FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
2014.01.31.
www.fcdabas.hu
FELNOTT
Felkészülési mérkőzés: FC Dabas - Örkény SE
 

Második felkészülési mérkozését vereséggel zárta az FC Dabas felnott NBIII-as csapata. A péntek este némi csúszással megrendezett találkozó legnagyobb vesztese alighanem Bozsik Viktor volt, akit nagy valószínuséggel hetekre elveszített a hazai alakulat, a támadó ugyanis már a mérkozés elso részében töréses lábsérülést szenvedett.

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2014.01.31. (péntek, 18:45)
Helyszín: Dabas Stadion, műfű


FC Dabas - Örkény SE (0 : 2)

 
 
2014.01.31.
www.harmadikvonal.hu
FELNOTT
Felkészülési mérkozések: pénteki eredmények! - Frissítve!
 

A pénteki musor:

15:00 Kazincbarcika - Bükkábrány 3-1 Gólszerzok: Molnár G. 2, Szabó V. ill. Somogyi
17:00 Kazincbarcika - Bogács 6-0 Gólszerzok: Krajnc 3, Dávid 2, Kovács B. 
18:00 Dabas - Örkény 0-2

Csütörtökön játszották: 

Szeged 2011 - Hódmezovásárhely 1-1 Gólszerzok: Kalapács ill. Hatvani

 
2014.01.31.
www.fcdabas.hu
UP
U-14 Teremtorna beszámoló
 

Rendezvény: Teremtorna (6 csapat)
Korosztály: U-14
Idopont: 2014.01.26. (vasárnap)
Helyszín: Dabas, OBO Aréna

 

2014. január 26-án megrendezésre került az U14-es korosztályú felkészülési teremtorna az OBO Arénában.

Szucs György: " A torna elso mérkozésén 1-0-ás vezetés után 4-1-re alulmaradtunk a jó erokbol álló Bugyi csapatával szemben. A második mérkozésen egy figyelmetlenség miatt kapott gól döntötte el a Hernád számára. A harmadik meccsen a jó erokbol álló tápiószentmártoni Aranyszarvas csapatával 0-0-ás döntetlent játszottunk. A negyedik mérkozésen a vége elott egy perccel kaptunk gólt egy védelmi hibát követoen, így 1-0-ra kikaptunk a tornagyoztes Monor ellen. Az ötödik mérkozésre elfáradtunk, így a csapatom az Ócsa ellen 5-2-es vereséget szenvedett. Összességében tisztességesen helyt álltunk a jobb erokbol álló, illetve összeszokottabb csapatok ellen. A Dabas legjobbja Pásztor Szilárd lett, aki kimagasló védomunkája mellett, a támadásokat is segítette, illetve gólokat is szerzett. A torna kapusa Mihály Lajos, parádés védéseivel vetette észre magát, így több edzo kolléga is ot jelölte a legjobb kapus különdíjra..."

Végeredmény

1. Monor SE
2. Bugyi SE
3. Aranyszarvas SE
4. Hernád SE
5. Ócsa VSE
6. FC Dabas

A torna legjobb játékosa Bertetics István, Bugyi SE
A torna legjobb kapusa: Mihály Lajos, FC Dabas
A torna gólkirálya: Kucsván Milán, Hernád SE
A legjobb hazai játékos: Pásztor Szilárd

 

a teremtornáról készült képeket a képre kattintva tekintheti meg

 
2014.01.30.
.labdarugas.dmtk.hu
FELNOTT
DMTK: " Egygólos vereség a Csepeltől! "
 

Szerdai felkészülési meccsén a Csepelt látta vendégül a Dunaharaszti.

Kiegyenlített, nagy csatát hozott a mérkőzés. Ugyan kissé fagyos volt a talaj, de ennek ellenére nagy tempójú, lüktető volt az iram a meccsen. A vezetést a félidő derekán szereztük meg, amikor Lázár indítására Mészáros indult el. Előbb lefutotta védőjét, majd a kirohanó kapus felett elfejelte a labdát és a hosszú sarokba továbbított.

A második negyvenöt percben sem változott a játék képe, sok helyzetet alakítottak ki a mieink, amelyeket azonban nem tudtunk értékesíteni. A másik oldalon Szluka előbb egyenlített, majd a győztes gólt is megszerezte csapatának. Több formás, szép akciót vezettünk a találkozó során, ám ezúttal nem sikerült olyan eredményesen kihasználni őket, mint az eddigi mérkőzéseken.

Legközelebb szombaton, 10 órakor lép pályára a Dunaharaszti, a megyei I. osztályban szereplő Vecsés ellen.

Dunaharaszti MTK – Csepel FC 1-2 (1-0)

DMTK: Szappanos (Gyatyel 46.p), Horváth Á. (Kiss G. 35.p), Lázár, Miholics, Dallos, Varga V. (Dina 77.p), Lengyel (Kovács Zs. 79.p), Gacsal, Dabasi (Ambruzs 65.p), Rebecsák (Páli 52.p), Mészáros (Kocsis 58.p)

Gólszerzők: Mészáros ill. Szluka 2

 
2014.01.30.
www.fcdabas.hu
FELNOTT
FC Dabas - Örkény SE
 

Pénteken este 18 órás kezdéssel fogadja az FC Dabas felnőtt NBIII-as csapata soron következő ellenfelét. A vendég csapat a megyei I.osztályban szereplő Örkény SE lesz. A felkészülési mérkőzésnek ismételten a dabasi Stadion műfüves pályája ad otthont.

Esemény: Felkészülési mérkozés
Idopont: 2014.01.31. (péntek, 18:00)
Helyszín: Dabas Stadion, mufu

Mérkozés: FC Dabas - Örkény SE

 
 
2014.01.30.
labdarugas.vasassc.hu
FELNOTT
Vasas-Soroksár: A második félidőben kiütközött az osztálykülönbség a Soroksár ellen
 

A Vasas másodosztályú labdarúgócsapata szerdán a Fáy utcában 2-0-ás félidő után, 4-1-re kerekedett felül az NB III Közép-csoportjában listavezető Soroksár együttesén.

A szerda reggeli időjárás, kissé ránk ijesztett, mert a tél második hónapjának végén leesett az első hó a fővárosban. Bár egy órával a mérkőzés 11 órás kezdete előtt még 4-5 centiméteres friss hó fedte a Mészöly Kálmán műfüves pályát, ám a pályamunkások két kis önjáró toló lapátos kocsival folyamatosan tisztították a havat a pályáról. Tökéletes munkájukat a 11 órási kezdési időpont akadályozta. Minden igyekezetük ellenére a pályán széltében havas sávok maradtak.

Szanyó Károly vezetőedzőnk, kissé átalakította az elmúlt mérkőzéseken már megszokott kezdő 11-et. Ennek részben kisebb sérülések voltak az okai. Így Remili, Görgényi és Gál sem tudta vállalni a játékot, ám sérüléseik nem súlyosak.
A Soroksár elleni kezdőcsapatunk így alakult: Németh - Pál, Izing, Tamás, Piller - Nagy Tamás, Vida Máté, Berecz - Cseke, Ferenczi, Szedlár.
A cserék: Orbán, Nagyházi, Kiss Róbert, Menyhárt, Ádám, Katona Máté, Marcsek Ákos, Turi Dániel, Madarász Ádám. Utóbbi három játékost az Vasas Kubala Akadémia U21-es csapatától kérte kölcsön a szakmai stáb.

