FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2015.10.31.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
NBIII.Közép-csoport - 14.Forduló - Szombati mérkőzések
 

Négy összecsapást rendeznek a szombati játéknapon.

Szombat - 2015.10.31.
HR-Rent Kozármisleny FC
-
Hódmezővásárhelyi FC
3 : 0
Szentlőrinc SE
-
Monor SE
1 : 1
V-Gyulai TFC
-
BMTE-Újbuda FC
3 : 1
SZEOL SC
-
Bölcskei SE
3 : 0
       
szabadnapos
  Komlói Bányász SK  
 
 
2015.10.30.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas - ESMTK *
 

Az ESMTK elleni hazai rangadóval folytatja bajnoki szereplését NBIII-as csapatunk.

Honti József játékosai vasárnap kora délután, hazai pályán a pesterzsébeti ESMTK-t fogadják az NBIII.Közép csoport 14.fordulójában.

Ellenfelünk öt hellyel a mieink mögött, a tizenharmadik pozícióból várhatja a dabasi kirándulást. A Monor és a DMTK mellett az ESMTK a harmadik olyan társulat, akivel évről évre egy csoportban szerepel az FC Dabas, így már-már presztízs rangadónak tekinthető ez az összecsapás is. A két csapat között jelenleg négy pont a differencia, így mindenképpen Honti József legénysége az esélyesebb a három pont megszerzésére, azonban könnyű mérkőzésre, ahogyan eddig, most sem számíthatunk.

Reméljük a DMTK elleni fiaskót követően ismét visszatalál a csapat veretlenségi útjára és egyben tartani tudja előnyét üldözőivel szemben. Az FC Dabas előtt kissé ellépett a mezőny, mögötte viszont jelentősen összetorlódott, négy csapat is az előzésre vár, így minden áron meg kell szerezni hazai pályán a győzelmet és a vele járó három bajnoki pontot.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2015.11.01. (vasárnap, 13:30)
Helyszín: Dabas

Mérkőzés: FC Dabas - ESMTK

 
 
2015.10.30.
www.fcdabas.hu
FN/UP/NŐI
FC Dabas SE: Hétvégi mérkőzések (2015.okt.31-nov.01.)
 

NBIII-as felnőtt csapatunk vasárnap hazai pályán fogadja a Pesterzsébetet, míg Kucsák Istvánék szintén aznap Peregre látogatnak. Ledő László és az FC Dabas III egy nappal korábban a Diósdi TC II vendégeként lép pályára.

Női felnőtt csapatunk a Környe ellen mérkőzik szombat délután.

Utánpótlás csapataink közül az U19 és az U17 a Pestszentimrei SK-t fogadja, míg az U15 és az U14 a BVSC Zúgló vendégszeretetét élvezheti a fővárosban. Mindannyian a hét utolsó napján szerepelnek.

A megyei bajnokságban szereplő U16-os csapatunk ezen a hétvégén szabadnapos, így nem lép pályára.

U13-as és U11-es korosztályaink játékosai ezúttal ismét Kölyökligán vesznek részt. Szombat délután 14 órától U12-es torna Dabason, míg vasárnap délelőtt U10 / U11 megmérettetés szintén hazai közegben.

csapat
időpont
mérkőzés
FC Dabas
Vasárnap, 13:30
FC Dabas - ESMTK
FC Dabas II
Vasárnap, 13:30
Pereg SE - FC Dabas II
FC Dabas III
Szombat, 13:30
Diósdi TC II - FC Dabas III
FC Dabas Női
Szombat, 15:00
Környe SE - FC Dabas Női
FC Dabas U19
Vasárnap, 9:00
FC Dabas U19 - Pestszentimrei SK
FC Dabas U17
Vasárnap, 11:00
FC Dabas U17 - Pestszentimrei SK
FC Dabas U15
Vasárnap, 10:00
BVSC Zúgló - FC Dabas U15
FC Dabas U14
Vasárnap, 12:00
BVSC Zúgló - FC Dabas U14
FC Dabas U13
Szombat, 14:00
Kölyökliga U12 (Dabas)
FC Dabas U11
Vasárnap, 9:30
Kölyökliga U10 / U11 (Dabas)
 
 
2015.10.30.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: 1908 SZAC KSE U18 - FC Dabas U19 (4 : 0) *
 

Farkas Roland, az FC Dabas U19-es csapatának vezetőedzője a hétvégi SZAC elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésüket követően az alábbi értékelést adta:

" Hat pontos mérkőzés várt ránk a hétvégén. A keretből betegség és sérülés miatt nem számíthattam Béres B. Kardos S. játékára, valamint Jelenek V. a mérkőzésen nem jelent meg. Nagy J. szintén betegség miatt nem edzett a héten, de a mérkőzésen egy félidőt tudott vállalni. A kezdőcsapatban helyett kapott Abonyi M. és az U17-ből Nyerges Patrik játszott bal védőt.

A mérkőzést az ellenfél igen agresszívan kezdte, letámadva a védőinket folyamatosan presszing alatt tartotta a labdát birtoklót, sok labdavesztés, sok támadás jellemezte az első harminc percet, melyben egy gólt szerzett az ellenfél. Nagyon bizonytalan játékot mutatott Nyerges P., több rossz megoldása is volt, amiből az ellenfél rendre veszélyes volt. Keveset volt nálunk a labda, nem sok támadást tudtunk vezetni. A félidő végéhez közeledve folyamatosan néztem az órát, hogy maradjon így az eredmény és meccsben tudjunk maradni a II. félidőre. Sajnos ez nem sikerült, három gólt kaptunk az utolsó hét percben, kivétel nélkül a térfelünkön eladott labda miatt. Az elveink alapján próbáltunk játszani, labdakihozatalokkal akartunk építkezni, de az ellenfélben játszó öt, felnőtt csapatnál edző játékos nagyon erős volt és rendre megbüntetett minket. Párharcokat vesztettünk velük szemben és többször kellett a kapuban Gogolák K-nak bravúrral védenie.

A félidőben átálltunk 4-3-3 szerkezetre, Kovács R. lett a jobb védő, bal oldalra ment át Palásti D. Zelovics A. középen, jobbról Újvári D. és lehetőséget kapott Parászka P. bal oldalon, elől Ubornyák J. Nagy J Kmetyó L. támadó hármas volt, a két középső védő maradt Szokoli Á. Pokornyik S. Azt kértem, hogy próbáljuk áthelyezni a játékot az ellenfél térfelére és szerezzünk gólokat. Ebből csak egyet sikerült megvalósítani helyenként, gólt nem tudtunk lőni, viszont nem is kaptunk, aminek örültem. Stabilabb lett a védekezésünk és helyenként mi is zavart okoztunk az ellenfél térfelén. Újvári D. helyére Pajor D. állt be az 56. percben.

Elgondolkodtam mérkőzés után és a hét napjain, hogy a hétvégén 4-3-3 felállással lépünk pályára, megnézve, hogy mire vagyunk képesek, ha erősen, lendületesen letámadjuk az ellenfelünket. Persze nem folyamatosan, szakaszosan. A keddi edzésen már egy új gyakorlatot csináltunk, szerdán volt két kapus edzésen, így 3-3 elleni játékot játszottunk fallal, csütörtökön a keddi edzés kapu előtti részét gyakoroltuk harminc percig, ma pedig a helyezkedéseket és a letámadás ütemét vesszük át.

A vasárnapi meccsre a győzelmet tudom csak elfogadni a srácoktól, hogy stabilan ott maradjunk a dobogó harmadik fokán.

Hajrá Dabas! "

 
 
2015.10.30.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas II - Százhalombattai LK (3 : 3) *
 

Kucsák István, az FC Dabas II vezetőedzője a hétvégi Százhalombatta elleni hazai döntetlent követően az alábbiakat nyilatkozta:

" Rangadó várt ránk hazai pályán és mindenképp szerettük volna megmutatni, hogy mi vagyunk a jobbik csapat.

Ennek szellemében kezdődött a mérkőzés, húsz perc után 2:0-ra vezettünk. Erőteljesen játszottunk, az ellenfél a felező vonalat sem lépte át. Sajnos amikor viszont átlépték, akkor a játékvezetők egy ajándék büntetővel lepték meg őket, így 2:1 lett az eredmény a félidőben.

Sajnos tény, hogy a kapott gól után nem tudtunk hasonló szinten teljesíteni, mint előtte es teljesen kiegyenlített lett a játék képe. A második félidő elején több pontrúgásból is veszélyes volt az ellenfél, látszott, hogy ezek kivételezése gondot okoz számunkra. Egy ilyen jól elvégzett beadásból egyenlített a Százhalombatta és sajnos csak erőlködtünk, ellenben nem játszottunk jól. Mégis egy szépségdíjas gólt szereztünk és újra vezettünk. Ekkor úgy érezhettük, hogy megnyerjük a mérkőzést, de nem így történt. Egy újabb beadás után a kapu előteréből szerzett újabb gólt az ellenfél és így alakult ki a meccs képe alapján az igazságos döntetlen.

Nagyon szerettünk volna nyerni, ezért nagy volt a letargia a meccs után, pedig erre nincs okunk. A mezőny eleje sűrű lett, de jó pozícióból várjuk a folytatást.

Egy hét múlva Peregre utazunk és a mindig szívós ellenfél otthonában próbálunk három pontot szerezni. "

 
 
2015.10.30.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas III - Tököl VSK II (0 : 1) *
 

Ledő László, az FC Dabas III-as csapatának vezetőedzője a Tököl VSK II elleni hazai mérkőzésüket követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" A Dabas III csapata szerdán Tököl II-t fogadta. Teljesen felforgatott kerettel ugyan, de mindnképpen a győzelemért szálltunk harcba. Ismételten nagyon jó mérkőzést játszottunk. Ez mind iramban, mind helyzetekben is megmutatkozott. Sajnos még tizenegyesből sem tudtunk gólt szerezni, ellenben egy elkerülhető gólt kaptunk, ami a végül vereséghez vezetett.

A második félidő 25.perce környékén kissé elfáradtunk, de ennek ellenére próbáltunk menni előre az egyenlítés érdekében. Ez azonban ez alkalommal nem sikerült.

Megjegyzem, maximálisan mindenkivel meg voltam elégedve. Szerintem az osztály legfelkészítettebb csapata ellen játszottunk, de így is megérdemeltük volna min az egy pontot.

Az U19-ből négy játékos játszott ezen a mérkőzésen kezdőként. Gogi a kapuban magabiztos volt. Zelovics Attila, Ujvári Dávid, és Kardos Sanyi határozott, magabiztos játékot mutattak be, így mindenképpen büszke vagyok rájuk.

Hajrá Dabas! "

 
 
2015.10.30.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas U16 - Hernád SE (2 : 6) *
 

Ezúttal Ledő László, FC Dabas utánpótlásban tevékenykedő szakembere irányította U16-os korosztályunkat a Hernád elleni hétvégi bajnokin. Az összecsapás végeztével az alábbi észrevételeit osztotta meg oldalunkkal:

" Vasárnap délelőtt az FC Dabas U16-os a Hernád azonos korosztályú csapatát fogadta.

A mérkőzésről csak annyit, hogy megint egy verhető ellenféllel találkoztunk. Addig, amíg lesz olyan játékos, hogy nem jön el vagy sértődötten játszik és nem adja ki magából a maximumot, addig ilyen játék és eredmény lesz.

És ami a legfontosabb! KISHITŰEN ÉS ÖNBIZALOM NÉLKÜL ezt a játékot nem lehet játszani!

Hibáinkat kihasználva kaptuk a gólokat. Megjegyzem, mikor játszottunk, akkor helyzeteket alakítottunk ki, illetve gólt lőttünk. Meg kell említenem Márton Anti ritkán látható nagy gólt vágott 32 méterről a kapu jobb felső sarkába.

Hajrá Dabas! "

 
 
2015.10.28.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U15 - KISE (1 : 3) *
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U15-ös csapatának vezetőedzője a hétvégi KISE elleni hazai mérkőzésüket követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Ismét egy nehezen emészthető mérkőzésen vagyunk túl, hiszen minden körülmény adott volt ahhoz, hogy itthon tudjuk tartani a három pontot, azonban a sémát az ellenfelünk átírta rendesen a szervezett, kulturált játékával.

A KISE szerezte meg a vezetést egy bal oldali szóló után, ahol a komplett jobb oldalunk asszisztált ehhez, amelyet a belső védőink rossz helyezkedése is tetézett. Varga Kristóf szokásos kapus fölötti átemelős gólja hamar visszahozott minket a mérkőzésbe, amikor végre elhittük magunkról, hogy nagyobb tempóban is tudunk futballozni. A gólunkhoz hasonló szituációban ismét Varga álhatott a kapussal szemben, azonban az ellenfél védője húsz méternél buktatta, amelyért kiállítás járt. A mérkőzést emberelőnyben folytattuk, amely igazából fel sem tűnt a mérkőzés alatt, hiszen ellenfelünk remekül szervezte a játékot. A védelmünkből senki nem mert belépni a játékba, így az emberelőnyünk szinte elolvadt a pályán. Az első negyven perc elteltével 1:1-es állással vonultunk a szünetre, ahol mindenki motiváltnak tűnt.

Ezt az arculatot kaptam vissza huszonöt percig, ahol nagy iram folyt a pályán és lendületesen tudtuk támadni az ellenfél kapuját a gyors játékosaink révén. A mérkőzés ezen periódusában ötször álltunk a kapussal szemben, ahol a nagyobbnál nagyobb helyzeteket is ki tudtuk hagyni, így ahelyett, hogy eldöntöttük volna a mérkőzés sorsát egy szögletből gólt kaptunk, amely sokkolt mindenkit. Ellenfelünk a gól után megszállta a kapu előtti területet, ahol már minőségi futballra, pozíciós játékra nem voltunk képesek. Hiába álltunk át három védős rendszerre, nem tudtuk feltörni a zárt védekezésüket, amelyet rendkívül hatékonyan és szimpatikusan játszottak. Szinte felbillent a pálya a mérkőzés végére, ahol egy eladott labdából ellenfelünk lekontrázott minket és Mihály Lajos szabálytalanságát követően büntetőből kialakította az 1:3-as végeredményt.

Annak tudatában, hogy egy futballt játszó ellenfelet fogadtunk hazai környezetben, maradt hiányérzetem bőven, hiszen akár fordított eredmény is születhetett volna. Sajnos a rangadót nem sikerült megnyernünk, azonban a hozzáállással elégedett vagyok annak a tükrében, hogy tudom azt, hogy milyen játékra vagyunk képesek és honnan indultunk!

Hajrá Dabas! "

 
 
2015.10.27.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: 1908 SZAC KSE U16 - FC Dabas U17 (1 : 3) *
 

Farkas Krisztián, az FC Dabas U17-es csapatának vezetőedzője a hétvégi SZAC elleni baravúros idegenbeli győzelmüket követően az alábbi értékelést adta:

" Hatalmas győzelemmel lepett meg a csapatunk/csapatom. Ahhoz az ellenfélhez látogattunk, akik az Újpestet is legyőzték! Féltem egy kicsit a meccstől, de játékosaim nagyon érett játékkal rukkoltak ki.

Babos Dani már a meccs előtt jelezte, bemelegít, de nem biztos, hogy tud játszani, mert fáj a lába. Bíztam benne, hogy ha bemelegszik jobb lesz, hála Istennek így is lett (pedig már leakartam cserélni). Az ő góljával szereztünk vezetést, gyönyörű gólt rúgott 25 méterről (0:1)! Uraltuk a meccset, mégis mi kaptunk gólt tizenegyesből (1:1). Hamar válaszoltunk, Tóth Levente szabadrúgását nagyszerű mozdulattal fejelte a kapuba Horváth Krisztián (1:2). Ezután is a mi akaratunk érvényesült, nagyon jól tolódtunk és ezzel zavarba hoztuk ellenfelünket, sok labdát szereztünk ezekből a szituációkból. Egy ilyen labdaszerzésből kiugrattuk csatárunkat (Jáger Dávid), akit két hete igazoltunk, ő pedig higgadtan értékesítette ziccerét (1:3). A félidő utolsó percében még volt két helyzetünk, de további gól már nem született.

A második félidőben ellenfelünk próbálkozott, de csak beadásokkal veszélyeztetett, ziccert nem tudott kialakítani. Jáger Dávidnak adódott még egy helyzete, ami kimaradt, valamint egy védéssel még Isztolyka Ádám is hozzátette a magáét.

Összességében nagyon magabiztos győzelmet arattunk, nagy skalpot szerezve. Sok játékost kiemelhetnék. Babos Danit mindenképpen megemlíteném, aki a meccs embere lett, pedig úgy volt, hogy nem is engedem játszani! Sajnos a meccs után ketten vitték be. Nagyon sajnálnám, ha ismét sérült lenne, mert nélküle félkarúak lennénk! Az FC Dabas kiemelkedő tehetsége szerintem. Horváth Krisztiánt és Tóth Leventét is megemlíteném, az ő játékuk is kiemelkedő volt!

Nagyon boldog voltam a meccs után! Ezúton is köszönöm csapatomnak/csapatunknak ezt a mérkőzést, amit ilyen arányban is megérdemelten nyertünk meg!

Hajrá Dabas! "

 
 
2015.10.27.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U11 *
 

Turcsik Gergő, az FC Dabas U11-es csapatának vezetőedzője a hétvégi Megyei Kiemelt Bozsik Tornát követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Szombaton a "Bozsik Megyei Kiemelt Torna" 4.fordulójában Dunaharasztira látogattunk. Sajnos az időjárás nem volt kegyes hozzánk, nagyon csúszós  és néhol még zúzmarás is volt a fű és nagyon mély volt ezáltal a talaj is! Fölhívtam a játékosaim figyelmét, hogy szűken vegyék át a labdát és ma sokkal több cselt lehet a játékunkba tenni, mert ilyen talajon ez lehet a nyerő taktika. Már a bemelegítésnél láttam, hogy itt ma "meglepetés" van készülőben, amióta Én dolgozom a Csapattal még egyszer sem láttam ilyen fegyelmezettnek és elszántnak a társaságot. Ennek meg is lett az eredménye.

Cegléd csapatával kezdtünk. Sorra alakítottuk ki a helyzeteket, de a gól nem akart összejönni. Az utolsó előtti percben a Cegléd (jogosan) büntetőhöz jutott, amit azonban Jankulár Barni bravúrosan kitolt a bal alsóból, majd kontratámadás végén mi jöhettünk szöglettel és a begyakorolt variációnkból megszereztük a vezetést és ezáltal a győzelmet is!

Egyből következett a Liver csapata, akit hónapok óta senki sem tud megverni, de talán még megszorítani sem. Az első percben vezetést szereztünk egy egyéni szóló végén, Veress Tibi egyedül indult el a félpályáról és három embert kicselezett, majd a kapus mellett higgadtan elgurította a labdát (1:0). Az ellenfél teljesen elvesztette a fonalat, hibát-hibára halmozott, mi pedig játszottuk a játékunkat. Élvezetes volt nézni. Egy egyéni hibát követően kiegyenlített az ellenfél, ami nem volt benne a meccsben. Volt hátra még két perc...mentünk előre és ismét megszereztük a vezetést. Az eredmény maradt is 2:1 a javunkra! Óriási dolog volt ezt a Csapatot megverni!

Következett a Budakeszi. Beígértem a Csapatomnak, ha zsinórban a harmadik meccsüket is megnyerik, jutalomban részesülnek! Elkezdődött a meccs...4 perc és már 2:0 a Budakeszinek. A gyerekek lehet, hogy még a jutalmon morfondíroztak?! Egy picit éreztem, hogy bele kell nyúlni a meccsbe, mind cserékkel, mind a hangommal. Ezt követően elkezdtünk ismét a földön játszani és az eredmény mindjárt döntetlen lett, majd lét perccel a vége előtt ismét egy egyéni szóló és a végeredmény 3:2 lett ide (3 mérkőzés / 3 győzelem)! A Gyerekekkel úgy ugráltunk örömünkben, mintha BL meccset nyertünk volna!

Utolsó két mérkőzésünkön a Szigetszentmiklóssal és a Dunaharasztival mérkőztünk. Szigetszentmiklóstól sajnos 3:2-re kikaptunk, bár az döntetlen reálisabb lett volna. Kiegyenlített meccs volt.

Jött az utolsó összecsapásunk a hazaiak ellen. A Dunaharaszti NBIII-as csapata is megtekintette a mérkőzést (mivel a Bozsik tornát követően volt edzésük) és viccesen meg is jegyezték, hogy a hétvégi felnőtt NBIII-as Dunaharaszti MTK - FC Dabas meccs fölvezetése kicsiben. A Gyerekek ott folytatták ahol abbahagyták.10.perc...és 3:0 ide. Sok passzal, szélről belőtt centerezéssel és egyéni teljesítményekkel bátran állítom, hogy lemostuk a pályáról a Dunaharasztit. A szülők még szerettek volna egy 4.gólt látni...a Csapatom pedig eleget tett a kérésüknek, pontrúgásból megszereztük a 4.gólunkat is! Dunaharaszti - Dabas 0:4!

