FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2016.11.30.
1912elore.hu
FELNŐTT
Békéscsaba 1912 Előre FC II - FC Dabas
 

Szűk félórán keresztül nem találták a fogást egymáson a felek. Ekkor azonban Urbin egy nagy ziccer elhibázása után, a második kísérletét már gólra váltotta, miután egy kapu előtti tömegjelenet végén higgadtan emelt a hálóba, 1-0. A vendégek dolgát tovább nehezítette, hogy pár perccel később tíz emberrel kényszerültek folytatni, a Kálmán felé visszarúgó Dabasi alakítását ugyanis nyomban piros lappal "jutalmazta" Nagy Norbert játékvezető.

Szünet után sok mozgással igyekezett közömbösíteni emberhátrányát a Dabas, de az igen aktív Ihrig-Farkas már az elején tovább mélyítette problémáikat, miután őrzőjét becsapva tisztára játszotta magát és biztosan lőtt a kapuba, 2-0. Egyre inkább fölénybe kerültek a lila-fehérek, a látogatóknál pedig a csereemberek sem tudtak csodát tenni. Érett az újabb hazai találat és a 84. percben Ihrig-Farkas realizálta is ezt, egy kavarodás után közelről fejjel bevéve a dabasi kaput, 3-0. A slusszpoén a csereként beszálló Konyecsni nevéhez fűződött, aki a 89. percben egy mintaszerű kiugratás végén helyezte el a pettyest a hálóban, 4-0.

A jól felálló Előre számára néhány remek egyéni teljesítménynek köszönhetően nem okozott különösebb gondot a stratégiai fontosságú három pont otthon tartása. A második csapat utolsó bajnoki mérkőzése vasárnap helyett december 2-án, pénteken 13:00 órától lesz, amikor is a Hódmezővásárhely látogat a Kórház utcába.

Szenti Zoltán: - Az az igazság, hogy ma mindenféleképpen jobban játszottunk, mint az ellenfelünk és több gólhelyzetet is alakítottunk ki. Aki ránéz az összeállításra, az könnyedén rájön, hogy miért volt ez a magabiztos győzelem.

Erős Károly: - A kiállítás és a több csabai visszajátszó megpecsételte a sorsunkat. Gratulálok a Békéscsabának!

Ihrig-Farkas Sebestyén: - Gratulálok a csapatnak, mert az is, aki visszajátszott és a fiatalok egyaránt jól alkalmazkodtak a mai napon. Összességében egy jó meccset játszottunk, az eredmény magáért beszél és reálisan is volt legalább négy gól a két csapat között, ha nem több. Örülök, hogy kétszer is sikerült betalálnom és ismét győzött a csapat.

Békéscsaba 1912 Előre II. - FC Dabas 4-0 (1-0)

Időpont: 2016. november 30. (szerda) 13:00 óra
Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)
Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház u. 6.

Játékvezető: Nagy Norbert
Asszisztensek: Berecz Attila, Szabó Ferenc Szilárd

Békéscsaba: Máthé Gábor, Tóth Dániel, Kmetykó Kevin, Babinyecz Balázs, Pilán Márkó, Mácsai László, Ihrig-Farkas Sebestyén, Kálmán Szilárd, Kun László Dávid, Birtalan Botond, Urbin Péter. Cserék: Baráth Bence, Vozár Dávid, Bozsó Milán, Konyecsni Zoltán, Takács János Dávid, Tóth Gergő Attila.
Vezetőedző: Szenti Zoltán

Dabas: Scheilinger György, Nádházi Ákos, Kállai Norbert, Sárközi Norbert, Zsolnai Róbert, Dabasi Károly, Karacs Roland, Surányi Zoltán Roland, Dobó Róbert, Domonyi Roland, Tóth Márton. Cserék: Török Krisztián Ferenc, Huller Ádám, Huszti Ádám, Varga Balázs, Gáspár Tibor, Hollauer Balázs, Zsolnai Róbert.
A csapatot irányítja: Erős Károly

Gólszerzők: Urbin Péter (30. perc), Ihrig-Farkas Sebestyén (49. és 84. perc), Konyecsni Zoltán (89. perc).

Sárgalapok: Kállai Norbert (19. perc), Zsolnai Róbert (50. perc), Mácsai László (58. perc), Ihrig-Farkas Sebestyén (73. perc), Sárközi Norbert (84. perc).

Piroslap: Dabasi Károly (32. perc).

Teljes cikk
 
2016.11.30.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Békéscsaba 1912 Előre FC II - FC Dabas (4 : 0) *
 

NBIII-as első csapatunk szerda délután pótolta a nemrégiben elhalasztott Békéscsaba 1912 Előre FC II elleni idegenbeli NB III-as bajnoki mérkőzését.

Ahogy az várható volt, a házigazdák az NB II-es első csapatukból is szép számmal merítettek játékosokat, aminek sajnálatos módon meg is ittuk a levét. Az első fél óra puhatolózását követően egy kapusról kipattanó labdát váltottak gólra a hazaiak, így már a 30. perctől futhattunk az eredmény után (1:0). Két perccel később pedig lényegében végérvényesen el is dőlt a találkozó sorsa, mivel Dabasi Károly a kiállítás sorsára jutott, így bő egy órát emberhátrányban voltunk kényszerűek futballozni. Az első játékrészben több gól már nem esett, így minimális hátránnyal térhettünk pihenőre.

A folytatásban ugyan megpróbáltunk mindent elkövetni, hogy szorult helyzetünkből is kicsikarhassuk az egyenlítést, de az álom igen hamar szertefoszlott, a Békéscsaba ugyanis a 49. percben megszerezte második találatát, ami lényegében pontot is tett a mérkőzés végére (2:0). A 84. és a 89. percben még további egy-egy gólt sikerült a hazaiaknak szerezniük, így végül 4:0-ás győzelmet arattak felettünk.

Vasárnap játssza csapatunk az idei utolsó tétmérkőzését. A tavaszi bajnoki szezonból előrehozott összecsapáson a Pénzügyőr gárdáját fogadjuk hazai pályán.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2016.11.30 (szerda, 13:00)
Helyszín: Békéscsaba

Békéscsaba 1912 Előre FC II - FC Dabas 4 : 0 (4 : 0)

FC Dabas: Scheilinger - Tóth, Sárközi, Kállai, Surányi, Nádházi, Domonyi, Karacs, Dobó, Dabasi, Zsolnai

Csere: Török, Huller, Varga, Hollauer, Gáspár, Huszti

Gól: Urbin P (30'), Ihrig-Farkas S (49') Ihrig-Farkas S (84'), Konyecsni Z (89') ill. -

Kiállítás: - ill. Dabasi K (32')

További képek

Teljes képgaléria (forrás: 1912elore.hu)

forrás: 1912elore.hu

 
 
2015.11.30.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas: Utánpótlás eredmények
 
U19
Mezőkövesd-Zsóry U18 - FC Dabas U19
1 : 2 (0 :1)
 
Gól:
- Nagy J (41')
    - Nagy J (74)
     
U17
Mezőkövesd-Zsóry U16 - FC Dabas U17
3 : 0 (2:0)
 
Gól:
-
     

 
 
2016.11.30.
1912elore.hu
FELNŐTT
Békéscsaba 1912 Előre FC II - FC Dabas
 

Mint ismeretes, az eredetileg november 12-re kiírt, az esőzések miatt 15. fordulóból elmaradt mérkőzést pótoljuk szerdán délután egy órakor.

Az is köztudott, hogy Dajka László - az FC Dabas volt vezetőedzője - november 9-én benyújtotta lemondását, melyet a klubvezetés tiszteletben tartott és egyben el is fogadott.  A dabasi klub keresi a megoldást az NB III-as vezetőedző személyét illetően - addig azonban, amíg nem születik döntés, ideiglenesen Kucsák István irányítja majd a keret szakmai munkáját. Segítője Erős Károly lett, aki Dajka László távozásától függetlenül is a klub alkalmazásában maradt.

Következő vendégeink az elmúlt hétvégi Dabas-Gyón FC elleni városi rangadón magabiztos, 3-0-ás "idegenbeli" győzelmet arattak, így Szenti Zoltán együttesének - ahogy azt már megszokhattuk -, egyáltalán nem lesz könnyű dolga. Független ez attól, hogy ezúttal talán több visszajátszó is trénerünk rendelkezésére állhat, hiszen az első csapat itthon tartózkodik és néhány kisebb sérüléstől eltekintve mindenki hadra fogható. A Pest megyeiek 16 lejátszott forduló után 5 győzelemmel, 2 döntetlennel és 9 vereséggel, valamint 17 bajnoki ponttal a táblázat 15. pozíciójából várják a viharsarki megmérettetést. Sajnos a Békéscsaba "szájából" vasárnap a Dunaharaszti MTK énekelte ki a sajtot és talán nem állunk messze az igazságtól, ha azt írjuk le: két pont a pályán maradt, így jelen pillanatban 2 győzelem, 4 döntetlen és 10 vereséggel zsebünkben, még mindig a bajnoki tabella, kiesést jelentő 17. helyén állunk.

A két együttes 2016. május 1-jén találkozott utoljára egymással, akkor Békéscsabán 1-3 arányú vendég győzelem született úgy, hogy az első félidőben még mi vezettünk. Előtte 2015. október 18-án Dabason sem kedvezett számunkra Fortuna, akkor egy góllal szintén a hazaiak győzedelmeskedtek. Mindent összevetve, tegyük a szívünkre a kezünket - nem mi vagyunk az esélyesebbek ezúttal sem, de talán az akarat, az elszántság, az elvégzett munka, a hazai pálya előnye és talán némi szerencse segítségével számunkra kedvezően is alakulhat a mérkőzés.

A dabasiaknak egészen biztosan sikerült az előző mérkőzésen elért meggyőző teljesítménnyel önbizalmat, magabiztosságot szerezniük - ami a Lilákra is ráférne.

Szenti Zoltán: - Nagyon fontos hét előtt állunk, amelyet szeretnénk hat ponttal zárni, bár a Vásárhely elleni különösen nehéz erőpróbának ígérkezik. Azt vallom, hogy a csoport első három helyezettje kimagaslik a mezőnyből, a többi gárda közül viszont bárki bárkit le tud győzni, akár vendégként is. A második csapatok esetében különös jelentőséggel bírnak a visszajátszók. Így van ez nálunk is, nem mindegy, hogy az első csapatból rutinos játékosokkal vagy az U19-esből fiatalokkal kell kiegészítenünk a meglévő magot. A Dabas elleni végső keretünk a délutáni edzést követően áll össze, de bármilyen tizeneggyel is futunk ki a pályára, győzelmi reményekkel várjuk a mérkőzést.

Erős Károly: - Bízom benne, hogy a vasárnapi presztízs mérkőzés megnyerése mentálisan és játékban is tovább erősíti játékosainkat. Ismerem a Békéscsabát - vegyes a kép, hiszen sok minden függ attól hányan tudnak visszajátszani fentről. Az utánpótlásból kijött gyerekek azért tudják a futballt, úgyhogy nem számíthatunk könnyű mérkőzésre. Ráadasul az előző két fordulóban eredményes tudott lenni a lila-fehér egyesület, ezért nagy küzdelemre van kilátás. Mindig azt szoktam kérni labdarúgóinktól, hogy merjenek focizni - hiszen ez a sport végülis erről szól, és mivel már bizonyítottuk azt, hogy tudunk is, így a győzelmi reményeinknek abszolút van reális alapja. Eltiltottunk és sérültjeink is vannak, de a szezon vége felé ez már előfordul. Ettől függetlenül, aki pályára fog lépni, az biztosan vicsorogni fog és remélem azt is, hogy akik lehetőséget kapnak, élni is tudnak ezzel. Egyelőre csak a holnapi meccsre koncentrálunk, de mindenképpen szeretnénk még minél több pontot gyűjteni. Azt kell mondanom, hogy a jelenlegi pozíciónkkal egyáltalán nem vagyok elégedett, szerintem ebben a csapatban ennél sokkal több van - még akkor is ha újoncnak számítunk a harmadosztályban. Lesz hat hetünk, hogy átgondoljuk a dolgokat és rendbe szedjük magunkat, de azt biztosra veszem, hogy tavasszal vérre menő csaták várhatók, hiszen senki sem szeretne egy osztállyal lejjebb kerülni.

Teljes cikk
 
2016.11.29.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: Békéscsaba 1912 Előre FC II - FC Dabas *
 

Szerdán pótoljuk a Békéscsaba II elleni mérkőzésünket

NBIII-as felnőtt csapatunk a hétvégi Dabas-Gyón FC elleni városi rangadón magabiztos, 3:0-ás "idegenbeli" győzelmet aratott, aminek köszönhetően alighanem a játékosokban is átszakadt egy gát, újra elhihetik, hogy bizony képesek még ebben az idényben jó és eredményes produkciót bemutatni.

