lejátszotta soron következő felkészülési mérkőzését az Újhartyán ellen. Ledő László csapata egy gólos félidei hátrányt követően Mata Péter két és Mráz István egy találatával megfordította az összecsapást. Noha a vendégeknek sikerült a második játékrészben is bevenniük a dabasi kaput, mindez mégis kevés volt az üdvösséghez. A találkozót 3:2 arányban az FC Dabas III nyerte meg.

Folytatás jövő csütörtökön a Délegyháza ellen.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2018.02.15. (csütörtök, 18:30)
Helyszín: Dabas

FC Dabas III - Újhartyán 3:2 (0:1)
Gól: Mata P (2), Mráz I

 
 
2018.02.15.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: FC Dabas - Pilisi LK (4:1)
 

Magabiztos győzelem a Pilis ellen

Ahogy azt Erős Károly már értékelőjében említette, a héten a játéké lesz a főszerep. Ennek tükrében a hétvégi két mérkőzéses csúcsterhelést előtt még a szerdai napon is felkészülési mérkőzést játszott NB III-as keretünk.

Ellenfelünk ezúttal a Pest megye I. osztály második helyezettje, a Pilisi LK volt. Magabiztos játékkal, 3:1-es első félidőt követően végül 4:1 arányban diadalmaskodtunk az FC Dabas II-vel egy bajnokságban szereplő alakulat ellen. Ami a támadójátékunkat illeti, a hétvégi mérkőzésen mesterhármast jegyző Takács Kornél ismét betalált, mellette Kiss Viktor, Fitos László és Erős Ronald is eredményes volt.

Folytatás szombaton a Taksony és a csepeli THSE-Szabadkikötő csapata ellen.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2018.02.14. (szerda, 18:30)
Helyszín: Dabas

FC Dabas - Pilisi LK 4:1 (3:1)
Gól: Kiss V, Erős R, Takács K, Fitos L

 
 
2018.02.14.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U11
 

Ledő László és Kerekes Barna, az FC Dabas U11-es csapatának szakvezetői a hétvégi, hazai rendezésű teremtornát követően az alábbi értékelést adták:

" Vasárnap 10 csapat részvételével rendeztük meg az OBO Arénábanaz U11-es korosztály teremtornáját. A hazai rendezésű viadalon két csapattal vettünk részt. Az egyik a Dabas Alközpont, a másik az FC Dabas volt. A torna folyamán célunk az volt, hogy az ősz folyamán gyakoroltakat visszakapjuk mindkét csapattól. A Dabas Alközpont csapatába meghívást kapott a Kakucstól 4, míg az Újlengyel től 1 játékos. A mérkőzések két csoportba zajlottak és utána a helyosztókkal zárult a torna. 

Csapatainkról is egy pár szót említenénk.  Alközponti csapatunk a csoportmérkőzések során a megbeszélt játékát játszotta, néha magabiztosan és néha még tetszetősen is. Az FC Dabas csapata is megpróbálta azt játszani, amit megbeszéltünk, de itt lehetett látni, hogy ebben a csapatban a fiatalabb játékosok kaptak lehetőséget.

A csoportmeccsek alapján az Alközponti csapat a Soroksár csapatával játszott a döntőbe jutásért. Kiélezett,izgalmas mérkőzésen alulmaradtunk, így végül a bronzéremért játszhattak a srácok. Az FC Dabas csapata a 9. helyért játszhatott Újhartyán ellen. Egy szintén izgalmas mérkőzésen a srácok megszerezték a győzelmet és így a 9. helyet.

A bronzmérkőzésen a Liver csapatával játszott az Alközponti csapat. Sajnos az elején egy kicsit bealudtak a srácok, így az ellenfél megszerezte a vezetést. Ami azonban az utolsó 4 percben történt, azt jó volt látni. Szebbnél-szebb támadásokat követően végül fordítani tudtak a srácok és 3:1 arányban megnyerték a mérkőzést. A győzelemnek köszönhetően pedig a dobogó legalsó fokára is felállhattak.