Szenzációs nap volt! Elmondtam a gyerekeknek, hogy mérföldkőhöz érkeztünk, négy győzelem a kiemelt Bozsikon óriási teljesítmény! Bár hogyha a szívemre teszem a kezemet, még nem járunk itt. Egy-két csapat még előttünk jár, viszont mi már pár csapatnál jobbak vagyunk, célunk pedig, hogy minél jobban és eredményesebben játszunk!

A mai napon az FC Dabas U11-es csapata volt a legjobb, mind győzelmekben, mind a mutatott játékban! Gratulálok a Gyerekeknek és szeretnénk megköszönni, hogy nagyon sok szülő elkísért minket!

Hajrá Dabas, Hajrá U11! "

az FC Dabas U11 legjobbja: Veress Tibor

 
 
2015.10.27.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U13 *
 

Fodor Gergő, az FC Dabas U13-as csapatának vezetőedzője a hétvégi Bozsik tornákat követően az alábbiak szerint értékelte a látottakat:

" Szombaton Dunaharasztin voltunk Bozsik Tornán, a szokásos ellenfelek ellen játszhattunk.

Az eddig tornáktól eltérően játékunk kimagasló volt az összes csapat ellen, nagyon szép támadásokat vezettünk, végre sikerült elérni mindenkinél, hogy labda nélkül is mozogjon, aminek köszönhetően nagyon szép játékot mutatott be a csapat, amihez külön gratulálok.

Emellett azonban volt egy olyan szempont is, ami a fociban az egyik legfontosabb, a góllövés. Ebben ismét nem sikerült a többi csapat fölé emelkednünk. Minden alkalommal, amikor kapu elé kerültünk még egy passzt akartunk még egy cselt és nem lövéssel befejezni a támadásokat, így hiába volt a szép játék, de ez nem mutatkozott meg gólokban.

Vasárnap a dabasi Alközponti Bozsik Tornán is szerepeltünk. Itt azok a srácok játszottak, akik nem tudnak annyi szerephez jutni a kiemelt tornákon. Itt volt a lehetőség számukra bizonyítani, hogy számíthatunk ott is rájuk.

A hétvégén elért eredményekhez nem, de a csapat hozzáállásához és játékához gratulálok és bízok benne, hogy ez a gólképtelenség megszakad és végre több góllal is képesek leszünk nyerni.

Hajrá Dabas! "

 
 
2015.10.26.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U14 *
 

Riesz Péter, az FC Dabas U14-es csapatának vezetőedzője az elmúlt két hétvége történéseiről az alábbi információkat közölte:

Veresegyház VSK - FC Dabas U14 (0 : 5)

" Múlt héten Veresegyháza csapata látott minket vendégül. Rossz vendégek voltunk, mert ugyan nem volt gördülékeny a játékunk, de magabiztos győzelmet arattunk! Tóth Ákos révén még a szép és ebben a korban nem megszokott trükköket is láthattunk. Például megcsinálta a sarokkal esernyőcselt, ilyet a "Menekülés a győzelembe" című filmben láthattunk Pelétől, amikor a németeknek lőtt gólt!

Ezenkívül végig az ötletes kreatív játék jellemezte csapatunk játékát csak a kapu előtt nem sikerült jó döntést hozni. Győzelmünk egy percig sem forgott veszélyben és magabiztos győzelmet arattunk."

 

FC Dabas U14 - KISE (6 : 2)

" Most hétvégén KISE csapatával játszottunk. Igazi rangadó volt!

Mérkőzés közben rengeteg problémával kellett megküzdenünk. Tóth Ákos rosszul lett a meccs elején, így már korán cserére kényszerültünk. Szerencsére addigra már 2:0-ra vezettünk Farkas Csaba és Gáspár Zsombor révén. Nagyon szép támadásokból rúgtuk a gólokat. A kényszerű csere nagyon megzavarta csapatunkat és az ellenfél átvette a játék irányítását, amit ki is használtak, sikerült nekik szépíteni! Szerencsére gólra gól volt a válasz, ami megint egy szép kontrajáték eredménye volt! Szőrös Márk szép passzát Gáspár Zsombor váltotta góllá. Félidő vége előtt Szőrös Márk is szerzett egy szép gólt, így 4:1-es vezetés birtokában vonultunk pihenőre.

Szünetben tovább fokozódtak gondjaink, hisz a két Farkas fiúk is rosszullétre panaszkodott! Szerencsére el tudták kezdeni a második félidőt, de látszódott, hogy valami nem stimmel velük. Az erejükből "csak" a védekezésre futotta, azt azonban meg is oldották. A meccsnek ebben a periódusában támadásban nem voltunk jók. A védelmünk Kovács Tamás vezérletével nagyon jól szűrte az ellenfél támadásait. Farkas Csaba révén pedig sikerült növelni az előnyünket! Sajnos ezután ők szereztek gyorsan gólt átlövésből, azonban szerencsére nem zavarodtunk meg a bekapott találattól és Lukasik Dániel révén ismét nagyon szép gólt rúgtunk! Ezzel a találattal be is állítottuk a végeredményt. Az ellenfelünk feladta a meccset, ami számos ziccert eredményezett az kapujuk előtt, ezeket azonban kihagytunk.

Nem baj, ne legyünk telhetetlenek. Nagyon szép győzelem volt! Jövő héten csúcsrangadó vár ránk a BVSC ellen idegenben.

Így tovább fiúk! Hajrá Dabas! "

 
 
2015.10.25.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Dunaharaszti MTK - FC Dabas (2 : 1) *
 

Vereséget szenvedett NBIII-as első keretünk a DMTK otthonában megrendezett harmadosztályú bajnoki mérkőzésen.

Honti József csapata 2:1 arányban alulmaradt a Króner Péter irányította Dunaharaszti MTK-val szemben, így az élmezőnybe való felzárkózás mellett a hosszú veretlenségi sorozatának is búcsút mondhatott.

Dabasi részről sajnos elég foghíjas kerettel kellett nekivágni az összecsapásnak, a sérültek mellett Dévai Csaba és Zsolnai Róbert sem állhatott rendelkezésre eltiltás miatt, így Honti József és játékosai számára rendesen fel volt adva a lecke. A hazaiakráadásul már a 19.percben vezetéshez jutottak Márton Dávid révén (1:0), amit a félidő végéig nem is engedtek ki kezükből, így Króner Péter csapata vonulhatott elégedettebben pihenőre az első negyvenöt perc elteltével.

A folytatásban Honti József tanítványai mindent megpróbáltak elkövetni az egyenlítés érdekében. Kitartásukat a 77.percben siker koronázta, a Körmöczy Szebasztián helyett csereként beálló Dencz Dávid ugyanis egalizálni tudott (1:1), így lényegében minden kezdődhetett elölről. A dabasi öröm és a pontszerzés reménye azonban nem tarthatott túl sokáig, Rebecsák Szilárd ugyanis a 83.percben újra vezetéshez jutatta a hazaiakat. A hátralevő szűk tíz percben már nem sikerült az ismételt egyenlítés csapatunk számára, így végül fájó kimondani, de a Dunaharaszti MTK nyerte az összecsapást.

Honti József társulata ugyan vereségével is megtartotta nyolcadik pozícióját, azonban előtte némileg meglépett az élmezőny, míg mögötte négy csapat is szorosan felzárkózott, így kijelenthető, izgalmakban nem lesz hiány a hátralevő három bajnoki fordulóban.

Jövő hétvégén ismét tradicionális csata vár csapatunkra az ESMTK ellen. Soros ellenfelünk ugyan csupán a tizenharmadik helyet foglalja el a táblázaton, a Dabas ellen azonban a DMTK-hoz hasonlóan szinte minden alkalommal összekapják magukat, így kőkemény mérkőzésre számíthatunk, ez nem vitás.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2015.10.25 (vasárnap, 13:30)
Helyszín: Dunaharaszti

Dunaharaszti MTK - FC Dabas II 2 : 1 (1:0)

FC Dabas: Bartus - Körmöczy (Dencz - 57'), Bárányos (Dankó - 75'), Lázár, Domonyi (Gáspár - 84'), Takács, Hollauer, Lanczkor, Tóth, Csák, Komoróczi

Csere: Volenszki, Dencz, Dankó, Gáspár

Gól: Márton (19'), Rebecsák (83') ill. Dencz (77')

Sárga lap: Rétsági (26'), Méder (51'), Gacsal (66'), Mászáros (69') ill. Lanczkor (41'), Hollauer (79'), Lázár (83'), Dankó (93')

Piros lap: -

MLSZ Jegyzőkönyv

További képek

 
 
2015.10.25.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas: Utánpótlás eredmények
 

Felemásra sikeredett a hétvége a bajnokságokban szereplő utánpótlás csapataink számára.

Győzelmet ezúttal az U17 mellett a továbbra is szárnyaló, Riesz Péter irányította U14-es csapatunk ünnepelhetett, míg az FC Dabas U19 és U15, valamint a megyei bajnokságban szereplő U16-os alakulat ezúttal alulmaradt soros ellenfelével szemben.

U19
1908 SZAC KSE U18 - FC Dabas U19
4 : 0 (4:0)
 
Gól:
-
     
U17
1908 SZAC KSE U16 - FC Dabas U17
1 : 3 (1:3)
 
Gól:
- Babos D (5')
      - Horváth K (14')
      - Nagy-Jáger D (24')
       
U16
FC Dabas U16 - Hernád SE
2 : 6 (1:4)
  MLSZ Jegyzőkönyv - Kőszegi Z Z(38')
    - Márton A V (85')
     
U15
FC Dabas U15 - KISE
1 : 3 (1:1)
 
Gól:
- Varga K. A. (19')
     
U14
FC Dabas U14 - KISE
6 : 2 (4:1)
 
Gól:
- Farkas Cs (7')
    - Gáspár Zs (15')
    - Gáspár Zs (30')
    - Szőrös M (36')
    - Farkas Cs (58')
    - Lukasik D (64')

 
 
2015.10.25.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
NBIII.Közép-csoport - 13.Forduló - Vasárnapi mérkőzések
 

Öt mérkőzés marad a vasárnapi játéknapra. Az óraátállítás következtében a szombatihoz képest immáron egy órával előbb kezdődnek a haradosztályú összecsapások.

Vasárnap - 2015.10.25.
ESMTK
-
HR-Rent Kozármisleny FC
0 : 1
Dunaharaszti MTK
-
FC Dabas
2 : 1
Paksi FC II
-
Szentlőrinc SE
1 : 1
Békéscsaba 1912 Előre FC II
-
Budapest Honvéd MFA II
2 : 1
Szekszárdi UFC
-
Hódmezővásárhelyi FC
0 : 0
       
szabadnapos
  BMTE-Újbuda FC  
 
 
2015.10.25.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas II - Százhalombattai LK (3 : 3) *
 

Döntetlenre végződött kettes csapatunk Százhalombatta elleni szombati rangadója

Kucsák Istvánék éllovasként fogadhatták szombat délután hazai pályán a fordulót megelőzően második helyen álló Százhalombattai LK-t. A vendégek továbbra is szorosan tapadnak az FC Dabas II-re, hét győzelmük mellé mindössze egy döntetlen és egy vereség párosul, ráadásul egy elmaradt mérkőzésük is van, így semmiképp nem lehetett fél vállról venni az összecsapást.

Remekül kezdődött a mérkőzés dabasi részről, Farkas Roland ugyanis már a 4.percben vezetéshez juttatta csapatunkat (1:0). Öt perccel később Varga Balázs is feliratkozott a góllövők közé, de ami még ennél is fontosabb, szűk tíz perc elteltével már 2:0 az FC Dabas II javára. A vendégek azonban szépen-lassan magukra találtak és Móra Krisztián révén a 20.percben szépíteni tudtak (2:1). A félidő további része már nem tartogatott újabb találatot, így ha csupán minimális, de előnnyel vonulhatott pihenőre kettes csapatunk.

A második játékrészben a 69.perctől indultak be ismét az események. A vendég Károlyi Csaba révén ismét betaláltak, így lényegében oda lett a találkozó elején megszerzett előny (2:2). Játékosaink szerencsére nem roppantak össze, nem adták fel, aminek meg is lett az eredménye. A csereként beálló Fábri Ádámnak a 74.percben sikerült bevenni ellenfelünk kapuját, így ismét az FC Dabasnál a hőn áhított vezetés (3:2). A feladat innentől roppant egyszerű és egyértelmű volt, minden áron meg kell tartani az előnyt. A dolgok azonban sajnos nem ilyen egyszerűek, a Százhalombatta dobogós csapathoz méltóan természetesen ilyen könnyen nem adta fel, amit sajnos Károlyi Csaba 78.percben szerzett második gólja is bizonyít (3:3). Ezek után az utolsó negyed óra nagy kérdése egyértelműen az volt, melyik fél tudja bevinni a győztes találatot.. Lehetőségek ugyan adódtak, gólt azonban már egyik csapatnak sem sikerült szereznie, így 3:3-as eredménnyel ért véget a Pest megye II.osztályának rangadója.

A döntetlennel nem sikerült ellépni a Sázhalombattától, ráadásul nekik van még egy elmaradt mérkőzésük, amit ha győzelemmel pótolnak, máris oda az FC Dabas II első helyezése. A rangadó pontosztozkodásából a Fémalk DDTE jött ki a legjobban, a Dunavarsány Sóskút elleni hazai győzelmével a Százhalombattát meg is előzte és pontban Kucsák István csapatát is beérte, így kijelenthető, komoly izgalmak és fordulatok várhatók még a hátralevő négy őszi fordulóban.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2015.10.24 (szombat, 17:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas II - Százhalombattai LK 3 : 3 (2:1)

FC Dabas: Magyari - Dankó, Cemmel, Botlik, Danyis, Farkas R (Bálint Z - 80'), Dévai, Bukovszki (Fábri - 72'), Feczesin (Fodor - 80'), Varga, Farkas K

Csere: Fábri, Fodor, Bálint Z, Ubornyák, Ujvári, Zelovics, Volenszki

Gól: Farkas R (4'), Varga (9'), Fábri (74') ill. Móra (20'), Károlyi Cs (69'), Károlyi Cs (78')

Sárga lap: Botlik (18'), Dévai (22'), Cemmel (51'), Dankó (81') ill. Károlyi O (3'), Somogyi (32'), Mohácsi (61'), Károlyi Cs (86')

Kiállítás: -

MLSZ Jegyzőkönyv

 
 
2015.10.25.
www.fcdabas.hu
NŐI
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas Női - Ócsa VSE (1 : 0) *
 

Megszerezte első bajnoki győzelmét női felnőtt csapatunk

Schilingerné Budai Zsuzsanna tanítványai egy góllal jobbnak bizonyultak az Ócsa VSE-nél, így megszerezték első találatukat, pontjaikat és egyben győzelmüket.

Az első félidő gól nélküli tapogatózása után a 63.percben Gáspár Brigittának sikerült bevennie az ócsai kaput, amivel az idényben először előnyhöz jutatta a FC Dabas női felnőtt csapatát. (1:0). A lányok eddig is minden tőlük telhetőt megpróbáltak megtenni a siker érdekében, de innentől kezdve duplázott erővel csúsztak, másztak előnyük megtartása érdekében.

A kemény munkának végül meg is lett az eredménye, az ócsai hölgyek ugyanis a hátralevő időben már nem tudtak betalálni a dabasi kapuba, így mindenki nagy örömére bajnoki győzelmet ünnepelhettek lányaink a mérkőzés végén.

Ócsa VSE elleni sikerével megszerezte első pontjait Schilingerné Budai Zsuzsanna csapata és egyből egy helyet előrelépve, immáron a kilencedik pozícióból várhatja a jövő hétvégén esedékes nyolcadik fordulót.

Gratulálunk Lányok! Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2015.10.24 (szombat, 12:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas Női - Ócsa VSE 1 : 0 (0:0)

FC Dabas: Rizmajerné (Harmincz - 41'), Nagy, Zammat (Balogh P - 41'), Incze, Podoba (Balog D - 41'), Gáspár (Svébisné - 71'), Palásti, Schilingerné (Kiss - 1'), Naszvadi (Kapcsos - 51')

Csere: Harmincz, Balogh P, Kiss, Balog D, Kapcsos, Svébisné

Gól: Gáspár (63') ill. -

Sárga lap: Podoba (26'), NAszvadi (42') ill. Konyicsák (26'), Ruttkai (66')

Kiállítás: -

MLSZ Jegyzőkönyv

 
 
2015.10.24.
www.mlsz.hu
FELNŐTT
DMTK: "Vasárnap lesz a Dabas elleni rangadó"
 

Az NB III Közép-csoport tizenharmadik fordulójában a Dabast látja majd vendégül a Dunaharaszti, vasárnap 13:30-tól.

A Dunaharaszti jó formát mutatott az elmúlt hetekben, hiszen legutóbbi négy meccsünkön veretlenek maradtunk. Ezalatt a Gyulával ikszeltünk, majd a Szentlőrincet (2-0) és a Szekszárdot (2-1) legyőztük, míg az előző hétvégén a listavezető Kozármisleny otthonában szereztünk egy pontot.

Ezen a találkozón leginkább a védekezésre fektette a hangsúlyt a csapat és Szmola 88. percben szerzett fejes góljával végül sikerült megszereznünk az egyik bajnoki pontot. Vasárnap sem számíthatunk könnyed mérkőzésre, mivel a csoport egyik legstabilabb együttese, a Dabas látogat Dunaharasztira, ám bízzunk benne, újra meglepetést okozunk.

A Dunaharaszti eredményei előző három mérkőzésén:
Szentlőrinc - DMTK 0-2
DMTK - Szekszárd 2-1
Kozármisleny - DMTK 1-1

A Dunaharaszti hazai pályán:
6 mérkőzésen, 3 győzelem, 1 döntetlen, 2 vereség, 7-7-es gólarány, 10 pont.

A Dabas eredményei előző három mérkőzésén:
Szekszárd - Dabas 1-6
Dabas - Kozármisleny 1-1
Dabas - Békéscsaba II 1-0

A Dabas vendégként:
5 mérkőzésen, 1 győzelem, 3 döntetlen, 1 vereség, 13-9-es gólarány, 6 pont.

A Dabas ugyan a bajnoki rajton beragadt, két vereséggel kezdett, ám az azóta lejátszott kilenc összecsapásából egyiken sem kapott ki. Négy győzelmet és öt döntetlent könyvelhettek el, amivel pillanatnyilag a nyolcadik helyen állnak a tabellán.

Az előző fordulóban 1-0-ra legyőzték a Békéscsaba II-t, azonban Dévai és Zsolnai is piros lapot kapott, így velük nem számolhat ezúttal Honti József.

Bizonyára a három pontért érkezik a gárda Dunaharasztiba, de reméljük, most mi örülhetünk majd.

Dunaharaszti MTK - FC Dabas

október 25., vasárnap, 13:30, Dunaharaszti
vezeti: Brezovai Z. (Szvetnyik B., Lászlai R.)

Teljes cikk
 
2015.10.24.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
NBIII.Közép-csoport - 13.Forduló - Szombati mérkőzések
 

Három összecsapással indul útjára 13.forduló.

Szombat - 2015.10.24.
Bölcskei SE
-
Pénzügyőr SE
2 : 1
Komlói Bányász SK
-
SZEOL SC
2 : 2
Monor SE
-
V-Gyulai TFC
2 : 1
       
szabadnapos
  BMTE-Újbuda FC  
 
 
2015.10.24.
www.mlsz.hu
UP
U17: a románok ellen kezdjük az Eb-selejtező tornát
 

Szombaton megkezdődnek a küzdelmek az U17-es Európa-bajnoki selejtező sorozat magyarországi rendezésű 4-es csoportjában.

A hazai rendezésű minitorna első játéknapján, szombaton 13.15 órakor a Szélesi Zoltán vezette magyar válogatott a románokkal mérkőzik meg Telkiben, míg a csoport másik két tagja, a grúz és a szlovák korosztályos együttes Dabason találkozik egymással. A mieink a hét eleje óta készülnek együtt Telkiben, ahol a szakmai stáb a precízen felépített csapatjáték egyes elemeit veszi át a játékosokkal a románok elleni összecsapás előtt.

- Bárki is legyen az ellenfelünk, az egység a legfontosabb, igazi csapatként kell helytállnunk, hiszen nincsenek olyan játékosaink, akik minden egyes mérkőzésen nemzetközi szinten klasszis játékkal meccset tudnak eldönteni. A felkészülés során igyekeztünk a fegyelmezett, szervezett futballhoz elengedhetetlen feladatokat sulykolni, begyakorolni az együttes mozgásokat, és aprólékosan, szinte méterről méterre felépíteni a játékunkat. Természetesen támadásban, az ellenfél kapuja előtt már az egyéni tudás, a játékosok kvalitásai lesznek a döntőek, de minden kerettaggal szemben a szervezett futball az alapelvárásunk - mondta az mlsz.hu-nak Szélesi Zoltán.