Mint ismeretes, a kedvezőtlen időjárás következtében az Előre II elleni vendégjátékunk elmaradt. A keret ugyan leutazott Békéscsabára, de a pálya talaja nem tette lehetővé a mérkőzés lebonyolítását, így az összecsapás egy későbbi időpontra lett elhalasztva.

Reméljük a hétvégi győzelemből elegendő erőt és önbizalmat tudunk meríteni a szerdai bajnokira és akkor szombathoz hasonlóan ismételten góloknak és pontoknak tudunk majd örülni.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Békéscsaba 1912 Előre FC II - FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2016.11.30. (szerda, 13:00)
Helyszín: Békéscsaba

 
 
2016.11.29.
www.fcdabas.hu
FN/UP/NŐI
FC Dabas SE: Hétközi mérkőzések (2016.november 30.)
 

Az alábbi táblázatban az FC Dabas tétmérkőzésen szereplő csapatainak hétközi menetrendjét tekinthetik meg:

csapat időpont mérkőzés
FC Dabas
Szerda, 13:00
Békéscsaba 1912 Előre FC II - FC Dabas
FC Dabas U19
Szerda, 17:00
Mezőkövesd-Zsóry U18 - FC Dabas U19
FC Dabas U17
Szerda, 15:00
Mezőkövesd-Zsóry U16 - FC Dabas U17
 
 
2016.11.28.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas III *
 

Ledő László, az FC Dabas III vezetőedzője az őszi szezon végeztével az alábbiak szerint értékelte csapata szereplését:

" A FC Dabas III csapata szombaton megtartotta az őszi szezon végeztével az évzáróját. Az értékelés után közösen elmentünk és egy jó hangulatú bowlingozással zártuk az évet.

Csapatunk holtversenyben az 5. helyen zárt. Két pontra a második és 4 pontra az első helytől. Egy jó téli felkészülés után remélem, hogy dobogón tudunk végezni.

Az ősz folyamán az kirajzolódott, hogy az első öt csapat bármelyike dobogón végezhet, mert sokkal szorosabb ez a bajnokság, mint a tavalyi. Nekünk ezek a csapatok ellen a mérlegünk nagyon jó: 2 gyözelem és 2 döntetlen.

Sajnos volt egy három hetes kihagyásunk és ezt megsínylettük, de büszke vagyok a csapatomra, mert az ősz folyamán mindenki odatette magát. Ha pedig fejbe mindenki oda rakja magát, ahová való, akkor szép tavasz elé nézhetünk! Nagy büszkeség tölt el hogy edzéseinken 16-18 mindig részt vett. Annak is örülök, hogy minden mérkőzésen 18 főt tudtam nevezni. Sajnos vannak hiányosságaink is, amit remélem szépen lassan kitudunk javítani.

Úgy érzem és egyben kijelenthetem, hogy ez a csapat már tud egymásért küzdeni és igaz szórakozásból játszanak a srácok, de ez már egy picit több, mint szórakozás nekik… és ezt úgy érzem komolyan kell venni.

Az értékelésen kiemeltem az ősz, illetve 2016-ban a csapat legjobb játékosát. Ő LACZKÓ ZOLTÁN! Minden mérkőzésen stabilan játszott és biztonságot adott a védelemnek.

Kiemeltem még egy játékost, mert ő példakép lehetne a fiataloknak!  FEHÉR ATTILA, aki a maga 44 évével a fiatalokat megszégyenítve, szinte minden edzésen és mérkőzésen részt vett!

A csapat gólkirálya TIHANY DANI 9 góllal, igaz szerintem sokkal több van benne! Remélem tavasszal ezt be is bizonyítja majd.

Meg szeretném köszönni a Dabas II csapatában játszóknak is a segítséget. Úgy vettem észre, hogy szívesen jönnek játszani a csapatunkhoz. Továbbá köszönettel tartozomi a vezetőségnek, hogy biztosítják a feltételeket nekünk is, valamint Basa Zsuzsannának és Basa Attilának az áldozatos munkájukért! Csendes Péternek is köszönjük, hogy a FC Dabas honlapján hétről hétre beszámol a csapat teljesítményéről!

FC DABAS III - 13 mérkőzés 7-3-2 29:19 24 pont 5.hely

MINDENKINEK KELLEMES ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJÉVET KIVÁN A DABAS III CSAPATA!

Hajrá Dabas! "

További képek

 

 
 
2016.11.27.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
NB III - Közép-csoport - 17.Forduló - Vasárnapi mérkőzések
 
Vasárnap - 2016.11.27.
Békéscsaba 1912 Előre FC II
-
Dunaharaszti MTK
1 : 1
Szentlőrinc SE
-
Sport 36 Komlói Bányász
3 : 0
Paksi FC II
-
Mórahalom VSE
4 : 3
V-Gyulai TFC
-
Ferencvárosi TC II
3 : 1
 
 
2016.11.27.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: DMTK U17 (FC Dabas U16) - Főnix Gold FC (0 : 8) *
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U16-os csapatának vezetőedzője a Főnix Gold FC elleni bajnoki mérkőzésüket követően így értékelt:

" Mindösszesen 13 fő állt a rendelkezésemre a csütörtökre halasztott bajnoki mérkőzésen, akik a vártnál jóval nagyobb motivációval léptek pályára. Ellenfelünk az előző évadban még az első osztályban vitézkedett, amely a tabellán is látszik, ezért a kellő óvatossággal kezeltük a mérkőzést, tudván azt, hogy mekkora különbség van a két csapat között.

Aztán jött a meglepetés, hiszen kifejezetten élvezhető és jó első félidőt produkáltunk, ahhoz képest, amire számítottunk. A labdakihozatalainkat ismét szépen elkezdtük felépíteni, amely két eladott labda kivételével jól működött, azonban e két esetből azonnal gólt kaptunk. Foghattuk is a fejünket, mert ezt leszámítva jól működött a csapat. Ugyan ellenfelünknél volt a dominancia és a lendület, azonban ezt sikeresen visszavertük és sok esetben, mezőnyjátékban fel tudtunk nőni hozzájuk. Sajnos a védelmük mögé csak párszor sikerült kerülnünk, amely a gyorsaságbeli különbséget is tükrözte. Pozíciót tudtunk csak futballozni, párharc megnyerésére gyorsaságban képtelenek voltunk.

A második félidőt támadóbb szellemben kezdtük a két cserénket hamar kihasználva, amellyel több esetben ki tudtunk szabadulni a szorításból. Végre a kontrajáték éledezett, de sajnos 20 méternél elhalt. A lelkesedésünknek ára volt, hiszen szétszakadtunk és a zárt védekezésünk megbomlott, amelyet 60 percig tudtunk fegyelmezetten véghezvinni. Ellenfelünk minőségi cseréi felőröltek minket és szinte kipurcantunk az utolsó 20 percre. Jöttek is a hibák, amely természetes ezen helyzetben. Elfutottuk magunkat, taktikailag a második játékrészben kidomborodott az ellenfelünk tudása, amelyet már a tengelyben nem tudtunk tartani.

A végeredmény miatt nem bánkódom, mert a mérkőzés végén minden gólt sikerült visszaidézni, ahol megtaláltuk a hibáinkat, amely a nagy különbségű vereséghez vezetett. A Főnix ellen nem volt szégyen kikapni, sőt úgy gondolom, hogy büszkék lehetünk a mérkőzés több periódusára, hiszen több poszton is meg tudtuk állni a helyünket. Nagy sorozaton vagyunk túl, ahol igencsak igénybe voltak véve a korosztálynál fiatalabb játékosaink, amely a jövőt tekintve előrelépés lehet több játékosunknak.

Az, hogy az utolsó helyen tanyázunk, az nem azt jelenti, hogy kutyaütők vagyunk, amelyet tavaszra be is bizonyítunk. A célkitűzéseimet ebben a félévben elérték a fiúk, csak ne képzeljenek többet, mint, amit képviselünk.

Hajrá FC Dabas!"

DMTK (FCD U16) - Főnix Gold FC 0 : 8
Gól: -

 
 
2016.11.26.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Dabas-Gyón FC - FC Dabas (0 : 3) *
 

Magabiztos győzelem a Dabas városi rangadón

NBIII-as első csapatunk hat mérkőzésnyi vesszőfutását követően szombat délután ismételten góloknak, bajnoki pontoknak és egyben győzelemnek örvendhetett.

Takács Kornél jóvoltából már igen hamar, a 10. percben magunkhoz ragadtuk a vezetést (0:1), amit a félidő végéig meg is tudtunk tartani. A második játékrészben szerencsére a fiúk nem ültek rá az eredményre. A félidőben csereként pályára lépő Dobó Róbert találata már a második volt a sorban (0:2). A több hétig tartó góltalanságot követően most nem igen érhette szó a ház elejét. Takács Kornél a 77. percben saját maga második, míg csapata harmadik gólját megszerezve pedig végleg eldöntötte a három pont sorsát (0:3).

Nagyon kellett már ez a győzelem, reméljük a városi rivális elleni diadal ad akkor lökést a fiúknak, hogy a hátralevő két mérkőzésen is gólokat és pontokat tudjunk szerezni.

Szerdán Békéscsabára látogatunk, ahol elhalasztott mérkőzésünket pótoljuk, majd jövő hétvégén a Pénzügyőr ellen hazai közegben játsszuk utolsó idei tétmérkőzésünket, ami már az első tavaszi forduló is egyben.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2016.11.26 (szombat, 13:00)
Helyszín: Dabas

Dabas-Gyón FC - FC Dabas 0 : 3 (0:1)

FC Dabas: Scheilinger - Tóth, Eördögh, Kállai, Surányi, Domonyi, Komoróczi, Nádházi, Karacs, Takács, Dabasi

Csere: Török, Dobó, Sárközi, Hollauer, Zsolnai, Varga, Budai

Gól: Takács K (10'), Dobó R (56'), Takács K (77') ill. -

További képek

 
 
2016.11.26.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
NB III - Közép-csoport - 17.Forduló - Szombati mérkőzések
 
Szombat - 2016.11.26.
Pécsi MFC
-
Pénzügyőr SE
3 : 0
Mórahalom VSE
-
Méhkerék SE
2 : 0
Budafoki MTE
-
Szigetszentmiklósi TK
1 : 2
Szekszárdi UFC
-
Dunaújváros PASE
1 : 1
Dabas-Gyón
-
FC Dabas
0 : 3
 
 
2016.11.25.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: Dabas-Gyón FC - FC Dabas *
 

Városi rangadóval zárjuk az őszi szezont

NBIII-as felnőtt csapatunk az utolsó őszi fordulóban a helyi Dabas-Gyón FC vendégeként lép majd pályára a szombati nap folyamán. Városi riválisunk a szezon során lényegében végig mögöttünk foglalt helyet a tabellán, azonban az elmúlt hetek mélyrepülése következtében nemhogy helyet cseréltünk, de négy pontos hátrányt is összeszedtünk és ezt figyelembe véve maximum felzárkózni tudunk mögéjük egy esetleges győzelemmel, de megelőzni őket egyelőre nem tudjuk. Hat vereséggel a hátunk mögött reméljük végre valahára sikerül ismét győzelmet ünnepelnünk és ki más ellen lenne ez pont egy remek alkalom, mint az egyik legfőbb riválisunk ellen.