A döntő is hozott bőven izgalmakat. Noha a Soroksár csapata megszerezte a vezetést a mérkőzés utolsó percében, a kecskeméti csapat kapusa egy kipattanó labdát majdnem a fél pályáról a kapuba lőtt, így jöhettek a büntetők. Itt már a Soroksár bizonyult magabiztosabbnak, így megnyerte a tornát.

Úgy gondolom, hogy egy igen színvonalas tornát tudhatunk magunk mögött. Sportszerű, de egyben izgalmas mérkőzéseket láthattak azok a nézők, akik kilátogattak a sportcsarnokba. Remélem jövőre is ilyen színvonalú teremtornát tudunk rendezni.

És végül egy utolsó gondolat, a mi játékosainkról. Jó volt látni, hogy amit próbálunk tanítani a srácoknak, azt vissza is látjuk tőlük. Igaz van még hova fejlődni, mert azt látni kell, hogy a mi játékosaink túl (jó fiúkként) játszanak, ami néha nem is baj, mert mi próbáltuk játszani a focit, de néha kell, hogy kicsit csibész legyen a pályán a játékos. Úgy gondoljuk, jó úton járunk és reméljük, hogy a srácok is így gondolják.

Meg szeretnék köszönni mindenkinek, aki segített, hogy ez a torna ilyen flottul megrendezésre kerüljön!

Üdvözlettel: Ledő László és Kerekes Barna"

Kerekes Barna
Ledő László
vezetőedző
pályaedző
 
 
2018.02.13.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas Futsal - Üllő SE (7:6)
 

Ledő László, az FC Dabas Futsal csapatának vezetőedzője az Üllő SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

" Hétfőn este az Üllő csapatát fogadtuk a soron következő Futsal bajnoki mérkőzésünkön. Ellenfelünk nagyon jó szériát mondhatott magáénak és így az első helyen álltak a fordulót megelőzően.

Erre a mérkőzésre nagyon odatették magukat a srácok. Azt kell mondanom, hogy egy nagyszerű parázs és egyben izgalmas mérkőzést játszottunk az Üllővel. Az összecsapásról csak annyit, hogy az előző heti taktikát folytatva próbáltunk megint játszani, ami abból állt, hogy próbáltunk zártan védekezni és abból kontratámadásokat vezetni. Voltak ugyan hullámvölgyeink a mérkőzés folyamán, de ezt a küzdőszellem és az egységes csapatjátékkal átvészeltük.

Aki kilátogatott, azok szép gólokat láthattak mindkét csapat részéről. Remélem, jövőhéten is tudjuk folytatni ezt az egységes játékunkat, mert akkor ismét ponttal térhetünk haza a Garvittax otthonából.

Hajrá Dabas! "

FC Dabas - Üllő SE 7:6 (4:3)
Gól: Mata P (8'), Ulicska Zs (12'), Márton Zs (18'), Szeibert A (20'), Fodor G (25'), Ubornyák J (28'), Bukovszki B (32')

 
 
2018.02.13.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Ceglédi VSE - FC Dabas (3:3)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a Cegléd elleni idegenbeli felkészülési mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" A Cegléd két mérkőzést játszott aznap, így vegyes csapattal álltak ki ellenünk. Játékban ellenfelünk fölé nőttünk, így lényegében kontrákra rendezkedtek be. Ezt azonban sajnos elég jól csinálták, mivel 3 gólt is elértek vele, ami mindenképpen dühítő. A csapat mentális erejét azonban dicséri, hogy nem adtuk fel és a padlóról felállva kiegyenlítettük, sőt ha az általam szabályosnak ítélt (4. Takács Kornél) gólt megadja a játékvezető, akkor még nyerhettünk is volna.

Előre védekeztünk, már most látszódott, hogy fizikálisan nem lesz problémánk a szezon során. Ahogy telnek az edzőmérkőzések, egyre inkább körvonalazódik bennem is a kezdőcsapat, bár természetesen még 1-2 kérdéses poszt van, amire a hátralevő napok és mérkőzések adnak majd választ.