A mieink első ellenfele, a román válogatott a nemzetközi színtéren több tapasztattal bíró játékosokat tud csatasorba küldeni szombaton, hiszen riválisunk keretébe az Arsenal, a Genoa, a Swansea vagy a Villarreal is ad játékost.

- A román válogatott jó egyéni képességű labdarúgókból áll, van például játékosuk a spanyol vagy az angol bajnokságból, a támadószekcióban szereplő futballistákra kiemelten oda kell figyelni. A románok jelenleg valamivel előttünk járnak, de az egyéni különbségek kiküszöbölhetőek megfelelő csapatjátékkal. Szeretnénk győzelemre játszani a szombati mérkőzésen - tette hozzá Szélesi Zoltán.

A mieink a második csoportmeccsen, hétfőn 13.30-tól a szlovákokkal játszanak a felcsúti Pancho Arénában, majd csütörtökön a grúzok következnek, szintén Felcsúton. A kvartett első két helyezettje biztosan továbbjut az elitkörbe, de a 13 selejtező csoport öt legjobb harmadikja is készülhet a tavaszi folytatásra.

A magyar válogatott kerete:

Kapusok:
Varga Ádám (FTC)
Bese Balázs (MTK Budapest)
Berla Attila (Honvéd-MFA)

Védők:
Erdélyi Botond (Honvéd-MFA)
Farkas Máté (Aadorf)
Virág Ákos (DVSC)
Szekeres Pál (MTK Budapest)
Falusy Bálint (Honvéd-MFA)
Berdó Máté (MTK Budapest)
Deutsch László (Puskás Akadémia)
Gajda Márk (Honvéd-MFA)

Középpályások:
Stoiacovici Dávid (Honvéd-MFA)
Kiss Bence (Illés Akadémia)
Pintyi Roland (FTC)
Németh Gergő (Sturm Graz)
Takács Martin (FTC)

Támadók:
Bévárdi Zsombor (Puskás Akadémia)
Pratsler Benjamin (Honvéd-MFA)
Horváth Olivér (MTK Budapest)
Palincsár Martin (MTK Budapest)
Kun Bertalan (PSV)
Lakatos István (FTC)
Bence Márk (Vasas)
Szabó Levente (Atalanta)
Tímári Norman (Puskás Akadémia)
Kundrák Norbert (Honvéd-MFA

Az Eb-selejtező torna programja:

Október 24., szombat:
Magyarország-Románia, 13.15, Telki
Grúzia-Szlovákia, 13.30, Dabas

Október 26., hétfő:
Magyarország-Szlovákia, 13.30, Felcsút
Románia-Grúzia, 13.30, Dabas

Október 29., csütörtök:
Grúzia-Magyarország, 13.30, Felcsút
Szlovákia-Románia, 13.30, Dabas

Teljes cikk
 
2015.10.23.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: Dunaharaszti MTK - FC Dabas *
 

A DMTK elleni presztízscsatával folytatódik az őszi szezon NBIII első csapatunk számára

Honti József játékosai a Békéscsaba legyőzésével újabb pozitív impulzusokhoz jutottak, így egészséges önbizalommal telve készülhettek a héten a DMTK elleni ősi rangadóra.

A Dunaharaszti egy Szekszárd elleni hazai győzelemmel és egy kozármislenyi döntetlennel hangolt a Dabas elleni összecsapásra. Króner Péter csapata húsz szerzett pontjával jelenleg a hatodik helyen áll a tabellán, így a mieinkhez képest mindössze három pont és két hely az előnye. Győzelmünk esetén csapatunk máris ledolgozza pontbeli hátrányát, vereség esetén azonban ősi riválisunk megléphet és ismét jelentős előnyre tehet szert.

A tabellán elfoglalt helyezés természetesen mindenki számára fontos, azonban a két csapat évről évre megvívott csatáit látva az ezen a mérkőzésen elért győzelem és az aazzal együtt járó presztízs már-már fontosabb, mint a pillanatnyi helyezés.

Az már előre borítékolható, hogy érzelmekben, Izgalmakban, szikrázó összecsapásokban ezúttal sem lesz hiány, reméljük NBIII-as csapatunk jól jön ki a mérkőzésből és sikeresen tovább tudja folytatni veretlenségi sorozatát.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2015.10.25. (vasárnap, 13:30)
Helyszín: Dunaharaszti

Mérkőzés: Dunaharaszti MTK - FC Dabas

 
 
2015.10.23.
www.fcdabas.hu
FN/UP/NŐI
FC Dabas SE: Hétvégi mérkőzések (2015.okt.25-26.)
 

NBIII-as felnőtt keretünk vasárnap kora délután lép pályára a DMTK vendégeként Dunaharasztiban. Második csapatunk egy nappal korábban, megváltozott időpontban (17:00, műfű) fogadja a nagy rivális Százhalombattát. A Ledő lászló által irányított FC Dabas III pedig már a hét közepén, szerdán lejátszotta bajnoki összecsapását a Tököl II ellen, így őket most hétvégén nem láthatjuk.

Női felnőtt csapatunk szombat déltől hazai pályán az Ócsát fogadja.

Utánpótlás csapataink közül az U19 és az U17 a SZAC otthonába látogat, míg az U15 és az U14 a KISE azonos korosztályú csapatait fogadja. Mind a négy összecsapás vasárnap kerül lebonyolításra.

A megyei bajnokságban szereplő U16-os csapatunk a Hernádot látja vendégül szintén a hét utolsó napján.

U13-as és U11-es korosztályunk Bozsik Megyei Kiemelt Tornára utazik Dunaharasztiba, míg az U8 és U9 ismételten Kölyökliga megmérettetésen vesz részt ezúttal Budapesten a Vasas Fáy utcai komplexumában.

csapat
időpont
mérkőzés
FC Dabas
Vasárnap, 13:30
Dunaharaszti MTK - FC Dabas
FC Dabas II
Szombat, 17:00
FC Dabas II - Százhalombattai LK
FC Dabas Női
Szombat, 12:00
FC Dabas Női - Ócsa VSE
FC Dabas U19
Vasárnap, 12:00
1908 SZAC KSE U18 - FC Dabas U19
FC Dabas U17
Vasárnap, 10:00
1908 SZAC KSE U16 - FC Dabas U17
FC Dabas U16
Vasárnap, 10:00
FC Dabas U16 - Hernád SE
FC Dabas U15
Vasárnap, 10:00
FC Dabas U15 - KISE
FC Dabas U14
Vasárnap, 12:00
FC Dabas U14 - KISE
FC Dabas U13
Vasárnap, 9:30
Bozsik Megyei Kiemelt Torna (Dunaharaszti)
FC Dabas U11
Vasárnap, 9:30
Bozsik Megyei Kiemelt Torna (Dunaharaszti)
FC Dabas U9
Szombat, 10:00
Kölyökliga U8 / U9 (Budapest)
 
 
2015.10.23.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U17 - KISE (1 : 0) *
 

Farkas Krisztián, az FC Dabas U17-es csapatának vezetőedzője a múlt hétvégi KISE elleni győztes bajnoki mérkőzés után a következő nyilatkozatot adta:

" Végre újra nyertünk. Az igazsághoz tartozik, hogy ebben a bajnokságban van négy bivalyerős csapat, akik ellen sajnos szinte esélytelenül lépünk pályára, annyival erősebb a keretük ezáltal előrébb tartanak. Viszont véleményem szerint a többi csapat közül mi játsszuk a focit.

Múlt héten elbuktunk egy hat pontos meccset úgy, hogy gólokkal kellett volna nyernünk, ezért ezen a találkozón mindenképpen nyernünk kellett, hogy tartsuk a lépést céljaink eléréséhez. Le a kalappal játékosaim előtt, mert betegség miatt nélkülem is hozták a kötelezőt. Pokornyik Ádám lőtt be egy kipattanó labdát. Sok ziccert kidolgoztunk, amiket ismét kihagytunk, így ezen mindenképpen javítanunk kell. A reális eredmény 6-8 null lett volna, de a lényeg a három pont!

Hajrá Dabas! "

 
 
2015.10.22.
www.fcdabas.hu
NŐI
Pillanatképek: Női válogatott mérkőzés *
 

A magyar női labdarúgó-válogatott szerda délután Európa-bajnoki selejtezőt játszott Törökország ellen. A Groupama Arena-ban megrendezésre került mérkőzésre Schilingerné Budai Zsuzsanna vezérletével az FC Dabas női szakosztálya is szép számmal (30fő) kilátogatott.

A magyar válogatott Szuh Erika góljával megnyerte az összecsapást, így Németország és Horvátország után a harmadik helyet foglalhatja el csoportjában.

NŐI EURÓPA-BAJNOKI SELEJTEZŐ
5. CSOPORT, 2. FORDULÓ

Magyarország–Törökország 1–0 (0–0)
Budapest, Üllői úti stadion, 2150 néző. Vezette: Tess Petersson (svéd)

MAGYARORSZÁG: Szőcs – Mosdóczi, Szeitl, Szabó V., Tóth G. – Csiszár H. (Fenyvesi E., 71.), Hummel-Smuczer, Szuh – Jakabfi, Vágó F. (Rácz Zs, 89.), Sipos (Nagy L., 77.). Szövetségi kapitány: Markó Edina

TÖRÖKORSZÁG: Caglar – Yeniceri, Erol, Tezkan, Kaya – Koc (Türk, 54.), Korkmaz, Belci (Topcu, 80.), Yaren, Uraz (Karabulut, 70.) – Pekel. Szövetségi kapitány: Talat Tuncel

Gólszerző: Szuh (46.)

Teljes összefoglaló (www.nemzetisport.hu)

Az FTC stadionjában készült rövid képes beszámolónkat az alábbi linkre kattintva megtekinthetik:

További képek

 
2015.10.22.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas III - Tököl VSK II (0 : 1) *
 

Mindössze egy góllal bizonyult jobbnak a listavezető Tököl VSK II hármas csapatunknál

Ledő László játékosai előrehozott mérkőzésen, szerda késő délután fogadták a Pest megye III.osztályának éllovasát, a Tököl VSK II-t.

A műfüves pályán lebonyolított villanyfényes mérkőzés első félideje nem hozott döntést és a folytatásban is mindössze egy gól született, ami viszont végül döntőnek bizonyult. A 68.percben a vendégek részéről Kapócs Tamás volt eredményes, gólja pedig három bajnoki pontot és a tabella első helyének megszilárdítását eredményezte a vendégeknek.

Hármas csapatunk az utóbbi időben kisebb hullámvölgybe került, többször is megadatott számukra az esély, hogy akár a dobogó legfelső fokára is felléphessenek, a tét azonban alighanem túl nagynak bizonyult, mert játékosaink sajnos egyik alkalommal sem tudtak élni az előttük kínálkozó remek lehetőséggel. Kesergésre azonban semmi ok, a csapat így is karnyújtásnyira van a dobogós helyezéstől, ami a jövőre nézve mindenképpen bizakodásra adhat okot.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2015.10.21. (szerda, 17:30)
Helyszín: Dabas

FC Dabas III - Tököl VSK II 0 : 1 (0:0)

FC Dabas: Gogolák (Nagy - 46')- Bálint Z, Láposi (Laczkó - 64'), Kardos (Rizmajer - 83'), Bálint G, Zelovics (Györgyövics - 29'), Ubornyák, Ujvári, Kveták (Pucsinszki - 46'), Kmetyó (Tihany - 52'), Kucsák

Csere: Laczkó, Tihany, Györgyövics, Pucsinszki, Rizmajer, Nagy, Kocsó

Gól: - ill. Kapócs (68')

Sárga lap: Kmetyó (30') ill. Nagy (9'), Kuti (42'), Csukás (69'), Ancsák (89')

MLSZ Jegyzőkönyv

 
 
2015.10.22.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U9 *
 

Mann Balázs, az FC Dabas U9-es csapatának vezetőedzője a hétvégi Grassroots Fesztivált követően az alábbiak szerint értékelte a látottakat:

" Múlt hétvégén újra Bozsik fesztiválon mérették meg magukat ifjú U9-es focistáink.

Sajnos nem sikerült átmenteni a "Bozsikos" jó formánkat erre a hétvégére. Két csapatunk nyertes és vesztes meccseket játszott felváltva, ami az eddigiekhez képest kicsi visszalépést jelent, igaz két játékosunk hiányzott, nekik mielőbbi gyógyulást kívánok.

Szombaton Kölyökliga forduló. Fővárosba utazunk, ahol a Vasas, mint házigazda az FTC és az ASI- Dinamo Star SE lesznek az ellenfeleink. "

 
 
2015.10.21.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Sóskút SKE - FC Dabas II (1 : 2) *
 

Kucsák István, az FC Dabas II vezetőedzője a hétvégi Sóskút elleni idegenbeli győzelmüket követően az alábbiakat nyilatkozta:

" Újabb idegenbeli mérkőzés várt ránk és újra egy kisméretű pályát találtunk ellenfelünk otthonában. Nem örültem ennek, mert a mi sok futásunk és a pályát széltében- hosszában kihasználó támadójátékunknak ezek a méretű pályák nem fekszenek. Ez persze nem lehet kifogás semmire, de ez nekünk problémákat okoz (úgy látszik).

Jó ritmusban és magabiztosan kezdtük a mérkőzést, sok passz és sok csel jellemezte az első 20 percünket. Bár látszott, hogy az ellenfél agresszív stílusa (bedobták magukat 1-2-3 méterről, keresték a fizikai összecsapásokat) veszélyes lehet ránk nézve. Egy nagyméretű pályán nem érnének minket utol és ezek a testi kontaktusok eltűnnének, ezáltal több "foci" alakulhatott volna ki.

Egy szépségdíjas gólt szereztünk, Varga Balázs testi és technikai tudását kihasználva fordult le a védőjéről és szerzett gólt. A vezetés után is próbáltunk hasonlóan játszani, de az ellenfél minden-mindegy alapon rohant előre, míg a mi lehetőségeink kimaradtak. Sajnos a félidő vége előtt egy szép gólt szerzett az ellenfél, több helyen elcsúszott a védelmünk következtében.

Az öltözőben kisebb lelki terrort alkalmaztam és értelmes játékosok lévén a második félidő elején újabb gólt szereztünk. Ezután kissé visszavettünk és pontosan annyi "tudást" tettünk ki a pályára amennyi a győzelemhez szükségeltetett. Ez sokszor veszélyes lehet, de most magabiztosan álltunk a lábunkon és (mint mindig) fontos három pontot szereztünk.

A következő fordulóban a bajnokság egyik esélyesével találkozunk hazai pályán, szombaton 17:00-tól a műfüves pályán. Azt gondolom, nem kell leírnom, hogy mit jelent egy ilyen mérkőzés a csapatnak!

Önbizalommal telve, felvértezve várjuk a bajnokit! "

 
 
2015.10.21.
www.fcdabas.hu
NŐI
Edzői értékelés: Százhalombattai LK - FC Dabas Női (3:0) *
 

Schilingerné Budai Zsuzsanna, az FC Dabas női felnőtt csapatának vezetőedzője a hétvégi bajnoki mérkőzésüket követően az alábbi értékelést adta:

" Vasárnap a Százhalombatta csapatához látogattunk el. Nagyon kevesen sikerült elmennünk, rengeteg betegségünk volt sajnos. Egy rettentően rossz minőségű játéktér fogadott minket. Brutális sár - víz mindenhol. A pálya nem volt túl nagy, majdnem olyan széles volt, mint amilyen hosszú. A két kapu előtt műanyag kb. 20 cm-es csatorna fedélszerű állt ki a pályából, jeleztem is hogy talán ez így "picit" baleset veszélyes.mondták, hogy nagyon óvatosan kell mozogni. Hát igen, a foci az olyan sport, ahol rettentően oda tud figyelni az ember, hogy hova lép. Szerencsére nem lett baleset belőle. A büntetőterület rosszul volt kimérve, csupán 5 méter hiányzott, ezt második félidőre sikerült rendbe tenni.

Az ellenfél szurkoló táborának viselkedés rettenetes volt. Oly módon becsmérelték a játékosainkat, ami egyszerűen nem tűr nyomdafestéket. Mindezektől függetlenül az ellenfelünk sportszerű játékot játszott és egy szimpatikus csapatot ismerhettünk meg.
Védekező játékot játszottunk, de sajnos jött a szokásos rövidzárlat és egymás után megkaptunk a már szintén szokásosnak mondható három gólunkat. A játék maga mégis kiegyenlített volt. Nem volt ebben a mérkőzésben ennyi gól!

A csapatomra most sem mondhatok mást, mint hogy megtettek mindent, harcoltak az utolsó másodpercekig. Továbbra is előre nézünk és harcolunk tovább!

Hajrá Dabas! "

 
 
2015.10.20.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Kölyökliga U12 *
 

Fodor Gergő, az FC Dabas U13-as csapatának vezetőedzője a hétvégi U12-es Kölyökligát követően az alábbi értékelést adta:

" Hétvégén a 4.Kölyökliga fordulónkon vettünk részt. Célunk a felsőházban maradás volt, amit a 4 szerzett pontunkkal elértünk.

A kölyökligás fordulók a pálya mérete miatt jobban fekszenek a csapatnak, mivel itt lényegesen hosszabb és szélesebb pályán tudunk játszani, ami elősegíti a mi játékunkban meghatározó szerepet játszó szélsőjátékot.

Ez most is megmutatkozott első mérkőzésünkön a Vasas ellen. Az első félidőben több szép támadást vezettünk a széleken, amiből vezető gólunkat is szereztük. Sajnos a gól mellett hatalmas helyzetek maradtak ki, míg ellenfelünk a térfelet is ritkán lépte át, viszont a második félidőben megváltozott a játék képe. Többet próbálkozott támadással a Vasas és két pontrúgásból megfordította mérkőzés állását. A végén hiába sikerült több lehetőséget is kialakítani csak az egyenlítés sikerült. A játék képe alapján sima győzelmet kellett volna aratnunk, de megint a sok kimaradt helyzet és ez ismét megbosszulta magát.

Következő mérkőzésen 4:0-ás győzelmet arattunk a Goldball csapata ellen. Nagyon sok szép támadásunk volt, az eredmény ellenére nem vagyok elégedett, mert két számjegyű különbségnek kellett volna állnia az eredményjelzőn.
Harmadik mérkőzésünket technikai okok miatt nem játszottuk le.

Gratulálok a csapatnak a mutatott játékhoz, de a helyzetkihasználásunk még mindig nem felelő! Jövő héten Dunaharasztin szerepelünk a Bozsik Program keretein belül.

Hajrád Dabas!"

 
 
2015.10.20.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Kölyökliga U10 / U11 *
 

Turcsik Gergő, az FC Dabas U11-es csapatának vezetőedzője a vasárnapi Kölyökliga megmérettetést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Vasárnap a hazai rendezésű kölyökligán vettünk részt, ahol megszereztük első pontjainkat!

Az U11 es Csapatomat ismét két részre kellett osztanom, hiszen U10-ben és U11-ben is indultunk. Ismét bebizonyosodott számomra, hogy ezek a srácok együtt alkotnak egy Csapatot, külön-külön nem az igazi! Egész héten azt sulykoltam beléjük, hogy hazai pályán játszanak, sok szülő előtt és egyre magabiztosabban tudják játszani azt, amit edzésen hétről-hétre gyakorlunk, úgyhogy szeretném ezt viszont látni Vasárnap!

Elfogultság nélkül állítom, hogy a 2006-os korosztályom végig dominálta az egész tornát, igaz az utolsó meccsre sajnos elfáradtak! A 2005-ös korosztályom egyre jobban kezdi fölvenni a kölyökliga ritmusát és végre kezdenek egymásért harcolni! A játékunkkal nagyon megvoltam elégedve, most már mindenki a passzlehetőséget keresi, nem akarunk egyénieskedni és kicselezni 5-6 embert!

Még mindig azt mondom, hogy a kölyökliga nem a mi szintünk (még), viszont a Bozsik tornákon most már dominálnunk kell!

Köszönjük a Szülőknek a bíztatást és biztosíthatjuk őket, hogy nagyon sok örömet szerzünk még nekik! Külön köszönjük Monok Viktornak a bíráskodást is!

Hajrá Dabas, Hajrá U11! "

Eredmények (2005)
FC Dabas - FTSI 0:4
FC Dabas - Gloriett 0:10
FC Dabas - Soroksár 1:3

Eredmények (2006)
FC Dabas - FTSI 2:0
FC Dabas - Hidegkút 3:2
FC Dabas - Gloriett 2:4

 
 
2015.10.19.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Veresegyház VSK - FC Dabas U15 (2 : 1) *
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U15-ös csapatának vezetőedzője a hétvégi Veresegyház VSK elleni idegenbeli mérkőzésüket követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" A találkozó előtt törhettem a fejem, hiszen Krizsán Levente és Proksa Máté betegség és sérülés miatt nem tudta vállalni a mérkőzést, így igen csak kibillentünk az eddig jól működő rendszerünkből.