Noha hivatalosan az utolsó forduló kerül lebonyolításra most hétvégén, mégsem ér véget az idei szereplésünk, november 30-án, szerdán ugyanis vár még ránk egy Békéscsaba elleni bajnoki pótlás, majd december elején egy Pénzügyőr elleni tavaszról előrehozott mérkőzés.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Dabas-Gyón FC - FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2016.11.26. (szombat, 13:00)
Helyszín: Dabas

 
 
2016.11.25.
www.fcdabas.hu
FN/UP/NŐI
FC Dabas SE: Hétvégi mérkőzések (2016.november 26-27 ill. november 30)
 

Az alábbi táblázatban az FC Dabas tétmérkőzésen szereplő csapatainak hétvégi és jövő heti menetrendjét tekinthetik meg:

csapat időpont mérkőzés
FC Dabas
Szombat, 13:00
Dabas-Gyón FC - FC Dabas
FC Dabas U13
Vasárnap, 9:00
Bozsik Torna (Dabas)
FC Dabas U11
Vasárnap, 9:00
Bozsik Torna (Dabas)
2016.11.30    
FC Dabas
Szerda, 13:00
Békéscsaba 1912 Előre FC II - FC Dabas
FC Dabas U19
Szerda, 17:00
Mezőkövesd-Zsóry U18 - FC Dabas U19
FC Dabas U17
Szerda, 17:00
Mezőkövesd-Zsóry U16 - FC Dabas U17
     
 
 
2016.11.25.
www.nb3foci.hu
FELNŐTT
Beharangozó, NB III Közép csoport, 2016/2017. 15. forduló
 

Ezen a héten Puskás Attila a www.csepelfc.hu egyik szerkesztője és Méder Bence a Dabas-Gyón FC játékosa is elmondta véleményét a forduló mérkőzéseivel kapcsolatban

2016.11.26. (szombat) 13:00
Pécsi MFC - Pénzügyőr SE
- Ha még komolyan gondolják Pécsett az egyre lehetetlenebbnek tűnő küldetést, akkor ezt a kisrangadót nyerniük kell. Tippem: 1-0
- A pécsiek jó formában vannak, míg a Pénzügyőr változó teljesítményt nyújt az elmúlt fordulókban. Tippem: 2-0 

2016.11.26. (szombat) 13:00
Mórahalom VSE - Méhkeréki SE
-
A hazai környezet segíthet a Mórahalomnak a pontszerzésben. Tippem: 1-1
- Két olyan csapat, amely hazai pályán nagyon stabil. Most a Mórahalom van otthon, de a méhkerékieknek kell a pontszerzés a rossz sorozat megszakítására. Tippem : 1-1 

2016.11.26. (szombat) 13:00 
Budafoki MTE - Szigetszentmiklós
- Az ősz rangadója, amin bármi megtörténhet. Tippem: 2-2
- A két legjobb csapat csap össze a bajnoki címért vívott csatában, de a hétvégi találkozó után is a Szigetszentmiklós fogja vezetni a tabellát. Tippem: 2-2

2016.11.26. (szombat) 13:00 
Szekszárdi UFC - Dunaújváros
- Jó meccs lesz. Tippem: 1-2
- Két túlnyomó részt fiatalokból álló gárda. Mindkét csapat nagyon szervezett, és jól játsszák a futballt, de a dunaújvárosiak győzni fognak idegenben. Tippem: 1-2

2016.11.26. (szombat) 13:00 
Dabas-Gyón FC - FC Dabas
-
Nem kell messzire utazni, a tabellán is szomszédok, majd eldöntik ki a jobb. Tippem: 1-1
- Mondhatni a legfontosabb meccsünk elé érkeztünk, a városi rangadót mi fogjuk megnyerni. Tippem: 2-1 

2016.11.27. (vasárnap) 11:00
Békéscsaba 1912 Előre II. - Dunaharaszti MTK
-
A vendégek most egy jó teljesítménnyel szilárdabbá tehetik helyüket a középmezőnyben. Tippem: 1-2
- A fiatal békéscsabaiak egy szervezett rutinos csapattal fogják szembe találni magukat a dunaharaszti személyében. Tippem: 1-1 

2016.11.27. (vasárnap) 13:00
Szentlőrinc SE - Sport 36 Komlói Bányász
-
Reménytelennek látszik a Komló helyzete. Tippem: 3-0
- A Szentlörinc előző héten nyerni tudott a Ferencváros otthonában, míg a Komló folytatta rossz sorozatát. A szentlőrinciek nyerik ezt a találkozót. Tippem: 2-0

2016.11.27. (vasárnap) 13:00 
Paksi FC II. - Hódmezővásárhelyi FC
-
Megtorpant a Paks II, száguld a Vásárhely, ezért lesz döntetlen. Tippem: 2-2
- A Paks a bomba formában lévő Hódmezővásárhelyet fogadja. A hódmezővásárhelyiek tovább menetelnek. Tippem : 0-2 

2016.11.27. (vasárnap) 13:00 
Várfürdő-Gyulai Termál FC - Ferencvárosi TC II.
-
Számomra meglepetés a gyulai vesszőfutás, anno az Alföld-csoportban meghatározó csapat volt, sokszor tört borsot kedvenceim, a csepeliek orra alá. Mindig sportszerű ellenfél volt a békés megyei csapat, ezért is maradniuk kell az NB III-ban. Tippem: 2-1
- Két olyan csapat amely formán kívül teljesít. Nehéz dolga lesz Gyulán a Fradinak, de pontot tudnak szerezni. Tippem 1-1

Teljes cikk
 
2016.11.24.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas Futsal *
 

Ledő László, az FC Dabas Futsal csapatának vezetőedzője az Üllő elleni első mérkőzésüket követően az alábbi értékelést közölte:

" Kedden este lejátszottuk az első Futsal mérkőzésünket az Üllő ellen hazai pályán az OBO Arénában. Sajnos 10:5 arányban vereséget szenvedtük, így kijelenthető, van még hová fejlődnünk ebben a sportágban. Futás nélkül és nagyon sok hibával játszottunk. Ezt a rutinos ellenfelünk pedig könyörtelenül kihasználta. Jövő hétfőn azonban az Újhartyán csapata ellen javíthatunk…

Hajrá Dabas! "

 

 
 
2016.11.23.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Mészöly Focisuli SE - FC Dabas U14 (2 : 0)
 

Balogh Tamás, az U14-es korosztály Mészöly Focisuli elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi gondolatait osztotta meg oldalunkkal:

" A hétvégén U14-es csapatunk a Mészöly Focisulival mérkőzött meg és 2:0-ás vereséget szenvedett. Sajnos az eredmény egyáltalán nem tükrözi a játék képét. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést passzolgattunk (végre volt 8-10 passz egymás után) uraltuk a játékot végig az ellenfél térfelén tartottuk a labdát és ez által 2-3 óriási helyzetet alakítottunk ki. Szemre is tetszetős akciókat vezettünk, szép háromszögelések, üres területbe mozgások és a széleken rendszeresen mögéjük kerültünk, de sajnos gólt megint nem sikerült szerezünk. Ahogy ilyenkor lenni szokott, az ellenfelünk egyszer eljött a kapunkig és ott is mi passzoltuk nekik a labdát, természetesen ezt ki is használták és góllal büntettek.

A második félidőben sem sokat változott a játék, mi támadtunk, megint újra megvoltak a helyzetek, de a gól még mindig elmaradt. Aztán egy figyelmetlenség következtében ismételten gólt kaptunk. Az utolsó negyed órában emberhátrányban voltunk egy sérülés miatt, de így is végig nálunk volt a labda és ziccerekig játszottunk.

Tulajdonképpen megint úgy kaptunk ki, hogy ellenfelünk kétszer jött el a kapunkig (két előre vágott labdával) ugyanis három passzuk nem volt egymáshoz a meccsen és ebből két gólt is kaptunk. A szerencsével is hadilábon állunk, de amíg nem rugdossuk be a ziccereinket vagy legalább ezeknek a felét, addig ez nem is nagyon fog változni. Pár srácnak a csapatban el kellene hinnie, hogy mi is tudnánk nyerni, csak egy kicsit jobban kellene koncentrálni a mérkőzéseken és természetesen az edzéseken is!

Egy mérkőzésünk van még, amit megpróbálunk megnyerni! Hajrá Dabas! "

Mészöly Focisuli SE - FC Dabas U14 2 : 0 (1:0)
Gól: -

 
 
2016.11.22.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Mészöly Focisuli SE - FC Dabas U15 (0 : 0)
 

Laczkó János, az FC Dabas U15-ös korosztályának vezetőedzője a Mészöly Focisuli elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

" Korábbi meccseinkkel ellentétben most van miről írni. Egy jó erőkből álló Mészőly Focisulitól tudtunk elhozni egy pontot, ami a csapat első pontja is egyben. Többnyire védekezésben mutattunk többet az eddigieknél. Köszönöm a tíz játékosnak a hozzáállást és mostanra kezd kirajzolódni ki(k)re lehet számítani.

Hajrá Dabas! "

Mészöly Focisuli SE - FC Dabas U15 0 : 0 (0:0)
Gól: -

 
 
2016.11.21.
www.fcdabas.hu
KLUB
Dabasi GÓL-helyzet *
 

Az FC Dabas rendszeresen megjelenő kiadványát az alábbi linkre vagy a címlapra kattintva Online formában is megtekintheti.

Dabasi GÓL-helyzet - 1.évfolyam, 16.szám

 
 
2016.11.21.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U19 - Salgótarjáni BTC (2 : 1) *
 

Turcsik Gergő, az FC Dabas U19-es csapatának vezetőedzője a Salgótarján elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

" Szombaton a Salgótarjánnal találkoztunk. Mindig a kötelező győzelem a legnehezebb. Ez így is volt. Nagyon sok problémával kell(ett) megküzdenünk a héten és még mindig nincs vége. A mai napon csak a három pontnak örülhetünk, mert a játékunkra nem emlékszem... mert nem volt! Ettől függetlenül azt mondják a "nagyok", csak "jó csapat" tud rossz játékkal is nyerni.

A héten keményen edzünk, remélem, tudunk is. Hétvégén sorsdöntő rangadónk következik Mezőkövesden. További sok sikert a Salgótarjánnak!

Hajrá Dabas, Hajrá U19! "

FC Dabas U19 - Salgótarjáni BTC 2 : 1 (2:0)
Gól: Horváth K (14'), Lipták N (23')

Osztályzatok (T.G.): Babos (0) - Nyerges (7), Kovács (7), Horváth (7), Urbán (7) - Zelovics (6), Lipták (8), Kovács (7), Mata (7) - Tokics (6), Nagy (6)...Jelenek (0)

 
 
2016.11.20.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - Pécsi MFC (0 : 1) *
 

Tovább tart mélyrepülésünk

NBIII-as első csapatunk vasárnap délután a Pécsi MFC-t fogadta hazai pályán. A Kucsák István és Erős Károly irányította első keretünk gól nélküli első félidőt követően végül 1:0-ás vereséget szenvedett a Márton Gábor irányította PMFC-től, így immáron hat mérkőzésesre duzzadt nyeretlenségi szériánk. Gólt ezen az összecsapáson sem sikerült szereznünk, ami egész egyszerűen hihetetlen. Legutóbb október 2-án, A Szentlőrincnek sikerült NBIII-as találatot jegyeznünk, azóta pedig több, mint másfél hónap telt el. A vendégek egyébiránt a 75. percben szerezték meg a győztes találatot.

Jövő hétvégén városi rangadó, a Dabas-Gyón otthonába látogatunk. Noha azzal az összecsapással egyben lezárul az őszi szezon is, december elején egy előrehozott mérkőzésünk még lesz a Pénzügyőr SE-vel hazai pályán.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2016.11.20 (vasárnap, 13:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas - Pécsi MFC 0 : 1 (0:0)

FC Dabas: Scheilinger - Tóth M, Kállai, Eördögh, Surányi, Dobó, Komoróczi, Domonyi, Karacs, Dabasi, Zsolnai

Csere: Török,Huller, Hollauer, Sárközi, Nádházi, Takács, Csató

Gól: - ill. Takács Á (75')

További képek

 
 
2016.11.20.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Érdi VSE II - FC Dabas III (1 : 2) *
 

Győzelemmel zártuk az őszi szezont

Ledő László társulata a szintén dobogós álmokat dédelgető Érdi VSE II ellen idegenben lépett pályára vasárnap kora délután. Hármas csapatunk magabiztosan, két gólos előnyét egészen az utolsó percekig megtartva gyűjtötte be újabb bajnoki pontjait az egyik legfőbb riválisával szemben. Bukovszki Balázs és Kardos Sándor góljaira a hazaiak csupán a 89. percben tudtak válaszolni, így nem is lehetett kérdéses, ki nyeri meg a mérkőzést.

Az utolsó fordulóban az FC Dabas III szabadnapos lesz, így több pontot sajnos már nem tudunk szerezni idén. A Kiskunlacháza, az Érd II és a Tárnok is szorosan tapad ránk, azonban nem tehetünk mást, mint várjuk a záró forduló fejleményeit.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2016.11.20 (vasárnap, 13:00)
Helyszín: Érd

Érdi VSE II - FC Dabas III 1 : 2 (0:1)

FC Dabas III: Volenszki - Kardos, Kveták, Laczkó Z, Fehér, Bukovszki, Farkas G, Pasztyerik, Tihany, Ubornyák, Ujvári

Csere: Ledő, Kmetyó, Zelovics, Szabados, Czeróczki, Palásti, Györgyövics

Gól: Tinger P (89') ill. Bukovszki B (45'), Kardos S (58')

További képek

 
 
2015.11.20.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas: Utánpótlás eredmények
 
U19
FC Dabas U19 - Salgótarjáni BTC
2 : 1 (2:0)
 
Gól:
- Horváth K (14')
    - Lipták N (23')
     
U17
FC Dabas U17 - Salgótarjáni BTC
2 : 2 (0:2)
 
Gól:
- Szabó P (50')
    - Duhaj Á (73')
     
U15
Mészöly Focisuli SE - FC Dabas U15
0 : 0 (0:0)
 
Gól:
-
     
U14
Mészöly Focisuli SE - FC Dabas U14
2 : 0 (1:0)
 
Gól:
-
     

 
 
2016.11.20.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
NB III - Közép-csoport - 16.Forduló - Vasárnapi mérkőzések
 
Vasárnap - 2016.11.20.
Ferencvárosi TC II
-
Szentlőrinc SE
1 : 2
Méhkerék SE
-
Budafoki MTE
0 : 1
Hódmezővásárhelyi FC
-
Mórahalom VSE
1 : 0
Dunaharaszti MTK
-
Paksi FC II
2 : 1
Pénzügyőr SE
-
Békéscsaba 1912 Előre FC II
1 : 2
FC Dabas
-
Pécsi MFC
0 : 1
 
 
2016.11.19.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Maglódi TC - FC Dabas II (3 : 2)
 

Az idegenbeli bravúr elmaradt, tízedik helyen zártuk az őszi szezont

Kettes csapatunk szombat délután Maglódra látogatott, ahol az egy pozícióval mögöttünk álló helyi csapat ellen kellett mindent elkövetnünk, hogy meg tudjuk tartani egy pontos, minimális előnyünket.

