FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
2014.12.31.
www.fcdabas.hu
.
Békés, Boldog Karácsonyt!
 
2014.12.30.
www.dabas.hu
FELNOTT/UP
Sportgála 2014
 

December 19-én, pénteken került sor Dabas Város Önkormányzatának hagyományos Sportgálájára az OBO Arénában, ahol idén is átadták az Év Sportolója, az Év Csapata díjakat és a Dabas Város Sportjáért kitünteto címet.

Az eseményrol készült  videofelvételt és a díjazottak névsorát, valamint méltatásaikat tekinthetik meg olvasóink az alábbiakban.

MAG TV videó összefoglaló

forrás: www.dabas.hu

 
2014.12.29.
www.fcdabas.hu
FELNOTT
Sportgála 2014 - Év felnott labdarúgója - Takács Kornél
 

Kornél a Vajdaságban született, itt végezte általános és középiskolai tanulmányait. Már nagyon fiatalon hat évesen kezdett el focizni. Mindene a labdarúgás, annak ellenére, hogy inkább kosárlabdázó alkattal rendelkezik.

Szerbiában a következo klubokban játszott: FK VINOGRADAR HAJDUKOVO, ZLATIBOR VODA

A labdarúgás mellett a tanulás is fontos szerepet tölt be az életében, mind a mai napig. 2008-ban felvételt nyert a Budapesti Semmelweis Egyetem Általános orvosi karára, majd 2011-ben a Budapesti Corvinus Egyetem – Élelmiszermérnöki karára. Az egyetemi tanulmányai kapcsán került Magyarországra, ahol a labdarúgást is folytatta.

Magyarországon az elso klubja az FC Dabas volt a 2009-2010-es bajnoki idényben. Egy rövid kitéro után, amikor is a Pénzügyor csapatához igazolt újra visszatért Dabasra és immár közel öt éve oszlopos tagja a csapatnak.

Takács Kornél a labdarúgás szeretete, a sportág iránti alázata és nem utolsó sorban a futballpályán nyújtott teljesítménye alapján érdemelte ki az év felnott labdarúgója kitünteto címet a 2014. esztendoben.

Az év felnott labdarúgója a dabasi „ZSIGICS” - Takács Kornél.

Edzoje: Honti József

 

 

 
 
2014.12.27.
www.fcdabas.hu
UP
Sportgála 2014 - Év utánpótláskorú labdarúgója - Ubornyák József
 

Az év utánpótláskorú labdarúgója Ubornyák József. Szülei elmondása szerint már kisgyerek korában a focilabda volt a lételeme, azzal kelt és feküdt. Minden vágya, hogy egyszer egy nagycsapatban focizhasson. 

Józsi 2008-ban a Hernád serdülo csapatában lett igazolt játékos. Pályafutása 2011-tol az FC DABAS SE színeiben folytatódott. Amióta a FC DABAS labdarugója minden korosztályában házi gólkirály lett, átlagban szezononként 30-35 góllal.

Alacsony termetéhez képest a saját korosztályában a gyorsaságával és a gólérzékenységével, hozzáállásával kiemelkedik a csapatból.

Az U21 korosztály meghatározó játékosa annak ellenére, hogy még csak tizennyolc éves. Az Oszi idényben 14 góljával o lett a házi gólkirály.

Az osszel már bemutatkozhatott a FC DABAS II-es csapatában, illetve szerephez jutott az FC DABAS III. csapatában is. Játékával mind a két csapatban jó benyomást tett a szakvezetokre.

Szorgalma, és a labdarúgás iránti alázata alapján jó esély van arra, hogy vágya teljesüljön és felkerüljön az NBIII-as felnott keretbe.

Az év utánpótláskorú labdarúgója: Ubornyák József

Edzoje: Ledo László

 

 

 
 
2014.12.25.
www.fcdabas.hu
NOI
Sportgála 2014 - Év noi labdarúgója - Szoke Marietta
 

Az idei esztendoben indult el a labdarúgó képzés lányok számára az FC Dabas Sportegyesület keretei között, és a lányok már az oszi szezonban, a bajnokságban is megmérettették magukat. Az év noi labdarúgója egy olyan hölgy, akinek az életében család mellett fontos szerepet játszott és a mai napig is játszik a sport.