Bár a mérkőzést Pekker László gyönyörű szólóját követően jól kezdtük és megszereztük a vezetést, azonban a kezdeti lendületet, hamar felcseréltük a pontatlan, kapkodó játékunkkal. Ellenfelünk az első félidőben fölénk tudott nőni a mezőnyben mutatott játékával, azonban nagyobb helyzetet csak a mi általunk gyártott hibákból tudott kialakítani. Molnár László kényszerből játszott a középpályánk tengelyében, amely hiba volt a részemről, hiszen egy fölösleges faulttal ellenfelünk szabadrúgáshoz jutott 18 méterről, amelyet még megúsztunk egy felsőléccel, azonban a sorozatosan elpasszolt labdákból magunkra húztuk ellenfelünket.

Sajnos egy előreívelt labdából a kapusunk élete legrosszabb pillanata következett be, hiszen a semmiből ejtettük ki a kezünkből a labdát, amely a saját kapunkba kötött ki. Teljesen érthetetlen szituáció alakult ki, mindenki értetlenül állt a gól után, hiszen ellenfél a közelben sem volt a hiba alatt. Csapatunk a bekapott gól után teljesen szétesetté és hitehagyottá vált, amelyet egy ajándékba adott labdával a védelem tengelyében ellenfelünk keményen meg is büntetett! Mondhatni azt is, hogy rúgtunk magunknak két gólt a zavarodottságunkban.

A szünetben volt dolgom bőven, hogy a kialakult paródiába illő helyzetből mutassak kiutat. Sikeresnek volt betudható a beszélgetés, hiszen az első félidőben mutatott hozzáállásunkat sikerült levetkőznünk és a középpályánk stabilizálásával elkezdtünk végre futballozni, ahol a szünetben becserélt Bognár Sándor jelentett megoldást. Vörös Tamás és Mata Tomi játéka feljavult valamint a széleken is rengeteg veszélyt tudtunk kialakítani Pekker László és Molnár László jóvoltából, aki visszakerült az eredeti helyére. Szépen lassan csordogált a mérkőzés, ahol a mezőnyfölényünk egyértelművé vált és végre az ellenfél kapuja előtt is megmozdult az állóvíz.

A folyamatos támadásainknak köszönhetően sorra nyíltak a lehetőségeink a mérkőzés megfordítására azonban a végjátékot nem sikerült befejezni góllal. Mata Tomi egymaga megfordíthatta volna mérkőzés sorsát, azonban a pontatlanságának köszönhetően nem sikerült bevenni az ellenfelünk kapuját. Sok erőt mozgattunk meg annak érdekében, hogy felénk billenjen a mérkőzés sorsa, azonban a védelmünkben mindig benne volt a hiba, ahol az eddigi leggyengébb produkciónkat nyújtottuk, még ha a második félidőben ellenfelünknek nagy helyzete nem is volt. Drozdik Gergő kiállítása is érzékelte a helyzetet, amely fölösleges eltiltást hord maga után.

A két ellentétes félidőt látván és a komikus helyzeteket megélvén, igazi Lúzer módon engedtük ki a kezünkből a mérkőzést, amelyért súlyos árat fizettünk. A hátralévő mérkőzéseinken nem követhetünk el ekkora bakikat, hiszen olyan ellenfelekkel találjuk szemben magunkat, akik gyorsan „beáraznak” minket. Gondolok itt arra, hogy a tabellán helyet foglaló csapatok közül az élmezőnnyel játszunk.

A második félidőben mutatott játékunkkal elégedett vagyok, függetlenül attól, hogy nem tudtuk megfordítani a mérkőzést. Az első félidő feldolgozásához viszont Csernus doktorhoz kell fordulnom, mert rémálmok gyötörnek. "

 
 
2015.10.19.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U19 - KISE (4 : 0) *
 

Farkas Roland, az FC Dabas U19-es csapatának vezetőedzője a hétvégi KISE elleni győztes bajnoki mérkőzésüket követően az alábbi értékelést adta:

" Az FC Dabas U19 és az U17 a KISE korosztályos csapatait fogadta. Az U19-nél mindenki a rendelkezésemre állt, hétről hétre szó esik arról, hogy a csapat szeretne a dobogón végezni. Az AirEnergy elleni idegenbeli meccs óta megváltozott a csapat hozzáállása (7:1 nem ide). Kezdik elhinni, hogy edzés nélkül nem megy, tizenketten szinte mindig vagyunk, ha nem az azért van, mert néhányan a Dabas II-nél edzenek, vagy magántanár és nyelv suli stb. Tudunk végre gyakorolni széljátékot, támadásvezetést és taktikai dolgokról beszélni. A héten szándékosan nem beszéltem arról, hogy egy nulla pontos csapat az ellenfél, hiszen a srácok is tudják, és nem is akartam, hogy edzésen ez téma legyen.

A mérkőzés első negyed órájában több lehetőségünk is volt gólszerzésre, sajnos kapkodó, pontatlan volt néhány ember játéka, mégis korán, a 15.percben Ubornyák Józsi szerzett gólt egy védők mögé beemelt labdát rúgott egy pattanás után a kapus mellett a hosszú sarokba. A ziccereink nagy része kimaradt ezután. Nagy Józsinak több lehetősége is volt, előbb egy bal oldali akció után beadott labdát rúgott fölé 5méterről, majd kapusra vitt labdát, húzott el a bal lábára. Sajnos nem bízott a gyengébbik a lábában, visszahúzta a labdát, tolta-tolta majd "szépen" elgurította a kapu mellé. Az első gólját ismét megnevethette aki látta, szintén a bal lábára húzta el a kapus mellett és szinte az alapról rúgta el ütemtelenül jobb külsővel az üres kapuba. Éppen gól. Persze ballal egy méterrel korábban simábban berúghatta volna, de a gól az gól, 2:0 ide a szünetben.

Félidőben Szokoli Ádám ment Ujvári Dávid helyére, és Palásti D. Jelenek Viktor helyére. Kértem, a szünetben jelezte Pokornyik Sándor, hogy gondjai vannak, körülbelül 10-15 percet tud még vállalni. Persze mikor szereztünk két újabb gólt nyolc perc alatt, előbb Nagy József lőtte a csapat harmadik, maga második gólját, majd a hetek óta jól játszó Kmetyó László lőtt szép gólt (erre kértem Szokolit a szünetben, hogy ez legyen meg), akkor már maradt volna a pályán. Lecseréltem és Abonyi Medárd lépett be játékba Szokoli Ádám helyére, Ádám pedig visszalépett a védő vonalban, ahol szintén jól játszott. Beteg volt a héten, kérdéses volt a játéka is, de bizonyította, hogy lehet rá számítani.

Lehetőséget Kapott Pajor Dávid is a 62.percben, és Parászka Péter is a 65.percben. Mindketten jól szálltak be, Parászka Péter sokat futott, látszik a játék hiány nála, de használható lesz, Pajor Dávid pedig élt a lehetőséggel és próbálta a tőle kérteket betartani.

Sajnos újabb gól nem született, ebben hiányérzetem van. Az ellenfél elfáradt, mezőnyben fölöttük voltunk, de sok rossz passzunk volt a tizenhatos vonalánál. Abonyi Medárd szerezhetett volna két gólt, azonban a kapus és a védelem blokkolt, így 4:0 lett a végeredmény.

Gratulálok a srácoknak. Megint van mit célnak kitűzni a hétre, mint pl. nem kapkodni és megtartani a labdát egy fáradt ellenfél ellen és megvárni, megtalálni a megfelelő helyet a gólszerzésre, kapura törésre!

Gratulálok a fiúknak. Hajrá Dabas! "

 
 
2015.10.19.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Kiskunlacháza SE - FC Dabas III (4 : 3)
 

Ledő László, az FC Dabas III-as csapatának vezetőedzője a hétvégi Kiskunlacháza SE elleni idegenbeli mérkőzésüket követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Tegnap Kiskunlacháza vendégei voltunk a Dabas III csapatával. Most volt az első olyan hétvégénk, amikor nem 18 játékost neveztem. Sok volt a sérültünk és sajnos valaki dolgozott is ezen a napon. De nem feltartott kézzel mentünk a bajnoki mérkőzésre.

Az összecsapás előtt megbeszéltük, hogy zárt védekezésből indulunk és abból kontrákat kezdeményezünk. Sajnos bent maradtunk az öltözőben, mert az első percekben gólt kaptunk (1:0). A hátrányunkat azonban hamar kiegyenlítettük egy szép akció végén. Kocsó Laci nagyszerűen ugratta ki Tihany Danit, aki gólra váltotta a helyzetét (1:1). A következő 15-20 percben ellenfelünk furcsa taktikával (4-2-4) próbált gólt szerezni, de a kontrákból nekünk adódtak lehetőségeink, ezek azonban rendre kimaradtak.

A 27.percben Volenszki Gabi a tizenhatoson kívül kicsúszott és sajnos kézzel ért a labdába, amiért a spori kiállította. Ez nem jött túl jókor, mert sajnos én sérülten ültem a padon, de be kellett állnom és ugyan próbáltam segíteni a fiúknak, de sajnos a második félidőben rásérültem.de ne menjünk ennyire előre. A kiállítás után magabiztosan játszottunk, de egy kipattanó labda után ismét vezetést szerzett ellenfelünk (2:1).

A félidőben arra kértem a fiúkat, hogy jobban figyeljünk a passzokra és ha helyzetünk lesz próbáljuk pontosabban kihasználni. Sajnos megint beragadtunk és így 3:1 az ellenfelünknek. Tíz emberrel is mi próbáltunk játszani és helyzeteket kialakítani. Egy szöglet után Danyis Attila fejelt gólt (3:2).

Az utolsó húsz percben nagyot küzdöttünk és játszottuk a focit!!! Amíg azonban mi kihagytunk a lehetőségeinket, addig ellenfelünk talált megint egyet (4:2). Nem adtuk fel még ekkor sem, azonban a kedves spori nem így gondolta... Három perccel a vége előtt szépítettünk (4:3). A maradék időben két lehetőségünk volt, az egyiknél az ellenfél kapusa bravúrral mentett. Sajnos nem sikerült gólt lőnünk, igaz megérdemeltünk volna legalább egy pontot.

Tartásunk megint megvolt és küzdésben is az ellenfelünk fölé emelkedtünk, azonban ezt a játékot gólra játsszák. Dolgozunk tovább, mert ahogy mondani szoktam, még mindig csak az út elején járunk.

Szerdán Tököl II ellen jön a folytatás. Hajrá Dabas! "

 
 
2015.10.18.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - Békéscsaba 1912 Előre FC II (1 : 0)
 

A Békéscsaba legyőzésével folytatta remekbe szabott veretlenségi sorozatát az FC Dabas NBIII-as felnőtt csapata.

Honti József játékosai igazolták a papírformát és hazai pályán, ha csak minimális különbséggel is, de két vállra fektették a Békéscsaba 1912 Előre FC NBIII-as keretét.

Ellenfelünk kispadján az a Boér Gábor ült, aki bő tíz évvel ezelőtt még szintén az FC Dabas mezét viselte.

Az összecsapás első találatának megszületésére egészen a 37.percig kellett várni, addig mondhatni csak kóstolgatták egymást a csapatok. Takács Kornél nevéhez fűződik a dabasi vezetőgól, ami a lehető legjobbkor érkezett, még a szünet előtt (1:0).

A folytatásban azonban csapatunk elég hamar igen szorult helyzetbe került, Dévai Csaba ugyanis az 56.percben a kiállítás sorsára jutott. Innentől kezdve lényegében a támadójátékot feladva, minden idegszállal az előny megtartására kellett törekedni. Ez azonban egy NBI-es klub második csapata ellen nem olyan egyszerű feladat. A fiúk azonban remekül megoldották a feladatot, odatették magukat, küzdöttek a végsőkig és ennek meg is lett az eredménye. Ellenfelünk bármennyire is próbálkozott, sehogy sem sikerült a dabasi kaput bevennie. A mérkőzés végén az öröm sajnos mégsem lehetett teljes, mivel Dévai után a 93.percben Zsolnai Róbertet is idő előtt az öltözőbe küldte a játékvezető, ami mindenképpen nagy érvágást jelent a jövő hétvégi DMTK elleni rangadóra nézve.

A győzelemmel három helyezést javítva immáron a nyolcadik helyen áll Honti József csapata, így bizakodva várhatja a DMTK elleni ősi rangadót, amelyre jövő vasárnap kerül sor.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2015.10.18 (vasárnap, 14:30)
Helyszín: Dabas

FC Dabas - Békéscsaba 1912 Előre FC II 1 : 0 (1:0)

FC Dabas: Scheilinger - Sorecz (Tóth - 46'), Bárányos (Hollauer - 70'), Lázár, Domonyi (Lanczkor - 70'), Takács, Zsolnai, Dévai, Surányi, Csák, Komoróczi

Csere: Bartus, Körmöczy, Lanczkor, Dencz, Hollauer, Tóth

Gól: Takács (37') ill. -

Sárga lap: Sorecz (29'), Scheilinger (40'), Domonyi (61'), Lanczkor (77') ill. Huszár (18'), Szalai (85'), Mácsai (92')

Piros lap: Dévai (56'), Zsolnai (93') ill. -

MLSZ Jegyzőkönyv

További képek

 
 
2015.10.18.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Sóskút-SKE - FC Dabas II (1 : 2) *
 

Sóskút elleni győzelmével továbbra is első az FC Dabas II.

Kucsák István csapata az elmúlt hétvégi váratlan vereséget követően ismét magára talált és ha nem is a tőlük eddig megszokott lehengerlő módon, de mégis győzelmet ünnepelhetett a vasárnap délutáni bajnoki mérkőzés végeztével.

Az ellenfél ezúttal a fordulót megelőzően a kilencedik pozíciót elfoglaló Sóskút SKE volt, akikkel a múlt héthez hasonlóan idegenben kellett felvenni a harcot.

Dabasi részről jól kezdődött az összecsapás, mivel Varga Balázs már a 6.percben megszerezte a hőn áhított vezetést (0:1), így az első feladatot elég hamar teljesítették a fiúk. Sajnos azonban ellenfelünk még az első játékrészben egyenlíteni tudott Szabó révén, így döntetlen álással és emiatt kissé feszülten térhettek pihenőre labdarúgóink.

A szünetben sikerült rendezni a sorokat, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a második félidő ötödik percében sikerült újra előnyhöz jutni. A mérkőzés elejéhez hasonlóan ismét Varga Balázs volt eredményes (1:2). A fennmaradó majd egy félidőnyi idő még soknak tűnhetett, csapatunk rutinját azonban bizonyítja, hogy még egyszer nem követték el azt a hibát, hogy megengedjék ellenfelüknek az egyenlítő találat bevitelét. Nem is esett több találat, így minimális előnnyel ugyan, de roppant fontos győzelmet aratott Kucsák István csapata, amivel továbbra is őrzi minimálisra apadt előnyét a tabella élén.

Jövő szombaton következik az év rangadója, csapatunk hazai pályán az őszi szezon legnagyobb riválisát, a második helyezett Százhalombattai LK-t fogadja.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2015.10.18 (vasárnap, 14:00)
Helyszín: Sóskút

Sóskút SKE - FC Dabas II 1 : 2 (1:1)

FC Dabas: Magyari - Dankó, Cemmel, Botlik, Farkas R ( - 84'), Láposi, Gáspár, Bukovszki (Fodor - 69'), Feczesin (Bálint - 90'), Fábri (Farkas K - 69'), Varga (Gugyerás - 88')

Csere: Bálint, Farkas K, Zelovics, Gugyerás, Fodor

Gól: Szabó (33') ill. Varga (6'), Varga (50')

Sárga lap: Csuka (55'), Mocsai (57'), Csuka (66'), Ruzsinkó (79'), Szabó (90') ill. Fodor (77')

Kiállítás: -

MLSZ Jegyzőkönyv

 
 
2015.10.18.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas: Utánpótlás eredmények
 

Mindkét ifjúsági korosztályunk sikerrel zárta a hétvégi fordulót. Farkas Roland U19-es legénysége tovább folytatta remek szereplését, ezúttal 4:0 arányban verte a KISE azonos korosztályú csapatát, míg Farkas Krisztián U17-es fiataljai szintén győzelmet ünnepelhettek.

Szőgyi Tamás U15-ös csapata nagy meglepetésre elszenvedte első vereséget, azonban még így is dobogós. Riesz Péter fiataljai pedig ezúttal sem hibáztak, így az FC Dabas U14 a Veresegyház VSK elleni győzelmével továbbra is vezeti a bajnoki pontvadászatot.

U19
FC Dabas U19 - KISE
4 : 0 (2:0)
 
Gól:
- Ubornyák J (15')
    - Nagy J (37')
    - Nagy J (50')
    - Kmetyó L (53')
     
U17
FC Dabas U17 - KISE
1 : 0 (0:0)
 
Gól:
- Pokornyik Á (52')
       
U16
Pilisi LK - FC Dabas U16
elmaradt
     
U15
Veresegyház VSK - FC Dabas U15
2 : 1 (2:1)
 
Gól:
- Pekker G L (2')
     
U14
Veresegyház VSK - FC Dabas U14
0 : 5 (0:3)
 
Gól:
- Tóth Á (2')
    - Farkas Cs (12')
    - Farkas Zs (27')
    - Farkas Zs (51')
    - Farkas Cs (55')

 
 
2015.10.18.
www.fcdabas.hu
NŐI
Bajnoki mérkőzés: Százhalombattai TC - FC Dabas Női (3 : 0)
 

Három gólos idegenbeli vereséget szenvedett női felnőtt csapatunk

Schilingerné Budai Zsuzsanna lányainak az elmúlt héthez hasonlóan továbbra is várniuk kell első pontjaik megszerzésére.

Női felnőtt csapatunk ezúttal Százhalombattán vendégszerepelt. Az ellenfél a középmezőnyben foglal helyet, így papíron ezen az összecsapáson sem a dabasi csapat volt az esélyes.

Az első fél órában ugyan remekül tartotta magát csapatunk, a 27. és a 39.perc között azonban ismét jött a szokásos rövidzárlat és tizenkét perc alatt a hazaiak lerendezték a találkozót. A bő tíz perc alatt bekapott három találat sajnos döntőnek bizonyult.A második játékrészben több gólt nem kaptak lányaink, viszont sajnos lőni sem tudtak, így végül három gólos vereséggelzárult az összecsapás.

Jövő hétvégén az eddig mindössze egy döntetlent elérő Ócsa VSE látogat Dabasra, így szombaton végre eljöhet a lehetőség az első pontok begyűjtésére.

Hajrá Lányok! Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2015.10.18 (vasárnap, 10:00)
Helyszín: Százhalombatta

Százhalombattai TC - FC Dabas Női 3 : 0 (3:0)

FC Dabas: Rizmajerné - Nagy, Zammat (Harmincz - 28'), Incze, Podoba, Balog (Balogh - 52'), Palásti, Schilingerné, Kapcsos (Pereszlényi - 37')

Csere: Harmincz, Balogh P, Pereszlényi

Gól: Rupa (27'), Ferenczi (29'), Mutafisz (39') ill. -

MLSZ Jegyzőkönyv

 
 
2015.10.18.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
NBIII.Közép-csoport - 12.Forduló - Vasárnapi mérkőzések
 

Három összecsapással zárul a NBIII. Közép csoport 12. fordulója.

Vasárnap - 2015.10.18.
Budapest Honvéd MFA II
-
Bölcskei SE
2 : 3
FC Dabas
-
Békéscsaba 1912 Előre FC II
1 : 0
V-Gyulai TFC
-
Paksi FC II
3 : 0
       
szabadnapos
  Monor SE  
 
 
2015.10.18.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Kiskunlacháza SE - FC Dabas III (4 : 3) *
 

Gólzáporos mérkőzésen, minimális különbségű vereséget szenvedett az emberhátrányba kényszerülő FC Dabas III.

Ledő László csapatának a múlt hétvégéhez hasonlóan ismét idegenben kellett pályára lépnie. Ezúttal a középmezőnyben elhelyezkedő Kiskunlacházára otthonába látogatott a fordulót megelőzően a dobogó harmadik fokát elfoglaló csapatunk.

Nem kezdődött túl jól a mérkőzés, ugyanis a hazaiak már a 3.percben megszerezték a vezetést (1:0). Szerencsére a válaszra sem kellett sokat várni, Tihany Dániel öt perc elteltével egalizált, így lényegében minden kezdődhetett elölről (1:1). Az első fél óra végén jött a következő hidegzuhany, Volenszki Gábor kapusunkat kiállította a játékvezető, így elég hamar megfogyatkoztunk. Kocsó László volt az áldozat, akit le kellett hozni, hogy Ledő László kapuba állhasson. A lacházi csapat ezután szépen lassan elkezdte kihasználni emberelőnyét. A 33.percben Oros Máté révén ismételten vezetéshez jutottak (2:1), így minimális előnnyel és mindenképp jobb szájízzel vonulhattak a pihenőre.