Ráfordultunk az utolsó 2-3 hétre, itt már a bajnoki mérkőzések ritmusára állunk át. A fizikai felkészítés lassan a végéhez ér, innentől inkább a szezonra való ráhangolódás és a mentális dolgok kerülnek előtérbe. Foci van bennünk, fizikálisan is minden rendben lesz, úgyhogy továbbra is úgy gondolom, hogy jó úton járunk és szép tavasz elé nézünk.

A héten a játéké lesz a főszerep, kicsit lazítunk a gyeplőn, hogy mindhárom mérkőzésre megfelelő állapotba kerüljenek a fiúk. Szerdán a Pilis ellen előreláthatólag mindenki 45-45 perc játéklehetőséget kap, majd hétvégén jön a csúcsterhelés. A Taksony és a Csepel-Szabadkikötő ellen ugyanaznap lépünk pályára, mindenki teljes mérkőzést fog játszani, tehát még egy utolsó jelentős terhelésnek ki lesznek téve játékosaim. "

Ceglédi VSE - FC Dabas (3:3)
Gól: Takács K (3)

 
 
2018.02.13.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Eredmények: Futsal
 

Futsal csapatunk hétfő este (az elmúlt héthez hasonlóan) ismét győzedelmeskedett. Ezúttal az eddigi listavezető Üllő SE volt a szenvedő áldozat. Az OBO Arénában, hazai pályán megvívott bajnoki mérkőzésen már 7:4 arányban is vezettünk, végül sikerült megtartani az előnyünket és 7:6 arányú győzelmet arattunk a bajnoki egyik legfőbb várományosa ellen

Úgy fest, 2018-ban végre magára talált a csapat, amit az utóbbi három, veretlenül megvívott mérkőzés is remekül bizonyít.

Csak így tovább fiúk! Hajrá Dabas!

Futsal
FC Dabas - Üllő SE
7:6 (4:3)
 
2018.02.12. (hétfő, 21:15)
Gól:
- Mata P (8')
  MLSZ Jegyzőkönyv - Ulicska Zs (12')
  Eredmények / Tabella - Márton Zs (18')
    - Szeibert A (20')
    - Fodor G (25')
    - Ubornyák J (28')
    - Bukovszki B (32')
     

 
 
2018.02.12.
www.fcdabas.hu
FN/UP/NŐI
Programtervezet: 2018. február 12-15.
 
csapat
időpont
mérkőzés
FC Dabas NB III
Szerda, 18:30
FC Dabas - Pilisi LK
FC Dabas Futsal
Hétfő, 21:15
FC Dabas - Üllő SE
FC Dabas III
Csütörtök, 18:30
FC Dabas - Újhartyán
     

 
 
2018.02.12.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas Téli Teremtorna - U11
 

A Soroksár hódította el az U11-es trófeát

Következő állomásához érkezett az FC Dabas 2018-as Téli Teremtorna sorozata. Vasárnap délelőtt, tíz csapat részvételével kezdetét vette az U11-es korosztály viadala is. Az FC Dabas mellett Dabas Alközpont is képviseltette magát, így lényegében két csapattal vághattunk neki a hazai rendezésű teremtornának.

A küzdelmek két ötös csoportban folytak. A végső győzelmet a Soroksár szerezte meg, második az UFC Kecskemét csapata lett, míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokára a Dabas Alközpont állhatott fel. Az FC Dabas az Újhartyánt megelőzve végül a 9. helyezést szerezte meg. A legjobb hazai játékosnak járó kitüntető díjat Isztolyka Bencének ítélték.