A találkozót szakadó hóesésben 11 óra 6 perckor csapatunk kezdte. A pálya körül mintegy 150 néző foglalt helyet. Ellenfelünk játékosai között több ismerős arcot, egykori Vasas játékost fedeztünk fel. Így Vass Zsolt, Pandur Péter, Kincses Péter és Lisztes Krisztián. 16. perc: Berecz vezette a labdát a Soroksár térfelének közepétől, majd 17 méterről ballal lőtt, ám az irreális talajon nem tudott eléggé rádőlni, így a gyengére sikerült lövés a bal kapufa mellett hagyta el a játékteret. Változatlanul sűrűn esett a hó, a műfű fagyott, havas, a játékosok sokat csúszkáltak. 31. perc: Berecz bal oldali szöglete után a labda veszélyesen csavarodott a 11-es pont magasságába. A labda az 5-6 felugró játékos közül egy soroksári védő fejéről csúszott szögletre. 33. perc: Márkus a Soroksár csatára kiugrott védőink között a leshatáron, ám Tamás Lászlótól szorongatva 10 méterről, a jobb összekötő helyéről, 2 méterrel a kapu fölé lőtt. Változatlanul esett a hó. A pálya talaja miatt nehezen alakult ki folyamatos játék. 37. perc: Ferenczi kapott egy kiváló labdát a 16-os előterében, két védő között kiugrott, és 10 méterről a kifutó kapus mellett a bal alsó sarokba lőtt laposan. Ezzel csapatunk átvette a vezetést: Vasas - Soroksár: 1 – 0 44. perc: Már 2 – 0! Nagy Tamás kiváló passzal hozta helyzetbe a bal összekötő helyén beinduló Szedlárt, aki két lépés után a kimozduló kapus mellett a bal alsó sarokba passzolta a labdát. Véget ért az első félidő. Vasas - Soroksár: 2 – 0

A szünetben csapatunk két kivételével kicserélődött. Beállt: Orbán, Marcsek Ákos, Turi Dániel, Madarász Ádám, Nagyházi, Kiss Róbert, Menyhárt, Ádám, Katona Máté. A kezdőcsapatból a pályán mindössze ketten, Izing és Nagy Tamás maradt. 50. perc: Már 3 – 0-ra vezetünk. Egyre inkább felülkerekedünk a Soroksár fölé. Katona Máté beadása kipattant a védőkről, Ádám Martin rácsapott a labdára, és 8 méterről a kapus mellett begurította a hálóba. 55. perc: 4 – 0! Marcsek Ákos a jobb oldali alapvonalról beívelte a labdát, Ádám Martin pedig a rövidsaroknál, a bal oldali kapufához közel, megelőzve a kapust, a bal felső sarokba fejelte a labdát. 80. perc: Egy perc alatt két óriási helyzetet hagyott ki csapatunk. Előbb Katona Máté bal oldali beadását Ádám Martin puskázta el, majd a kipattanó labdából, még ugyanabban a támadásban Ádám Martin 10 méterről leadott lövését szögletre ütötte a kapus. 90. perc: A Soroksár szépített. Egy kapu előtt pattogó labdát egykori szélsőnk, Kincses 8 méterről lőtte a jobb alsó hosszú sarokba. A bíró ezután azonnal lefújta a mérkőzést. Végeredmény: Vasas - Soroksár: 4 – 1.

Ezzel csapatunk 2014-es tavaszi idényre történő felkészülési mérkőzéseinek a mérlege: 2 győzelem (-Mezőkövesd 2-0, -Soroksár 4-1) és egy döntetlen (-Diósgyőr 1-1).

Szanyó Károly így értékelte a mérkőzést:
„Most is azt mondom, hogy a felkészülésnek ebben a fázisában mellékes az eredmény. De hála Istennek, azért kijött az osztálykülönbség. Nagyon sok pozitívumot láttam, amire lehet építkezni. De nem győzöm hangsúlyozni, hogy még nagyon az út elején járunk. Nagyon bízom benne, hogy amikor kell, akkor topon leszünk. Nem szeretnék név szerint senkit sem kiemelni. Mindkét félidei csapat játékával meg voltam elégedve, ugyan voltak hibák, de úgy gondolom, hogy túlnyomó részben pozitív dolgokat tudok említeni”.

 
2014.01.29.
www.harmadikvonal.hu
FELNOTT
Felkészülési mérkozések: szerdai eredmények! - Frissítve!
 

A szerdai musor:

11:00 Vasas - Soroksár 4-1 Gólszerzők: Ferenczi, Szedlár, Ádám 2 ill. Kincses 
14:00 Putnok - DVTK U21 5-0 Gólszerzők: Chistjakov, Varga M., Borbély, Szabó Á., Nenadovic 
15:00 Cegléd - Hatvan 4-2 Gólszerzők: Szabó 2, Kenderes, Horváth ill. ? 
16:30 Tatabánya - Dorog 3-1 Gólszerzők: Szabó R., Szabó B. 2 ill. ? 
17:00 Tiszaújváros - Békéscsaba 1-2 Gólszerzők: Lippai ill. Lucas 2
17:00 Nyíregyháza - Cigánd 4-0 Gólszerzők: Rezes 2, Sándor, Huszák 
17:00 PMFC - Komló 6-0 Gólszerzők: Városi, Koller, Szatmári, Grumic 2, Márkvárt
17:45 Dabas - BKV Előre - elmaradt!
18:00 Dunaharaszti - Csepel 1-2 Gólszerzők: Mészáros ill. Szluka 2
18:00 Hévíz - Andráshida 0-5 Gólszerzők: Polareczki 2, Tóth L., Halász, öngól 
18:00 Budaörs - REAC 3-2
18:30 Orosháza - Csanádpalota elmaradt!
19:00 BLSZ válogatott - ESMTK elmaradt!
19:00 Érd - Monor 0-3
19:00 Maglód - Biatorbágy
Hajdúböszörmény - Kisvárda 0-3 Gólszerzők: Irhás, Miskolczi, Nagy B. 
Jászberény - Felsőtárkány elmaradt!
Vác - Jászapáti 5-2 

Kedden játszották:

MTK II - RKSK 3-0 Gólszerzők: Hujber, Huller, Hajdu
MTK - Szeged 2011 2-0 Gólszerzők: Horváth Zs., Torghelle

 
2014.01.29.
www.soroksarsc.hu
FELNOTT
Felkészülési mérkőzés: Vasas SC - Soroksár SC 4-1
 

Felkészülési mérkőzésen a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas 4–1-re legyőzte felnőtt csapatunkat.

Vasas (NB II)–Soroksár (NB III) 4–1 (2–0)

Vasas: Németh – Pál, Izing, Tamás, Piller – Nagy Tamás, Vida Máté, Berecz – Cseke, Ferenczi, Szedlár. Csereként beállt: Orbán, Marcsek Ákos, Turi Dániel, Madarász Ádám, Nagyházi, Kiss Róbert, Menyhárt, Ádám, Katona Máté. Vezetőedző: Szanyó Károly

Soroksár SC: Tarczy - Vég B. (Vass), Pandur, Farkas, Tóbiás(Urbán) - Balogh B. (Kincses), Lannert (Antal), Lisztes, Nyilas, Rábold (Szabó R.) - Márkus (Torkos). Vezetőedző: Varga Attila

Gólszerző: Ferenczi (37.), Szedlár (44.), Ádám (50., 55.) ill. Kincses (90.)

Varga Attila vezetőedző nyilatkozata: " Nehéz körülmények között játszott mind a két csapat, amihez a hazaiak hamarabb és jobban alkalmazkodtak, mint mi! Kevés futball és még kevesebb ütközés jellemezte a játékunkat, ami párosult fegyelmezetlenséggel is! Esélyünk sem volt a mai napon! "

 
2014.01.29.
www.soroksarsc.hu
FELNOTT
Maglód: Kezdetnek nem rossz
 

Felnőtt csapatunk lejátszotta első felkészülési mérkőzését. A Kalap utcában megvívott találkozón az az ESMTK volt az ellenfelünk amelytől tavaly novemberben, igen fájó, öt gólos vereséget szenvedtünk. Nos, ha nem is akkora különbséggel, de a visszavágás sikerült!

ESMTK - MAGLÓDI TC 1 - 3 (0 - 1)

Budapest, Kalap utca
gól: Havlik Cs. ill. Weisz T. (11-esből), Oboth (11-esből), Domonyi R.

Maglódi TC: Szacskó L. - Lanczkor G., Szőke R., Búzás, Murinai B. - Lázár B., Domonyi R., Lukács Á., Weisz T., Pintér A. - Lukács Á. csereként beállt: Nyéki M., Matyó M., Oboth, Silberer R., Bartha Sz.

Csapatunk az első félidő végén egy Weisz Tamás által értékesített büntetőből szerezte meg a vezetést, amit a második félidő derekán Oboth, ugyancsak tizenegyesből kettőre növelt. Ezután Havlik révén szépíteni tudott az ESMTK. A végeredményt Domonyi Roland szabadrúgásból állítótta be.

Gálvölgyi István (vezetőedző, Maglódi TC): Tíz edzés után végre játszhattunk és tájékozodhattunk a régi és most próbajátékon lévő játékosok állapotáról. Mondhatjuk, hogy a találkozó elérte a célját és bízom benne, hogy fogunk még ennél jobban is játszani. Összességében örülök, hogy győzelemmel tudtunk kezdeni, hiszen önbizalmat adhat a felkészülésünk további részére. Ránk is fér, hiszen nagyon nehéz tavaszi szezon elé nézünk.

 
2014.01.29.
www.nb3.hu
FELNOTT
Szeged 2011: öt játékost tesztel Nyilas Elek
 

Az MTK Budapest elleni felkészülési mérkőzésen öt labdarúgót is tesztelt Nyilas Elek a Szeged 2011 vezetőedzője.