A díjazott Kazincbarcikán született. Iskolás évei alatt kiemelkedo helyezéseket ért el sakkversenyeken, késobb Édesapja hatására megismerkedett a röplabdával, és ezen a területen is megállta a helyét.

A Nemzetvédelmi Egyetemen végzett, jelenleg szerzodéses katonaként szolgálja hazáját. Férjével, és kislányával Pusztavacson élnek. A labdarúgás szeretetével párja fertozte meg, immár négy esztendeje uzi ezt a sportot. Eleinte mezonyjátékosként játszott, de nagyon hamar kiderült, hogy a röplabdás alapok miatt a kapuban tud kiemelkedo teljesítményt nyújtani.

Oszinte, egyenes ember. Ami a szívén az a száján. Nem véletlenül lett az FC Dabas Noi Csapatának Csapatkapitánya. Maximalizmusa, a sport iránti alázata például szolgál a csapattársai számára is.

Az év noi labdarúgója: SZOKE MARIETTA 

Edzoje: Schilingerné Budai Zsuzsanna

 

 

 
 
2014.12.23.
www.fcdabas.hu
.
Békés, Boldog Karácsonyt!
 
2014.12.21.
fociakobon.cafeblog.hu
FELNOTT/UP
EDZOSORS. Ledo László: orrtörés a teremtornán
 

Egyelore a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház lakója Ledo László, ám reményei szerint holnap már otthonába távozhat a 43 éves sportember, aki a nagykátai teremtornán sérült meg.

A „civilben” az U21-es bajnokság II. osztály, Közép-Kelet-csoportjában szereplo FC Dabas trénereként dolgozó kiváló kapus – aki nagypályán legutóbb a Dabas-Gyón igazolt labdarúgója volt – sajnálatos sportsérülést szenvedett.

Mint arról Ledo László beszámolt, az ellenfél kapusa kidobta a labdát, amit o el akart ütni, ám a vetélytárs egyik mezonyjátékosa úgy ugrott fel, hogy a kezével hátracsapott, aminek köszönhetoen eltört a futballista orra, amelyet azonban a helyére illesztettek az orvosok.

Ledo Lászlónak mielobbi teljes felépülést kívánunk!

 
2014.12.19.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT/UP
Sportgála 2014 - Díjazottak

December 19-én, pénteken került sor Dabas Város Önkormányzatának hagyományos Sportgálájára az OBO Arénában, ahol ezen az estén adták át az Év Sportolója, az Év Edzője, az Év Csapata díjakat és a Dabas Város Sportjáért kitüntető címet.

A rendezvényen a város sportegyesületei, klubjai képviseltették magukat lelkes szurkolótáborukkal. A díjátadásban részt vett Kőszegi Zoltán polgármester és Kuli Imre képviselő is.

 

Díjazottak / Az Év Sportolója labdarúgás sportágban:
  - Takács Kornél - felnőtt
  - Ubornyák József - utánpótlás
  - Szoke Marietta - noi
 
 
2014.12.17.
www.dabas.hu
FELNOTT/UP
Sportgála 2014
 

" Ezúton szeretnék meghívni minden sportkedvelo dabasi polgárt, aktív sportolót és sportegyesületet idei SPORTGÁLÁNKRA, amelyre december 19-én, pénteken 18.00 órakor kerül sor az OBO ARÉNÁBAN.

A rendezvényen átadásra kerülnek az ÉV SPORTOLÓJA díjak, valamint a DABAS VÁROS SPORTJÁÉRT kitünteto cím. "

 
Koszegi Zoltán
 
polgármester

 
2014.12.15.
www.pestmegyeifoci.hu
FELNOTT
Csank: „Sokat jelent minden gyozelem”
 

Megyei bajnok, NB III-as listavezeto és a megyei válogatottal is aranyérmes – a mesteredzo remek évet zárt.

Az egykor szebb napokat is megélt Vác FC csapatát visszavezetné az NB II-be a húsz évvel ezelotti bajnokcsapat mestere, Csank János, aki a múlt hétvégén Makón egy újabb gyozelmet könyvelhetett el a számtalan sikert felvonultató karrierjében, miután Pest megye edzojeként megnyerte a megyei válogatottak tornájának fináléját.