Rendező: FC Dabas Sportegyesület
Helyszín: OBO Aréna Dabas, 2370. Dabas Iskola utca 5.
Időpont: 2018. február 11. (vasárnap)

Végeredmény - U11
1.
Soroksár
2.
UFC Kecskemét
3.
Dabas Alközpont
4.
Liver FC
5.
Monor
6.
Pilis
7.
Pereg
8.
Szalkszentmárton
9.
FC Dabas
10.
Újhartyán

Díjazottak:
-
legjobb kapus: Vári Mátyás (UFC Kecskemét)
-
legjobb mezőnyjátékos: Tógyer Kevin (Dabas Alközpont)
-
gólkirály: Szűcs Botond (Soroksár)
-
legjobb HAZAI játékos: Isztolyka Bence


További képek

 

FC Dabas U11 / Dabas Alközpont

 
 
2018.02.12.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas III - Pilis II (2:3)
 

Ledő László, az FC Dabas III csapatának vezetőedzője a Pilis II elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

" Sajnos kikaptunk 3:2-re egy 90. percben bekapott góllal, azonban ismételten azt kell mondanom, hogy amíg a helyzeteinket nem rúgjuk be, addig így járunk. A helyzetek alapján kb. 14:5 lett volna a végeredmény a javunkra. Az igazsághoz azonban az is hozzátartozik, hogy rendkívül foghíjasan álltunk ki, ugyanis sok játékosnak dolgoznia kellett aznap. Természetesen nem esünk kétségbe, ugyanis van még bőven időnk az összecsiszolódásra.

Hajrá Dabas! "

FC Dabas III - Pilis II 2:3

 
 
2018.02.12.
www.fcdabas.hu
UP
Eredmények: Leány U15
 

FUTSAL 7 VÉGE (U15 LEÁNY)
2018.02.11. (Üllő)

FC Dabas - Airnergy FC (2:0)
Airnergy FC - FC Dabas (0:2)
FC Dabas - Astra 4-IG HFC (0:0) büntetőkkel (1:2)

MLSZ Jegyzőkönyv

Végeredmény:

1. Astra
2. FC Dabas
3. Vasas
4. Airnergy

Schilingerné Budai Zsuzsanna nyilatkozata: " II. helyezést értünk el az 1. Pest megyei U15-ös Leány Futsal 7 Vége versenysorozaton. 14 csapat indult el a tornán, hétről-hétre meglepetést okoztunk mindenkinek. Bekerültünk a legjobb négy közé és ott is egészen a döntőig meneteltünk. A fináléban 0:0-ás döntetlent követően csupán büntetőkkel maradtunk alul.

Büszke vagyok Rátok Csajok! "

 
 
2018.02.12.
www.fcdabas.hu
UP
Eredmények: Utánpótlás
 

FUTSAL 7 VÉGE (U17)
2018.02.10. (Mogyoród)

Dorogi FC - FC Dabas (3:2)
FC Dabas - Jászberényi SE (2:4)
Kistarcsai VSC I. - FC Dabas (3:2)

MLSZ Jegyzőkönyv

 

FUTSAL 7 VÉGE (U15)
2018.02.10. (Alsónémedi)

FC Dabas - Dunakanyar SE I. (4:0)
Nagykáta SE II - FC Dabas (1:5)

MLSZ Jegyzőkönyv

 
 
2018.02.11.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: Ceglédi VSE - FC Dabas (3:3)
 

Döntetlen mesterhármassal

A szombati napon Ceglédre látogatott NB III-as keretünk. A házigazdák 10 órától előbb a Jászberénnyel, majd 13 órától az FC Dabassal mérkőztek meg.

Az összecsapás nem indult túl jól csapatunk számára. A hazaiak megszerezték a vezetést, majd még szintén ebben a felidőben, büntetőből megduplázták az előnyüket, így két gólos hátránnyal voltunk kénytelenek a második játékrészre ráfordulni. A helyzet azonban továbbra sem javult, ráadásul a Cegléd megszerezte harmadik találatát is, amivel már-már behozhatatlan előnyre tettek szert a hazaiak.