A mérkőzést az MTK nyerte 2-0-ra.

A szegedi együttesben Bartyik Norbert, Banai Balázs, Zelenyánszky László, Hegedűs Martin és Zádori Krisztián bizonyítási lehetőséget kapott. Utóbbi kettő a klub utánpótlás bázisából érkezett.

Bartyik korábban az olasz negyedik ligában szerepelt, Banai Újpesten nevelkedett, de legutóbb Kozármislenyben játszott. Zelenyánszky pedig az RKSK-t erősített ősszel.

 
2014.01.28.
www.fcdabas.hu
FELNOTT
VÁLTOZÁS - Elmarad az edzomérkozés
 

Sérülésekre való tekintettel a BKV Elore mégsem lép pályára szerda este Dabason, így a felkészülési mérkozés elmarad és helyette edzés szerepel a felnott csapat programjában.

 
 
2014.01.28.
www.nemzetisport.hu
FELNOTT
Felkészülés: Torghelle volt az MTK hőse a hóesésben
 

A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK felkészülési mérkőzésen Horváth Zsolt és Torghelle Sándor góljával 2–0-ra legyőzte a harmadosztályú Szegedet.

Dermesztő hideg fogadta a budafoki műfüvön a csapatokat, az első akciót a szegediek vezették: a 3. percben egy jobb oldali előretörést Vukmir állított meg a tizenhatos vonalánál.

Az MTK ettől kezdve átvette az irányítást, a 8. percben Kanta József bal oldali, 23 méteres szabadrúgása a sorfalon megpattanva kevéssel kerülte el a jobb alsót. A 11. percben Kanta újabb szabadrúgása a bal oldali kapufát trafálta telibe, Zeljko Belecan már verve volt. Valamivel később szegedi kontra végén Geiger bal oldali beadása mindenkit elkerült, sokkal több volt ebben a támadásban. Ahogy elkezdett hullani a hó, megszületett az első gól, a 26. percben Kanta indította a jobb oldalon Pölöskeit, aki az alapvonalról középre gurított, és Torghelle lekészítése után dr. Horváth Zsolt a bal felsőbe bombázott (1–0). Fél óra játék után Kanta szögletét követően nem tudtak felszabadítani a szegediek, Torghelle 15 méterről, fél fordulattal a bal alsóra lőtt, de a Illyés szögletre tenyerelte a labdát. Az MTK gyakorlatilag végig a szegediek térfelén tartotta a labdát, megérdemelten vezetett egy félidőnyi játék után.

A második játékrész első lehetőségére a 10. percéig kellett várni, ekkor Kanta 16 méterről, középről lőtt, a léc alá tartó labdát fogta a csereként beálló Molnár. A 67. percben megszerezte második gólját az MTK, Vass Patrik jobb oldali beadása után Kanta próbálkozása lepattant, de pont Torghelle Sándor elé került, aki 7 méterről, elemi erővel kilőtte a bal alsót (2–0). A 72. percben Vass Patrik újabb jobb oldali beadása után Kanta 12 méterről eltörte a labdát, így az pont a kapus kezébe pattant. Tíz perccel a vége előtt bal oldali szabadrúgást végezhetett el az MTK a tizenhatos sarkáról: Kanta a hosszú felső sarok irányába tekert, de a szegedi kapus bravúrral szögletre tolta a labdát.

A találkozón végig az MTK akarata érvényesült a pályán, a nagy hidegben és hóesésben Garami József tanítványai megérdemelten nyertek.

 
2014.01.28.
www.pestmegyeifoci.hu
FELNOTT
Csikós Ferenc lett a legjobb
 

A Monor SE gólvágójára szavazott a legtöbb olvasónk. Interjú!

Még 12 éves sem volt, amikor a Pilisi LK igazolt labdarúgója lett, majd néhány évvel később már Monoron találta magát, ahol azóta számtalan góllal örvendeztette meg az egyik leglelkesebb Pest megyei szurkolói közösséget.

Először is gratulálok, az olvasóink Önt látták a legjobb góllövőnek. Mivel érdemelhette ki a szurkolók szimpátiáját?

Először is szeretném megköszönni azoknak a szurkolóknak akik rám voksoltak! Megmondom őszintén meglepett, hogy én nyertem, talán a sok-sok monori kötődésű szurkolóknak lehetek hálás.

Lehet, hogy az is közrejátszott, hogy annyi gólt szerzett ősszel, mint az előző két szezonban összesen. Mennyire elégedett?

Nyilván örülök, hogy magamra találtam, bár egy játékos sohasem elégedett, mivel mindig többet és többet szeretne nyújtani és evvel én is így vagyok. A csapatnak is köszönhetem a gólokat, mert ez nélkülük nem sikerült volna, viszont a teljesítményünk kicsit rosszabbra sikeredett a vártnál. Egy jó téli felkészüléssel és egy jó tavaszi szezonnal szeretnénk javítani, én pedig több góllal szeretném segíteni a csapatot.

Ehhez minden lehetőség meglesz tavasszal. Milyen folytatással lenne elégedett a Monor? Hányadik hely lehet benne a csapatban?

Úgy gondolom, az 5. helyet megcélozhatjuk. A tavaly tavaszi formánkat már elfogadnám. A fő céljaink: sok győzelem, kevés elhullajtott pont, sok szurkoló, egységes magabiztos csapat...

Az biztos, hogy a monori szurkolókon semmi nem fog múlni. Most a leglelkesebb szurkolókat keressük, és rengeteg képet küldtek már be! Mennyit jelent az ő támogatásuk?

Külön köszönet a szurkolóknak! Amit ők tettek értünk, azt meg kell itt említeni, és sokszor elkísérnek idegenbe is! Jó érzés, hogy mindig mellettünk állnak, jó hallani a hangjukat a meccs közben, remélem számíthatunk a továbbiakban is rájuk a mérkőzéseken!

Előzmény - Ki volt az NB III gólvágója?
 

Ezúttal a házi gólkirályok mérkőznek meg. Íme a jelöltek! Ön szavazott már?

Ismét az olvasóink véleményére vagyunk kíváncsiak. Melyik NB III-as házi gólkirály nyújtotta a legjobb teljesítményt az őszi szezonban? - erre a kérdésre keressük a választ honlapunkon.

Az alábbi listában azok a játékosok szerepelnek, akik az ősz során csapatukban a leggólerősebbek voltak. Szavazni két hétig, 2014. január 12-én 22 óráig lehet, ezután hirdetünk eredményt, és készítünk interjút a győztessel.

Természetesen további szavazások is következnek majd, az egyszerűség kedvéért további két kategóriában: a védők és a középpályások között. Ezekben a kategóriákban várjuk az önök jelöltjeit is (a 10 lejátszott meccs a minimum), amelyeket a Facebook-oldalunkon várunk. Szavazásra fel!

VÉGEREDMÉNY:

99   Csikós Ferenc (Monori SE, Közép, 6 gól)

35   Tüske Roland (Budaörs, Nyugat, 8 gól)

3   Weisz Tamás (Maglódi TC, Közép, 7 gól)

2   Deák Bálint (Veresegyház VSK, Kelet, 5 gól)

2   Gáspár Balázs (FC Dabas, Közép, 3 gól)

1   Huller Ádám (Diósd TC-Select, Nyugat, 4 gól)

1   Miholics Milán (Dunaharaszti MTK, Közép, 5 gól)

0   Balogh Zoltán (Tököl VSK, Nyugat, 3 gól)

 
 
2014.01.28.
www.nb3.hu
FELNOTT
Baja: négy játékos érkezett, egy távozott
 

Szöllősi Tamás Siófokról tér vissza Bajára. A támadót további négy érkező is követte.

A klub honlapjának beszámolója szerint Novotnik Gábor (Érsekcsanád) is Baján folytatja, Balázs Dávid viszont a több játéklehetőség érdekében távozik a klubtól.

Az egyesület utánpótlás csapataiból Knap Tamás (U17) és Pintér Roland (U21) felkerült a felnőtt csapat keretébe.

 
2014.01.28.
www.szeged2011.hu
FELNOTT
Szeged 2011: "Jó játék fiatalokkal és új játékosokkal"
 

A mezonyben abszolút egyenrangú ellenfélként, olykor tetszetosen futballozva kétgólos vereséget szenvedett csapatunk az élvonalbeli MTK-tól (0-2). A Budafokon megrendezett találkozón együttesünkben több akadémista és próbajátékra érkezett futballista is pályára lépett.