– Sokat jelent minden gyozelem, amiért versenybe száll az ember. A futball mindig is a hobbim volt, akkor is, amikor profi voltam – mesélte a szegedma.hu érdeklodésére a 68 éves mesteredzo, Csank János. – Tulajdonképpen minden olyan felkérés érdekel, aminek van értelme. Az, hogy belecsöppentem ebbe, kimondottan egy nosztalgikus történet végeredménye. Csapat nélkül voltam, amikor a megye-egyes Vác megkért, mondjam el, mit javasolok az utánpótlás területén. Nem volt semmilyen tervem az elso csapattal, csak az volt a feladatom, hogy segítsek abban, mely fiatalokkal erosítsék meg a keretet. De Mózner János, az akkori edzo megbetegedett, így megkérdezték, elvállalnám-e az együttes üresen maradt vezetoedzoi posztját. Végül aláírtam, elkezdtük az edzéseket, egészen jó kis csapat jött össze. Persze, hiszen nem a pályán esett ki a Vác, a tulajdonos manipulált, aminek kizárás lett a vége. Én pedig úgy gondoltam, tartozom annyival a Vácnak, hogy segítem a feljutásban. Jól esett dolgozni, jöttek a gyozelmek is. A futballisták nagy része magasabb osztályban játszott korábban, de a fiatalok is kifejezetten ügyesek, közülük került ki például a gólkirály késobb, aki most az NB III-ban is vezeti a góllövolistát. Végül a megye-egyes bajnoki cím után a Pest megyei szövetség megkért a megyei válogatott vezetésére.

Csank azt is elmondta: szeretné, ha sikerülne a Vácot – mint a Pest megyei klubok között egyedüli magyar bajnokot – visszajuttatni a másodosztályba. Ebben o az edzoi feladatai mellett az utánpótlás koordinálásában tud még segíteni. Az együttes kimondottan jól áll az NB III Közép-csoportjában, hiszen listavezetoként féltávnál öt ponttal elozi meg a dobogó második helyén tanyázó Kozármislenyt.

 
2014.12.13.
www.pestmegyeifoci.hu
FELNOTT
Csank János csapata a megyebajnok
 

Pest megye válogatottja az elodöntot és a finálét is büntetopárbajban nyerte meg Makón.

Szombaton rendezték a megyei válogatottak országos tornájának négyes döntojét a Csongrád megyei Makón és Hódmezovásárhelyen. A délelotti elodöntok során igazi kupacsatákat játszottak a csapatok kétszer harminc percben. A vásárhelyi mérkozésen Fejér és Borsod küzdelmébol végül utóbbi jött ki gyoztesen, bár korai hátrányát a második félido elején ledolgozta Fejér, azonban a meccs utolsó harmadában Ondó János újra betalált, ezzel eldöntve a találkozót.

A másik mérkozés még ennél is szorosabbra sikerült: a Csank János vezette Pest megye mintegy negyed óra után hátrányba került (ez volt a második kapott gólja, hiszen a selejtezoben csak Csongrád tudta bevenni a kapuját), majd a ceglédi tornán is villogó Zalaegerszegi Roland egyenlített a félido vége elott. A második játékrészben mindkét csapat elott adódott lehetoség a gólszerzésre, de nem született döntés, így a szabályok értelmében azonnal büntetorúgásokra került sor. Az idegek párharcát végül Pest bírta jobban, és 5-4-re nyert.

A finálé 37. percben elcsúszott a borsodi védelem, Zalaegerszegei maradt üresen a jobb oldalon, majd a középen érkezo Németh Szabolcs elé tálalt, aki nyolc méterrol, Tarr kapus alatt a hálóba gurított (1-0). Az 51. percben Horváth Benjámin mesterien csavart a tizenhatos sarkától a hosszú felsobe (1-1). Ezúttal is jöhettek a büntetok. Az elso párban Varga Dániel és Busai Barna is sikerrel járt, de aztán Szebellédi lövését Tarr kapus elképeszto bravúrral hárította, Mihálszki pedig kilotte a jobb sarkot (1-2). Kóbor betalált, de Ondó János amolyan Baggio-módra a keresztléc fölé bombázott (2-2). A negyedik párban Király betalált, Tóth Szabolcs viszont a kapu fölé lott (3-2). Végül Petruska Csaba gólja azt jelentette, hogy Pest megye a 2014-es bajnok (4-2) – tudósított a szegedma.hu.