A bajnoki pontokról döntő legfontosabb dolog, a gólgyártás csupán az első játékrész hajrájában vette kezdetét. A hazaiak a 37. percben vezetéshez jutottak (1:0), azonban Lanczkor Gábor 45. percben szerzett egyenlítő találatával lényegében minden kezdődhetett elölről (1:1). A második félidőben ismételten a hazaiak kerültek előnybe (2:1), ám Varga Balázs révén a 69.percben ezúttal is sikerült egalizálnunk (2:2). A Maglód pár perccel később harmadszor is vezetéshez jutott, amit nagy sajnálatunkra már nem engedett ki a kezéből (3:2). A hátralevő negyed órában ugyan mindent megpróbáltunk elkövetni, hogy harmadszor is kiegyenlítsünk, azonban ez már végül nem sikerült, így egy gólgazdag mérkőzésen, de vereséggel búcsúztattuk az őszi szezont.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2016.11.19 (szoombat, 13:00)
Helyszín: Maglód

Maglódi TC - FC Dabas II 3 : 2 (1:1)

FC Dabas II: Magyari - Benedek, Botlik, Gáspár, Danyis, Mráz, Feczesin, Lanczkor, Huller, Kovacsik, Varga

Csere: Volenszki G, Nádházi, Bukovszki, Ubornyák, Laczkó, Kardos

Gól: Számpor E (37'), Fischer Zs (62'), Pintér D (73') ill. Lanczkor G (45'), Varga B (69')

 
 
2016.11.19.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
NB III - Közép-csoport - 16.Forduló - Szombati mérkőzések
 
Szombat - 2016.11.19.
Sport36 Komlói Bányász SK
-
Dabas-Gyón FC
0 : 2
Szigetszentmiklósi TK
-
Szekszárdi UFC
0 : 0
Dunaújváros PASE
-
V-Gyulai TFC
6 : 1
 
 
2016.11.18.
www.fcdabas.hu
FN/UP
Edzői értékelés: FC Dabas FUTSAL
 

Ledő László, az FC Dabas Futsal csapatának játékos-edzője a téli teremtorna-sorozattal kapcsolatban az alábbi információkat közölte:

" Az FC Dabas november 22-én megkezdi (a PMLSZ által indított) FUTSAL7VÉGE szereplését. A bajnokság november 21-én kezdődik, három csoportban zajlanak majd a küzdelmek és várhatóan február végéig tart a megmérettetés.

A hazai mérkőzéseinket keddenként 20:30-as kezdéssel a dabasi OBO Arénában játsszuk. A keret az FC Dabas U19, FC Dabas II és FC Dabas III csapatának játékosállományából alakul ki. Turcsik Gergő és Ledő László, mint játékos-edzők veszik kezükbe az irányítást."

Mérkőzéseink az idei évben:

2016.11.22 FC Dabas - Üllő
2016.11.29 Újhartyán VSE - FC Dabas
2016.12.05 Axterix FC - FC Dabas
2016.12.12 FC Dabas - Pilis
2016.12.19 Axterix FC II - FC Dabas

Szeretettel várunk mindenkit a hazai mérkőzéseinkre!

 
 
2016.11.18.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas - Pécsi MFC *
 

A Pécsi MFC-t fogadjuk vasárnap délután

Mint köztudott, a Békéscsaba 1912 Előre FC II elleni bajnoki mérkőzés elmaradt az elmúlt hétvégén, így Dajka László távozását követően két hét állt rendelkezésre Kucsák István és Erős Károly számára, hogy rendezze a sorokat NB III-as keretünk háza táján. A Pécsi MFC ellen vasárnap kora délután pedig kiderül, ki tudunk-e végre kecmeregni a gödörből, vagy tovább folytatódik mélyrepülésünk.

Soros ellenfelünk nagy tervekkel vágott neki az idei NBIII-as megmérettetésnek, mindenképpen a feljutásra esélyes csapatok között említhettük őket. A szezon közben azonban meglepetésre olyan mérkőzéseken is hullajtottak el pontokat, ami egy bajnokaspiránsnak nem nagyon engedhető meg. Ennek következtében jelenleg csupán a negyedik helyen áll a PMFC, hátránya pedig igen jelentős az éllovas Szigetszentmiklóssal szemben.

Nekünk azonban ettől függetlenül csak és kizárólag magunkra kell koncentrálnunk és hogy végre újra pontot, pontokat szerezzünk, ami következtében ismételten elindulhassunk felfele a tabellán.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas - Pécsi MFC

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2016.11.20. (vasárnap, 13:00)
Helyszín: Dabas

 
 
2016.11.18.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: Maglódi TC - FC Dabas II *
 

A Maglód otthonában zárjuk az őszi évadot

Az FC Dabas II idei utolsó tétmérkőzését játssza szombaton délután. Kucsák István legénysége Maglódra látogat, ahol az egy helyezéssel előttünk álló hazai csapattal próbálja meg felvenni a harcot a három bajnoki pontért. Csapatunk remek formába lendült így a szezon végére, utolsó három mérkőzésünkön hét pontot sikerült begyűjteni, ami remek teljesítménynek tekinthető.

Könnyű mérkőzésre azonban még a formánkat figyelembe véve sem számíthatunk, ellenfelünk keretében ugyanis igen sok rutinos, sok nagy csatát megélt, NB I-II-III-as mérkőzések hadát felmutató játékos szerepel. Budafai Gergő, Magyar Tamás és Szirtesi Attila az FC Dabas NBIII-as kereténél is megfordult pár esztendővel ezelőtt, de Lukács Bálint neve is sokaknak ismerősen csenghet. Reméljük kamatoztatni tudjuk, hogy immáron három mérkőzéses veretlenségi széria van a hátunk mögött, ami elég önbizalmat kell, hogy adjon a szombati összecsapásra.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Maglódi TC - FC Dabas II

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2016.11.19. (szombat, 13:00)
Helyszín: Maglód

 
 
2016.11.17.
www.fcdabas.hu
FN/UP/NŐI
FC Dabas SE: Hétvégi mérkőzések (2016.november 19-20.)
 

Az alábbi táblázatban az FC Dabas tétmérkőzésen szereplő csapatainak hétvégi menetrendjét tekinthetik meg:

csapat időpont mérkőzés
FC Dabas
Vasárnap, 13:00
FC Dabas - Pécsi MFC
FC Dabas II
Szombat, 13:00
Maglódi TC - FC Dabas II
FC Dabas III
Vasárnap, 14:00
Érdi VSE II - FC Dabas III
FC Dabas U19
Szombat, 10:00
FC Dabas U19 - Salgótarjáni BTC
FC Dabas U18
Szombat, 12:00
FC Dabas U17 - Salgótarjáni BTC
FC Dabas U16
Csütörtök, 18:00
FC Dabas U16 (DMTK) - Főnix Gold FC
FC Dabas U15
Vasárnap, 15:00
Mészöly Focisuli SE - FC Dabas U15
FC Dabas U14
Vasárnap, 13:00
Mészöly Focisuli SE - FC Dabas U14
 
 
2016.11.17.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
MLSZ Határozat - NB III
 

Két hét múlva pótoljuk elmaradt bajnoki mérkőzésünket

Az MLSZ Versenybizottságának 2016. november 17-i ülésén meghozott határozata a alapján az időjárás és a pálya használhatatlansága következtében elhalasztott Békéscsaba 1912 FC II - FC Dabas NBIII-as bajnoki labdarúgó mérkőzés az alábbi időpontban került bepótolásra:

Időpont: 2016. november 30. (szerda, 13:00)
Helyszín: Békéscsaba

MLSZ Határozat (PDF)

 
 
2016.11.16.
igazgatosagok.mlsz.hu
FH/UP
Már lehet nevezni a Futsal7végére
 

A 2016-os esztendő végén újfent elrajtol a Pest megyei Futsal7vége versenysorozat.

A Futsal7végék küzdelmei elsősorban a téli hónapokban (előreláthatólag decembertől márciusig) zajlanak, hétvégi játéknapokon. Csakúgy, mint legutóbb, az U11-es, U13-as, U15-ös, U17-es és U19-es utánpótlás-korosztályok mellett női, felnőtt férfi és öregfiú versenyek indítására készülünk. További részleteket a tornák közös versenykiírása tartalmaz, melyet IDE kattintva megtalál.

Csapatonként mindössze 10.000 Ft-ért lehet már nevezni a különböző versenysorozatokra a 90%-os TAO-támogatásnak köszönhetően, melyet idén is sikerült kiterjesztenünk az országos kiírású (U11, U13 és U15 korosztályú) versenyek mellett valamennyi megmérettetésre, ezzel is elősegítve, hogy minél több csapat választhassa a foci ezen változatát a téli szezonban.

Idén is, Futsalra fel!

A nevezési határidő: 2016. november 23., szerda éjfél.

A nevezési dokumentáció IDE kattintva érhető el.

Teljes cikk
 
2016.11.15.
www.noifoci.com
NŐI
Női B-LICENC
 

A magyar női labdarúgás fejlesztési programja - és, természetesen maguk a résztvevők - sikere, hogy a múlt héten, "csapatnyi" edzőnő vehette át B-licences diplomáját.

Monika Staab, az UEFA német instruktora is roppant elégedett volt a lányainkkal - mi sem bizonyítja ezt jobban, mint "saját készítésű" emlék-klipje:

 
 
2016.11.14.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas III - Kiskunlacháza SE (2 : 2) *
 

Ledő László, az FC Dabas III vezetőedzője a Kiskunlacháza elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" A Dabas III csapata szombaton rangadót játszott Kiskunlacháza ellen. A mérkőzés tétje az volt, ha győzünk, akkor megszilárdítjuk a második helyünket és leszakíthatjuk ellenfelünket magunkról.

Szakadó eső és mély talaj várt ránk. A mérkőzés elején bent ragadtunk az öltőzőben. Ellenfelünk szögletből megszerezte a vezetést. A 20. perctől kezdtünk el futballozni, de sajnos nagyon kapkodva és pontatlanul játszottunk.

A félidőben rendeztük a sorainkat. Nagy nyomást helyeztünk ellenfelünkre, ami a 70. percben góllá érett, ami egyben az egyenlítést is eredményezte, illetőleg rá nyolc percre megszereztük a vezetést is. Sajnos a helyzeteink meg voltak, de nem sikerült gólt szereznünk. Ellenfelünk az egyik lehetőségéből gólt szerzett, így sajnos 2:2 lett a vége.

Gratulálok a csapatnak, mert úgy érzem, hétről hétre fejlődünk és léptünk egy lépcsőfokot.

Gratula Srácok, így tovább! Hajrá Dabas! "

FC Dabas III - Kiskunlacháza SE 2 : 2 (0:1)
Gól: Fodor G (70'), Matus T (72' - öngól) ill. Teczár B (8'), Tóth J (79')

 
 
2016.11.14.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Nagykáta SE - FC Dabas U19 (0 : 6) *
 

Turcsik Gergő, az FC Dabas U19-es csapatának vezetőedzője a Nagykáta elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

" Szombaton Nagykátára látogattunk egy a tabellán előttünk álló csapathoz. Szervezett, sokpasszos játékot játszó csapat (ezt hallottuk róluk és múlt héten ugyanezt láthattunk a Dabas-Gyón ellen, ott rúgtak is egy négyest).

Szóval jó kis harcos meccsre számítottam. Mondtam a srácoknak többször is a héten, hogy mi lehet az ellenszer. Aztán egy csapásra minden megváltozott. Szakadó esőben játszott előttünk az U17 (Gratulálok a győzelmükhöz), akik szépen "megcsinálták"a pályát. Mondhatom, nem engedtek a centerre, az edzőpályán játszottunk, keskeny, rossz minőségű pálya, előtte egy meccsel rajta. Elmondtam a csapatomnak, ha itt ma "kislányoskodni" fognak, akkor itt ma pont nélkül távozunk. Átérezték, megértették, hogy miről is beszéltem, plusz bele is tüzeltem őket a meccsbe. Igazi harcoló férfiakat láttam. Csúsztak, másztak egymásért! Imádtam nézni a csapatomat. Először láttam ezt a harcos csapatot, amióta én vagyok az U19 trénere. Az első félidőt lehoztuk 2:0-ra, de döntetlen is lehetett volna, mivel itt is ott is voltak helyzetek. Gogi sajnos megsérült, helyette Kincses Márk védett, aki 1:0-nál két ziccert is fogott (taps)!