A Szeged2011-Groaics Akadémiánál tesztelésen részt vevok közül az olasz negyedosztályt is megjárt Bartyik Norbert, valamint az újpesti nevelés, ám legutóbb Kozármislenyben szerepelt Banai Balázs az elso, míg az osszel az RKSK színeiben labdázó Zelenyánszky László a második félidoben kapott lehetoséget, akárcsak az akadémia két ifista talentuma, Hegedus Martin és Zádori Krisztián.

Az elso félidoben harminc percig nem látszott a kétosztálynyi különbség a két csapat között, sot, a legnagyobb helyzet Zabari elott adódott, a fiatal balhátvéd azonban fölé lott, igaz, a túloldalon Kanta József szabadrúgása után a labda a kapufán csattant. A 30. minutumban aztán Kanta eszes átadás után Torghelle Sándorhoz került a labda, aki visszagurított Horváth Zsoltnak, aki kilotte a bal felso sarkot.

Szünet után több cserét is végrehajtott Nyilas Elek vezetoedzo, ám továbbra is szemre tetszetosen, és pontosan futballozott együttesünk, a rutinos Torghelle mégis tovább növelte az MTK elonyét. Összességében jó iramú mérkozést játszott csapatunk, s a budafoki 90 perc során az új labdarúgók és a Grosics Akadémia fiataljai is jónak mondható teljesítményt nyújtottak.

MTK - Szeged2011-Grosics Akadémia 2-0 (1-0)

MTK: Hegedus L. – Nagy T., Kálnoki-Kis, Vukmir, Fejes A. – Pölöskei Zs., Vass Á. (Ladányi), Kanta – Horváth Zs, Torghelle, Bese (Vass P.)

Szeged 2011-Grosics Akadémia: Molnár T. (Belecsan) – Kéri T, Szabó Cs., Farkas M., Zabari – Markovics, Máté P. – Ács L., Bartyik, Banai – Germán.

Szünet után együttesünkben pályára lépett: Belecsan, Pászka, Kalapács, Csányi P., Zelenyánszky, Hegedus M., Zádori.

 
2014.01.28.
www.nb3.hu
FELNOTT
Olaszországból érkező támadó oldhatja meg a Szeged csatárgondjait
 

Napi két edzés, erőgyűjtés, majd felkészülési meccsek sora – így készül az elmúlt szerda óta a Szeged 2011-Grosics Akadémia NB III-as labdarúgócsapata, amely Gyulán mindent megtalál, ami a megfelelő munkához szükséges.

Edzés délelőtt 9-től, edzés délután fél négytől, a tréningek monotonságát megszakítandó több felkészülési mérkőzés. Nem unatkoznak a labdarúgó NB III Közép csoportjában jelenleg második Szeged 2011-Grosics Akadémia labdarúgói, hiszen Nyilas Elek vezetésével alaposan belekezdtek a téli munkába.

Akikkel együtt dolgoztam az előző fél évben, azok mentálisan és fizikálisan is ráálltak a munkamódszereinkre. Az újaknak még akadnak problémáik, de ebben a játékosok számára kétségtelenül kegyetlen időszakban fel tudjuk zárkóztatni őket. Az új játékost, Máté Pétert a középpályán venném számításba, de az élettapasztalata és a pályafutása alapján a fiatalok előtt példaképnek is szeretnénk felépíteni. A futballban azt a szót, hogy levezetés, nem ismerem az ő esetében sem, így rá is a labdarúgás utáni élet megalapozása várhat. Ha okos és profi, akkor ebből a szituációból csak jól jöhet ki. A helyzetünk minden szempontból kedvező, hiszen a létesítményünk adott a minőségi és mennyiségi edzésekre, illetve a gyulai fürdőt is használjuk – nem strandolásra, hanem úszásra. A középpályára már igazoltunk, és hátul is megvagyunk. Itt található a legnagyobb igazolás Farkas Márk személyében, aki felépült. Olyan, mintha új labdarúgó lenne, hiszen az ősszel végig sérült volt. Előre még szeretnénk egy támadót igazolni – mondta tegnap a két edzés között, ebéd után a csapat edzője a delmagyar.hu-nak.

Egy új játékosa tehát már van a csapatnak: a Nyilas Elek által említett 34 éves védő, Máté Péter a Zalaegerszeget hagyta el a Szeged 2011-Grosics Akadémiáért. A Kaposvár egykori szegedi labdarúgója, Oláh Lóránt elfogadott egy NB I-es ajánlatot, így nem jön az együtteshez, míg a hódmezővásárhelyi származású Bartyik Norbert – aki az olasz Serie D, azaz a negyedik liga F csoportjában 16. Bojano labdarúgója volt – próbajátékon szerepel a gyulai létesítményben edző csapatnál. Vele kapcsolatban a következőt nyilatkozta Nyilas: – Csak rajta múlik, hogy megoldja-e a nekünk támadójátékban szükséges feladatokat.

A szegedi stadionépítéssel kapcsolatban az elmúlt kedden jelent meg lapunk hasábjain a pályázati kiírás. Mint ismert, a pályázók között szerepelhet a Szeged 2011-GA-t működtető kft. is. A pályázat beadására a megjelenéstől számított negyven napjuk van a jelentkezőknek, és a kft. jelen pillanatban mérlegel, számol, tervez – azaz valóban gondolkodik a Felső Tisza-parti stadion átépítésén.

 
2014.01.27.
www.fcdabas.hu
FELNOTT
FC Dabas - BKV Elore
 

Az elozetes programtól eltéroen szerda este is felkészülési mérkozést játszik az FC Dabas felnott NBIII-as kerete. A soron következo ellenfél a BKV Elore, aki jelenleg az NBIII Nyugati-csoportjának ötödik helyén áll. A találkozónak a dabasi mufüves pálya ad otthont, a kezdési idopont pedig eloreláthatólag 17:45.

Esemény: Felkészülési mérkozés
Idopont: 2014.01.29. (szerda, 17:45)
Helyszín: Dabas Stadion, mufu

Mérkozés: FC Dabas - BKV Elore

 
 
2014.01.27.
www.fcdabas.hu
FELNOTT
Heti edzésprogram
 

Csapat: FC Dabas NBIII felnőtt

Időpont: 2014.jan.27 - 2014.febr.02.

dátum nap program
2014.01.27. Hétfő Edzés: 18:00
2014.01.28. Kedd Pihenőnap
2014.01.29. Szerda Felkészülési mérkőzés: 17:45 (FC Dabas - BKV Előre)
2014.01.30. Csütörtök Edzés: 18:00
2014.01.31. Péntek Felkészülési mérkőzés: 18:00 (FC Dabas - Örkény)
2014.02.01. Szombat Pihenőnap
2014.02.02. Vasárnap Pihenőnap
 
 
2014.01.27.
www.fcdabas.hu
UP
U-21 Teremtorna beszámoló
 

Rendezvény: Teremtorna (5 csapat)
Korosztály: U-21
Időpont: 2014.01.19. (szombat)
Helyszín: Dabas, OBO Aréna

 

" Január 19-én az U-21-es csapatunkkal egy felkészülési tornán vettünk részt az OBO Arénában. Az eseményen az alábbi városok legjobbjai voltak jelen: Bugyi, Pilis, Lajosmizse, Dunaharaszti, Dabas.

Az első mérkőzést Bugyival vívtuk, amelyen jó kezdés után 4:2-es vereséget szenvedtünk.  A fiaskót a Pilis elleni 2:0-ás győzelemmel feledtettük az addigra már igencsak "bemelegedett" szurkolótáborunkkal. Ez után a torna legerősebb gárdája, a későbbi győztes Lajosmizse következett. Ellenük az 1:0-ás vereség tisztes helytállásnak minősíthető. Az utolsó mérkőzésen parádés játékkal 2:0-ra sikerült legyőznünk a jó erőkből álló Dunaharasztit. 

A fenti eredmények sajnos csak a negyedik helyezéshez voltak elegendőek. A tornán minden résztvevő kiemelkedő teljesítményt mutatott, minimális különbség döntötte el a végső sorrendet. Azt gondolom, hogy csapatunk játékával elégedettek lehetünk, támadó játékunk fejlesztésében látom a jövő sikerét. 