fotó: www.szegedma.hu

Megyei válogatottak tornája, négyes dönto

Elodöntok

Fejér – Borsod-Abaúj-Zemplén 1-2 (0-1)

Hódmezovásárhely, játékvezeto: Bán
Fejér: Boldog – Bartha, Aradi, Hushegyi (Majláth, 51.), Sinka, Berényi, Bezerédi, Balogh L., Schäffer (Fodor, 31.), Pribék, Márki (Hosszú, 48.). Edzo: Miskovicz Bálint
Borsod: Tarr – Busai, Boczki, Paranai, Komjáti, Horváth B. (Nagygyörgy, 55.), Németh D., Subert, Tátrai (Mihálszki, 40.), Ondó (Komlóssy, 59.), Zsarnai (Németh N., 46.). Edzo: Pachinger János

Gólszerzok: Berényi (38.), illetve Ondó (6., 46.)

 

Pest – Gyor-Moson-Sopron 1-1 (1-1) – büntetokkel 5-4

Makó, játékvezeto: Bánáthy
Pest: Kertész – Ország, Valkai (Kóbor, 35.), Király, Cservenka, Csizmadia, Varga D., Kónya, Kiss J. (Less T., 40.), Zalaegerszegi, Less K. Edzo: Csank János
GyMS: Varga P. – Bella, Varga Z., Litresics (Vígh, 45.), Kapa Martin, Molnár B. (Kapa Márkó, 53.), Nagy L. (Vojnisek, 40.), Kószás, Varga Zs., Rigó, Cserháti (Nagy R., 32.). Edzo: Hajdu Péter

Gólszerzok: Zalaegerszegi (29.), illetve Kószás (17.)

 

Dönto

Pest – Borsod-Abaúj-Zemplén 1-1 (0-0) – büntetokkel 4-2

Makó, 100 nézo. Játékvezeto: Borbás
Pest: Kertész – Ország, Király, Kóbor, Cservenka, Kónya, Varga D., Csizmadia, Less K. (Pap, 49.), Németh Sz. (Petruska, 43.), Less T. (Zalaegerszegi, a szünetben). Edzo: Csank János BAZ: Tarr – Busai, Boczki, Paranai, Tóth Sz., Horváth B., Németh D. (Nagygyörgy, 58.), Subert, Tátrai (Mihálszki, 41.), Ondó, Zsarnai (Németh B., 49.). Edzo: Pachinger János

Gólszerzok: Németh Sz. (37.), illetve Horváth B. (51.)

A 3. helyért: Gyor-Moson-Sopron – Fejér 2-0

fotó: www.szegedma.hu

 
 
2014.12.11.
www.fcdabas.hu
FELNOTT/UP
Sportgála 2014
 

2014.december 19-én, pénteken este ismét sor kerül Dabas Város Önkormányzatának hagyományos Sportgálájára az OBO Arénában, ahol ezen az estén adják át az "Év Sportolója", az "Év Edzoje", az "Év Csapata" díjakat és a "Dabas Város Sportjáért" kitünteto címet.

A rendezvényen a város sportegyesületei, klubjai képviseltetik magukat lelkes szurkolótáborukkal. A díjátadásban évrol-évre részt vesz Dabas város polgármestere, Koszegi Zoltán is.

Rendezvény: Sportgála 2014

Idopont: 2014.12.19. (péntek, 18:00)

Helyszín: Dabas, OBO Aréna (2370 Dabas, Iskola u. 5.)

 
 
2014.12.09.
www.fcdabas.hu
UP
Utánpótlás (U21, U17, U15, U14) - Statisztika
 

Az alábbi táblázatokban az FC Dabas serdülo és ifjúsági csapatainak összesített oszi bajnoki statisztikáit láthatják.