A második játékrész első percében újabb hazai gól (3:1), amire Danyis Attila gyorsan válaszolt (3:2), így továbbra is nyílt maradt a mérkőzés. A 70.percben ismételten két gólos előnybe kerültek a lacháziak (4:2), amire 87.percben Tihany Dánielnek sikerült ugyan válaszolnia (4:3), a pontszerzéshez azonban végül ez is kevésnek bizonyult.

Joggal tehető fel a kérdés, ha nem kell Ledő László játékosainak több, mint egy órán keresztül emberhátrányban futballozniuk, mi lett volna a mérkőzés végeredménye... Így azonban elmondható, a fiúk mindent megtettek, három gólig jutottak idegenben, ráadásul egy játékossal kevesebben.

Egy esetleges győzelemmel a múlt héthez hasonlóan az élre ugorhatott volna az FC Dabas III. Két egymás után elszenvedett vereség ide vagy oda, csapatunk még így is az előkelőnek mondható negyedik helyen áll, hátránya pedig mindössze két pont a tabellát vezető Tököl VSK II-höz képest.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2015.10.17 (szombat, 14:00)
Helyszín: Kiskunlacháza

Kiskunlacháza SE - FC Dabas III 4 : 3 (2:1)

FC Dabas: Volenszki - Laczkó, Kveták, Danyis, Farkas (Czeróczki - 53'), Bálint, Kocsó (Ledő - 29'), Fehér, Rizmajer (Györgyövics - 53'), Tihany, Strupka (Balogh G - 73'),

Csere: Ledő, Czeróczki, Balogh, Györgyövics

Gól: Gózon (3'), Oros (33'), Gózon (46'), Oros (70') ill. Tihany (8'), Danyis (50'), Tihany (87')

Sárga lap: Mizsei (16'), Simon (67'), Tulkos (68') ill. Györgyövics (75')
Kiállítás: - ill. Volenszki (27')

MLSZ Jegyzőkönyv

 
 
2015.10.17.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
NBIII.Közép-csoport - 12.Forduló - Szombati mérkőzések
 

Öt mérkőzéssel veszi kezdetét a 12.forduló küzdelemsorozata. A három dobogós csapat (Kozármisleny, Újbuda, SZEOL) mellett a negyedik Monor is már szombaton letudja mérkőzését, így a vasárnapi játéknapra túl sok izgalom nem marad, már ami az élmezőny alakulását illeti.

Szombat - 2015.10.17.
Pénzügyőr SE
-
Komlói Bányász SK
elh.
HR-Rent Kozármisleny FC
-
Dunaharaszti MTK
1 : 1
Szekszárdi UFC
-
ESMTK
0 : 3
Szentlőrinc SE
-
Hódmezővásárhelyi FC
2 : 1
SZEOL SC
-
BMTE-Újbuda FC
2 : 0
       
szabadnapos
  Monor SE  
 
 
2015.10.16.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas - Békéscsaba 1912 Előre FC II *
 

Az NBI-ben szereplő Békéscsaba 1912 Előre FC második csapata vendégszerepel vasárnap délután Dabason.

Honti József játékosai az előző hétvégéhez hasonlóan most is hazai környezetben szerepelhetnek. Az ellenfél ezúttal a Békéscsabai Előre NBIII-as kerete lesz. A lila-fehér egyesület kilenc szerzett pontjával a nem éppen előkelő tizennegyedik helyet foglalja el a tabellán, így papíron mindenképpen az FC Dabas a mérkőzés esélyese.

Csapatunk jó formában van, a harmadik forduló óta tart veretlenségi sorozata, amit még a bajnoki aranyérem legfőbb várományosa, a Kozármisleny FC sem tudott megtörni. A sok döntetlen következtében azonban a tabellán elfoglalt helyezés nem olyan kedvező, mint azt a veretlen bajnoki menetelés alapján elvárhatnánk.

Nincs mese, mindenképpen győzelemre van szükség, amennyiben előrébb szeretnénk lépni a táblázaton. Reméljük a három pont megszerzése a hétvégén összejön és akkor kijelenthetjük, jó úton halad NBIII-as csapatunk, hogy egy szép őszi szezont tudhasson maga mögött.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2015.10.18. (vasárnap, 14:30)
Helyszín: Dabas

Mérkőzés: FC Dabas - Békéscsaba 1912 Előre FC II

 
 
2015.10.16.
www.fcdabas.hu
FN/UP/NŐI
FC Dabas SE: Hétvégi mérkőzések (2015.okt.09-10.)
 

Felnőtt csapataink közül az NBIII-as keret a Békéscsabát fogadja vasárnap délután, az FC Dabas II a Sóskút SKE vendége lesz szintén aznap, a Dabas III pedig már szombaton letudja bajnoki mérkőzését Kiskunlacházán.

Női felnőtt csapatunk Százhalombattán lép pályára szombat délelőtt 10 órás kezdéssel.

Utánpótlás csapataink közül az U19 és az U17 a KISE korosztályos csapatait fogadja szombaton, míg az U14 és U15 szintén a hétvége első napján a Veresegyház vendégeként lép majd pályára.

A megyei bajnokságban szereplő U16-os csapatunk Pilisre látogat, ahol vasárnap déltől játsza le soros bajnoki mérkőzését.

U10-es és U11-es korosztályaink Dabason, míg az U12-es csapat Nagykátán vesz részt a Kölyökliga rendezvénysorozat következő állomásán. A legkisebbek (U7 és U9) pedig amennyiben az időjárás engedi, hazai rendezésű Grassroots fesztiválon bizonyíthatnak szombat délután.

csapat
időpont
mérkőzés
FC Dabas
Vasárnap, 14:30
FC Dabas - Békéscsaba 1912 Előre FC II
FC Dabas II
Vasárnap, 14:00
Sóskút SKE - FC Dabas II
FC Dabas III
Szombat, 14:00
Kiskunlacháza SE - FC Dabas III
FC Dabas Női
Szombat, 12:00
Százhalombattai TC - FC Dabas Női
FC Dabas U19
Szombat, 10:00
FC Dabas U19 - KISE
FC Dabas U17
Szombat, 12:00
FC Dabas U17 - KISE
FC Dabas U16
Vasárnap, 12:00
Pilisi LK - FC Dabas U16
FC Dabas U15
Szombat, 10:00
Veresegyház VSK - FC Dabas U15
FC Dabas U14
Szombat, 12:00
Veresegyház VSK - FC Dabas U14
FC Dabas U13
Vasárnap, 10:00
Kölyökliga U12 (Nagykáta)
FC Dabas U11
Vasárnap, 9:30
Kölyökliga U10 / U11 (Dabas)
FC Dabas U9
Szombat, 14:00
Grassroots Fesztivál U9 (Dabas)
FC Dabas U7
Szombat, 14:00
Grassroots Fesztivál U7 (Dabas)
 
 
2015.10.15.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Kölyökliga U8 / U9 *
 

Mann Balázs, az FC Dabas U9-es csapatának vezetőedzője a hétvégi mezőkövesdi Kölyökliga megmérettetést követően az alábbiak szerint értékelt:

" Hosszú buszos utat követően pocsék időjárás fogadta két csapatunkat Mezőkövesden.

A 2007-es korosztály mindent megpróbált a három nagyon erős ellenfél ellen, de sajnos ez nem volt elég a nagyarányú vereségek elkerülésére.

A 2008-as csapat sokkal közelebb volt az ellenfelek szintjéhez, tisztes helytállással és szoros vereségekkel zártuk a matyóföldi kirándulást. "

 
 
2015.10.15.
www.fcdabas.hu
FN/UP/NŐI
Pillanatképek: Edzői Stáb *
 

Az FC Dabas edzői stábja Kucsák István vezérletével minden hónapban összeül egy úgynevezett közös munkaértekezletre, ahol több napirendi pontot érintve vitatják meg az edző kollégák az egyesülettel és saját csapataikkal kapcsolatos mindennapi történéseket, az esetelgesen felmerülő problémákat illetőleg az elkövetkezendő napokban/hetekben előttük álló programokról is szót ejtenek.

Az elmúlt héten megtartott edzői megbeszélésen a stáb tagjairól egyéni fotók készültek, melyek a mostani képválogatásunk alkalmával megtekinthetők...

További képek

 
 
2015.10.14.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Fémalk-DDTE - FC Dabas II E (6 : 4) *
 

Kucsák István, az FC Dabas II vezetőedzője a hétvégi Dunavarsány elleni rangadót követően az alábbi értékelést adta:

" Tökéletes minőségű pálya fogadott minket, viszont a mérete nem az általunk megszokott volt, lényegesen rövidebb volt, mint a mi pályáink.

A 2.percben gólt kaptunk egyéni hibákból. A 20.percre viszont már 1:3 volt az eredmény a mi javunkra, két pontrúgás és egy szerencsésen pattogó labda után. Ebben az időszakban felpörögtünk és gyorsan erőteljesen támadtunk, úgy látszott, hogy "rendben lesz" a mérkőzés. A félidő vége előtt egy szerencsétlen öngól után 2:3-ra alakult a mérkőzés.

A szokásos félidei megbeszélés közben abban maradtunk, hogy mindenképp rúgjunk még gólt, mert ezen a kis méretű pályán egy érintésből a "másik" kapu elé lehet kerülni és az ellenfél az ebben az osztályban teljesen megszokott stílusban esetlegesen rugdosta a labdát a támadói felé.

Sajnos 15-20 perc alatt óriási egyéni hibákból, labdavesztésekből (kapunktól 25-35 méterre) három gólt kaptunk a második félidő elején. Érdekes módon ettől összeesett csapatunk, hibát hibára halmoztunk, míg az ellenfél agresszív stílusa - ami sokszor nem nélkülözte a durva szándékos provokálást és fizikai agressziót - nekünk semmiképp sem "ízlett". A játékvezető nem érezte úgy, hogy a szándékos ütések, rugdosódások, verbális provokációk fontosak lennének, hagyta a mérkőzést ebben a mederben. A mérkőzés végén még egyet rúgtunk és egyet kaptunk, így kialakult a 6-4-es végeredmény.

A hat kapott gólunkból sajnos öt egyéni hibából esett, míg az ellenfél maximum nyolcszor jutott el a kapunkig és ebből hat gólt szerzett, míg mi tizenkétszer jártunk az ellenfél kapujánál és "csupán" négy gólt szereztünk.

Összességében sok tanulsága volt a mérkőzésnek, ezeket az öltözőben átbeszéltük, bízom benne, hogy hasonló "dolgok" nem történnek többször.

Sajnos agresszivitásban, birkózásban, agresszív adok-kapokban és céltudatos, eredmény-centrikus fociban alulmaradtunk ezen a napon. "

 
 
2015.10.14.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas - Pénzügyőr SE (3 : 1) *
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U15-ös csapatának vezetőedzője a hétvégi Pénzügyőr SE elleni hazai győzelmet követően az alábbiak szerint értékelt:

" Rendkívül zavarodottan kezdtük a találkozót, ahol a szakadó eső sem könnyítette meg a dolgunkat. Ráadásul a műfüves pálya sem feküdt a számunkra, hiszen közel két hónapja nem edzettünk rajta. Így hiába játszottunk itthon, mégis nekünk volt nehezebb alkalmazkodni a körülményekhez.

Ellenfelünk szervezetten, jól futballozott, amely ritmusát nagyon sokára tudtuk felvenni. Egy átlövésből meg is szerezték a vezetést, amely a kapusunk hasa alatt talált utat a kapuba. Ebben a periódusban a védelmünkre nagy nyomás helyezkedett, ugyanis az ellenfelünk agresszívan letámadott minket. A labdakihozatalt ebben az időszakban is erőltettük, azonban a középpályásaink alig-alig tudták felvenni a labdáinkat, vagy ha sikerült, rögtön el is adtuk Őket. Átvészelve ezt az időszakot, az első félidő 30. percétől tértünk magunkhoz, ahonnan mi tudtuk kitolni a védekezésünket végre az ellenfelünkhöz hasonlóan. Bár innentől kezdve a védelmünk fellélegezhetett, azonban a támadásainkban továbbra is rengeteg átadási és labdakezelési hiba volt, így az ellenfél kapuja előtt saját magunknak rontottuk el a támadásainkat a figyelmetlenségeinkből. Vörös Tamás egyéni szólója azonban eredményesnek bizonyult, hiszen Tamás a saját térfeléről indulva vitte végig a labdát és okosan gurított a kapuba a kapus mellett. Ezzel az első lehetőségünkkel ki tudtunk egyenlíteni. Szerencsére az utolsó percek a miénk voltak és egy távoli szabadrúgásból szintén Vörös Tamás révén megszereztük a vezetést is, amely tudatában a sírból visszatérve vonultunk a szünetre.

Tapasztalván a katasztrofális kezdést, átbeszéltük az ellenfél letámadásaival szembeni ellenszereket, amelyeket sikerült is hellyel-közzel betartani. Sajnos, ha nem engedik a labdakihozatalainkat, akkor alkalmazkodnunk kell egy kevésbé szép, de hatékony megoldáshoz, a területbe berugdosott, ívelt labdák felvételéhez. A mérkőzés hátralévő időszakában egyenlő erők harca folyt a pályán, ahol végre alkalmazkodni tudtunk ellenfelünk játékához és végre tudatos szituációk is kialakultak és nemcsak a nagy küzdelem volt látható. A játékrész utolsó 15 percére ellenfelünk lendülete elfogyott és egyre többször kerültünk helyzetbe a kapujuk előtt. Végül Mata Tamás indítását Varga Kristóf vette át kitűnően és a kapus fölött átemelve a labdát, megszerezte a harmadik találatunkat, amellyel beállította a 3:1-es végeredményt.

Összességében a védekezésünk jelesre vizsgázott, azonban a támadó játékunkkal voltak bajok. A mérkőzés egészére jellemző volt a nagy küzdelem, amely sajnos ezen a napon nem tudott párosulni a szép játékkal. Örülök neki, hogy rossz játékkal is itthon tudtuk tartani a 3 pontot, amelyért kétszer annyit kellett melózni, mint azt eddig tettük.

Gratulálok a győzelemhez és sok sikert kívánok a Pénzügyőr csapatának! "

 
 
2015.10.14.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U13 *
 

Balogh Tamás, az FC Dabas U13-as csapatának segédőedzője a hétvégi budaörsi Bozsik Megyei Kiemelt Tornát követően az alábbiak szerint értékelt:

" Hétvégén az U13-as korosztállyal Budaörsön jártunk, ahol az őszi Bozsik torna 3.fordulója került megrendezésre!

Sajnos nem igazán sikerült felpörögnünk, aminek több oka is volt a véleményem szerint. Rossz időjárás (esett az eső szinte egész nap, hideg volt) amikor megérkeztünk a pályára még két óra hosszat kellett várni, mire játszhatunk. A meccsek rövidebbek voltak öt perccel az eddigi tornákhoz képest és a meccseket nem bírók vezették.

Ehhez képest azért nem szerepeltünk rosszul, három döntetlent (0:0), (1:1), (1:1) és egy vereséget (1:0) értünk el. Az összes mérkőzésen látszódott az álmos játékunk, mind a labdakihozataloknál, mind pedig az ellenfél kapuja előtt. Hozzáteszem volt pár játékos, aki nem a saját posztján játszott, de nagyrészt meg tudtunk oldani a problémákat. Talapka Pisti hiánya nagyon meglátszott a védelmen, hiszen ő az egyetlen igazi középhátvédünk, de még így is azt mondom nem volt jobb csapat nálunk, ahogy az előző Bozsikokon sem, csupán a pillanatnyi forma döntött!

Remélem, a következő hétvégén már feltudjuk pörgetni magunkat és mindenki egészséges lesz, aztán újra meccseket tudunk nyerni.

Dolgozunk tovább! Hajrá Dabas! "

 
 
2015.10.13.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U14 *
 

Riesz Péter, az FC Dabas U14-es csapatának vezetőedzője az elmúlt két hétvége történéseiről az alábbi információkat közölte:

FC Dabas U14 - Szent Pál Akadémia (4 : 0)

" U14-es csapatunk múlt héten Szent Pál Akadémia csapatát győzte le hazai pályán 4:0 arányban. A játékunk nem volt gördülékeny, sőt egyáltalán nem volt jó, de mindenki próbálta a legtöbbet kihozni magából. A mérkőzés folyamán az ellenfél térfelén folyt a játék, szinte végig nálunk volt a labda, de mégis hiányzott az ötlet, valami váratlan a játékunkból. Többek között ennek is köszönhető a "kevés" gól, amit sikerült lőni.

A találatokon Gáspár Zs.(2), Farkas Zs. és Szőrös M. osztoztak. "

FC Dabas U14 - Pénzügyőr SE (9 : 1)

" Most hétvégén Pénzügyőr csapatát láttuk vendégül, aminek ők annyira nem örültek a végén. Mondhatom, hogy végre sikerült ötletesen, kreatívan focizni. Ennek is tudható be a nagyarányú győzelem. Lassan de biztosan gyűjtögetjük pontjainkat, de ami ennél is fontosabb, hogy egyre több dolgot tudunk megcsinálni a meccseinken abból, amit edzésen gyakorolunk hétről hétre.  A végén az ellenfélnek sikerült szépítenie egy ajándék tizenegyesből,  így a végeredmény 9:1 lett a javunkra.

Góljainkat Farkas Cs.(3), Tóth Á.(2), Gáspár Zs.(2), Szőrös M. és Lukasik D. szerezték."

 
 
2015.10.13.
www.fcdabas.hu
UP
Pillanatképek - FC Dabas U13 *
 

Turcsik Gergő csapatához hasonlóan az U13-as korosztályunk is pályára lépett a hét utolsó napján tartott budaörsi Bozsik megmérettetésen.

Természetesen Fodor Gergő és Balogh Tamás fiatal labdarúgóiról is készültek fotók, amelyek közül párat a másik korosztályéhoz hasonlóan közszemlére bocsátunk...

További képek

 
 
2015.10.13.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Veresegyház VSK - FC Dabas U19 (2 : 3) *
 

Farkas Roland, az FC Dabas U19-es csapatának vezetőedzője a hétvégi bajnoki mérkőzésüket követően az alábbi értékelést adta:

" Az FC Dabas U19-es csapata a Veresegyháza vendége volt a hétvégén. A heti edzéslétszám lehetővé tette, hogy talán taktikailag kicsit jobban felkészüljünk a hétvégére és több dologról is beszélni és gyakorolni is tudtunk. A gyakorlatok során a szélén való támadásvezetést, elfutást és centerezést gyakoroltuk. A támadók mozgását a védőfalban, visszalépést, valamint az érkezések kaptak főszerepet. A tolódást és a csapat együttes mozgását is lesétáltuk és újra átbeszéltük pénteken.

A mérkőzést jó minőségű műfüvön játszottuk. Jól kezdtük az összecsapást, Ubornyák József elfutott a jobb oldalon, középre passzolt és Nagy József, még ha elsőre nem is rúgta be a labdát a kapuba, de a védő nekünk segített és bepattant a labda a kapuba a lábáról. Gyorsan tudott az ellenfél egyenlíteni, ők is a jobb oldalukon ugratták ki a csatárukat, aki nagy erővel kilőtte a hosszú sarkot, dicséretes gólt szereztek. Gondunk akadt a középpályán, a visszajövő labdákat nem tudtuk megszerezni, így sokszor tudott az ellenfél zavart okozni. Több poszton is megcseréltem a játékosokat, például a két széle (Ubornyák és Kmetyó L) is oldalt váltottak, valamint volt mikor Újvári Dávid ment ki a szélére és Ubornyák József ment be középre Nagy József mögé. Több lehetőségünk is akadt a gólszerzésére. Egy visszagurított labdát Kmetyó László nem lőtt el, egy cselt csinált és szabálytalankodtak vele a büntetőterületen belül, amit Ubornyák József értékesített a 25.percben. A szünetig nagy mezőny csata folyt, több szabálytalansággal, amit a játékvezető nem kellőképpen díjazott.

A szünetben kapust cseréltem, mezőnyben nem változtattam. A második félidőben Volenszky Gábor két-három védéssel tartotta az egy gólos előnyünket. Több esetben is hibáztunk a támadás vezetéseknél, az utolsó passzok rendre nem sikerültek. Egy jobb oldali akciónál, középre passzoltunk, onnan szépen a két védő között Kmetyó László ugratta ki Ubornyák Józsefet, aki elhúzta a kapus mellett és az üres kapuba passzolt. Sajnos a mérkőzés eldurvult, az ellenfél három sárga lapot kapott, talán egy piros benne volt a meccsben. Abonyi Medárd a 70.percben szállt be Pajor Dávid pedig a 75.percben. Sajnos egyikük sem tudta felvenni a tempót, Medárdot középről a szélére küldtem ki inkább, Pajor pedig a bal szélén próbált játszani. A mérkőzés végén szerettem volna 10-10 percet adni a további két cserémnek is, de pechükre a 80. percbe egy büntetőt kapott az ellenfél, Palásti rúgott oda egy befelé cselre.