Kiemelném Kmetyó Máté teljesítményét, aki 4 góllal holtversenyben szerezte meg a Gólkirály címet, amit a Legjobb Hazai Játékos díjjal honorált neki a Szervező Bizottság.
Külön szeretném megköszönni lelkes szurkolótáborunk kitartó buzdítását, remélem a bajnoki mérkőzésekre is elkísérnek bennünket. "

Monok Viktor

a teremtornáról készült képeket a képre kattintva tekintheti meg

 
 
2014.01.25.
www.ujpestfc.hu
FELNOTT
Felkészülési mérkőzés: Újpest FC–Soroksár SC 3-0 (2-0)
 

Dusan Vasziljevics, Hisham Abdallah és a fiatal Hammer Róbert góljaival nyertük meg az első edzőmeccset

Az U21-es csapatból érkező Hammer korai fejesgóljával megszerezte csapatunk a vezetést és folyamatosan dolgozta ki a helyzeteket a vendégek kapuja előtt. Második találatunk Vasziljevics révén született meg, így a második félidő kétgólos vezetésről folytatódott.

Szünet után vezetőedzőnk, Nebojsa Vignjevics az összes cserejátékosunknak lehetőséget adott, egyedül Litauszki maradt a pályán a kezdőcsapatból. Ebben a játékrészben is sokat támadtunk és Abdallah góljával sikerült is növelni az előnyünket - a kenyai légiós sérülése után először játszó Molnár remek indítása után talált be.  A találkozón több találat már nem született, így a 2014-es év első felkészülési mérkőzését 3-0-ra nyerte meg csapatunk.

Újpest FC–Soroksár SC 3-0 (2-0)
Felkészülési mérkőzés,
Tábor utca, 400 néző

Újpest FC: Dmitrovics – Ngawa, Litauszki, Hammer, Nego – Balogh, Sztaniszavljevics – Simon, Vasziljevics, Suljic – Bavon
II. félidő: Balajcza – Toricska, Litauszki (Hammer, 68.), Molnár S., Ligot – Horváth R., Nagy J., Eninful, Abdallah – Ahjupera, Zamostny

Soroksár SC: Tarczy – Végh, Pandur, Farkas, Tobias – Lisztes, Lannert, Balogh, Nyilas – Rabold, Lovrencsics
Játszott még: Csontos, Urbán, Antal, Mile, Szabó, Kincses, Márkus, Vass

Gólszerzők: Hammer (4.), Vasziljevics (30.), Abdallah (63.)

 
2014.01.25.
.labdarugas.dmtk.hu
FELNOTT
DMTK: "Harmadik idei meccsén is nyert a DMTK"
 

Soron következő felkészülési mérkőzésén a Bugyi megyei II. osztályú csapatával találkozott a DMTK.

Már az első percekben megszereztük a vezetést, hiszen Mészáros egy cselsorozat végén lőtt a vendég kapuba. Nem sokkal később büntetőből egyenlített a Bugyi. A 20. percben Hegyes tört előre a jobb oldalon és közelről a kapus lábai között passzolt a gólvonal mögé. Néhány perc múlva Kiss G. kapott szép labdát Mészárostól és 5 méterről elrúgta a hálóőr mellett. A félidő zárásaképp Varga is megzörgette a Bugyi hálóját.

Az 50. percben egy szögletet követően Dabasi bombázott a léc alá, míg újabb két perc elteltével Miholics csúsztatott a felső sarokba. A 65. percben egy gyors kontra végén szépítettek a vendégek, majd válaszképp Lázár lőtt egy bombagólt. A 8-2-tes végeredményt Miholics állította be, amikor Dallos passzát váltotta gólra.

Csapatunk legközelebb, szerdán, 18 órakor a Csepel ellen lép pályára.

Dunaharaszti MTK – Bugyi 8-2 (4-1)

DMTK: Szappanos (Gyatyel 46.p), Hegyes (Lengyel 46.p), Mátyus (Rétsági 5.p), Miholics, Ambruzs (Dallos 46.p), Varga V. (Rebecsák 46.p), Horváth Á. (Molnár M. 46.p), Gacsal (Lengyel 46.p), Bajzáth (Dabasi 46.p, Mészáros 65.p), Kiss G., Mészáros (próbajátékos 46.p)

Gólszerzőink: Mészáros, Hegyes, Kiss G., Varga V., Dabasi, Miholics 2, Lázár

 
2014.01.25.
www.harmadikvonal.hu
FELNOTT
Felkészülési mérkőzések: szombati eredmények! - Frissítve!
 

A szombati műsor:

10:00 Dunaharaszti - Bugyi 8-2 Gólszerzők: Mészáros, Hegyes, Kiss G., Varga V., Dabasi, Miholics 2, Lázár ill. ?
10:00 SZTK - Újbuda 7-1
11:00 Kazincbarcika - Balmazújváros 0-1 Gólszerző: Baracskai
11:00 Tiszaújváros - Hajdúnánás 11-0 Gólszerzők: Stefán 3, Dávid 3, Lippai, Fodor, Sápi, Tekse, Subert
11:00 Cigánd - Slavoj Trebisov 3-2 Gólszerzők: Tempfli, Vasas, Pop ill. Drobnak, Olah
11:00 Hajdúböszörmény - Ebes elmaradt!
11:00 Szeged 2011 - Hódmezővásárhely elmaradt!
11:00 Baja - Nagybaracska
11:00 REAC - Monor
11:30 Honvéd II - BSC 1924 0-1 Gólszerző: Laczkovich
12:00 Diósd - Érd
13:00 Újpest - Soroksár 3-0 Gólszerzők: Hammer, Vasziljevics, Abdallah
13:00 RKSK - Pilis
13:00 ESMTK - Maglód 1-3 Gólszerzők: Havlik ill. Weisz, Oboth, Domonyi 
13:00 MTK U21 - Csepel 3-1 Gólszerzők: ? ill. Szemán 
14:00 DVSC-TEVA - Létavértes elmaradt!
15:00 MTK - Csákvár 3-0 Gólszerzők: Kelemen, Horváth Zs., Torghelle 
15:00 Andráshida - Sopron 0-4
Gyula - Sarkad 5-0
Veresegyház - Vác 2-2 Gólszerzők: Kiss B., Deák ill. Szebellédi 2 

Pénteken játszották:

Dabas - Bugyi 3-3
Dunaharaszti - Vasas U21 5-3

 
2014.01.25.
www.fociakobon.hu
FELNOTT
TÖKÖL: VÁLTOZÁSOK. Kapus jött Kanadából, míg a rutinos hátvéd távozott
 

Zajlik az élet az NB III, Nyugati csoportjában sereghajtó Tököl VSK-nál.

Honlapunk értesülése szerint jó felépítésű, a Vasasban nevelkedő, ám nemrégiben még Kanadában védő kapust szerződtet az átigazolási szezonban a Pest megyei együttes. Botlik Dániel megfordult ifiként a REAC-ban, majd a felnőttek között Rákosszentmihályon, a RAFC-ban mutathatta meg tudását. Kanadában az év kapusának választották – aligha véletlenül. Távozott ugyanakkor a sok nagy csatát megélt 37 éves hátvéd, Váradi Róbert. A középen és a baloldalon bevethető labdarúgó – aki az ősszel 13 bajnokin jutott lehetőséghez Hollik András csapatában, ám gólt nem szerzett – a Pest megyei II. osztály, Déli csoportjában listavezető Taksony SE-ben folytatja karrierjét.

 
2014.01.24.
www.soroksarsc.hu
FELNOTT
Újpest FC: "Az év első felkészülési mérkőzésén a Soroksár ellen játszunk"
 

Az NB III Közép csoportjának éllovasa ellen a Tábor utcai Duna Cipő pályán lépünk pályára.

A felkészülés kezdete után két héttel szombaton 13:00 órakor kerül sor az év első edzőmeccsére, amelyen Nebojsa Vignjevics együttese a Soroksár SC ellen lép pályára a Tábor utcai Duna Cipő pályán. A találkozó megtekintése ingyenes, a pálya megközelítéséről ide kattintva olvashat.

A Soroksár SC 16 forduló után magabiztosan, 41 szerzett ponttal vezeti az NB III Közép csoportját, a dél-pesti csapat ősszel mindössze egyszer szenvedett vereséget. A sárga-feketék keretében több, jelentős élvonalbeli játékost találhatunk például Márkus Tibor, Pandur Péter, vagy éppen a csapatunkkal bajnoki ezüstérmet szerző Kincses Péter személyében, és a Soroksárt erősíti a 49-szeres válogatott Lisztes Krisztián is. Szombati ellenfelünk a felkészülési időszak alatt eddig egy edzőmeccset játszott, amelyen az FTC ellen 5-1-es vereséget szenvedett Szűcs Mihály szakmai igazgató csapata.