FC Dabas U-21

 

Alap adatok
csapat:
U-21
U-17
U-15
U-14
bajnokság:
U-21 II.oszt KK
U-17 II.oszt KK
U-15 II.oszt KK
U-14 II.oszt KK
vezetoedzo:
Ledo
László
Farkas
Roland
Farkas
Krisztián
Körmöczy
Szebasztián

 

Összesített mérleg
 
U-21
U-17
U-15
U-14
helyezés:
13.hely
5.hely
9.hely
15.hely
mérkozés:
14
14
15
15
gyozelem:
4
8
5
1
döntetlen:
1
3
3
1
vereség:
9
3
7
13
lott gól:
26
45
22
22
kapott gól:
52
26
35
90
gólkülönbség:
-26
+19
-13
-68
szerzett pont:
13
27
18
4

 

FC Dabas U-17

 
 
2014.12.07.
www.fcdabas.hu
UP
Utánpótlás évzáró (U-17 és U-21)
 

Pénteken este megtartotta "Évzáró" összejövetelét az FC Dabas U17-es és U21-es kerete. Ledo László, az FC Dabas U21-es csapatának vezetoedzoje az eseményt követoen az alábbiakat nyilatkozta:

"Az este remek hangulatban telt, nagy örömünkre sok szülo is tiszteletét tette díjkiosztó ünnepségünkön. Kollégáimmal együtt értékeltük az elmúlt félévet majd a szüloket tájékoztattuk a jövovel kapcsolatos programokról.

A kiemelkedo teljesítményeket oklevéllel és bonbonnal jutalmaztuk. A program hivatalos szakmai részének végeztével közös vacsorára került sor. Foételként a Basa Attila által fozött marhapörköltet fogyasztottuk el, amit almás pite és házi sütemények követtek.

Végezetül Farkas Roland edzokollégámmal együtt mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk!"

 

Díjazottak:
U-17 Bálint Mihály - gólkirály
U-17 Zelovics Atila - legjobb játékos
     
U-21 Ubornyák József - gólkirály
U-21 Rutterschmid Krisztián - a csapat mindenese és technikai vezetoje

 

díjazottak - Bálint Mihály (U-17)

díjazottak - Zelovics Attila (U-17)

díjazottak - Ubornyák József (U-21)

díjazottak - Rutterschmid Krisztián (U-21)

Ledo László és fiai

Farkas Roland játékosai körében

 
 
2014.12.05.
www.fcdabas.hu
UP
FC Dabas U-11 (Bozsik Program)
 

A Bozsik Programban szereplo FC Dabas U11-as csapata megtartotta idei utolsó foglalkozását. Molnár Zoltán és fiatal játékosai egy jó hangulatú, szülok elleni mérkozéssel búcsúztatták az idei évet.

Molnár Zoltán és csapata

közös kép a szülokkel

 
 
2014.12.03.
www.fcdabas.hu
FELNOTT
Góllövolista - Felnott - NBIII.Közép-csoport
 

Az oszi szezon éllovasa, a Vác FC támadója, Zsolnai Richárd vezeti az NBIII.Közép-csoport góllövolistáját 11 szerzett találatával. A második helyezett Tóth Márk, aki a tizenharmadik helyen szerénykedo Szentlorinc SE játékosa. A képzeletbeli dobogó alsó fokára többen is felállhatnak, szám szerint heten, köztük az FC Dabas hórihorgas vezéregyénisége, Takács Kornél.

Zsolnai Richárd - Vác FC

Ami a házi góllövolistát illeti, nyolc játékos osztozik a 29 szerzett találaton. Takács Kornél 7 góllal az elso, majd Bozsik Viktor, Csák Zoltán és Geiger Norbert követi ot 5-5 találattal. Az összes szerzett dabasi gól hetvenöt százaléka e négy említett játékos érdeme, ami azért megnyugtató dolog Honti József számára, mivel sérülések és eltiltások esetén is tud minoségi ember után nyúlni a keretben amennyiben a szükség úgy kívánja.

Takács Kornél - FC Dabas

NBIII. Közép csoport - Góllövolista - 2014/15.Osz
#
Név
Klub
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
1.
Zsolnai Richárd
Vác
2.
Tóth Márk
Szentlorinc
3.
Végh Ariel
Orosháza
...
   
3.
Takács Kornél
FC Dabas
15.
Bozsik Viktor
FC Dabas
15.
Csák Zoltán
FC Dabas
15.
Geiger Norbert
FC Dabas
32.
Gáspár Balázs
FC Dabas
46.
Volenszki Zoltán
FC Dabas
               
77.
Mile Balázs
FC Dabas
                 
77.
Tóth Márton
FC Dabas
                   
 
 
2014.12.02.
www.fcdabas.hu
FELNOTT
NBIII-as felnott csapat - Statisztika
 

A Honti József edzette FC Dabas NBIII-as felnott csapata remek oszt produkálva az utolsó fordulóban aratott idegenbeli gyozelmével a tabella harmadik fokára küzdötte fel magát. Az alábbi táblázatokban az 2014/15-ös oszi szezon legfontosabb, legérdekesebb statisztikáit tekinthetik meg.