Mindenképp győzelemre játszottunk és fontos volt a 3 pont, amit sikerült is begyűjtenünk. A végén kicsit csapkodós és türelmetlen volt a játék, ápolások, kisebb dulakodások voltak, igazi küzdelem volt a javából.

Gratulálok a srácoknak. Sokat futottak és látszott rajtuk a győzni akarás. Törekszünk a szebb játékra, de emellett eredményesnek is kell lennünk. Odaértünk a Dobogó harmadik fokára és célunk ennek a megtartása.

Hajrá Dabas! "

 
 
2015.10.13.
www.fcdabas.hu
UP
Pillanatképek - FC Dabas U11 *
 

Vasárnap délelőtt Budaörsön járt U11-es korosztályunk. Turcsik Gergő fiataljai Bozsik Megyei Kiemelt Tornán vettek részt.

A megmérettetésről készült képes beszámolót az alábbi linkre kattintva érheti el.

További képek

 
 
2015.10.12.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Szigetszentmárton FC - FC Dabas III (3 : 1) *
 

Ledő László, az FC Dabas III-as csapatának vezetőedzője a hétvégi Szigetszentmárton elleni idegenbeli mérkőzésüket követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" A hétvégén a Dabas III csapatával Szigetszentmártonba látogattunk. Esős idő és egy hatalmas, de nagyon jó minőségű pálya várt minket.

Felhivtam a srácok figyelmét,hogy figyeljenek oda az átvételekre és a passzokra, mert csúszik a fű. A mérkőzés elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, de nagyon pontatlanok voltunk. Sajnos ellenfelünk egy kontrából eljött és megszerezte a vezetést (1:0). A félidő további részében beszorítottuk őket, helyzeteket alakítottunk ki, de sajnos azok rendre kimaradtak. Eközben ellenfelünk szép lassan elkezdett szétrugdosni minket, amit a spori nem mindig fújt le.

A második félidő elején ismét mi támadtunk, ellenfelünk kontrákból próbálkozott és sajnos ismét a mi hibánkból be is talált újra (2:0). A folytatásban a hazai csapat rátett még egy lapáttal és szabályosan szétrúgta a csapatomat. A játékvezető mintha bent hagyta volna a sárga és piros lapjait az öltözőben… Egy szerencsés góllal szépítettünk (2:1). Az utolsó huszonöt percben nagy nyomást helyeztünk az ellenfelünkre, de a mai napon semmi nem jött össze. Pár perccel a vége előtt pedig egy újabb kontrából bebiztosította ellenfelünk az előnyét és ezzel megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. Összességében kijelenthető, ellenfelünk akarata érvényesült, jelentős bírói segédlettel.

Tanulnunk kell ebből, nem elég csak magunkat kivinni a pályára! Több fegyelem, alázat és futás kell ehhez a játékhoz, valamint a helyzeteket könyörtelenül be kell lőni! Ismételten vasárnap voltunk tompák, amin csapat el kell gondolkodnunk…

Sajnos kellenek ezek a pofonok is! Még mindig az út elején járunk, dolgozni kell tovább! Vereség ide vagy oda, ez is az én csapatom!

Hajrá Dabas! "

 
 
2015.10.12.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Veresegyház VSK - FC Dabas U17 (2 : 1) *
 

Ledő László vette át ideiglenesen Farkas Krisztiántól az U17-es csapat irányítását a hétvégi bajnoki mérkőzésen. Az összecsapás után az alábbiak szerint értékelt:

" A szombati napon elkísértem az U17/U19-es csapatot Veresegyházára.  Az U19-nek gratulálok a győzelemhez, nagyot játszottak és küzdöttek.

Az U17-nél az első félidő közepén vettem át Farkas Krisztiántól a csapatot, mert Krisznek bajnokira kellett mennie. A srácok is nagyot küzdöttek, de sajnos az első és a második félidőben két egyéni hibát vétettünk és az ellenfél ezért büntetett.

Nagyon sok helyzetet dolgoztak ki a fiúk, amit kihasználatlanul hagytak. Több jó teljesítmény is volt, de láttam azt is, hogy amennyiben egy két srác alázatosabban focizna, akkor az ilyen meccseket gólokkal tudnák nyerni. Nagyon tetszett,hogy amit az edzésen gyakorolnak azt próbálják megvalósítani!

A döntetlen reálisabb lett volna ezen a mérkőzésen, de ilyen a foci, gólra játsszák és ez ma ellenfelünknek sikerült jobban.

Meg kell említenem, a mi gólszerzőnk Poki volt, de sajnos a gól után lekellett cserélni, mert az ellenfél kapusa csúnyán lerúgta. Jobbulást neki.

Hajrá Dabas! "

 
 
2015.10.12.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Szigetszentmárton FC - FC Dabas III (3 : 1) *
 

Túl nagy falatnak bizonyult a Szigetszentmárton FC hármas csapatunk számára.

Csak utólag derült ki, Ledő László játékosai előtt mekkora lehetőség állt a fordulót megelőzően. A éllovasok közül az első Tököl és a második Érd is vereséget szenvedett, így egy győzelemmel a tabella élére ugorhatott volna harmadik számú csapatunk. A Szigetszentmártontól elszenvedett 6:4-es vereséggel azonban a remek pozíció elérésének lehetősége így elmaradt, ráadásul az eddig negyedik helyen álló Disód egy szerény döntetlennel is megelőzte csapatunkat.

A hazaiak már az első negyed óra végén vezetéshez jutottak Horváth Márk révén (1:0), amit a 48.percben szintén az ő góljával sikerült megduplázniuk (2:0). Az 52.percben ugyan egy öngóllal sikerült szépítenie csapatunknak (2:1), azonban a hátralevő negyven percben sehogy sem sikerült az egyenlítést kiharcolni. A 88.percben Biai Gergely góljával pedig végképp eldőlt a találkozó sorsa (3:1).

Az élmezőny (Tököl, Érd, Dabas) hétvégi botlásával jelentősen összetorlódott a mezőny, így egy-két jó mérkőzéssel a középmezőnyből is könnyen a dobogóra környékére lehet ugrani, vagy ugyanígy akár öt-hat helyet hátralépni.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2015.10.11 (vasárnap, 15:00)
Helyszín: Szigetszentmárton

Szigetszentmárton FC - FC Dabas III 3 : 1 (1:0)

FC Dabas: Volenszki - Kardos, Kveták (Rutterschmid - 87p), Danyis, Gogolák, Bálint G, Balogh G (Kocsó - 46p), Fehér, Rizmajer (Ubornyák - 46p), Tihany (Ledő - 66p (Györgyövics - 83p)), Strupka (Farkas - 60p)

Csere: Rutterschmid, Ledő, Farkas, Kocsó, Györgyövics, Ubornyák

Gól: Horváth (16p), Horváth (48p), Biai (88p) ill. Bakai (52 - öngól)

Sárga lap: Mongyi (70p), Schreiner (72p) ill. Gogolák (33p), Kveták (75p)
Kiállítás: -

 
 
2015.10.11.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas: Utánpótlás eredmények *
 

Összességében nézve remek hétvégét zártak utánpótlás csapataink.

Az U19-es és az U15-ös korosztályunk az előkelő második helyezést foglalhatja el a tabellán, míg Riesz Péter U14-es fiataljai vezetik bajnoki pontvadászatukat. A megyében szereplő FC Dabas U16 is kezd magára találni, egyedüliként Farkas Krisztián U17-es csapata került némi hullámvölgybe, azonban még így is a középmezőnyben foglalhatnak helyet.

U19
Veresegyház VSK - FC Dabas U19
2 : 3 (1:2)
 
2015.10.10.
Gól:
- Nagy J (7p)
    - Ubornyák J (24p)
    - Ubornyák J (66p)
     
U17
Veresegyház VSK - FC Dabas U17
2 : 1 (1:1)
 
2015.10.10.
Gól:
- Pokornyik Á (43p)
       
U16
FC Dabas U16 - Dabas-Gyón FC
15 : 0 (7:0)
 
2015.10.07.
Gól:
- Balog M (9p)
    - Zsíros M (11p)
    - Horváth D (15p)
    - Tóth L (25p)
    - Zsíros M (27p)
    - Tóth L (31p)
    - Mráz M (35p)
    - Duhaj Á (52p)
    - Balog M (53p)
    - Balog M (57p)
    - Duhaj Á (73p)
    - Pokornyik Á (76p)
    - Duhaj Á (84p)
    - Pokornyik Á (88p)
    - Duhaj Á (90p)
     
U15
FC Dabas U15 - Pénzügyőr SE
3 : 1 (2:1)
 
2015.10.11.
Gól:
-
     
U14
FC Dabas U14 - Pénzügyőr SE
9 : 1 (4:0)
 
2015.10.11.
Gól:
- Farkas Cs (6p)
    - Tóth Á (7p)
    - Szőrös M (13p)
    - Lukasik D P (29p)
    - Farkas Cs (45p)
    - Gáspár Zs (47p)
    - Farkas Cs (56p)
    - Gáspár Zs (64p)
    - Tóth Á (75p)

 

 
 
2015.10.11.
www.fcdabas.hu
NŐI
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas Női - Tárnok KSK (0 : 3) *
 

Hazai pályán szenvedett három gólos vereséget női felnőtt csapatunk

Schilingerné Budai Zsuzsanna lányainak továbbra is várniuk kell első pontjaik (és egyben góljaik) megszerzésére.

Ezúttal a tabella második felében elhelyezkedő Tárnok KSK látogatott Dabasra. Az első félidei gól nélküli döntetlen még bizakodásra adhatott okot, a folytatásban azonban jött egy rövdzárlat, aminek nyomán ellenfelünk az 56. és 58.perc között két találatot is jegyzett, így szinte el is döntötte az összecsapás sorsát. Lányaink ugyan becsülettel tették a dolgukat, azonban ez a mai napon még a pontszerzésre sem volt elegendő. Ráadásképp a 75.percben Pap révén a Tárnok még a kegyelemdöfést is bevitte, így három gólos különbséggel zárult a bajnoki mérkőzés.

Továbbra is előre kell tekinteni, dolgozni kell keményen, mert nincs megállás, jövő hétvégén ismét forduló. A következő ellenfél a Százhalombattai TC lesz, akiktől idegenben kellene végre pontot vagy pontokatrabolni.

Hajrá Lányok! Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2015.10.11 (vasáranp, 10:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas Női - Tárnok KSK 0 : 3 (0:0)

FC Dabas: Tóth (Kiss - 46p (Palásti - 76p)) - Nagy, Rizmajerné, Zammat (Balogh - 41p), Gáspár, Incze (Hugyecz - 56p (Kapcsos - 68p)), Podoba, Tiba, Balog D

Csere: Palásti, Kapcsos, Harmincz, Balogh P, Kiss, Hugyecz

Gól:- ill. Sulai (56p), Gál (58p), Pap (75p)

 
 
2015.10.11.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Fémalk-DDTE - FC Dabas II (6 : 4) *
 

Szombat délután elszenvedte első bajnoki vereségét az FC Dabas II.

Kucsák István játékosai a Fémalk-DDTE vendégei voltak Dunavarsányban és 3:2-es félidei előnyüket követően végül 6:4-es vereséget szenvedtek.

Nem sokáig tartott a mérkőzés elején szokásos tapogatózás, ellenfelünk ugyanis már a 3.percben magához ragadta a vezetést. A válasz szerencsére gyorsan érkezett, Fábri Ádám ugyanis már a 6.percben egalizálni tudott. A 12.percben újabb dabasi találat, ezúttal Cemmel Péternek volt eredményes. A 23.percben Janicsák András gólja már a megnyugtató harmadik volt a sorban. Ekkor mindenki úgy gondolhatta, hogy a szokásoknak megfelelően kézben van a mérkőzés, maximum a végeredmény és a gólkülönbség kérdéses. A dolgok azonban nem teljesen úgy alakultak, ahogy Kucsák István és játékosai azt eltervezték. A 36.percben elszenvedett öngóllal ugyanis ellenfelünk visszakapaszkodott a mérkőzésbe és ami még ennél is rosszabb, elkzezdődött csapatunk vesszőfutása.

A második játékrészben egy bő negyed órás rövidzárlat elegendő volt, hogy csapatunk teljesen lenullázza magát. Az 58. és 75.perc között ugyanis ellenfelünk négy gólt is szerzett, amivel majdhogynem kiütésessé tette győzelmét. Varga Balázs ugyan még a 83.percben betalált, azonban így is csak 6:4-re sikerült kozmetikázni az eredményt.

Az ASE elleni óvás és a hétvégi fiaskó következtében az eddig magabiztos, majdhogynem toronymagas bajnoki éllovasság szertefoszlott és amennyiben a Százhalombatta legyőzi a Hernádot, abban az esetben az első hely is oda lehet.

Reméljük mielőbb túllendül ezen a kis hullámvölgyön Kucsák István legénysége és az eddig megszokott lehengerlő formáját mutatja majd újra a következő fordulókban.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2015.10.10 (szombat, 15:00)
Helyszín: Dunavarsány

Fémalk-DDTE - FC Dabas II 6 : 4 (2:3)

FC Dabas: Magyari - Dankó, Cemmel, Botlik (Láposi - 80p), Farkas R, Bálint Z (Feczesin - 75p), Janicsák (Pucsinszki - 85p), Bukovszki, Farkas K, Fábri (Fodor - 75p), Varga

Csere: Pucsinszki, Volenszki, Fodor, Láposi , Fecezsin, Kucsák

Gól: Somogyi (3p), Janicsák (26p - öngól), Krajncz (58p), Faragó (67p), Somogyi (68p), Bakó (75p) ill. Fábri (6p), Cemmel (12p), Janicsák (23p), Varga (83p)

Sárga lap: Jónás (18p), Keresztes (30p), Zsolnai (31p), Somogyi (39p), Németh (81p) ill. Farkas K (30p), Cemmel (39p), Dankó (55p)
Kiállítás: -

 
 
2015.10.11.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - HR-Rent Kozármilseny FC (1 : 1) *
 

Az éllovas Kozármisleny FC sem tudta két vállra fekteti NBIII-as csapatunkat.

Honti József legénysége a tabella éllovasát, a bajnoki cím legfőbb várományosát, a Kozármisleny FC fogadta a 11.fordulóban. A hazai összecsapás rendhagyó módon, szombaton került megrendezésre. A két csapat a tavalyi szezonhoz hasonlóan most sem bírt egymással és végül 1:1-es döntetlennel zárult a rangadó. Ellenfelünk eddig mindössze egyszer hullajtott el pontokat bajnoki mérkőzésen, így mindenképpen nagy szó a mostani döntetlen. Játékosaink emellett igen büszkék lehetnek veretlenségi sorozatuka, amely immáron a harmadik forduló óta tart.

A mérkőzés első nagy helyzete a 11.percben ugyan ellenfelünk előtt adódott egy kapufa formájában, a vezetést mégis csapatunk szerezte meg a 27.percben. Zsolnai Róbert lövése nyomán kipattanó labdát Csák Zoltán juttatta a kapuba, így meglepetésre előnybe kerültünk az tabella éllovasával szemben (1:0). A félidő végére kissé beszorultunk, a kozármislenyi játékosok ugyanis mindent megpróbáltak elkövetni, hogy még a félidő végéig egyenlíteni tudjanak, azonban masszív, zárt védekezésünknek nem igazán találták ellenszerét.

A folytatásban ellenfelünk dominanciája ugyan tovább érvényesült, ennek ellenére mindkét oldalon adódtak lehetőségek. Bárányos Zsoltnak és Surányi Zoltánnak is volt mérkőzést eldöntő gólszerzési lehetősége, azonban Scheillinger György kapusunk sem unatkozott, őt is rendesen próbára tették. Sajnos a nyomást végül nem bírta el csapatunk, a 77.percben Nagy Krisztián révén egyenlíteni tudott a Kozármisleny (1:1). Az utolsó negyed órában izgalmakban nem volt hiány, gól viszont már nem esett, így döntetlennel ért véget a találkozó. Valamelyest lehet hiányérzetünk, mivel ismét győztes pozícióból vesztettünk pontokat, az ellenfél játékerejét, tabellán elfoglalt helyezését tekintve azonban egyben elégedettek is lehetünk a végeredménnyel és az azzal járó egy bajnoki pontnak.

Jövő hétvégén ismételten hazai pályán játszik a NBIII-as felnőtt keretünk, szombat helyett azonban már a szokásos vasárnap délutáni időpontban. Az ellenfél az NBI-es Békéscsaba 1912 Előre FC második csapata lesz, akik a tizennegyedik helyről várhatják dabasi vendégjátékukat.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2015.10.10 (szombat, 15:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas - HR-Rent Kozármisleny FC 1 : 1 (1:0)

FC Dabas: Scheilinger - Sorecz (Körmöczy - 82p), Bárányos (Domonyi - 71p), Lázár, Lanczkor, Tóth, Zsolnai, Dévai, Surányi, Csák (Bozsik - 76p), Komoróczi

Csere: Bartus, Domonyi, Körmöczy, Bozsik, Dencz, Gáspár, Takács

Gól: Csák (27p) ill. Nagy (77p)

Sárga lap: Surányi (39p), Dévai (75p) ill. Wittrédi (62p), Nagy (70p)
Piros lap: -

További képek

fotó: kozarmislenyfc.hu

 
 
2015.10.10.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
NBIII.Közép-csoport - 11.Forduló - Szombati mérkőzések
 

Rendhagyó módon a teljes 11.fordulót a szombati játéknapon bonyolítják le. Az éllovasok közül a Kozármisleny Dabasra látogat, a második Monor a negyedik SZEOL SC-vel csap össze, míg az immáron harmadik helyre felkúszó Dajka László irányította BMTE-Újbuda a középmezőnyben tanyázó, szintén fővárosi Pénzügyőr SE-t fogadja.

Szombat - 2015.10.10.
ESMTK
-
Szentlőrinc SE
0 : 1
Dunaharaszti MTK
-
Szekszárdi UFC
2 : 1
FC Dabas
-
HR-Rent Kozármisleny FC
1 : 1
Komlói Bányász SK
-
Budapest Honvéd MFA II
1 : 0
BMTE-Újbuda FC
-
Pénzügyőr SE
2 : 1
Monor SE
-
SZEOL SC
0 : 1
Békéscsaba 1912 Előre FC II
-
Bölcskei SE
3 : 1
V-Gyulai TFC
-
Hódmezővásárhelyi FC
1 : 0
     
szabadnapos:
  Paksi FC II  
 
 
2015.10.10.
kozarmislenyfc.hu
FELNŐTT
Kozármisleny: " Dabason folytathatjuk jó szereplésünket"
 

Az NB III 11. fordulójában a 7 mérkőzés óta veretlen Dabas otthonába látogat Németh Zsolt listavezető alakulata.

A házigazda együttes nem kezdte jól az idényt, de azóta egyre jobb formába lendült.

A bajnoki nyitányon otthon kaptak ki a Budafok-Újbuda gárdájától, majd vesztettek Komlón is.

Azóta viszont nem találtak legyőzőre, "két vállra fektették" a Bölcskét és Pénzügyőrt, mindkettőt Dabason, illetve nyertek Szekszárdon, ez mellett 4 döntetlenjük született, a SZEOL otthonában, Gyulán otthon pedig a Honvéd II. és a Szentlőrinc ellen.

A múlt héten jött ki nekik legjobban a lépés, ekkor nagyarányú győzelmet arattak Szekszárdon, 6-1-ra tudtak nyerni a dabasiak.

A Dabas gárdájában rutinos, egykoron NB I-et megjárt labdarúgókat is találunk, Bárányos Zsolt és Zsolnai Róbert sokat megélt futballisták, ők képviselik a rutint Honti József csapatában. Zsolnai a múlt hétvégén például 3 gólt is szerzett.

A góllövésben ennek ellenére Csák Zoltán viszi a prímet, aki 9 góljával az NB III Közép csoportjának legjobb góllövője, Bata Csongorral holtversenyben. Őket szorosan követi Nagy Krisztián és Wittrédi Dávid, mindketten 8-8 találatnál járnak.

Érdemes megemlíteni, hogy a csoport két leggólerősebb együttese csap össze a hétvégén, hiszen a Kozármisleny 27 gólt szerzett, a Dabas pedig 21-nél jár, pedig már mindkét gárda volt szabadnapos.

A Dabas a bajnoki táblázat 13. helyén tanyázik, de több csapat is eggyel több meccset játszott előttünk, ennek ellenére is csak 4 pont a hátrányuk a 4. helyezett SZEOL mögött.

A tavalyi évben mindkét bajnoki összecsapáson döntetlen eredmény született.

Talán sokan emlékeznek rá, hogy a Kozármislenyben megrendezett találkozón korai emberelőnyünk ellenére sem sikerült 1-1 után betalálnunk, sőt a 70. percben gólhátrányba kerültünk és futni kellett az eredmény után.

A bekapott gólt követően egy újabb vendég kiállítás már kettős emberelőnyt jelentett, de így is csak a hajrában, a 87. percben sikerült egy gólt begyötörni és úgy mentettük döntetlenre a találkozót.