Szurkolóink figyelmébe ajánljuk, hogy az edzőmérkőzés napján a Szusza Ferenc Stadion Megyeri úti 1-es pénztárában 12:00 és 17:00 óra között megvásárolhatóak lesznek a tavaszi bajnoki mérkőzésekre érvényes bérletek is.  A bérletárusításról bővebben itt olvashatnak.

 
2014.01.24.
www.fcdabas.hu
UP
U-13 Teremtorna beharangozó
 

Esemény: U-13 Teremtorna
Időpont: 2014.01.25. (szombat)
Helyszín: Dabas OBO Aréna
Résztvevő csapatok: Bugyi, Dabas, Ócsa, Hernád, Monor, Tápiószentmárton

 

#
időpont
mérkőzés
1.mérkőzés
08:00 - 08:20
Dabas - Bugyi
2.mérkőzés
08:25 - 08:45
Hernád - Ócsa
3.mérkőzés
08:50 - 09:10
Tápiószentmárton - Monor
4.mérkőzés
09:15 - 09:35
Dabas - Hernád
5.mérkőzés
09:40 - 10:00
Bugyi - Tápiószentmárton
6.mérkőzés
10:05 - 10:25
Ócsa - Monor
7.mérkőzés
10:30 - 10:50
Dabas - Tápiószentmárton
8.mérkőzés
10:55 - 11:15
Hernád- Monor
9.mérkőzés
11:20 - 11:40
Bugyi - Ócsa
10.mérkőzés
11:45 - 12:05
Dabas - Monor
11.mérkőzés
12:10 - 12:30
Tápiószentmárton - Hernád
12.mérkőzés
12:35 - 12:55
Dabas - Ócsa
13.mérkőzés
13:00 - 13:20
Bugyi - Monor
14.mérkőzés
13:25 - 13:45 
Tápiószentmárton - Ócsa
15.mérkőzés
13:50 - 14:10
Bugyi - Hernád
     

 
 
2014.01.23.
www.fcdabas.hu
FELNOTT
Felkészülési mérkőzés: FC Dabas - Bugyi SE
 

Pénteken este lejátszotta idei első felkészülési mérkőzését az immáron Honti József által irányított FC Dabas NBIII-as felnőtt csapata. A próbajátékosokkal felállt hazai csapat 3:3-as döntetlent ért el a Bugyi SE ellen.

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2014.01.25. (péntek, 18:00)
Helyszín: Dabas Stadion, műfű


FC Dabas - Bugyi SE (3 : 3)

 
 
2014.01.24.
www.magloditc.hu
FELNOTT
Maglód: Felkészülési program
 

Gálvölgyi István, csapatunk új vezetőedzője január 4-ei bemutatkozása után, január 6-án hétfőn vezényelte le az első edzést a gödöllői műfűves pályán. Felnőtt együttesünk heti négy edzéssel - háromszor Gödöllőn, egyszer a maglódi tornateremben - készül a tavaszi rajtra. A programban több felkészülési mérkőzés is szerepel, melynek időpontjai még változhatnak.

Szokásunkhoz hűen, az érkező játékosok kilétét csak az átigazolási szezon végeztével tesszük közzé, az viszont biztosnak látszik, hogy négy távozóval máris számolnunk kell. Távozik a csapattól Makovi Richárd és a pályaedző-játékos Rakita Gábor. Utóbbi a megyei másodosztályú Szentmártonkáta együttesét erősíti a továbbiakban. Jelen állás szerint Rábold Richárd is elhagyja csapatunkat, mégpedig az éllovas Soroksár kedvéért. Továbbá tavasszal már nem láthatjuk színeinkben Polyák Balázst, aki befejezi pályafutását.

Felkészülési mérkőzések időpontjai:

2014. január 25., szombat, 13:00, Bp. Hévízi út: MAGLÓDI TC - ESMTK (NB III)

2014. január 29., szerda, 19:00, Bp, Kolozsvári utca 11.: MAGLÓDI TC - BIATORBÁGY (megyei I.)

2014. február 1., szombat, 13:00, Bp. Hévízi út: MAGLÓDI TC - PILISSZENTIVÁN (megyei II.)

2014. február 5., szerda: egyeztetés alatt

2014. február 8., szombat, 11:00, Bp. Hévízi út: III. KERÜLET (blsz I.) - MAGLÓDI TC

2014. február 12., szerda: egyeztetés alatt

2014. február 15., szombat, Gödöllő: GÖDÖLLŐ (megyei I.) - MAGLÓDI TC (egyeztetés alatt)

2014. február 19., szerda, Cegléd: CEGLÉDI VSE (NB II.) - MAGLÓDI TC

2014. február 22. szombat, Budaörs: BUDAÖRS (NB III.) - MAGLÓDI TC

2014. március 1., szombat, Maglód: MAGLÓDI TC - BÖLCSKE (bajnoki mérkőzés)

 
2014.01.23.
.labdarugas.dmtk.hu
FELNOTT
DMTK: "Második meccsét is megnyerte a DMTK"
 

Második idei felkészülési mérkőzésén a Vasas U21-es csapatával mérte össze erejét a DMTK NB III-as együttese, pénteken kora este. 

Veszélyesen kezdett a fővárosi gárda, ám a mieink az első tíz perc után átvették az irányítást és Varga V. góljával korán meg is szereztük a vezetést. A szünet előtt kevéssel egy szabadrúgást követően Lázár lőtt a gólvonal mögé.

A második játékrész elején Miholics bombázott a rövid felsőbe, majd nem sokkal később szépített a Vasas. A 60. percben Kiss G. váltott gólra egy büntetőt, azonban néhány perc múlva két gyors találattal visszajött a meccsbe ellenfelünk. Az egyenlítés viszont elmaradt, sőt, a 91. percben Miholics révén végleg eldöntöttük az összecsapást és megérdemelten nyertünk.

Következő meccsünk szombaton (holnap), 10 órakor lesz a Bugyi ellen.

Dunaharaszti MTK – Vasas SC U21 5-3 (2-0)

DMTK: Gyatyel (Szappanos 46.p), Lázár, Mátyus (Hegyes 46.p), Rétsági (Dina 55.p), Dallos, Varga V. (Horváth Á. 48.p), Gacsal (Kovács Zs. 70.p), Lengyel, Dabasi (Ambruzs 57.p), Rebecsák (Kiss G. 50.p), Mészáros (Miholics 46.p)

Gólszerzőink: Varga V., Lázár, Miholics 2, Kiss G.

 
2014.01.23.
www.fociakobon.hu
FELNOTT
EDZŐMÉRKŐZÉSEK. Csepeli siker a Tura ellen - Dunaharaszti-győzelem Mészáros Dániel vezérletével
 

DUNAHARASZTI MTK–HALÁSZTELEK 6–0.

A mesterhármasig jutó Mészáros Dániel vezérletével könnyed sikert aratott az NB III, Közép-csoportjában szereplő DMTK, amelynek színeiben betalált a télen átalakuló Pest megyei I. osztályban szereplő rivális kapujába az eddig csak a megye-kettes fakóban rendszeresen játéklehetőséget kapó, sokra hivatott Kovács Zsigmond is.

 
2014.01.23.
www.szufc.hu
FELNOTT
Szekszárd UFC: "Győzelem a felkészülési mérkőzésen"
 

Január 22-én a Paks U21-es csapatát fogadta egyesületünk egy felkészülési mérkőzés alkalmából. A mérkőzés rendkívül jó iramban zajlott, melyen végül csapatunk diadalmaskodott.