Félidőben a nagykátaiak beszólogattak a játékosoknak és nekem is kiszólogattak, aztán a srácok válaszoltak nekik a második félidőben. Kaptak még egy négyest, 6:0 ide! Mata Peti mesterhármast ért el, szerintem megtaláltuk a posztját, amiért jön egy pizzával. Lipták Norbi "hülyére" focizta egyedül a Nagykátát, Zelo ismét betalált és végre azt a Nagy Józsit láttam, aki alárendeli magát a csapatnak, így jött is a gól... gratulálok.

De az egész csapatomat dicséret illeti, idegenből kapott gól nélkül elhozni a három pontot úgy, hogy rúgtunk egy laza hatost. Az egyik játékosom a héten azt mondta, hogy most értünk ahhoz a ponthoz, hogy egy csapat vagyunk... és jó a dabasi öltözőbe bejönni, mert olyan, mintha haza menne. Én is kezdem ezt érezni, jó ide jönni. Szeretem ezt a csapatot.

Hétvégén kötelező győzelem a Salgótarján ellen, ami mindig a legnehezebb, de fogjuk oldani! A héten Kedd-Szerda-Csütörtök edzés! Tudjátok, az játszik, aki itt van edzésen. Hála Istennek ez is feljavult. Köszönöm, hogy láthattam végre harcolni a csapatot.

Hajrá Dabas, Hajrá U19! "

Nagykáta SE - FC Dabas U19 0 : 6 (0:2)
Gól: Mata Péter (11'), Mata Péter (30'), Nagy József (47'), Mata Péter (57'), Lipták Norbert (63'), Zelovics Attila (85')

Osztályzatok (T.G.): Kincses (9) - Nyerges (6), Kovács (8), Horváth (7), Urbán (8) - Zelovics (8), Lipták (9), Kovács (6), Jáger (6) - Nagy (8), Mata (9)... Szokoli (8), Babos (8), Tokics (7), Jelenek (0)

 
 
2016.11.14.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Nagykáta SE - FC Dabas U17 (0 : 2) *
 

Riesz Péter, az FC Dabas U17-es csapatának vezetőedzője a Nagykáta elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi gondolatait osztotta meg oldalunkkal:

"Két beszámolóval vagyok adós. Az egyik a Pásztó elleni, akiket magabiztos, alázatos, jó játékkal sikerült fölényesen legyőzni. Próbáltuk a saját játékunkat játszani és csak magunkra figyelve sikerült 21:0-ra győzni!

Most hétvégén Nagykátára látogattunk pocsék időben. Sajnos semmi sem volt ideális a játékra (kicsi pályaméret, sáros mély talaj, zuhogó eső). Az első félidőben jól és szervezetten fociztunk. Sikerültek a passzok, indítások, ami gólokban is megmutatkozott. Jurászik Gergő szélről élesen beadott labdája utat talált a kapuba, valamint Mráz Máté egy kiugratás után a kapust kicselezve berúgta második gólunkat is. Máténak volt még egy ziccere, amit nem tudott higgadtan megoldani és a kapusba rúgta a labdát. A pihenőre ismét a veszélyes 2:0-s állással vonultunk.

A második játékrészben az ellenfél mindent egy lapra feltéve próbált fordítani. Ekkor jól és veszélyesen focizott a Nagykáta. Mi nem tudtuk birtokolni a labdát, pláne nem a sártengerben. Dicséret a fiúknak, mert végig stabilan védekeztünk és sikerült a három pontot megszerezni.

Jövő héten Salgótarján jön hozzánk, szeretnénk folytatni a győzelmi sorozatunkat.

Hajrá Dabas! "

Nagykáta SE - FC Dabas U17 0 : 2 (0:2)
Gól: Fodor G (36'), Mráz M (38')

 
 
2016.11.14.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Bozsik Megyei Kiemelt Torna (U13) *
 

Fodor Gergő, az FC Dabas U14-es korosztályának vezetőedzője az egy évvel fiatalabbak Bozsik Megyei Kiemelt Tornáját követően az alábbi beszámolót közölte:

" Ezúttal én helyettesítettem Kovacsik Tibit, aki bajnoki mérkőzése miatt nem tudott a csapatával lenni.

A srácok nagyon jól játszottak, szép gólokat lőttek, ellenfeleinknek esélyt se adtunk. Négy mérkőzésből sikerült mindet megnyerni, kiemelném ezen kívül még, hogy az utolsó meccsen 13 gólt rúgtunk és csak 1-et kaptunk!
Nem tudom milyen eredményeket szoktak elérni a csapatok ezeken a Tornákon, de úgy gondolom ez kiemelkedő teljesítmény volt.

Gratulálok a fiúknak, nagyon ügyesek voltak! Hajrá Dabas! "

 
 
2016.11.14.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Bozsik Megyei Kiemelt Torna (U11) *
 

Ledő László, az FC Dabas U11-es korosztályának vezetőedzője a hétvégi Keiemelt Bozsik Torna megmérettetést követően az alábbi észrevételeit osztotta meg oldalunkkal:

" A hét utolsó napján U11-es csapatom kiemelt Bozsik Tornán játszott hazai rendezés keretében.

Sajnos a mai fordulóban srácaim szoros mérkőzéseket játszottak ugyan, de sajnos 4 vereséget hoztunk össze végül. Mérkőzéseinken sorozatosan rossz döntéseket hoztunk, de ettől függetlenül dolgozunk tovább, hogy hűek legyünk Dabas hírnevéhez.

Hajrá Dabas! "

 
 
2016.11.13.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas II - Nagykőrösi Kinizsi FC (3 : 2) *
 

Hazai pályán fektettük két vállra a Nagykőrösi Kinizsit

Kettes csapatunk a tabella hátsó régiójába elhelyezkedő Nagykőrösi Kinizsi FC-t látta vendégül vasárnap délután. Egy győzelemmel és egy döntetlennel a hátunk mögött bizakodva várhattuk az összecsapást.

A papírforma szerint alakult a mérkőzés. Danyis Attila, Lanczkor Gábor és Nádházi Ákos góljaival lényegében az első játékrész végére eldöntöttük a három pont sorsát. A folytatásban azonban kissé ráültünk az eredményre, aminek majdnem rossz vége lett. Ellenfelünknek előbb a 63.percben majd a 74. percben is sikerült bevennie Magyari Sándor kapuját, így az utolsó negyed órában minden idegszálunkkal a minimálisan megmaradt előnyünk megtartására kellett összpontosítanunk. Szerencsére több találatot már nem tudtak a vendégek bevinni, így végül ha nem is egyszerűen, de begyűjtöttünk egy újabb Megye I. osztályú győzelmet.

Jövő hétvégén a rutinos játékosokkal teletűzdelt Maglódi TC ellen zárjuk az őszi szezont idegenben.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2016.11.13 (vasárnap, 13:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas II - Nagykőrösi Kinizsi FC 3 : 2 (3:0)

FC Dabas II: Magyari - Benedek, Botlik, Zsíros, Danyis, Janicsák, Gáspár, Lanczkor, Nádházi, Varga, Bukovszki

Csere: Volenszki G, Laczkó J, Kovacsik, Mráz, Ubornyák, Volenszki Z

Gól: Danyis A (23'), Lanczkor G (30'), Nádházi Á (46') ill. Szebellédi Á (63'), Hazafi Á (74')

 
 
2015.11.13.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas: Utánpótlás eredmények
 
U19
Nagykáta SE - FC Dabas U19
0 : 6 (0:2)
 
Gól:
- Mata Péter (11')
    - Mata Péter (30')
    - Nagy József (47')
    - Mata Péter (57')
    - Lipták Norbert (63')
    - Zelovics Attila (85')
     
U17
Nagykáta SE - FC Dabas U17
0 : 2 (0:2)
 
Gól:
- Fodor G (36')
    - Mráz M (38')
     
U15
FC Dabas U15 - III.ker TVE
0 : 8 (0:2)
 
Gól:
-
     
U14
FC Dabas U14 - III.ker TVE
4 : 4 (2:0)
 
Gól:
- Talapka I (17')
    - Kovalik N (37')
    - Rutterschmid K (60')
    - Kovalik N (68')
     

 
 
2016.11.12.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas III - Kiskunlacháza SE (2 : 2) *
 

Döntetlen született a forduló rangadóján

Ledő László csapata a második pozícióból várhatta a harmadik Kiskunlacháza elleni összecsapását. A gólgazdag mérkőzésen végül 2:2-es döntetlen született, aminek minden bizonnyal az éllovas Diósdi TC örülhetett a legjobban.

Teczár Bendegúz találatával a vendégek meglepetésre már a 8. percben vezetéshez jutottak (0:1), amit elég sokáig, egészen a 70. percig meg is tudtak tartani. Ekkor azonban Fodor Gergőnek sikerült egalizálnia (1:1), majd két perccel később Matus Tamás öngóljának köszönhetően már mi álltunk közelebb a három pont megszerzéséhez (2:1). A győzelmet azonban végül nem sikerült kicsikarni, mivel a 79. percben a vendégek Tóth József révén kiegyenlítettek (2:2). A hátralevő szűk negyed órában már nem láthattunk újabb gólt egyik fél részéről sem, így maradt a döntetlen és a vele járó pontosztozkodás.

Jövő hétvégén Érdre utazunk, ahol a dobogóról épphogy csak lemaradó Érdi VSE lesz az ellenfelünk.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2016.11.12 (szombat, 13:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas III - Kiskunlacháza SE 2 : 2 (0:1)

FC Dabas III: Ledő - Szabados, Kveták, Laczkó Z, Fehér, Pokornyik, Farkas G, Pasztyerik, Tihany, Feczesin, Fodor

Csere: Ujvári, Pokornyik, Györgyövics, Czeróczki, Strupka, Pajor

Gól: Fodor G (70'), Matus T (72' - öngól) ill. Teczár B (8'), Tóth J (79')

 
 
2016.11.12.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Békéscsaba 1912 Előre FC II - FC Dabas *
 

Elmaradt csapatunk békéscsabai fellépése

NBIII-as első keretünk ugyan annak rendje és módja szerint leutazott Békéscsabára, azonban a heves esőzések következtében alkalmatlanná vált pálya következtében nem tudta lejátszani bajnoki mérkőzését. A felek közösen megállapodtak a halasztásban, azonban, hogy pontosan mikor kerül bepótolásra az összecsapás, azt egy későbbi időpontban tudatjuk.

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2016.11.12 (szombat, 11:00)
Helyszín: Békéscsaba

Békéscsaba 1912 Előre FC II - FC Dabas (elhalasztva)

További képek

 
 
2016.11.12.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
NB III - Közép-csoport - 15.Forduló - Szombati mérkőzések
 
Szombat - 2016.11.12.
Békéscsaba 1912 Előre FC II
-
FC Dabas
elh.
Szentlőrinc SE
-
Dunaújváros PASE
elh.
Sport36 Komlói Bányász SK
-
Ferencvárosi TC II
elh.
Paksi FC II
-
Pénzügyőr SE
0 : 2
Mórahalom VSE
-
Dunaharaszti MTK
2 : 0
Budafoki MTE
-
Hódmezővásárhelyi FC
0 : 1
Szekszárdi UFC
-
Méhkerék SE
0 : 0
V-Gyulai TFC
-
Szigetszentmiklósi TK
2 : 3
Dabas-Gyón FC
-
Pécsi MFC
0 : 10
 
 
2016.11.11.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Hivatalos közlemény - NB III
 

NBIII-as első csapatunk vezetőedzője, Dajka László a szerdai nap folyamán benyújtotta lemondását, melyet a klubvezetés tiszteletben tartott és egyben el is fogadott.

Dajka László

A döntés hátterében a csapat utóbbi hetekben mutatott gyengélkedő szereplése és teljesítménye áll. Az elmúlt öt bajnoki fordulóban sajnos egyetlen pontot sem sikerült szereznünk, de ami még fájóbb, ezalatt egyszer sem sikerült bevennünk ellenfeleink kapuját.

Az egyesület természetesen köszöni Dajka Lászlónak a klubnál folytatott eddigi munkáját és egyben sok sikert kíván neki a jövőben. A csapatnak azonban új impulzusra van szüksége, hogy mielőbb kikecmereghessen ebből a jelenlegi nehéz helyzetből.

A klubvezetés keresi a megoldást az NBIII-as vezetőedző személyét illetően, addig azonban, amíg nem születik döntés, ideiglenesen Kucsák István irányítja majd az NBIII-as keret szakmai munkáját. Segítője Erős Károly lesz, aki Dajka László távozásától függetlenül is a klub alkalmazásában marad.