Csapatunk mentális erejét dicséri, hogy játékosaink még ekkor sem adták fel. A csereként beálló házi gólkirályunk úgymond "helyre tette" a dolgokat. Takács Kornélt egyszerűen nem tudták tartani a hazaiak, klasszikus mesterhármasával egy csapásra visszahozta a mérkőzésbe az FC Dabast. Több találat ezután már nem esett, így végül 3:3-as döntetlenre végződött az NB II-as Cegléd elleni felkészülési mérkőzésünk.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2018.02.10. (szombat, 13:00)
Helyszín: Cegléd

Ceglédi VSE - FC Dabas 3:3 (2:0)
Gól: Takács K (3)

További képek

 
 
2018.02.11.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: FC Dabas II - Ócsa VSE (5:2) *
 

Magabiztos Dabas II győzelem

Az előre beharangozott Pestszentimre ellen mérkőzés helyett végül az Ócsa VSE-val csapott össze szombat délután kettes csapatunk. Kucsák István legénysége öt gólt szerezve, magabiztos 5:2 arányú győzelmet aratott. Dabasi oldalról Zsolnai Róbert és Danyis János kétszer volt eredményes, rajtuk kívül pedig még Huszti Ádám is feliratkozott a gólszerzők listájára. A támadójátékkal tehát ezúttal nem volt gond, reméljük a bajnoki mérkőzésekre is át tudják majd menteni gólfelelőseink a hétvégén látott formájukat.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2018.02.10. (szombat, 14:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas II - Ócsa VSE
Gól: Zsolnai R (2), Danyis J (2), Huszti Á

 
 
2018.02.11.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: FC Dabas III - Pilis II (2:3) *
 

Szoros mérkőzés a Pilis II ellen

Hármas csapatunk is pályára lépett a hétvége folyamán. Ledő László játékosai ezúttal a Pilis II-t fogadták. A mérkőzésről elmondható, hogy ugyan nem a legjobb összeállításában lépett pályára csapatunk, azonban így is rengeteg lehetőséget dolgoztak ki a fiúk, azonban ezeket kettő kivételével mind elpuskázták. Sajnos a 90. percben 2:2-es állásnál a vendégek megszerezték harmadik találatukat, amivel megnyerték az összecsapást. Ami a jövőt illeti, amennyiben a helyzetkihasználáson javítani tudnak a fiúk, úgy az őszhöz hasonlóan a tavasz szezon is hasonlóan szépre sikeredhet.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2018.02.10. (szombat, 12:30)
Helyszín: Dabas

FC Dabas III - Pilis II 2:3

 
 
2018.02.10.
tv2.hu
UP
RTL Klub - Farkas Krisztián: "Szívem szakadt meg Ádámért"
 

Bizakodnak és nagyon szorítanak a fiúért. Ezt mondta nekünk Farkas Krisztián, a dabasi U19-es focicsapat vezetőedzője. Ebben a csapatban játszott az a 16 éves fiú, aki két hete, a meccs után összeesett és többször újra kellett éleszteni. Kiderült, hogy egy ritka veleszületett koszorúér rendellenessége volt.

Az edző most elmesélte nekünk, mit élt át azon a napon és hogy mit üzennek Ádámnak...

 
 
2018.02.09.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas Téli Teremtorna - U11 *
 

Rendező: FC Dabas Sportegyesület

Helyszín: OBO Aréna Dabas, 2370. Dabas Iskola utca 5.
Időpont: 2018. február 11. (vasárnap)
A torna tervezett időtartama: 9:00-17:00

Csoportbeosztás / Lebonyolítási rend

Korosztály: U11

-
játékos létszám: 4+1 (maximum 14 fő nevezhető)
-
játékidő: 1x15perc
-
nevezhető létszám: 14 fő
-
pályaméret: 40x20m
-
kapuméret: 3x2m

Csoportbeosztás - U11

A
csoport:
-
Dabas Alközpont
-
Monor
-
Pereg
-
UFC Kecskemét
-
Újhartyán
B
csoport:
-
FC Dabas
-
Liver FC
-
Pilis
-
Soroksár
-
Szalkszentmárton

a képre kattintva teljes méretben is megtekintheti

 
 