A tavaszi "visszavágón" Lauer 43. percben szerzett góljával nálunk volt az előny, mi domináltunk a mérkőzésen,úgy nézett ki elhozzuk a 3 pontot, de a 82. percben mégis egyenlíteni tudtak a hazaiak.

Mindkét találkozón a kezünkben volt a meccs, mindkét találkozón megvoltak a győzelmi esélyeink, de mindkétszer csak döntetlenre futotta erőnkből.

Most sem lesz könnyű dolga Lantoséknak, hiszen a Dabas jó formában van, hazai pályán, szurkolóik támogatása mellett bizonyára mindent megtesznek azért, hogy jól szerepeljenek és szeretnének feljebb lépni a tabellán is.

A jó szereplés a célja a HR-Rent Kozármislenynek is, sok van még vissza a bajnokságból a lehető legtöbb pontot be kell gyűjteni, nem szabad, hogy az előny megnyugtasson bennünket.

Láthattuk tavaly, hogy az "utcahosszal" vezető Vác a bajnokság végére alig tudott valamit megtartani az előnyéből és az utolsó fordulóig kellett izgulnia a bajnoki címe megszerzéséért.

A szombaton 15:00-kor kezdődő találkozót Csonka Bence vezeti, segítői Viczián Mátyás és Pogonyi Ferenc lesznek.

Teljes cikk
 
2015.10.09.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas - Kozármisleny FC *
 

Az NBIII Közép csoport éllovasa, a HR-Rent Kozármisleny FC látogat Dabasra szombat délután.

Honti József csapata rendhagyó módon, szombaton játsza le hazai mérkőzését. Mint ismeretes, a teljes 11.forduló a hétvége első napján kerül lebonyolításra.

A bajnokságot eddig magabiztosan vezető Kozármisleny FC lép pályára szombaton délután 15 órától Sáriban. Ellenfelünk eddigi kilenc mérkőzéséből nyolcat megnyert és mondössze egy döntetlen rondítja le tökéletes mérlegét. Öt pont előnnyel vezetik a pontvadászatot, ráadásul a szintén dobogós Monor / BMTE-Újbuda páros egy mérkőzéssel többet játszott náluk.

Csapatunk szintén jó formában van, a múlt hétvégi nagy gólarányú idegenben szerzett győzelemnek hála pedig remek hangulatban várhatja a nagy ütközetet. A dabasi veretlenségi sorozat immáron a 3.forduló óta kitart, reméljük ezt a különleges statisztikai adatot sikerül életben tartani a Kozármisleny elleni rangadót követően is.

Mi mást kívánhatnánk a fiúknak, mint mindent bele! Legyünk mi az elsők, akik két vállra tudják fektetni az aranyérem legfőbb várományosát!

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2015.10.10. (szombat, 15:00)
Helyszín: Dabas

Mérkőzés: FC Dabas - Kozármisleny FC

 
 
2015.10.09.
www.fcdabas.hu
FN/UP/NŐI
FC Dabas SE: Hétvégi mérkőzések (2015.okt.09-10.)
 

Az NBIII-as keret rendhagyó módon szombat délután vívja hazai mérkőzését a Kozármisleny ellen. Az FC Dabas II szintén aznap a Fémalk DDTE vendége lesz, az FC Dabas III pedig vasárnap a Szigetszentmárton otthonába látogat.

Női felnőtt csapatunk a Tárnok KSK-t fogadja szombat déltől.

Utánpótlás csapataink közül az U19 és az U17 a szombati nap folyamán Veresegyházra látogat, míg a kisebbek egy nappal később hazai közegben fogadják a Pénzügyőr azonos korosztályú fiataljait.

A megyei bajnokságban szereplő U16-os csapat városi rangadón a Dabas-Gyón FC-t fogadja szombat délelőtt.

A kicsik programjában U11/U13-as Bozsik Megyei Kiemelt Torna (Budaörs), valamint az U9-es korosztálynál Kölyökliga (Mezőkövesd) megmérettetés szerepel.

csapat időpont mérkőzés
FC Dabas Szombat, 15:00 FC Dabas - HR-Rent Kozármisleny FC
FC Dabas II Szombat, 15:00 Fémalk DDTE - FC Dabas II
FC Dabas III Vasárnap, 15:00 Szigetszentmárton FC - FC Dabas III
FC Dabas Női Szombat, 12:00 FC Dabas Női - Tárnok KSK
FC Dabas U19 Szombat, 10:00 Veresegyház VSK - FC Dabas U19
FC Dabas U17 Szombat, 12:00 Veresegyház VSK - FC Dabas U19
FC Dabas U16 Szombat, 9:00 FC Dabas U16 - Dabas-Gyón FC
FC Dabas U15 Vasárnap, 10:00 FC Dabas U15 - Pénzügyőr SE
FC Dabas U14 Vasárnap, 12:00 FC Dabas U14 - Pénzügyőr SE
FC Dabas U13 Vasárnap, 10:00
Bozsik Megyei Kiemelt Torna U13 (Budaörs)
FC Dabas U11 Vasárnap, 10:00
Bozsik Megyei Kiemelt Torna U11 (Budaörs)
FC Dabas U13 Vasárnap, 9:30 Bozsik Alközponti Torna U13 (Dabas)
FC Dabas U11 Vasárnap, 9:30 Bozsik Alközponti Torna U11 (Dabas)
FC Dabas U9 Szombat, 14:00 Kölyökliga U8/U9 (Mezőkövesd)
 
 
2015.10.08.
www.fcdabas.hu
UP
Pillanatképek - Bemutató edzés *
 

Péntek délután különleges bemutató edzésen vehetett részt négy utánpótlás korosztályunk. A Kucsák István által kezdeményezett rendhagyó továbbképzésre Riesz Péter (U14), Szőgyi Tamás (U15), Farkas Krisztián (U17) és Farkas Roland (U19) csapatai voltak hivatalosak. A játékosok nagyobbik hányada a lelátóról nézhette a bemutatót, páran pedig segítőként a center pályán, testközelből követhették Kucsák István és Erős Károly instrukcióit.

Az utánpótlás szakemberek különböző védekezési módokat és felállási formákat mutatták be a lelátón helyet foglaló ifjú dabasi labdarúgó palántáknak, amelyeket remélhetőleg hamarosan a bajnoki mérkőzéseken is eredményesen használni tudnak majd.

A rendhagyó közös edzésről készült képes beszámolónkat az alább linkre kattintva tekinthetik meg...

További képek

 
 
2015.10.07.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas III - Ócsa VSE (5 : 0) *
 

Ledő László, az FC Dabas III-as csapatának vezetőedzője a hétvégi Ócsa VSE elleni győztes hazai mérkőzésüket követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Szombaton a Ócsa csapatát láttuk vendégül a Dabas III csapatával. A találkozóra huszonegyen jelentünk meg, így megint kimaradt három játékosom, azonban köszönöm nekik, hogy eljöttek!
A mérkőzéshez minden adott volt, jó pálya, szép idő és egy egységes harcos ellenfél.

A mérkőzés eleje tapogatózással indult, amelyből egy szép akció végén helyzetünk adódott, de kihagytuk. A 9.percben ellenfelünk hibázott és Tihany Dani egyből büntetett. Megszerezte a visszafejelt labdát és átemelve a kapust a hálóba vágta a labdát (1:0). Az elkövetkező tíz percben jól játszottunk és kialakítottunk helyzeteket, de sajnos pontatlanok voltunk és kimaradtak.  Ócsa csapata a félidő közepétől nagy nyomást helyezett ránk. Teljesen beszorított minket, de szerencsére a védelem és Volenszki Gabi is a helyén volt, így maradt az 1:0 vezetésünk. 

A második félidőben jöttek a friss emberek, ahogy megszoktuk. Helyzetek sorát dolgozták ki és egyben hagyták is ki a srácok. Ellenfelünk kontrái nem voltak veszélyesek. Az volt a kérdés, hogy mikor találunk be ismételten. A 73. percben megtört a jég. Szerintem a mérkőzés legszebb pillanata volt a második gólunk. Szinte egy érintővel kerültünk az ellenfelünk kapuja elé. Gogolák Jocitól indult a saját térfelünkről, végigkísérte az akciót és végül be is fejezte, így 2:0-ra módosult az eredmény. A csapat ezután sem állt le. Ubi a sokadik helyzetét végre gólra váltotta (3:0). Ezután ellenfelünk mindent egy lapra feltéve támadott. Volt olyan szituáció, amelyben két vendégjátékos összefutott, mert gólt szerettek volna rúgni, de közben majdnem egymást sérítették le. A végére maradt Danyis Attila két gólja, amivel kiütéses győzelmet arattunk.

Gratulálok a srácoknak, mert megint csapatként funkcionáltunk. Külön kiemelném, hogy a sporik teljesen felnőttek a feladathoz és nagyszerűen vezették a mérkőzést.

Én úgy érzem, hogy egy egységes csapatott sikerült megérdemelten legyőzni. Dolgozunk tovább, mert az út elején járunk még, de lehet látni hogy egyre egységesebbek vagyunk.

Hajrá Dabas! "

 
 
2015.10.07.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas II - Felsőpakony KSE (5 : 1) *
 

Kucsák István, az FC Dabas II vezetőedzője a hétvégi Felsőpakony elleni rangadót követően az alábbi értékelést adta:

" Az egyik legerősebb vetélytárs várt ránk, hazai környezetben. Azt gondolom, hogy a 2. vagy 3. helyen végezhetnek a végelszámolásnál.

A 2.percben egy nagyon szemfüles megmozdulás után vezetést szereztünk. A 6.percben viszont egy szép támadás végén egyenlített az ellenfél. Természetesen minden gólt hiba előz meg, de az én véleményem szerint ennél a gólnál négy kisebb nagyobb hiba is volt a játékunkban - védekezésünkben. A csapat erejét mutatja, hogy nagyon jól reagáltunk a kapott gólra. Támadásban maradtunk és intenzíven játszottunk, több veszélyes szituációt alakítottunk ki. A pontrúgásaink szokás szerint veszélyesek, a széljátékunk erős, valamint az ellenfelet hibára kényszerítve is sok helyzetet tudunk kialakítani.

Sikerült megszereznünk újra a vezetést, Fábri Ádám és Farkas Krisztián villant újra, akárcsak az első gólnál, csupán annyi különbséggel, hogy most felcserélték az előkészítő és a befejező szerepet.

A félidőben újabb gól megszerzésére kértem a csapatot, amelyet nagyon hamar meg is szereztek egy kiváló Janicsák - Cemmel összjáték után. Ezután önkéntelenül visszavettünk, ezáltal Felsőpakony 2-3 lövéssel, szöglet tel próbálkozott, de alapvetően "kezünkben" volt a meccs. 10-15 perc védekezés után újra rohamokba kezdtünk és szépségdíjas gólokat szerzett Bukovszki Balázs.  Magyari Sándornak hosszú hetek után kellett védésekkel jelezni, hogy kapusunk is van, a védelmünk a csapattal közösen kiválóan hajtotta végre, amit védekezésben kértem, jól szűkítettünk területet Wrábel József előtt, a gólja ellenére is. Támadójátékunk az öt rúgott góllal lett "kerek", mert rengeteg lehetőségünk adódott, a gólokon felül is. Felsőpakony csapata nagyon szervezettnek számít, jó támadójátékkal, de erőnket mutatja, hogy nagyon magabiztosan vertük őket.

Következő héten egy aránylag veszélyesnek tűnő idegenbeli mérkőzés következik. A recept nem változik, masszív védekezés után gyors, határozott támadójáték a cél. Úgy érzem egyre "éhesebbek" vagyunk, ami kifejezetten pozitív dolog, ennyi győzelem után. "

 
 
2015.10.07.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: II.ker. UFC - FC Dabas U19 (1 : 2) *
 

Ledő László, az FC Dabas utánpótlásban tevékenykedő szakembere (Feczesin Istvánnal) kísérte el U19-es korosztályunkat a hétvégi bajnoki mérkőzésére. Az összecsapást követően az alábbi értékelést adta:

" A vasárnap az U19-es mérkőzés első félidő közepére értem oda. Nagy küzdelem volt a pályán. A pálya mérete nagyon kicsi volt.

Ellenfelünk 1:0-ra vezetett, de tőlünk függött, hogy mikor rúgunk gólt. A félidő előtt Újvári Dávid kihasználta a sok lehetőség egyikét, így 1:1 volt a félidő.

A srácoknak mondtam a félidőben, hogy figyeljenek a passzokra és az átvételekre, mert nagyon felgyorsul a labda ezen a rossz műfüves pályán. Hozzátettem, hogy ne kapkodjanak, mert meglesz az a helyzet amivel megnyerhetjük a mérkőzést, még ha a találkozó vége fele lesz is az.

A második játékrészben az egész csapat nagyot játszott és küzdött! Mindkét kapu előtt voltak helyzetek, de amíg mi elhibáztuk, addig nálunk Gogi bravúrt bravúrra halmozva meccsben tartotta a csapatot. A 77.percben labdaszerzés után Ubi három ember közt az alapvonalig szlalomozott és gyönyörűen centerezett vissza, Nagy Józsi köszönte és gólra váltotta a gyönyörű passzt, így máris 2:1 ide. Az utolsó tíz percben mi is és az ellenfelünk is szerezhetett volna gólt, de maradt az eredmény.

Rég láttam így egymásért küzdeni a csapatot! GRATULÁLOK MINDEN JÁTÉKOSNAK! "

 
 
2015.10.07.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U15 - Szent Pál Akadémia (6 : 3) *
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U15-ös csapatának vezetőedzője a hétvégi Szent Pál Akadémia elleni győzelmet követően az alábbiak szerint értékelt:

" Az eddigi találkozóink közül ez sikerült a legszélsőségesebbre, hiszen a mérkőzés során a játékunk minősége megjárta a poklot és az egészen kiváló teljesítményt is.
A Szent Pál Akadémia csapata szépen építgette a játékát, így a játék minősége is sokat javult az előző mérkőzésekhez képest. Nem billent fel a pálya a mi javunkra, hanem keményen melózni kellett minden megszerzett labdáért.

A mérkőzést mi kezdtük jobban, hiszen két gyönyörű támadást követően Varga Kristóf és Vörös Tamás is közel járt a gólhoz, azonban a lövéseik hajszállal, de mellé mentek. Ezen két támadásunk minősége hasonlított a tökéleteshez, azonban a gól elmaradt, pedig megérdemeltük volna. Az iram egyre nőtt, hiszen ellenfelünk is egyre veszélyesebb lett a kapunkra és egy 40 méteres lövéssel megszerezte a vezetést, amely érzésem szerint nagyobb koncentrációval elkerülhető lett volna. A bekapott gól idegessé tett minket és érzékelhető volt a védőinken, hogy elvesztettük a magabiztosságunkat, amely egyre több eladott labdához és pánikszerű íveléshez vezetett. Szerencsére a kapott gólra hamar válaszolni tudtunk, amely jókor jött a számunkra, legalábbis ezt ekkor még így gondoltuk, azonban egy védelmi megingásunknak köszönhetően egy felszabadításból a saját kapunkba bombáztuk a labdát, így futhattunk megint az eredmény után. Hátrányból futballozva még nagyobb lett a nyomás rajtunk, amelyet szerencsére a támadó sorunk helyén tudott kezelni és még ha a védőink gyengélkedtek is, támadásban az ellenfelünk fölé tudtunk nőni és még a szünet előtt megfordítottuk a mérkőzést Varga Kristóf és Molnár László találatával.

A második félidő az elsőhöz hasonló, magas iramban folytatódott, ahol két perc elteltével az ellenfelünk játékosa kiegyenlítette a találkozót. Bosszantó volt ez a gól, hiszen öt játékosunk asszisztált az ellenfél mellett, aki végig kígyózva a tengelyünkön szépen kilőtte a hosszú sarkot. Harmadszorra is mehettünk közepet kezdeni, amely minden csapatot megvisel, pláne a kapott gólokat látván. Ismét erőt merítettünk és a csapat tartását bizonyította, hogy védekezésben végre rendeztük a sorainkat és stabilizáltuk a helyzetet, amely elegendő volt ahhoz, hogy nagyobb hangsúlyt tudjunk fektetni a támadásainkra az ellenfél térfelén. Szerencsére a lendületünk nem hagyott alább és 20 perc alatt eldöntöttük a mérkőzés sorsát. Krizsán Levente válaszolt szintén az ellenfél kapusának egy 25 méteres góllal valamint Varga Kristóf volt szemfüles egy kipattanó lövés után, amellyel 5:3-ra módosítottuk a találkozót. Ekkor már futószalagon jöttek a lehetőségeink, amelyet Krizsán Levente két fejese is bizonyított. A mérkőzés végeredményének a beállítását azonban Pekker Lászlónak sikerült köszönhetjük, akinek egy szép kontrát követően a balszélről befele cselezve sikerült a kapuba juttatnia a labdát. A 6:3-as vezetés tudatában a mérkőzés az utolsó 15 percre a mi számunkra befejeződött, hiszen említésre méltó momentumot nem sikerült kialakítanunk, amely érthetetlen a számomra. Nem eshet szét a játékunk a biztos vezetés tudatában sem! Sajnos ezen szakaszában a mérkőzésnek a vezéregyéniségeink fejben is elfáradtak, így az öt csere után már minőségben sem tudtuk megközelíteni az első 65 percben mutatott játékunkat.

Összességében a mérkőzés nagy részében sikerül magas iramot diktálni mind a két csapatnak, ahol saját magunknak tettük nehézzé a találkozót a gyermeteg, amatőr hibáinkkal. A játé minősége is magasabb volt helyenként az átlagnál, azonban a kapitális egyéni hibák gyorsan lerombolták ezt a mi részünkről kialakított képet.
Hajrá Dabas! "

 
 
2015.10.07.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U11 *
 

Turcsik Gergő, az FC Dabas U11-es csapatának vezetőedzője a hétfői napon bepótolásra került Bozsik Megyei Kiemelt Tornát követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" A tegnapi napon az elmaradt Kiemelt Bozsik tornát pótoltuk! Kíváncsi voltam a játékosaim teljesítményére a vasárnapi pocsék Kölyökliga miatt!

Az első két mérkőzésen az a Csapat játszott, akikre nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen teljesítményre képesek, hiszen előző nap ők "betliztek"!
Na, most a végkifejlet:

FC Dabas - Dunaharaszti MTK 2:1 (hátrányból fordítva)
FC Dabas - SZTK-Erima 0:0

Ebből a két mérkőzésből lejött, hogy itt valami nem kerek! (Hamarosan kielemezzük, hogy mi volt a két nap közt a különbség, hiszen az a csapat, amelyik vezet 2:1-re egy Mezőkövesd ellen...majd megver egy Dunaharasztit, az hogy kaphat tizenkettőt egy Vasastól?) Ez számomra rejtély!

Az utolsó három meccsen fölforgatott összeállításban játszottunk, hogy mindenki játéklehetőséget kapjon.

Dabas-Liver 0:2, Dabas-Cegléd 0:1, Dabas-Budakeszi 0:3

Célom volt az is, hogy rájöjjenek a gyerekek és saját bőrükön tapasztalhassák, hogy igenis van lemaradásunk, nem is kevés! Ezért kell edzéseken kőkeményen dolgozni! Remélem, hogy megértették. Innentől még keményebb és pontosabb munkát fogok megkövetelni! Dolgozunk tovább!

Hajrá Dabas, Hajrá U11! "

 
 
2015.10.07.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Kölyökliga U10 / U11 *
 

Ledő László, az FC Dabas utánpótlásban tevékenykedő szakembere kísérte el U10-es és U11-es korosztályunkat a hétvégi budapesti Kölyökliga megmérettetésre. Az eseményt követően az alábbi észrevételeit osztotta meg oldalunkkal:

" Vasárnap az U10-es és U11-es korosztályokkal a Fáy utcában jártunk kölyökliga keretén belül. Ellenfeleink a Vasas, a Mezőkövesd és a Hegyvidék csapatai voltak. 

Sajnos a srácok mindkét korosztályban tompán és érthetetlen módon pontatlanul és félénken játszottak. A nap folyamán sokat tanakodtunk Surányi Zolival, hogy mi történhetett a fiúkkal. Feltettem magamnak a kérdést hogy ennyit számítana az, hogy Gergő nem volt velük? Azt észrevettem, hogy nagyon sokszor kinéztek rám egy passz és megoldás után, mintha várnák tőlem, hogy mit szólok hozzá. Voltak pozitív dolgok is, mert 4-5 játékos küzdött, de ez kevésnek bizonyult.

Ellenfeleinkről csak annyit, hogy mind a három csapat előrébb tart, mint ez a korosztály és szerintem nagyobbak is voltak, amit a hétfői kiemelt Bozsik be is bizonyított. 

Sajnos 3-3 vereséggel zártuk a vasárnapot, de dolgozni kell tovább, mert ebben a korosztályban szerintem sok örömünk lesz még.