Kucsák István

 
 
2016.11.11.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
NB III - Közép-csoport - 15.Forduló - Szombati mérkőzések
 
Szombat - 2016.11.12.
Békéscsaba 1912 Előre FC II
-
FC Dabas
11:00
Szentlőrinc SE
-
Dunaújváros PASE
13:30
Sport36 Komlói Bányász SK
-
Ferencvárosi TC II
13:30
Paksi FC II
-
Pénzügyőr SE
13:30
Mórahalom VSE
-
Dunaharaszti MTK
13:30
Budafoki MTE
-
Hódmezővásárhelyi FC
13:30
Szekszárdi UFC
-
Méhkerék SE
13:30
V-Gyulai TFC
-
Szigetszentmiklósi TK
13:30
Dabas-Gyón FC
-
Pécsi MFC
13:30
 
 
2016.11.11.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: Békéscsaba 1912 Előre FC II - FC Dabas *
 

Békéscsabára látogat NB III-as keretünk

A forduló nyitányán, szombaton délelőtt 11 órás kezdéssel a Békéscsaba 1912 Előre FC második csapatával mérkőzünk idegenben. Dajka László vezetőedző távozásával Kucsák István / Erős Károly páros irányítja majd NBIII-as keretünk szakmai munkáját.

Ellenfelünk a tabella utolsó előtti helyen szerénykedik, tizenkét mérkőzéséből mindössze egy győzelmet és három döntetlent tudott eddig felmutatni. A dolgunkat azonban jelentősen megnehezítheti, hogy a válogatott mérkőzések következtében nem tartanak NB II-es fordulót a hétvégén, így akár jelentős számú visszajátszóra is számíthatunk soros ellenfelünk keretében.

Noha igen nehéz helyzetben vagyunk, a tabellán elfoglalt helyezés alapján még mindig mi számítunk az összecsapás esélyesének, amit reméljük végre realizálni is tudunk majd a pályán.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Békéscsaba 1912 Előre FC II - FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2016.11.12. (szombat, 11:00)
Helyszín: Békéscsaba

 
 
2016.11.11.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas II - Nagykőrösi Kinizsi FC *
 

A Nagykőrösi Kinizsit fogadjuk vasárnap délután

Kucsák István csapata hazai közegben, a hét utolsó napján lép pályára. Játékosaink egy Pilisszentiván elleni magabiztos győzelmet és egy Kisnémedi elleni bravúros döntetlent követően a tabella tizedik helyéről várhatják a két pozícióval mögöttük álló Nagykőrösi Kinizsi elleni bajnoki mérkőzésüket.

Ellenfelünk a legutóbbi öt mérkőzésén mindössze két pontot gyűjtött, utolsó két bajnokiját pedig egyaránt elvesztette. A jelenlegi forma alapján tehát kettes csapatunk számít az összecsapás esélyesének, ráadásul hazai pályán, saját közönségünk előtt szerezhetijük meg újabb Megye I. osztályú győzelmüket.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas II - Nagykőrösi Kinizsi

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2016.11.13. (vasárnap, 13:00)
Helyszín: Dabas

 
 
2016.11.10.
www.nb3foci.hu
FELNŐTT
Beharangozó, NB III Közép csoport, 2016/2017. 15. forduló
 

Ezen a héten Mojzer György a Szigetszentmiklós játékosa mondta el véleményét a forduló mérkőzéseivel kapcsolatban:

2016.11.12. (szombat) 11:00
Békéscsaba 1912 Előre II. - FC Dabas
Kevésgólos mérkőzésre számítok, nagyban befolyásolja a mérkőzés képét, hogy az nb2-es csapatból hány visszajátszó lesz a Békéscsabánál. A Dabasnak nagy esélye van arra, hogy megtörje rossz sorozatát. Tippem 0-1

2016.11.12. (szombat) 13:30
Szentlőrinc SE - Dunaújváros
Magabiztos dunaújvárosi sikerre számítok. Tippem 1-3

2016.11.12. (szombat) 13:30
Sport 36 Komlói Bányász - Ferencvárosi TC II.
Harcos mérkőzésre számítok kevésbe jó talajú pályán, de Komlón megszakad a Ferencváros rossz szériája. Tippem: 0-1

2016.11.12. (szombat) 13:30
Paksi FC II. - Pénzügyőr SE
Hazai környezetben a paksi alakulat mindig több játékost is vissza ad az első keretből és ez most sem lesz másképp. Tippem: 0-2

2016.11.12. (szombat) 13:30
Mórahalom VSE - Dunaharaszti MTK
Mórahalomról nem könnyű ponttal vagy pontokkal távozni és ez most sem lesz másképp. A Mórahalom otthon tartja a 3 pontot. Tippem: 1-0

2016.11.12. (szombat) 13:30
Budafoki MTE - Hódmezővásárhelyi FC
Két olyan csapat találkozik, amely remek győzelmi sorozatban van. Izgalmas mérkőzésen döntetlenre számítok. Tippem: 1-1

2016.11.12. (szombat) 13:30
Szekszárdi UFC - Méhkeréki SE

Nagyon fontos mérkőzés lesz mind két csapat számára, amelyikük nyerni tud, az megerősíti a helyét a középmezőnyben. Ennek ellenére döntetlent jósolok. Tippem: 2-2

2016.11.12. (szombat) 13:30
Várfürdő-Gyulai Termál FC - Szigetszentmiklós
Feljutási céljainkba nem fér bele sehol sem a botlás! A három pontért utazunk és el is fogjuk hozni. Tippem: 0-3

2016.11.12. (szombat) 13:30
Dabas-Gyón FC - Pécsi MFC
A Dabas-Gyón hetek óta javuló teljesítményt mutat, több sérültjük is visszatért. Nem lesz könnyű dolga az esélyesebb Pécsnek. Tippem: 1-1

Teljes cikk
 
2016.11.10.
www.fcdabas.hu
FN/UP/NŐI
FC Dabas SE: Hétvégi mérkőzések (2016.november 12-14.)
 

Az alábbi táblázatban az FC Dabas tétmérkőzésen szereplő csapatainak hétvégi menetrendjét tekinthetik meg:

csapat időpont mérkőzés
FC Dabas
Szombat, 11:00
Békéscsaba 1912 Előre FC II - FC Dabas
FC Dabas II
Vasárnap, 13:00
FC Dabas II - Nagykőrösi Kinizsi
FC Dabas III
Szombat, 13:00
FC Dabas III - Kiskunlacháza SE
FC Dabas U19
Szombat, 12:00
Nagykáta SE - FC Dabas U19
FC Dabas U18
Szombat, 10:00
Nagykáta SE - FC Dabas U17
FC Dabas U16
Hétfő, 18:00
Martonvásár- FC Dabas U16 (DMTK)
FC Dabas U15
Szombat, 10:00
FC Dabas U15 - III.ker TVE
FC Dabas U14
Szombat, 12:00
FC Dabas U14 - III.ker TVE
FC Dabas U13
Szombat, 14:30
Bozsik Alközponti Torna U13 (Dabas)
FC Dabas U11
Szombat, 14:30
Bozsik Alközponti Torna U11 (Dabas)
FC Dabas U13
Vasárnap, 9:30
Bozsik Megyei Kiemelt Torna U13 (Dabas)
FC Dabas U11
Vasárnap, 9:30
Bozsik Megyei Kiemelt Torna U11 (Dabas)
FC Dabas U9
Szombat, 10:00
Kölyökliga U8 / U9 (Kiskunhalas)
FC Dabas Női
Vasárnap, 10:00
Jász-Nagykun-Szolnok m. női (Fegyvernek)
 
 
2016.11.09.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - Paksi FC II (0 : 1) *
 

Dajka László, az FC Dabas NBIII-as csapatának vezetőedzője a Paks II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Mivel egyik kedvenc mondásom, hogy nem csak a győztes, hanem a vesztes csapatnak is én vagyok az edzője, el kell gondolkodnom.

A játékosaim a hétközi munkát becsülettel elvégzik és úgy gondolom, többségük mindent meg is tesz a győzelemért, ez azonban egy ideje nem párosul eredménnyel. Rövidesen meglátjuk, hogy látja a vezetőség és hogy látom én a jelenlegi helyzetet."

FC Dabas - Paksi FC II 0 : 1 (0:1)
Gól: -

 
 
2016.11.08.
www.fcdabas.hu
KLUB
Dabasi GÓL-helyzet *
 

Az FC Dabas rendszeresen megjelenő kiadványát az alábbi linkre vagy a címlapra kattintva Online formában is megtekintheti.

Dabasi GÓL-helyzet - 1.évfolyam, 15.szám

 
 
2016.11.08.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Vác VLSE - FC Dabas U14 (5 : 0) *
 

Fodor Gergő, az FC Dabas U14-es korosztályának vezetőedzője a Vác VLSE elleni bajnoki mérkőzésüket követően az alábbi beszámolót közölte:

" Pénteken Vácra utaztunk, nem focira alkalmas idő fogadott minket! Eső, szeles, hideg idő volt.

Az első félidő teljesen rendben volt, próbálták a fiúk azt csinálni, amit megbeszéltünk a meccs előtt. Zárt védekezésből próbáltunk építkezni, amiből 1-2 lehetőségünk adódott is, sőt ha bátrabbak, erőszakosabbak vagyunk még gólt is szerezhettünk volna. Ellenfelünknek egy nagy ziccere volt, amit Balogh Józsi bravúrral védett. A vizes pályának köszönhetően az egyik beívelésnél nem sikerült felszabadítanunk amit kihasználtak így 0:1-es félidei állással mehetünk az öltözőbe!

A második félidőbe mintha egy teljesen másik csapat jött volna ki. Buta gólokat kaptunk, 5 percen belül kétszer ugyanazt a hibát csináltuk meg, nem álltunk oda a támadó mellé... A hibák mellett voltak szép labdakihozatalok, egyéni megoldások, amikből sokkal, de sokkal több kéne minden meccsen!

Egy-két srácnak el kéne gondolkozni, hogy miért szeret focizni, miért jár edzésre, ha nem csinálja képességeinek megfelelően a gyakorlatokat és mi motiválja, ha nem a győzelem és a siker.

Hajrá Dabas! "

Vác VLSE - FC Dabas U14 5 : 0 (1:0)
Gól: -

 
 
2016.11.08.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: DMTK U17 (FC Dabas U16) - Érdi VSE U17 (0 : 8) *
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U16-os csapatának vezetőedzője az Érdi VSE elleni bajnoki mérkőzésüket követően így értékelt:

" Nagyon szépíteni nem lehet a dolgot. A tudatos játékunk 70 percig tartott, utána kicsúszott a talaj a lábunk alatt. Az első félidőben, amely helyzetekből mi nem tudtunk gólt szerezni, hasonló lehetőségekből ellenfelünk rendre találatot ért el. A kiegyenlített játék a másdik félidő közepéig tartott, azonban ez csak az ellenfelünknél mutatkozott meg gólokban.A mérkőzés hajrájára teljesen elfáradtunk, sokat kivett belőlünk a két nappal ezelőtti mérkőzés, amely katasztrofális vereségbe torkollott, pedig a két csapat között ekkora különbség nincs.

Sajnos ismét egy méretes zakóval gazdagodott a ruhatárunk, amelyet a tavasszal fel tudunk használni a hidegebb időszakokban.

Tapasztalatnak ismét kitűnő volt ez a találkozó, ahol a játékosaink végre nem eredményekben mérik a mérkőzéseket, hanem a magunk elé kitűzött célokban.

Hajrá FC Dabas! "

DMTK (FCD U16) - Éerdi VSE 0 : 8 (0:3)
Gól: -

 
 
2016.11.07.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Szigetbecse SE - FC Dabas III (2 : 5) *
 

Ledő László, az FC Dabas III vezetőedzője a Szigetbecse elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Az FC Dabas III Szigetbecsén játszotta a soron következő bajnoki mérkőzését. Ezen az összecsapáson csak a győzelem volt az elfogadható eredmény. A mérkőzésen az történt, amit elképzeltünk.

A mérkőzés első 30 percéig szakadt az eső, ami ellenfelünket zavarta meg jobban. Fehér Attila révén megszereztük a vezetést, és rá öt percre Kmetyó Mátét szabálytalanul akasztotta az ellenfél kapusa, így tizenegyest kaptunk, amit Tihany Dani értékesített. Sajnos túlságosan megnyugodtunk és ahogy lenni szokott összehoztunk egy gólt, amivel ellenfelünket visszahoztuk a meccsbe.

A második félidő első 15 perce volt meleg, de szép lassan felőröltük a hazai csapatot és magabiztos végül győzelmet arattunk. Gratulálok a csapatnak!

A csapat és a magam nevében gratulálunk Schilingerné Budai Zsuzsannának a mai napon megszerzett UEFA B vizsgájához!

Hajrá Dabas! "

Szigetbecse SE - FC Dabas III 2 : 5 (1:2)
Gól: Bús J (26'), Illés B (89') ill. Fehér A (5'), Tihany D (13'), Ujvári D (48'), Tihany D (68'), Pasztyerik F (78')

 
 
2016.11.07.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U19 - Pásztói ULC (4 : 1) *
 

Turcsik Gergő, az FC Dabas U19-es csapatának vezetőedzője a Pásztói ULC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

" Hétvégén a Pásztó csapatát láttuk vendégül. Két meccset játszottunk egy hónap alatt, így már alig vártuk a mérkőzést. Főleg úgy, hogy az a két meccs vereség volt.