2018.02.09.
www.fcdabas.hu
FN/UP/NŐI
Programtervezet: 2018. február 10-11.
 
csapat
időpont
mérkőzés
FC Dabas NB III
Szombat, 13:00
Ceglédi VSE - FC Dabas
FC Dabas II
Szombat, 11:00
FC Dabas II - Pestszentimrei SK
FC Dabas III
Szombat, 13:30
FC Dabas III - Pilisi LK II
FC Dabas U17
Szombat, 12:35
PM Futsal 7 Vége U17 - Mogyoród
FC Dabas U15
Szombat, 13:30
PM Futsal 7 Vége U15 - Alsónémedi
FC Dabas U11
Vasárnap, 9:00
FC Dabas Téli Teremtorna U11 - OBO
FC Dabas Leány
Vasárnap, 8:00
PM Futsal 7 Vége U15 Leány - Üllő
     

 
 
2018.02.09.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Eredmények: Futsal
 

Ledő László: "Egységes játék, nagyszerű kapusteljesítmény jellemezte a csapatot, ez pedig ezúttal győzelmet ért a Nagykáta otthonában."

Futsal
Cannabis Energy Nagykáta - FC Dabas
2:4 (1:2)
 
2018.02.08. (csütörtök, 20:00)
Gól:
- Márton Zs (10')
  MLSZ Jegyzőkönyv - Riesz D (12')
  Eredmények / Tabella - Fodor G (31')
    - Márton Zs (40)
     

 
 
2018.02.08.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - Monor SE (3:4)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a Monor elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Ugyan 4:3 arányban vereséget szenvedtünk, mégis azt kell mondjam, hogy a játék minden elemében felvettük a versenyt NB III-as riválisunkkal, aki egyébiránt a Keleti-csoport listavezetője. Ellenfelünk igen agresszívnak és egyben dinamikusnak mutatkozott, nem nagyon jött ránk így csapat még a bajnoki mérkőzések során sem. Továbbá számomra külön érdekes volt az is, hogy a felkészülés ezen szakaszában mennyire friss volt a monori csapat.

Szakmailag az első félidő volt csupán értékelhető, a második játékrész ugyanis már az időjárásról és annak viszontagságairól szólt. A srácok betartották, amit kértem, de jelentős fásultság és monotónia látszódott rajtuk, ami az elvégzett munka tükrében teljesen normálisnak mondható. Szerencsére megúsztuk sérülés nélkül az összecsapást, a keretben egyedül Mundi Roland nem tud még teljes értékű munkát végezni, így úgy érzem jó úton járunk, hogy felkészülve, fizikailag és mentálisan megfelelő állapotban léphessünk majd pályára a nyitányon.

A hétvégi Cegléd elleni mérkőzésnek már csupán egy nagyon szűk kerettel vágunk neki, jövő hétvégén pedig következik a csúcsterhelés. A Taksony és a Csepel is ugyanazon a napon vár majd ránk, így minden játékosom előreláthatólag 90 percet játéklehetőséget fog kapni. Azt követően már visszaveszünk a terhelésből, a frissítés és a bajnokira való ráhangolódás időszakával zárjuk a felkészülést.

Ami a játékoskeretet illeti, úgy érzem, Laczkó Milánnal és Szkunc Vjacseszlávval tovább tudtuk erősíteni az amúgy sem gyenge állományunkat. 15-16 szinte azonos képességű játékosom van, akik közül bárkit nyugodt szívvel a kezdőcsapatba nevezhetek. Nagyon jól dolgozik mindenki, az új fiúknak is sikerült beilleszkedniük, így optimistán tekintünk a tavaszi szezon elé. "

FC Dabas - Monor SE 3:4
Gól: Dalibor C, Takács K, Laczkó M

 
 
2018.02.07.
tv2.hu
UP
TV2 (Mokka): Dr. Merkely Béla nyilatkozik
 

Levették a lélegeztetőgépről azt a 16 éves dabasi focistát, aki múlt csütörtökön meccs közben cserét kért, majd a pálya szélén összeesett. A hírek szerint hétszer kellett újraéleszteni a mentők érkezéséig.