A mérkőzés elején mindkét csapat egyaránt dolgozott ki helyzeteket, de egy szögletet követően tizenegyest tudott kiharcolni a vendég paksi együttes, amit értékesítettek is. 0-1

Szinte erre azonnal válaszolt a hazai gárda. Egy egész pályás felívelést Márk Attila vett le a keresztbe futó Letenyei elé, aki eltolta a kirohanó kapus mellett a játékszert, majd az üres kapuba lőtt. 1-1

A győztes találat már a második játékrészben esett. Letenyei elegáns mozdulattal indította a menetrendszerint érkező Deli Balázst, aki azonnal középre ívelt. A jó ütemben érkező Fejes egy könnyed mozdulattal levette a magasan érkező labdát, majd az elvetődő kapus mellett a hálóba lőtt. 2-1

Felkészülési mérkőzés 2014.01.22.
TOLLE UFC Szekszárd - Paks U21 2-1 (1-1), Szekszárd
Játékvezető: Pulcz István

Szekszárd: Szűcs Krisztián - Both Dávid, Nánási Attila, Márton Erik, Deli Balázs - Márk Krisztián, Kuklis Kristóf, Deli Dániel, Fejes Péter - Márk Attila, Letenyei Gábor

Vezetőedző: Kvanduk János

Cserék: Ivancsics Alex, Ranga Máté, Dienes Gábor, Elbegdorj Temuulen, Királyházi Bence, Rátkai Gábor, Rigó Gergő

Paks: Máté Roland - Pap Milán, Lakatos Gergő, Kollarics Krisztián, Szabó Milán - Zámbó Dániel, Bagó Patrik, Kesztyűs Barna, Kvanduk József - Horváth Ádám, Horváth Máté

Vezetőedző: Osztermayer Gábor

Cserék: Bildhéber Bence, Réczi Valentin, Pach Bálint, Haraszti Zoltán

 
2014.01.23.
.labdarugas.dmtk.hu
FELNOTT
DMTK: "Győzelemmel kezdtük a felkészülést"
 

Idei első edzőmeccsét szerda este vívta meg NB III-as felnőtt csapatunk a Halásztelek ellen. Ellenfelünk, a Pest megyei I. osztályban a tizenkettedik helyen telel. Remekül kezdtek a mieink, hiszen már a mérkőzés elején megszereztük a vezetést Mészáros szemfüles találatával. Nem sokkal később ismét Mészáros volt eredményes. Ekkor egy jobb oldali beadást váltott gólra. A félidő derekán Rebecsák járt túl a vendég kapus eszén, majd újra Mészáros következett. Az első játékrész zárásaképp Varga V. is megzörgette a halásztelki hálót.

Fordulást követően is a mieink akarata érvényesült a pályán, de a helyzeteinket már nem tudtuk olyan hatékonyan kihasználni, mint az első negyvenöt percben. Az egyetlen szünet utáni gólt Kovács Zs. szerezte, amikor egy gyors akció végén előbb a kapufára lőtt, majd a lecsorgót a kapuba juttatta.

Összességében a felkészülés elején járó csapatunk, egy remek első félidőt produkálva, magabiztos sikert aratott a lelkes vendégekkel szemben. Legközelebb pénteken 18 órakor a Vasas U21 lesz az ellenfél, majd szombaton 10 órától a Bugyival találkozik a Dunaharaszti.

Dunaharaszti MTK – Halásztelek 6-0 (5-0)

DMTK: Szappanos (Gyatyel 46.p), Lázár (Hegyes 46.p), Mátyus (Dina 46.p), Rétsági, Dallos (Ambruzs 46.p), Varga V. (Kulin 46.p), Lengyel (Horváth Á. 46.p), Gacsal, Dabasi (Kovács Zs. 55.p), Rebecsák (Kiss G. 46.p), Mészáros

Gólszerzők: Mészáros 3, Rebecsák, Varga V., Kovács Zs.

 
2014.01.23.
www.fociakobon.hu
FELNOTT
BUGYI: FELKÉSZÜLÉS. Egy távozó már biztos - Hangolás NB III-as csapatok ellen
 

Pénteken és szombaton is felkészülési mérkőzésen mutathatják meg tudásukat az új fiúk a Bugyi SE mezében. A Pest megyei II. osztály, Déli csoportjában 16 ponttal a 9. helyen telelő együttes erős vetélytársakkal szemben méreti meg magát.

Annyi bizonyos, hogy az Inárcs elleni találkozónál csak nehezebb meccsek jönnek. Az elmúlt hét vasárnapján tudniillik 4–0-ra páholta el Almási János társulata a riválist, ám január 24-én, pénteken 18 órakor az NB III, Közép-csoportjában szereplő Dabas otthonában lépnek fel, míg egy nappal később, 10 órakor a Dabassal azonos csoportban szereplő Dunaharaszti MTK vendégszeretetét élvezhetik Tánczos Tiborék. Január 29-én, szerdán este fél héttől szintén harmadik vonalbeli gárdával meccsel a Bugyi, akkor a Tököl látogat a megye-kettes alakulat otthonába. A csapattal kapcsolatos információ még, hogy fél év után távozik Tóth Soma: a nyáron Peregről szerződtetett 24 éves középpályás visszatér egykori sikerei színhelyére. Immár csak volt társulatában 13 bajnokin jutott lehetőséghez, gólt nem szerzett.

 
2014.01.23.
www.fociakobon.hu
FELNOTT
NB III, KÖZÉP-CSOPORT: EDZŐCSERÉK. Új tréner Dabason, Maglódon és az RKSK-nál
 

A téli „holtszezon” három helyen is edzőváltást hozott, ami az NB III, Közép-csoportjában szereplő csapatokat illeti, az alábbiakban ezt tekintjük át.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a korábbi 20-szoros válogatott Keresztúri András elhagyta az FC Dabast, miután az NB II-ben szereplő Vasas technikai igazgatója lett. Helyét az a Honti József vette át, aki legutóbb NB-s szinten Sárisápon dolgozott.

Maglódon várható volt, hogy Baranyai Pál játékos-edző nem marad meg ebbéli minőségében, a kiváló futballista helyét Gálvölgyi István vette át, aki legutóbb az FC Hatvan együttesét irányította, de korábban trenírozta a Dabas és a Százhalombatta társulatát is, így a rutinos szakember visszatért Pest megyébe.

Arról szintén írtunk, hogy az NB III, Nyugati csoportjában szereplő Budaörsnek ifjabb Albert Flórián lett a vezetőedzője. Ennek látszólag nincs köze a Közép-csoporthoz, ám annyiban mégis, hogy a Pest megyeiek korábbi edzője, az élvonalban a Pápát irányító Zsivóczky Gyula az RKSK kispadjára ülhet le Huszák Géza helyett.

 
2014.01.23.
www.nb3.hu
FELNOTT
Felkészülési mérkozések: szerdai eredmények - Frissítve!
 

A harmadikvonal.hu megpróbál minél több felkészülési mérkozés eredményérol tájékoztatást adni Olvasóinak. Természetesen biztosan akad olyan találkozó, amelyrol mi sem tudunk, ezért, ha Önöknek van friss eredményük és gólszerzojük saját csapatuk meccsérol, akkor megkérjük küldjék el nekünk azt, a harmadikvonal@gmail.com email címre vagy írják meg hozzászólásként. A segítségüket elore is köszönjük. Lentebb olvasható a szerdai musor!

Szerdai eredmények: 
13:00 Pápa - FTC II 1-0 Gólszerzo: Koszó 
15:30 Mezokövesd - Hatvan 2-2 Gólszerzok: Sebe, Harsányi ill. ? 
16:00 Salgótarján - Putnok 1-4 Gólszerzok: ? ill. Nenadovic, Horváth B. 3 
17:15 Budafok - ESMTK 1-0 
18:00 Tiszaújváros - Bocs 5-0 Gólszerzok: Kovács P. 3, Stefán 2 
18:00 Diósgyor - Cigánd 4-4 Gólszerzok: Szabó, Icsó, Oláh, Fézler ill. Hadházi, Lakatos, Varga Z., Pop 
18:00 Dunaharaszti - Halásztelek 6-0 Gólszerzok: Mészáros D. 3, Rebecsák, Varga V., Kovács Zs. 
18:00 Baja - Kalocsa
18:00 Honvéd U18 - Monor18:00
Újbuda - Ikarus BSE 4-0 18:00
Tura - Csepel 3-4 Gólszerzok: Less T. 2, Pozder ill. ? 
Tatabánya - Csákvár 2-1 Gólszerzok: Papizsanszkij, Gyürki ill. Molnár Cs. 
Szekszárd - Paks U21 2-1 Gólszerzok: Letenyei, Fejes ill. ? 
 
2014.01.21.
www.fcdabas.hu
UP
U-21 Teremtorna képek
 

A dabasi OBO Arénában 2014.január 19-én szombaton megrendezett U-21 teremtornáról készült képek a jobb oldali linkre kattintva megtekinthetok.

 
2014.01.20.
www.nb3.hu
FELNOTT

Honti József lett a Dabas vezetoedzoje

 

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az FC Dabas együttesétol öt év után távozott Keresztúri András vezetoedzoje. Az utódja Honti József lett.

Keresztúri szakmai kihívás miatt távozott a pest  megyei együttestol a Vasashoz, ahol számítanak rá a szakmai stábban.

A klub vezetosége végül Honti Józsefet bízta meg a vezetoedzoi teendokkel. Az 58 éves szakember kilenc évig dolgozott Dorogon, majd Ausztriában és a korábban NB III-es Sárisápnál tevékenykedett edzoként.