A mérkőzésről röviden tudok csak beszélni. Megint a 15. percig sikerült azt csinálni, amit kértem, utána kiengedtünk. Ezt követően jött a szokásos, gólt rúgunk. gólt kapunk szindróma. 3.hét...3.kapusgól.....el kéne gondolkodni.

Ez a meccs is rávilágított arra, hogy rengeteg meló van a csapattal még. A széljátékunk még mindig gyenge, pedig az ilyen típusú csapatokat ott lehet megbontani, megverni. Dolgozunk tovább!

Pozitívum is volt bőven. Végre a kapitányomnál kiszakadt a gólzsák. Mata Peti szép gólját is meg kell említenem. Tokics Máténak és Nagy Józsinak már nagyon szurkolok, hogy minél hamarabb jöjjön a jó játék és az ezzel párosuló gól is. A heti edzés nagyon fontos lesz, hiszen egy nagyon jó csapathoz, a Nagykátához látogatunk hétvégén. Félig kint vagyunk a "gödörből"!

Hajrá Dabas, Hajrá U19! "

FC Dabas U19 - Pásztói ULC 4 : 1 (1:1)
Gól: Zelovics Attila (4'), Mata Péter (66'), Zelovics Attila (76'), Zelovics Attila (78')

Osztályzatok (T.G.): Gogolák (4) - Kincses (5), Horváth (6), Kovács (6), Nyerges (0) - Zelovics (9), Lipták (8), Kovács (6), Urbán (6), Tokics (5), Mata (7)... Szokoli (6), Nagy (6), Jáger (5)

 
 
2016.11.07.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Kölyökliga U12 *
 

Ledő László, az FC Dabas U11-es korosztályának vezetőedzője a hétvégi Kölyökliga (U12) megmérettetést követően az alábbi észrevételeit osztotta meg oldalunkkal:

" A hétvégén U12-es Kölyökliga mérkőzéseink voltak az UTE otthonában. Sajnos 3 vereséggel jöttünk haza. Voltak szép perceink minden mérkőzésen, de sajnos megkell állapítani, hogy teljesen más kávéházban vagyunk. Míg ellenfeleink magabiztosan játszanak és hétről-hétre azonos szintű meccseket játszanak, addig mi a Bozsikokon hiába vagyunk partiban, nagyon kevés...

Sajnos ezen a hétvégén láttuk Tibi kollégámmal, hogy a gyerekek nem tudják eldönteni, hogy most ők tudnak-e focizni, nagyon sok srác majdnem sírva jött le a pályáról, mert ők nem értik, hogy ami a Bozsikon elég, az itt miért nem. Azon kívül, ahogy említettem, voltak szép labdakihozatalok, labdajáratások, de sajnos kevés volt.

Dolgozunk tovább, mert van hova fejlődnünk.

Hajrá Dabas! "

 
 
2016.11.06.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Szigetbecse SE - FC Dabas III (2 : 5) *
 

Magabiztos idegenbeli győzelmével továbbra is második az FC Dabas III

Ledő László társulata ott folytatta, ahol a múlt hétvégén abbahagyta. Hármas csapatunk ismételten győzelmet ünnepelhetett. Az ellenfél ezúttal a Szigetbecse SE volt.

Fehér Attila és Tihany Dániel góljainak köszönhetően már az első negyed óra végére megnyugtató, kétgólos előnyre tettünk szert. A hazaiak természetesen nem nyugodtak bele a vereségbe és a 26. percben egy góllal visszakapaszkodtak a mérkőzésbe. Több gól azonbanmár nem esett a félidő hátralevő részében, így egy minimális előnnyel, de közel sem teljes nyugalommal térhettünk pihenőre.

A folytatásban aztán beindult a gépezet. Szűk fél óra leforgása alatt Ujvári Dávid, Tihany Dániel és Pasztyerik Ferenc is betalált ellenfelünk kapujába, így a 78.percre lényegében el is dőlt a három pont sorsa. A 89. percben ugyan a hazaiak még találtak egy gólt, azonban ez már csupán az eredmény kozmetikázására volt elegendő részükről.

Szombaton egy sorsdöntőnek tekinthető rangadó vár játékosainkra. A harmadik helyezett Kiskunlacházát fogadjuk, riválisunk hátránya mindössze egy pont, így mindenképpen létfontosságú lenne a jó eredmény elérése.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2016.11.06 (vasárnap, 13:30)
Helyszín: Szigetbecse

Szigetbecse SE - FC Dabas III 2 : 5 (1:2)

FC Dabas III: Ledő - Szabados, Bálint, Laczkó Z, Fehér, Pokornyik, Strupka, Ujvári, Tihany, Kmetyó, Fodor

Csere: Lipták, Béres, Pasztyerik, Györgyövics, Urbán, Palásti, Pajor

Gól: Bús J (26'), Illés B (89') ill. Fehér A (5'), Tihany D (13'), Ujvári D (48'), Tihany D (68'), Pasztyerik F (78')

 
 
2016.11.06.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Kisnémedi MSE - FC Dabas II (2 : 2) *
 

Értékes döntetlen a harmadik helyezett otthonában

Kettes csapatunk a dobogó legalsó fokán álló Kisnémedi MSE otthonába látogatott vasárnap délután. Kucsák István fiai egy gólos félidei hátrányukat ledolgozva végül 2:2-es döntetlent értek el.

A hazaiak Faragó István révén már az 5. percben vezetéshez jutottak (1:0), amit egészen a félidő végéig meg is tudtak tartani. A szünetben Kucsák István rendezte a sorokat, ennek pedig hamar meg is lett az eredménye. A 48. percben házi gólfelelősünk, Varga Balázs egalizálta az eredményt, így lényegében minden kezdődhetett elölről (1:1). Evés közben jön meg az étvágy, ha már kiegyenlítettünk, akkor egyben azt is elhihettük, hogy itt bizony van keresnivalónk. Bukovszki Balázs a 65. percben szerzett góljával pedig tett is arról, hogy innen bizony pont nélkül ne távozzunk (1:2). Az előnyt azonban nem sikerült a hármas sípszóig megtartani, a hazaiak ugyanis a 76. percben egyenlítettek. A fennmaradó szűk negyed órában már egyik fél sem tudta bevinni a győztes találatot, így döntetlennel zárult az összecsapás.
Jövő hétvégén az immáron mögöttünk álló Nagykőrösi Kinizsit fogadjuk hazai pályán, így minden esélyünk megvan pontjaink további gyarapítására.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2016.11.06 (vasárnap, 13:30)
Helyszín: Kisnémedi

Kisnémedi MSE - FC Dabas II 2 : 2 (1:0)

FC Dabas II: Magyari - Benedek, Farkas R, Botlik, Danyis, Janicsák, Bukovszki, Gáspár, Lanczkor, Varga, Kovacsik

Csere: Volenszki G, Zsíros, Budai, Laczkó J, Mráz, Ubornyák

Gól: Faragó I (5'), Hegyvári D (76') ill. Varga B (48'), Bukovszki B (65')

 
 
2016.11.06.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - Paksi FC II (0 : 1) *
 

Újabb hazai mérkőzés telt el szerzett gól és pont nélkül

NBIII-as első csapatunknak a Paks II ellen sem sikerül kikecmeregnie a több hete tartó gödörből. Dajka László együttese immáron ötödik mérkőzése nem szerzett sem gól, sem pontot, amivel egyre lejjebb csúszik a tabellán. Bő egy hónappal ezelőtt még az élboly legkitartóbb üldözőjének számítottunk, mostanra azonban nagyot fordult a világ. Reméljük a hátralevő fordulókra sikerül újból régi önmagunkra találni és némileg feledtetni ezt a katasztrofális októberi / november eleji mérleget.

A mérkőzésről csupán annyit érdemes megemlítenünk, hogy a kiváló formában lévő vendég alakulat Kesztyűs Barna révén már a 10. percben magához ragadta a vezetést, amit egészen az összecsapás végéig ki sem engedett a kezéből.

Ami azonban pozitív hír az NBIII-as keret háza tájáról, hogy a több hete sérüléssel bajlódó Zsolnai Róbert egy bő fél órára már bevethető állapotba került, reméljük a Békéscsaba elleni (igen fontos) jövő hétvégi mérkőzésen már talán kezdőként is számíthatunk rá.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2016.11.06 (vasárnap, 13:30)
Helyszín: Dabas

FC Dabas - Paksi FC II 0 : 1 (0:1)

FC Dabas: Scheilinger - Tóth M, Kállai, Eördögh, Surányi, Dobó, Huszti (Takács - 63'), Hollauer (Zsolnai - 54'), Komoróczi, Sárközi (Domonyi - 46'), Nádházi

Csere: Török, Domonyi, Zsolnai, Takács, Dabasi, Huller, Karacs

Gól: - ill. Kesztyűs B (10')

További képek

 
 
2016.11.06.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
NB III - Közép-csoport - 14.Forduló - Vasárnapi mérkőzések
 
Vasárnap - 2016.11.06.
Ferencvárosi TC
-
Dabas-Gyón FC
1 : 1
Méhkerék SE
-
V-Gyulai TFC
0 : 2
Hódmezővásárhelyi FC
-
Szekszárdi UFC
1 : 0
FC Dabas
-
Paksi FC II
0 : 1
Dunaharaszti MTK
-
Budafoki MTE
0 : 2
Pécsi MFC
-
Békéscsaba 1912 Előre FC II
4 : 0
 
 
2015.11.06.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas: Utánpótlás eredmények
 
U19
FC Dabas U19 - Pásztói ULC
4 : 1 (1:1)
 
Gól:
- Zelovics Attila (4')
    - Mata Péter (66')
    - Zelovics Attila (76')
    - Zelovics Attila (78')
     
U17
FC Dabas U17 - Pásztói ULC
21 : 0 (8:0)
 
Gól:
- Isztolyka Á Zs (9')
    - Mráz M (11')
    - Mráz M (18')
    - Jurászik G (20')
    - Mráz M (24')
    - Jurászik G (30')
    - Pokornyik Á (36')
    - Duhaj Á (44')
    - Márton A V (52')
    - Jurászik G (56')
    - Kollárik T P (57')
    - Duhaj Á (65')
    - Balog B (66')
    - Kőszegi Z Z (67')
    - Márton A V (68')
    - Márton A V (74')
    - Jurászik G (75')
    - Márton A V (77')
    - Lukasik D P (81')
    - Duhaj Á (83')
    - Kőszegi Z Z 89')
     
U16
DMTK U17 (FCD U16) - Érdi VSE
0 : 8 (0:3)
 
Gól:
-
     
U15
Vác VLSE - FC Dabas U15
14 : 0 (6:0)
 
Gól:
-
     
U14
Vác VLSE - FC Dabas U14
5 : 0 (1:0)
 
Gól:
-
     

 
 
2016.11.05.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
NB III - Közép-csoport - 14.Forduló - Szombati mérkőzések
 
Szombat - 2016.11.05.
Pénzügyőr SE
-
Mórahalom VSE
1 : 1
Szigetszentmiklósi TK
-
Szentlőrinc SE
3 : 2
Dunaújváros PASE
-
Sport36 Komlói Bányász SK
3 : 0
 
 
2016.11.05.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas - Paksi FC II *
 

Az NBI-ben szereplő Paksi FC második csapata látogat Dabasra

Dajka László társulatának négy vesztes mérkőzést követően a Paksi FC II ellen kell mindent elkövetnie azért, hogy kiléphessen végre ebből a katasztrofális szériából és ismét elkezdhessen felzárkózni a tabellán. Vasárnapi ellenfelük egy helyezéssel áll előttünk a tabellán, hátrányunk mindössze egy pont (bár azt is meg kell említenünk, hogy a paksiaknak van még egy elmaradt mérkőzésük), így mindenképpen kiélezett mérkőzésre számíthatunk.

Ami a mi oldalunkra billentheti az összecsapást az a hazai pálya előnye, valamint annak a reménye, hogy rutinos támadónk, Zsolnai Róbert, több hetes sérülést követően ismét bevethető állapotba került és játékával talán hozzásegítheti a csapatot a jó szerepléshez. Ami a vendégeket illeti, nem mehetünk el szó nélkül az utóbbi hetekben mutatott teljesítményük mellett, a legutóbbi három mérkőzésüket ugyanis egyaránt megnyerték. A Mórahalom ellen hazai pályán 2:0, a Dabas-Gyón ellen idegenben 5:3, míg a Pécsi MFC ellen szintén odahaza 1:0 arányban diadalmaskodtak, tehát kirobbanó formában vannak, ami nem túl jó hír számunkra. Ezen felül az NBI-es egyesületek harmadosztályban szereplő csapatainál újabb problémás tényező a visszajátszók száma, ami itt is sok mindent befolyásolhat.