Dr. Merkely Béla, a Városmajori Szívklinika főigazgatója jó hírekről számolt be: hétfőn levették a fiatal sportolót a lélegeztetőgépről. A szakember azt is elmondta, mi okozhatta a focistánál a szívmegállást. Az eset annyira ritka, hogy még a főigazgató sem találkozott ilyennel praxisa során.

 
 
2018.02.06.
www.nemzetisport.hu
UP
Labdarúgás: jó hír a 16 éves, dabasi Duhaj Ádámról, szívműtét után
 

A Semmelweis Egyetem friss közleménye szerint a műszívkezelés, valamint a sikeres szívműtét után hétfőn már beszélgetni is lehetett Duhaj Ádámmal, a Dabas 16 éves labdarúgójával. Két hete, mérkőzés közben lett rosszul, és összesen tizenegyszer élesztették újra.

Levették a lélegeztetőgépről Duhaj Ádámot, a Dabas 16 éves labdarúgóját, aki két hete lett rosszul csapata mérkőzése közben, majd a pályán hétszer kellett újraéleszteni, a klinikán pedig további négy alkalommal hozták vissza a klinikai halál állapotából.

A Semmelweis Egyetem friss közleménye szerint a futballista nagyon ritka, veleszületett koszorúér-fejlődési rendellenesség miatt kapott infarktust, a betegség tünetei a sport miatti fokozott megterhelés következtében jelentkeztek.

A fiatal játékos egy szabadnapos mentősnek és a klinika orvoscsapatának köszönheti az életét.

Tíz nappal a többszöri sikeres újraélesztés, a gyorsan felállított diagnózis, és az azonnali műszívkezelés, valamint a sikeres szívműtét után hétfőn már beszélgetni is lehetett Ádámmal.

Teljes cikk
 
2018.02.05.
www.fcdabas.hu
UP
Eredmények: Utánpótlás
 

FUTSAL 7 VÉGE (U17)
2018.02.03. (Érd)

FC Dabas - Szent Pál Akadémia HSE (5:1)
Fogócska SE-Érd - FC Dabas (1:3)

MLSZ Jegyzőkönyv

 

FUTSAL 7 VÉGE (U15)
2018.02.04. (Alsónémedi)

Törökbálinti LASE - FC Dabas (2:4)
FC Dabas - SUPE (7:1)

MLSZ Jegyzőkönyv

 

FUTSAL 7 VÉGE (U13)
2018.02.04. (Érd)

Covritas Futsal Maglód - FC Dabas (0:3)
FC Dabas - Dabas-Gyón FC (5:3)

MLSZ Jegyzőkönyv

 

FUTSAL 7 VÉGE (U15 LEÁNY)
2018.02.04. (Csömör)

László SC-FTC Silver - FC Dabas (3:1)
FC Dabas - Covritas Gödöllő (3:0)

MLSZ Jegyzőkönyv

 
 
2018.02.04.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: FC Dabas II - Lajosmizsei VLC *
 

Az időjárás ezúttal közbeszólt

A szombat kora délutáni havazás következtében a 17 órára tervezett FC Dabas II - Lajosmizsei VLC felkészülési mérkőzés elmaradt. Remélhetőleg a jövő hétvégi Pestszentimrei SK elleni összecsapáskor már nem szól közbe az időjárás és le tudják majd játszani a felek.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2018.02.03. (szombat, 17:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas - Lajosmizsei VLC (elmaradt)

 
 
2018.02.03.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: FC Dabas - Monor SE (3:4)
 

Gólzáporos mérkőzés a Monor ellen

Szombat délután 14 órától került sor NB III-as első csapatunk soron következő, Monor elleni felkészülési mérkőzésére. Az első játékrészben mindkét fél mattolni tudta ellenfele kapusát, így a félidő 1:1-es döntetlenre végződött.