Honti József

Alap adatok
csapat:
FC Dabas - Felnott NBIII
vezetoedzo:
Honti József
szezon:
2014/15.Osz
bajnokság:
NBIII.Közép-csoport
helyezés:
III.hely
 
Összesített mérleg
helyezés:
III.hely
mérkozés:
15
gyozelem:
7
döntetlen:
4
vereség:
4
lott gól:
29
kapott gól:
17
gólkülönbség:
+12
szerzett pont:
25
 
Hazai mérleg
mérkozés:
8
gyozelem:
3
döntetlen:
3
vereség:
2
lott gól:
16
kapott gól:
7
gólkülönbség:
+9
szerzett pont:
12
   
Idegenbeli mérleg
mérkozés:
7
gyozelem:
4
döntetlen:
1
vereség:
2
lott gól:
13
kapott gól:
10
gólkülönbség:
+3
szerzett pont:
13
 
 
2014.12.01.
www.fcdabas.hu
FELNOTT
Tabella - Felnott - NBIII.Közép-csoport
 

Az oszi szezont 33 szerzett pontjával a Csank János irányította Vác FC nyerte. Elonyük öt pontra olvadta a tavaly még másodosztályban szereplo Kozármisleny FC-vel szemben. A váci csapat az utolsó három fordulóban két döntetlen játszott, így elonye utcahossznyira is nohetett volna az oszi szezon végére.

A dobogó harmadik fokára az FC Dabasnak sikerült felérnie, egy ponttal megelozve Tóth Mihály csapatát, az osi rivális Monor SE-t.

Érdekességképp, a végül negyedik Monori SE az utolsó fordulóban a Kozármislenyt fogadta hazai pályán, ahol a gyoztes biztosan a második helyen telelhetett. A találkozón 4:0-ás félidot követoen 5:1 arányban nyert a Kozármisleny, mindezt úgy, hogy a 32.perctol emberhátrányban játszottak.

A középmezonyben a csapatok rendkívül nagy harcot vívtak egymással, egy-két rosszabb eredmény és máris az alsóházban találhatta magát az adott csapat. A harmadik FC Dabas és a tizennegyedik Orosháza között mindössze két gyozelemnyi, azaz hat pontnyi a különbség.

Egy jó téli felkészüléssel és egy remek tavaszi rajttal bármely csapat dobogóközelben tudhatja magát pár forduló alatt, amit alighanem minden érintett egyesület meg is próbál majd kihasználni.

A sort a Baja, Maglód páros zárja, kilenc és öt szerzett ponttal. A két egyesület rendkívül nehéz helyzetben van, mivel hátrányuk kilenc és tizenhárom pont az elottük lévo Orosházával szemben.

NBIII. Közép csoport - TABELLA - 2014/15.Osz

#
Csapat
M
Gy
D
V
LG
KG
GK
P
1.
VÁC FC
15
10
3
2
33
15
18
33
2.
KOZÁRMISLENY
15
8
4
3
35
13
22
28
3.
FC DABAS
15
7
4
4
29
17
12
25
4.
MONORI SE
15
7
3
5
26
19
7
24
5.
ESMTK
15
7
3
5
20
17
3
24
6.
DUNAHARASZTI MTK
15
6
5
4
21
17
4
23
7.
TOLLE UFC SZEKSZÁRD
15
6
4
5
18
18
0
22
8.
REAC
15
5
7
3
24
20
4
22
9.
VIDEOTON FC
15
6
2
7
24
20
4
20
10.
BÖLCSKEI SE
15
6
2
7
20
21
-1
20
11.
V-GYULAI TERMÁL FC
15
5
5
5
18
27
-9
20
12.
SZEOL SC
15
6
1
8
19
18
1
19
13.
SZENTLŐRINC SE
15
5
4
6
23
28
-5
19
14.
OROSHÁZA FC
15
5
3
7
16
22
-6
18
15.
BAJAI LABDARÚGÓ SE
15
2
3
10
11
41
-30
9
16.
MAGLÓDI TC
15
0
5
10
10
34
-24
5