Ezek azonban csupán tények, ebben az osztályban kevés a verhetetlen csapat. A tabellán elfoglal helyezések tükrében szoros mérkőzésre számíthatunk. Reméljük egy hazai győzelemmel végre véget érhet a vesszőfutásunk és ismét sikerekkel teli jó útra térhetünk.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas - Paksi FC II

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2016.11.05. (vasárnap, 13:30)
Helyszín: Dabas

 
 
2016.11.05.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: Kisnémedi MSE - FC Dabas II *
 

A harmadik helyezett Kisnémedi otthonába látogat kettes csapatunk

Kucsák Istvánék a Pilisszentiván elleni magabiztos győzelmüket (4:0) követően önbizalommal telve készülhettek a héten, soron következő mérkőzésükre. Az FC Dabas II ezúttal a Vecsés / Tura párost szorosan követő, jelenleg az előkelő harmadik helyen álló Kisnémedi MSE vendégszeretetét élvezhetik vasárnap délután.
A hazaiak két győzelmet és egy döntetlent tudtak felmutatni az előző három összecsapásukon, ami elég meggyőző teljesítményre utal. Ettől függetlenül reméljük, hogy meg tudjuk nehezíteni a dolgukat és egy taktikus, jó játékkal, átlag feletti teljesítményekkel pontot, esetleg pontokat is tudunk rabolni az otthonukból.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Kisnémedi MSE - FC Dabas II

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2016.11.06. (vasárnap, 13:30)
Helyszín: Kisnémedi

 
 
2016.11.05.
www.nb3foci.hu
FELNŐTT
Beharangozó, NB III Közép csoport, 2016/2017. 14. forduló
 

Ezen a héten Kökény Tamás a Hódmezővásárhelyi FC játékosa mondta el véleményét a forduló mérkőzéseivel kapcsolatban:

2016.11.05. (szombat) 13:00
Pénzügyőr SE - Mórahalom VSE
A Mórahalom győzelmét várom ettől a mérkőzéstől. Tippem: 0-2

2016.11.05. (szombat) 13:30
Szigetszentmiklós - Szentlőrinc SE
A Szigetszentmiklós kiemelkedik az Nb3-ból, hazai győzelem lesz. Tippem: 3-0

2016.11.05. (szombat) 17:00
Dunaújváros - Sport 36 Komlói Bányász
A Komló nagyon rossz szériában van. A dunaújvárosiak nyertek a Fradi otthonában legutóbb. Biztos hazai győzelmet jósolok. Tippem: 3-0

2016.11.06. (vasárnap) 11:00
Ferencvárosi TC II. - Dabas-Gyón FC
A kis Fradinak nyernie kell, ha nem akar leszakadni az élbolytól. A Dabasnak minden pontra szüksége van, ha bent akar maradni. ettől függetlenül hazai siker lesz. Tippem: 4-1

2016.11.06. (vasárnap) 13:30
Méhkeréki SE - Várfürdő-Gyulai Termál FC
A Méhkerék egy nagyon kellemetlen stílusban játszó csapat, a gyulaiaknak viszont nagyon kell a pont, hogy elmozduljanak a kiesőhelyről. Nehéz lesz nyernie a Gyulának. Tippem: 1-2

2016.11.06. (vasárnap) 13:30 
Hódmezővásárhelyi FC - Szekszárdi UFC
Egy nagyon küzdelmes, nehéz mérkőzésre számítok, de itthon tartjuk a 3 pontot. Tippem: 2-0

2016.11.06. (vasárnap) 13:30 
Dunaharaszti MTK - Budafoki MTE
A Budafok a másik csapat, amely kiemelkedik. A Dunaharaszti keresi önmagát. Vendég siker lesz. Tippem: 1-2

2016.11.06. (vasárnap) 13:30
FC Dabas - Paksi FC II.
Kérdés kiket adnak vissza az első csapatból Pakson, de ennek ellenére döntetlent várok. Tippem: 1-1

2016.11.06. (vasárnap) 13:30 
Pécsi MFC - Békéscsaba 1912 Előre II.
A Pécs egy jó masszív csapatnak számít, a csabai fiatalokat le fogják győzni. Tippem: 3-1

Teljes cikk
 
2016.11.04.
www.fcdabas.hu
FN/UP/NŐI
FC Dabas SE: Hétvégi mérkőzések (2016.november 05-06.)
 

Az alábbi táblázatban az FC Dabas tétmérkőzésen szereplő csapatainak hétvégi menetrendjét tekinthetik meg:

csapat időpont mérkőzés
FC Dabas
Vasárnap, 13:30
FC Dabas - Paksi FC II
FC Dabas II
Vasárnap, 13:30
Kisnémedi MSE - FC Dabas II
FC Dabas III
Vasárnap, 13:30
Szigetbecse SE - FC Dabas III
FC Dabas Öregfúk
Hétfő, 18:00
FC Dabas - Hernád SE
FC Dabas U19
Szombat, 10:00
FC Dabas U19 - Pásztói ULC
FC Dabas U17
Szombat, 12:00
FC Dabas U17 - Pásztói ULC
FC Dabas U16
Szombat, 10:00
DMTK (FC Dabas U16) - Érdi VSE
FC Dabas U15
Vasárnap, 10:00
Vác VLSE - FC Dabas U15
FC Dabas U14
Vasárnap, 12:00
Vác VLSE - FC Dabas U14
FC Dabas U12
Szombat, 9:00
Kölyökliga U12 (UTE)
FC Dabas U9
Vasárnap, 9:30
Bozsik Fesztivál U9 (Dabas)
FC Dabas U7
Vasárnap, 9:30
Bozsik Fesztivál U7 (Dabas)
 
 
2016.11.03.
www.mlsz.hu
FN/UP/NŐI
Megújult az MLSZ adatbankja
 

A következő napokban párhuzamosan fut a régi és a megújult adatbank, várjuk felhasználóink véleményét.

Újabb fejlesztés elérhető az MLSZ honlapján, illetve az önálló URL-en is elérhető adatbank.mlsz.hu oldalon: a szövetség adatbankja megújult formában kezdte meg működését. A fejlesztést megelőzően egy felmérés keretében kikértük a felhasználók véleményét a régi adatbankról, és a visszajelzéseket figyelembe véve készült el a megújult felület.

Az adatbank egységesen, kibővített tartalommal, strukturáltabb felületen informál az MLSZ által szervezett összes bajnokságról és kupáról, az NB I-től kezdve a legalacsonyabb osztályokig, a felnőtt futballtól az utánpótlás-bajnokságokig, beleértve a női labdarúgást és a futsalt is. A bajnokságokhoz többféle tabella tartozik, lehetőség nyílik csapatokra, játékosokra szűrve keresni az adatbázisban.

A jelenlegi hétvége az új felület teszthétvégéje, arra biztatunk minden felhasználót, hogy próbálja ki a megújult adatbankot, és kérdőívünket kitöltve adjon visszajelzést a tapasztalatairól, segítve a későbbi fejlesztéseket.

Régi MLSZ adatbank: adatbank.mlsz.hu

Megújult MLSZ adatbank: www.mlsz.hu/dblanding

Teljes cikk
 
2015.11.03.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas: Utánpótlás eredmény (2016.november 3 - csütörtök, 10:00)
 
U14
FC Dabas U15 - Újpest FC
0 : 9 (0:5)
 
Gól:
-
     

 
 
2016.11.02.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas III - Diósdi TC II (4 : 3)
 

Ledő László, az FC Dabas III vezetőedzője a Diósd II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Szombaton az FC Dabas III a bajnokság egyetlen veretlen csapatát, a Diósd II-t fogadta. Az elmúlt hetek bizonytalan játéka után egy kicsit megerősített kerettel álltunk ki.

Azt kértem a srácoktól, hogy egyszerű játékot játszunk a mai napon. Mivel Varga Balázs a hétvégén a Dabas II csapatban ötödik sárga lapját begyűjtötte, így nálunk játszott. Azt kértem, hogy passzoljuk fel rá a labdákat és mélységből érkezzünk. Úgy érzem, nagyon jó mérkőzést játszottunk. Az összecsapás nagy részében az történt, amit mi szerettünk volna. Igaz az elmúlt hetekben a védelem stabil volt, most egy két hibánkat az ellenfelünk könyörtelenül kihasználta. De az "I"-re a pontot mégis mi raktuk fel a 90. percben egy gyönyörű akció végén és egy igazi Varga Balázs góllal megnyertük a meccset.

Köszönöm minden játékosnak, aki ezen a mérkőzésen odatette magát és természetesen a kimaradóknak is, mert egy csapat vagyunk!

Megkell említenem, hogy ezen a mérkőzésen az U19-es Lipták Norbi először játszott nálunk, góllal és jó játékkal mutatkozott be, amihez Gratulálok!

Nyílttá tettük a dobogóért folytatott harcot. Hajrá Dabas! "

FC Dabas III - Diósdi TC II 4 : 3 (2:2)
Gól: Varga B (16'), Mráz I (44'), Lipták N (50'), Varga B (90')

 
 
2016.11.01.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Mórahalom VSE - FC Dabas (2 : 0) *
 

Dajka László, az FC Dabas NBIII-as csapatának vezetőedzője a Mórahalom elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Sajnos a vesszőfutásunk még mindig nem ért véget. A mérkőzést (főleg az első félidő játéka alapján) nekünk kellett volna megnyerni, azonban a góllövéssel továbbra is hadilábon állunk. Az öngólok és a potyagólok továbbra is menetrendszerűen érkeznek 0:0-s állásnál.

Nem vagyunk könnyű helyzetben, a gólképtelenségünkkel ugyanis elég mély gödörbe toltuk magunkat. Annak ellenére, hogy hét közben úgy gondolom, hogy tisztességesen dolgozunk, hétvégén ebből keveset látunk vissza, főleg ami a támadások befejezését illeti.

Emellett sajnos azt is meg kell említenem, hogy van pár emberünk, aki nem képes megpusztulni a mérkőzéseken ezért az egyesületért, ami szintén elgondolkodtató.

Úgy gondolom, további mondatok már csak felesleges magyarázkodásnak tűnnének. Ha szép, ha csúnya játékkal, de pontot, pontokat kell szereznünk a hátralevő fordulókban. "

Mórahalom VSE - FC Dabas 2 : 0 (0:0)
Gól: -

 
 
2016.11.01.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Zeussport Holler UFC - DMTK U17 (FC Dabas U16) (5 : 1) *
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U16-os csapatának vezetőedzője a Zeussport Holler UFC elleni bajnoki mérkőzésüket követően így értékelt:

" Már az első 20 percben eldőlt a mérkőzés, ahol nem igazán tudtuk felvenni az ellenfelünk stílusát. Becsületünkre legyen mondva, hogy változatlanul nem tértünk el a kritikán aluli pályán a labdakihozatalunk főbb pontjaitól, amelyet igen mély, esetenként sártengerben is erőltettünk. Az ellenfél által felívelt labdákkal nem tudtunk mit kezdeni, hiszen az erős alkatú támadóik minden esetben párharcokat tudtak nyerni, amelyek a pontrúgásoknál is érzékelhetőek voltak. Ezzel egyelőre nem tudunk mit kezdeni, hiszen csodát nem várhatunk a két fejjel nagyobb ellenfelekkel szemben.

Azonban, ahogy telt az idő, úgy kaptuk össze magunkat játékban, mondhatni, hogy sikerült alkalmazkodni a körülményekhez, azonban ekkor már késő volt, hiszen ellenfelünk eddigre lerendezte a mérkőzést, még ha nem is szépen, de eredményesen. Sajnos mi két hónapja nem láttunk élő füvet, ami érthető a játékosok szemszögéből, azonban ez nem mentség a kapott gólokra.

A második félidőben összeszedettebb volt a játékunk sokkal, amely helyzeteket is eredményezett, viszont ebből csak egy Krizsán gólig jutottunk, pedig többre vihettük volna. A védelmünk stabilabb lett, ahol végre fennakadtak a labdák és kevesebb nyomás volt ez által a kapusunkra is. Küzdöttek a srácok egymásért, amelynek voltak előzményei is a szünetben, de ez csak ránk tartozik. Bár több játékosunknak nem megy igazán a játék, azonban akarnak az utolsó percig, azt garantálom.

A próbatétel az U17-es bajnokságban a játékosainknál megmutatja a mentális problémákat, ahol már most lehet következtetni a jövővel kapcsolatos célkitűzésekre. Aki a 20. vesztes párharc után is nekimegy az ellenfelének és nem adja fel, az nagy valószínűséggel meg fogja állni a későbbiekben is a helyét, még ha most ez reménytelennek tűnik, akkor is!

Hajrá FC Dabas! "

Zeussport Holler UFC - DMTK (FCD U16) 5 : 1 (4:0)
Gól: Kriszán L M (50')

MLSZ Jegyzőkönyv