A folytatásban ugyan további öt gól szereztek a felek, a főszereplő azonban ekkor már közel sem a játékosok, mintsem az időjárás volt. A hirtelen lehulló jelentős mennyiségű hónak köszönhetően már inkább a küzdelem dominált, a pálya talaja ugyanis enyhén szólva sem kedvezett a sportág szerelmeseinek.

A találkozó végül 4:3-as vendég sikerrel zárult, azonban a kialakult körülményeknek köszönhetően objektív képet nem igen kaphattunk az NB III-as párharcról. Góljainkon Crkvenjakov Dalibor, Takács Kornél és Laczkó Milán osztoztak.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2018.02.03. (szombat, 14:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas - Monor SE 3:4 (1:1)
Gól: Dalibor C, Takács K, Laczkó M

További képek
Képgaléria (Monor SE)

 
 
2018.02.03.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: FC Dabas III - Sülysápi SE (1:4)
 

A Sülysápot fogadta hármas csapatunk

Az FC Dabas III szombat délelőtt 11 órás kezdéssel a Sülysápi SE ellen lépett pályára Sáriban. Az első játékrészben hármas csapatunk egészen jól tartotta magát, amit az 1:1-es félidei eredmény tükröz is. Az utolsó 30 percben azonban már némileg kapkodóvá vált a játékunk és ezt sajnos ellenfelünk ki is használta.

Ledő László szerint az eredmény nem tükrözte a játék képét. Ami viszont szakvezetőnk szerint is kiemelendő, hogy 60 percig méltó ellenfelei voltunk a Sülysápnak, az akarat és a hozzáállás pedig teljesen rendben volt a fiúknál, így a vereség ellenére nem lehetünk teljesen elégedetlenek.

Folytatás jövő szombaton 13:30-tól a Pilis II ellen.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2018.02.03. (szombat, 11:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas - Sülysápi SE 1:4 (1:1)

 
 
2018.02.02.
www.fcdabas.hu
FN/UP/NŐI
Programtervezet: 2018. február 03-04.
 
csapat
időpont
mérkőzés
FC Dabas NB III
Szombat, 14:00
FC Dabas - Monori SE
FC Dabas II
Szombat, 17:00
FC Dabas II - Lajosmizsei VLC
FC Dabas III
Szombat, 11:00
FC Dabas III - Sülysáp
FC Dabas U17
Szombat, 9:35
PM Futsal 7 Vége U17 - Érd
FC Dabas U15
Vasárnap, 9:00
PM Futsal 7 Vége U15 - Alsónémedi
FC Dabas U13
Vasárnap, 9:00
PM Futsal 7 Vége U13 - Érd
FC Dabas U11
Vasárnap, 9:35
PM Futsal 7 Vége U11 - Dunakeszi
FC Dabas Leány
Vasárnap, 12:35
PM Futsal 7 Vége U15 Leány - Csömör
     

 
 
2018.02.01.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: FC Dabas II - Felsőpakonyi KSE (5:2) *
 

Magabiztos győzelem a Felsőpakony ellen

Kedden este lejátszotta harmadik felkészülési mérkőzését az FC Dabas II. Kucsák István csapata a Pest megye II. osztály déli csoportjának listavezetőjét, a Felsőpakonyi KSE-t fogadta és magabiztos, 5:2-es győzelmet aratott. Mata Péter kétszer, míg Farkas Krisztián, Zsolnai Róbert és Pavelcsák Zsolt egyszer-egyszer volt eredményes. Szombaton újabb találkozó vár kettes csapatunkra, a hozzánk hasonlóan szintén Megye I. osztályban (de nem Pest, hanem Bács-Kiskun) szereplő Lajosmizsei VLC látogat majd Dabasra.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2018.01.30. (kedd, 18:30)
Helyszín: Dabas

FC Dabas - Felsőpakonyi KSE 5:2 (1:1)
Gól: Mata P (2), Farkas K, Pavelcsák Zs, Zsolnai R