Hajrá Dabas! "

 
 
2015.10.07.
www.fcdabas.hu
UP
Pillanatképek - FC Dabas U11 / U13 *
 

A közelmúltban a heves esőzések miatt elhalasztott "Bozsik Megyei Kiemelt Torna U11/U13" hétfő délután került lebonyolításra. A hazai rendezésű megmérettetésen U11-es és U13-as korosztályunk képviseltette magát.

Az alábbi összeállításunkban a Turcsik Gergő (U11) és a Fodor Gergő / Balogh Tamás (U13) irányította utánpótlás csapatok mérkőzéseiről közlünk egy rövid képes beszámolót.

További képek

FC Dabas U11

FC Dabas U13

 
 
2015.10.06.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U13 *
 

Fodor Gergő, az FC Dabas U13-as csapatának vezetőedzője a hétfői napon bepótolásra került Bozsik Megyei Kiemelt Tornát követően az alábbi értékelést adta:

" A tegnapi nap után újra mérkőzésekkel telt el a napunk. Ma is egész jó teljesítményt tudtunk nyújtani.

Öt mérkőzésünkből három összecsapáson sikerült dominálnunk, amiből azonban csak kettőt tudtunk megnyerni. A Szigetszentmiklós ellen 4:0-ra, a Budaörs ellen 3:1-re, a harmadik meccsen nagyon sok lehetőséget hagytunk ki, de az ellenfélnek kapura lövése sem volt, így gól nélküli döntetlent értünk el a Dunaharaszti csapata ellen.

A másik két találkozón 1:0-ás vereséget szenvedtünk a Cegléd és a Budakeszi ellen. A Cegléd ellen egyik csapat se tudott helyzeteket kialakítani, inkább a mezőnyben folyt a játék, de egy jól eltalált távoli lövéssel sikerült megszereznie a győztes gólt az ellenfélnek. A Budakeszi ellen mindkét csapat próbált támadni, mi 0:0-nál kihagytunk egy nagy helyzetet, ők ellenben berúgták, így sajnos vereséggel fejeztük be a tornát.

Összességében örülök, hogy egy csapat se nyújtott jobb teljesítményt nálunk, jövő héten megpróbáljuk jobban kihasználni a helyzeteinket és több győzelemmel, valamint még több rúgott góllal haza jönni.

Szép volt fiúk! Hajrá Dabas! "

 
 
2015.10.06.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Kölyökliga U12 *
 

Balogh Tamás, az FC Dabas U13-as csapatának segédőedzője a hétvégi U12-es Kölyökligát követően az alábbiak szerint értékelt:

" A hétvégén U12-es csapatunkkal Debrecenbe jártunk ahol a kölyökliga 3.fordulója került megrendezésre. Szép környezet, jó pálya és remek ellenfelek vártak minket.

Három ellenfelünk a Gödöllő a Dinamo Star és a Debrecen volt. Veretlenek maradtunk mind három mérkőzésen.

Gödöllő csapatával játszottunk először, 1:1 lett a mérkőzés vége, de ha kicsi szerencsénk van körülbelül három góllal kellet volna nyernünk!

A Dinamo Start és a Debrecent megvertünk 2:1 illetőleg 1:0 arányban! Pozitívum volt számomra a rengeteg futás és az, hogy pontrúgásból is lőttünk gólt valamint szabadrúgásból és szöglet utáni fejesből egyaránt! Az pedig szerintem mindenképpen említést érdemel, hogy az utolsó meccsen jobban bírtuk erővel, mint a Debrecen, akinek a második félidőben nem is volt igazi helyzete.

Gratulálok a srácoknak a szép és eredményes játékért! Nagyon büszke vagyok rájuk a vasárnap elért eredmények miatt!

Hajrá Dabas! "

 
 
2015.10.05.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: II.ker. UFC - FC Dabas U17 (8 : 0) *
 

Feczesin István, az FC Dabas utánpótlásban tevékenykedő szakembere kísérte el U17-es csapatunkat hétvégi bajnoki mérkőzésére. Az összecsapás végeztével az alábbi értékelést adta:

" Rendhagyó módon a mai nap folyamán az FC Dabas U17 és az U19 csapatát is én irányítottam a II.Ker. Utanpótlás Nevelő Egyesület elleni mérkőzéseken. Csodálatos futballidő és remek környezet fogadott minket a fővarosban.

Az első mérkőzést az U17-es korosztály játszotta. Farkas Krisztián előzetes tervei es tanácsai alapján küldtem pályára a kezdőcsapatot. A mérkőzés előtt próbáltam feltüzelni a gárdát, elhitetni velük, hogy lehet keresnivalójuk a sokkal esélyesebb hazai csapat ellen. Sajnos nem sikerült megállítani a vendéglátókat. Rászolgáltak előzetes jó hírükre és az első tizenöt percben eldöntötték a mérkőzés sorsát. A vége 8:0 lett.

Hasznos azért volt a találkozó, mert láthattam én, az U17 valamint az U19 is, hogy mit jelent gyorsan, labdabiztosan, fegyelmezetten és rendkívül hatékonyan játszani kilencven percen keresztül. Számomra egy nagy talány, hogy lehet egy viszonylag noname egyesületnek ilyen szinten játszó korosztálya."

 
 
2014.10.05.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas: Utánpótlás eredmények *
 

Négy győzelem mellett mindössze egy vereség a bajnokságokban szereplő utánpótlás csapataink hétvégi mérlege. A Riesz Péter irányításával készülő U14-es csapat már első a tabellán, de Szőgyi Tamás U15-ös fiataljai sem szerénykedhetnek második helyezésükkel.

U19
II.ker UFC - FC Dabas U19
1 : 2 (1:1)
 
2015.10.04.
Gól:
- Ujvári D (39p)
    - Nagy J (74p)
     
U17
II.ker UFC - FC Dabas U17
8 : 0 (4:0)
 
2015.10.04.
Gól:
-
       
U16
Vasadi RSC - FC Dabas U16
0 : 2 (0:0)
 
2015.10.04.
Gól:
- Zsíros M (60p)
    - Gula Sz (66p)
     
U15
FC Dabas U15 - Szent Pál Akadémia
6 : 3 (3:2)
 
2015.10.03.
Gól:
- Vörös T (14p)
    - Varga K A (24p)
    - Molár L (39p)
    - Krizsán L M (44p)
    - Krizsán L M (54p)
    - Pekker G L (58p)
     
U14
FC Dabas U14 - Szent Pál Akadémia
4 : 0 (1:0)
 
2015.10.03.
Gól:
- Tóth A (7p - öngól)
    - Gáspár Zs (42p)
    - Farka Zs (51p)
    - Szőrös M (65p)
 
 
2015.10.04.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas II - Felsőpakony KSE (5:1) *
 

Magabiztosan nyerte Felsőpakony elleni rangadóját kettes csapatunk.

Kucsák István játékosai úgy fest, továbbra sem tudnak hibázni, 5:1-es győzelmükkel nagyon sima mérkőzéssé teték a Felsőpakony elleni rangadót.

A múlt héthez hasonlóan már a mérkőzés elején sikerült a vezetést magához ragadnia kettes csapatunknak. Farkas Krisztián volt eredményes a 3.percben (1:0). Ellenfelünk azonban itt még megpróbált visszakapaszkodni a mérkőzésbe, Wrábel József 7.percben szerzett góljával úgy tűnt, talán sikerül is (1:1). A 20.percben azonban ismét dabasi találatnak örvendhettek a mérkőzésre kilátogató szimpatizánsok, ezúttal Fábri Ádám volt a gólszerző (2:1). Több találat a félidő végéig már nem született, így minmális előnnyel térhetett pihenőre második számú csapatunk.

A folytatásban azonban igen hamar eldőlni látszott a mérkőzés sorsa, Cemmel Péter 50.percben szerzett találata ugyanis már két gólos megnyugtató előnyt eredményezett. Az összecsapás zárásaként a 83. és 88.percben még Bukovszki Balázs is egyszer-egyszer beköszönt, így végül öt gólig jutva magabiztosan nyerte soros bajnoki mérkőzését Kucsák István alakulata.

A következő fordulóban ismét a tabella első harmadában található riválissal kell majd szembenézni, a negyedik helyezett Fémalk DDTE lesz az ellenfél mégpedig idegenben.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2015.10.04 (vasárnap, 15:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas II - Felsőpakonyi KSE 5 : 1 (2:1)

FC Dabas: Magyari - Dankó, Cemmel, Botlik, Farkas R (Pucsinszki - 84p), Domonyi (Bálint Z - 65p), Janicsák, Bukovszki, Farkas K, Fábri (Gugyerás - 76p), Varga (Fodor - 70p)

Csere: Bálint Z, Pucsinszki, Gugyerás, Volenszki, Fodor, Láposi

Gól: Farkas K (3p), Fábri (20p), Cemmel (50p), Bukovszi (83p), Bukovszki (88p) ill. Wrábel (7p)

Sárga lap: Botlik (11p), Dankó (55p) ill. Gerstenbrein (3p), Dörgő (22p), Csapó (60p), Fülöp (69p)
Kiállítás: -

 
 
2015.10.04.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
NBIII.Közép-csoport - 10.Forduló - Vasárnapi mérkőzések
 

A szombatihoz hasonlóan szintén négy mérkőzést rendeznek a vasárnapi játéknapon is. A dobogósok közül a listavezető Kozármisleny a gyengélkedő Békéscsabát fogadja, míg a harmadik helyezett Budafok a Honvéd MFA elleni idegenbeli összecsapáson gyűjthet be újabb fontos pontokat.

Vasárnap - 2015.10.04.
Budapest Honvéd-MFA II
-
BMTE-Újbuda FC
1 :1
HR-Rent Kozármisleny FC
-
Békéscsaba 1912 Előre FC II
2 : 0
V-Gyulai TFC
-
ESMTK
2 : 0
SZEOL SC
-
Paksi FC II
7 : 1
     
szabadnapos:
  Hódmezővásárhelyi FC  
 
 
2015.10.03.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas III - Ócsa VSE (5:0)
 

Tovább robog az FC Dabas III, ezúttal az Ócsa VSE szaladt bele egy jelentős dabasi pofonba.

Ledő László csapata egyre jobban teljesít, újabb magabiztos győzelmével továbbra is tartja érmes pozícióját, hátránya pedig mindössze két pont az éllovas Tököl / Érd párossal szemben.

Jól kezdődött a mérkőzés, Tihany Dániel ugyanis már a 9.percben vezetéshez juttatta csapatát. A minimálisnak nevezhető előnyt magabiztosan tartották a fiúk, a következő dabasi gólra azonban bő egy órát kellett várni. A 73.perctől aztán ismét beindultak az események. Gogolák József találatát Ubornyák Józsefé követte, amivel egy csapásra megnyugtató előny birtokába került a csapat. Természetesen a házi gólkirály sem akart lemaradni, így az összecsapás zárásaként még két Danyis Attila gólt is láthattunk.

A kilencedik fordulóban a középmezőnyhöz tartozó Szigetszentmárton otthonába látogat Ledő László csapata, ahol reméljük tovább tudja folytatni eddig látott remek szereplését.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2015.10.03 (szombat, 15:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas III - Ócsa VSE 5 : 0 (1:0)

FC Dabas: Volenszki (Ledő - 46p) - Danyis, Kveták, Laczkó, Láposi, Bálint G (Gogolák - 46p), Gugyerás (Rutterschmid - 81p), Fehér (Ubornyák - 46p), Kucsák (Rizmajer - 81p), Tihany (Balogh T - 60p), Kmetyó (Kocsó - 71p)

Csere: Rutterschmid, Rizmajer, Kocsó, Gogolák, Balogh T, Ubornyák Ledő

Gól: Tihany (9p), Gogolák (73p), Ubornyák (79p), Danyis (83p), Danyis (85p) ill. -

Sárga lap: - ill. Tunner (52p), Szekeres (58p), Horváth (60p)
Kiállítás: -

 
 
2015.10.03.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Szekszárdi UFC - FC Dabas (1 : 6) *
 

Magabiztos győzelmet aratott NBIII-as első csapatunk a sereghajtó Szekszárd otthonában.

Honti József játékosai 6:1-es idegenbeli diadalukkal (a döntetlenek után) ismét három bajnoki pontnak örvendhettek, valamint az immáron 3.forduló óta tartó veretlenségi sorozatuk is tovább gyarapodott eggyel, így alighanem minden dabasi szimpatizáns elégedett lehetett a 10.forduló eddigi alakulásaival.

A házi gólkirály Csák Zoltán 14.percben szerzett találata gyorsan megadta az alaphangot (0:1), amire Sorecz Szabolcs a 34.percben még rá is tett egy lapáttal (0:2). A két gólos vezetés birtokában teljes nyugalommal kezdhette a második játékrész csapatunk, mindössze előnye megtartására kellett koncentrálnia.

A folytatásban szerencsére nem elégedtek meg a fiúk az addigi elért teljesítményükkel, hanem korrektül odatették magukat a második játékrészre is. Csák Zoltán újabb gólja már a harmadik volt a sorban (0:3), amivel a dabasi támadó már nem csupán a házi, de az NBIII.Közép csoportjának góllövőlistáját is vezeti kilenc találatával. A 61.percben szépíteni tudott ellenfelünk (1:3), ami kissé felpaprikázta fiainkat. Zsolnai Róbert volt a "végrehajtó", rutinos csatárunk egy klasszikus mesterhármassal tudatta, hogy nem kellett volna az a hazaiaknak azt a szépítő gólt erőltetniük. A 85.percben már 1:6 állt az eredményjelzőn, így ha kapott gól nélkül nem is, azért több, mint magabiztosan sikerül abszolválni a kötelezőnek szánt idegenbeli győzelmet.

Jövő hétvégén már egy teljesen más mérkőzésre számíthatunk, mivel a bajnokság éllovasa, a Kozármisleny látogat majd Dabasra.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2015.10.03 (szombat, 15:00)
Helyszín: Szekszárd

Szekszárdi UFC - FC Dabas 1 : 6 (0:2)

FC Dabas: Scheilinger - Sorecz, Bárányos (Domonyi - 65p), Lázár, Takács (Lanczkor - 15p), Hollauer, Zsolnai, Dévai (Dankó - 83p), Surányi, Csák, Komoróczi

Csere: Bartus, Domonyi, Körmöczy, Sorecz, Gáspár, Dankó

Gól: Ranga (61p) ill. Csák (14p), Sorecz (34p), Csák (49p), Zsolnai (65p), Zsolnai (83p), Zsolnai (85p)

Sárga lap: - ill. Lanczkor (57p)
Piros lap: Mészáros (63p) ill. -

További képek

 
 
2015.10.03.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
NBIII.Közép-csoport - 10.Forduló - Szombati mérkőzések
 

Négy mérkőzéssel veszi kezdetét az NBIII. Közép csoportjának 10.fordulója. Az éllovasok közül a harmadik helyezett Monor a fővárosi Pénzügyőr otthonába látogat, míg az idei év meglepetéscsapata, a negyedik pozíciót elfoglaló Komlói Bányász az utolsó előtti Bölcske ellen bizonyíthat idegenben.

Szombat - 2015.10.03.
Szekszárdi UFC
-
FC Dabas
1 : 6
Szentlőrinc SE
-
Dunaharaszti MTK
0 : 2
Pénzügyőr SE
-
Monor SE
2 : 2
Bölcskei SE
-
Komlói Bányász SK
0 : 0
     
szabadnapos:
  Hódmezővásárhelyi FC  
 
 
2015.10.02.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: Szekszárdi UFC - FC Dabas *
 

Szombat délután Szekszárdra látogat NBIII-as első csapatunk.

Honti József játékosai előtt egyszerre könnyű és egyben nehéz feladat is áll. Papíron könnyű, mert a sereghajtő, ezeddig nulla pontos Szekszárdi UFC ellen kell játszaniuk, azonban egyben nehéz is, mivel azért mégis idegenben kell majd pályára lépni. Vezetőedzőnk alighanem óva intette minden játékosát, nehogy elbízzák magukat, ugyanis ebben az osztályban még az utolsó helyezettet sem lehet lebecsülni, mert könnyen megbosszulhatja magát és a csapat sokkal többet bukhat egy esetleges rossz eredménnyel, mint három bajnoki pont.

A labda az elmúlt hetekben megszokottakhoz képest egy órával korábban, immáron 15 órás kezdéssel indul útjára.

Reméljük csapatunk tovább tudja növelni veretlenségi sorozatát és egyben magabiztosan hozni tudja a kötelezően elvárt idegenbeli győzelmet.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2015.10.03. (szombat, 15:00)
Helyszín: Szekszárd

Mérkőzés: Szekszárdi UFC - FC Dabas

 
 
2015.10.02.
www.fcdabas.hu
FN/UP/NŐI
FC Dabas SE: Hétvégi mérkőzések (2015.szept.19-20.)
 

Az NBIII-as első keret szombat délután Szekszárdon szerepel, az FC Dabas II vasárnap a Felsőpakonnyal vív kiemelt ütközetet, míg a Dabas III szintén szombaton az Ócsát fogadja.

Női felnőtt csapatunk már szerdán lejátszotta bajnoki mérkőzését, így őket nem láthatjuk a hétvége során.

Utánpótlás fronton az FC Dabas U19 és U17 vasárnap délelőtt a II.ker. UFC otthonába látogat, az U15 és U14 pedig szombaton hazai pályán fogadja a Szent Pál Akadémia FC korosztályos csapatait.

A megyei bajnokságban induló U16-os keret ezúttal vasárnap lép pályára a Vasadi RSC otthonában.

A kisebb korosztályoknál is lesz a hétvégén program szép számmal. U12-es Kölyökligát rendeznek Debrecenben, valamint U10/U11-es szintén Kölyökligát Budapesten. Végül, de nem utolsó sorban U7/U9 Grassroots fesztivál, aminek az FC Dabas ad majd otthont szombat délután 14 órától.

csapat időpont mérkőzés
FC Dabas Szombat, 15:00 Szekszárdi UFC - FC Dabas
FC Dabas II Vasárnap, 15:00 FC Dabas II - Felsőpakony KSE
FC Dabas III Szombat, 15:00 FC Dabas III - Ócsa VSE
FC Dabas Női már szerdán előrehozva lejátszotta a Tatárszentgyörgy ellen
FC Dabas U19 Vasárnap, 13:00 II.ker. UFC- FC Dabas U19
FC Dabas U17 Vasárnap, 11:00 II.ker. UFC- FC Dabas U19
FC Dabas U16 Vasárnap, 10:00 Vasadi RSC - FC Dabas U16
FC Dabas U15 Szombat, 10:00 FC Dabas U15 - Szent Pál Akadémia FC
FC Dabas U14 Szombat, 12:00 FC Dabas U14 - Szent Pál Akadémia FC
FC Dabas U13 Vasárnap, 10:00 Kölyökliga U12 (Debrecen)
FC Dabas U11 Vasárnap, 9:30 Kölyökliga U10/U11 (Budapest)
FC Dabas U9 Szombat, 14:00 Grassroots Fesztivál U9
FC Dabas U7 Szombat, 14:00 Grassroots Fesztivál U7
 
 
2015.10.01.
www.fcdabas.hu
NŐI
Bajnoki mérkőzés: Tatárszentgyörgy SE - FC Dabas Női (14 : 0) *
 

Előrehozott mérkőzésen szenvedett vereséget női felnőtt csapatunk.

Schilingerné Budai Zsuzsanna tanítványai szerda este játszották le a Tatárszentgyörgy SE elleni bajnoki mérkőzésüket. Az összecsapásnak a villanyvilágítással ellátott dabasi műfüves pálya adott otthont, így papíron idegenben, a valóságban azonban mégis odahaza játszhattak lányaink.

Sajnos a mérkőzés nem úgy alakult, ahogy azt várhattuk, ellenfelünk ugyanis már a 7.percben megszerezte a vezetést. Az első játékrész végéig még négy további találatot szerzett a Tatárszentgyörgy, így öt gólos különbséggel fordultak a csapatok.

A folytatás sem sikeredett jobbra, folyamatosan, percről percre jöttek az újabb bekapott gólok. Ellenfelünk végül tizennégynél ált meg, így egy igen súlyos FC Dabas vereség lett a szerdai nap hozománya.

Mi mást mondhatnánk, mint fel a fejjel lányok, gyorsan felejtsétek el ezt az összecsapást, tegyétek tovább a dolgotokat becsülettel és akkor higgyétek el meglesz az eredménye...akár már jövő hétvégén.

Hajrá Lányok! Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2015.09.30 (szerda, 18:00)
Helyszín: Dabas

Tatárszentgyörgy SE - FC Dabas Női 14 : 0 (5:0)

FC Dabas: Nagy - Trapp, Zammat, Gáspár, Incze, Podoba, Tiba, Balog D, Palásti

Csere: Naszvadi, Balogh P, Kiss, Hugyecz

Gól: Kancsár (7p), Kancsár (27p), Béres (32p), Durkó (38p), Kancsár (39p), Bartha (45p), Kreisz (53p), Urbánszki (56p), Kancsár (58p), Kancsár (60p), Kancsár (61p), Fekete (71p), Pörge (73p), Béres (75p) ill. -