 
2014.01.20.
www.fcdabas.hu
UP
FELHÍVÁS: Felkészülési torna
 

2014. február 9-én vasárnap az FC Dabas Sportegyesület felkészülési tornát szervez a dabasi OBO Arénában a 2002-ben született labdarúgók részére. A tornát 6 csapatosra szervezzük, még 2 csapat jelentkezését várjuk. Érdeklődni Szűcs György, edzőnél.

 
 
2014.01.20.
www.nb3.hu
FELNOTT
Csatárt mindenképpen kell igazolnia a Bajának
 

Javában zajlik az NB III Közép-csoportjában szereplő Bajai LSE felkészülése. A dunaparti csapat játékoskeretének változásairól az edződuó egyik tagja, Zsók József nyilatkozott a baon.hu-nak.

“Szilasi és Szentgyörgyi távozása már decemberben eldőlt, időközben kiderült, hogy Vanja Deszpotovics Ausztriában folytatja, így vele sem számolhatunk. Pillanatnyilag az U17-es és az U21-es csapatokból öt játékos velünk kezdi a munkát és meglátjuk milyen teljesítményt nyújtanak a fiatalok. Érkezik egy-két próbajátékos is. Változatlanul támadók leigazolását tervezzük, mert a hátsó részeken megfelelő teljesítményre képes a csapat. Most még nincs, de biztosan lesz új játékosunk. Ilyenkor nem könnyű igazolni, de még csak most kezdenek mozgolódni a csapatok, a végleges keretet február elejére szeretnénk kialakítani.” – nyilatkozta a baon.hu-nak Zsók József.

A menetrend szerint a Szekszárd, a Bölcske, a HÍD SC, a Tisza Volán, valamint a KTE és a Paks U-21-es csapataival játszanak felkészülési mérkőzést a következő hetekben, írja a megyei lap.

 
2014.01.18.
www.fradi.hu
FELNOTT
FTC - Soroksár (5:1)
 

Thomas Doll főként az első félidei játékkal volt elégedett a Soroksár elleni találkozón.

NB I-es labdarúgó-csapatunk 5-1-es győzelmet aratott első felkészülési mérkőzésén a Soroksár ellen. A találkozót követően Thomas Doll a következőképpen értékelte a látottakat.
Jót mozogtunk a mai délutánon – fogalmazott Doll. – Az elmúlt két hét során próbáltuk taktikailag összerázni a társaságot, örömteli, hogy ebből már több dolog meg is valósult a pályán. Az látszik, hogy vannak posztok, ahol erősítésre szorulunk, szükségünk lesz például belső védőre. Reméljük, hogy hamarosan Diallo és Somalia is felépül, és akkor még nagyobb lesz a mozgásterünk a támadó szekcióban. A felkészülés ezen fázisában az első félidőben mutatott játékot jónak értékelhetjük, a második félidőben pedig lehetőséget tudtunk adni a fiataloknak is. Rengeteg idő van még hátra a felkészülési időszakból, hogy tovább csiszoljuk a játékunkat és nyilvánvalóan ki kell javítanunk a hibákat is.

 
2014.01.18.
www.soroksarsc.hu
FELNOTT
Felkészülési mérkőzés: FTC - Soroksár SC 5-1
 

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
FERENCVÁROS–SOROKSÁR 5–1 (3–0)
Budapest, Népliget, 1500 néző

Ferencváros. 1. félidő: Dibusz – Sahed, Mateos, Besic, Bönig – Gyömbér, Busai – Jovanovic, Holman, Leonardo – Böde. 2. félidő: Kunsági – Kárász, Csukics, Otten, Pintér D. – Csilus T., Józsi – Jenner, Ionescu, Kovács K. (Péter A.) – Tuijp. Vezetőedző: Thomas Doll

Soroksár: Tarczy – Vass Zs., Pandur, Farkas A., Tóbiás – Lisztes, Lannert, Kincses P., Nyilas E., Rábold – Márkus. 2 félidő: Tarczy - Szabó R., Pandur, Urbán, Mile - Balogh B., Tóth J. (Dombai), Antal, Torkos A., Homonyik - Lovrencsics.

Vezetőedző: Varga Attila

Gólszerző: Gyömbér (26.), Busai (44., 45.), Ionescu (86.), Péter A. (90.), ill. Lovrencsics B. (52.)

Varga Attila vezetőedző értékelése: "Tartalmas mérkőzést játszottunk a Ferencváros ellen. A 90 perc során olyan szituációkból kaptunk gólt, többször pontrúgás után, amire fel lehet készülni és ami nem volt ránk jellemző. A mérkőzés nagy részében jó ellenfélnek bizonyultunk a zöld-fehér csapatnak. Értékes edzőmérkőzés volt!"

 
2014.01.17.
www.labdarugas.dmtk.hu
FELNOTT
DMTK: "Megvannak NB III-as csapatunk edzőmeccseinek időpontjai"
 

Elkészült az NB III Közép-csoportjában szereplő felnőtt együttesünk felkészülési programja, amely során tizenegy edzőmeccset vív majd a csapat. 

Íme a program: 

2014.01.22. szerda 18:00 DMTK - Halásztelek Dunaharaszti (nagy műfű)
2014.01.24. péntek 18:00 DMTK - Vasas U21 Dunaharaszti (nagy műfű)
2014.01.25. szombat 10:00 DMTK - Bugyi Dunaharaszti (nagy műfű)
2014.01.29. szerda 18:00 DMTK - Csepel Dunaharaszti (nagy műfű)
2014.02.01. szombat 10:00 DMTK - Vecsés Dunaharaszti (nagy műfű)
2014.02.05. szerda 18:00 DMTK - Tököl Dunaharaszti (nagy műfű)
2014.02.08. szombat 10:00 DMTK - Örkény Dunaharaszti (nagy műfű)
2014.02.12. szerda 18:00 DMTK - BKV Előre Dunaharaszti (nagy műfű)
2014.02.15. szombat 10:00 DMTK - Budaörs Dunaharaszti (nagy műfű)
2014.02.19. szerda 18:00 DMTK - DPASE U21 Dunaharaszti (nagy műfű)
2014.02.22. szombat ? DMTK - Biatorbágy
 
2014.01.17.
www.fradi.hu
FELNOTT
FTC: "Bemutatjuk a Soroksárt"
 

A két klub között nagyon szoros a kapcsolat, ezért kíváncsiak voltunk, hogy hogyan töltik a mindennapjaikat a sárga-feketék. A Soroksár főhadiszállásán rendezett körülményeket, folyamatosan fejlődő létesítményeket, és egy roppant lelkes és szimpatikus szakmai stábot, valamint klubvezetést találtunk. A klub sikeres működtetéséért több, az FTC-hez ezer szállal kötődő személy is dolgozik, arra kértük őket, meséljenek a 23. kerületi csapatról.

 
2014.01.17.
www.harmadikvonal.hu
FELNOTT
Komoly erősítések Szegeden
 

Rutinos játékossal erősített a Szeged 2011 NB III-ban szereplő együttese. Máté Péter, a másodosztályú Zalaegerszeg mezét cseréli Nyilas Elek alakulatának kék-fekete szerelésére.

A 34 éves középpályás több, mint 200 élvonalbeli mérkőzéssel a háta mögött hagyja el a Zala megyei egyesületet, amely 2006-ban igazolta le őt nevelőegyesületétől, a Kaposvári Rákóczitól. Máté Péter az idei szezonban nyolc mérkőzésen kapott lehetőséget az NB II-ben szereplő ZTE-ben. Szerződése eredetileg 2015. június 30-ig szólt volna, ám ezt felbontották, így adódott lehetőség a váltásra.

Továbbá, Oláh Lóránt is a Szeged 2011-ben folytathatja pályafutását. A Kaposvárról elküldött támadónak egyelőre még a szakítás feltételeiről kell megegyeznie a Rákóczival. A 34 éves támadóra nem számított Selymes Tibor, a Kaposvár új vezetőedzője, ezért kell távoznia a Rákóczitól.

A Szeged 2011 sajtófőnöke, Bánki József megerősítette a hírt, mint elmondta a játékos és a klub tárgyal egymással, de semmilyen konkrét döntés nem született még.

Oláh 249 NB I-es mérkőzésen 89 gólt szerzett. Pályafutása nagy részét Kaposváron töltötte, de volt a Debrecen és a Ferencváros játékosa is. A Szeged 2011 csapatába igazolásának lehetősége külön érdekességet is rejt, hiszen a vajdasági születésű Oláh Lóránt 1999-ben a Tisza-parti város máig utolsó NB I-es alakulatában kezdte magyarországi pályafutását, a Szeged LC-ben lépett először pályára első osztályú játékosként.

 
2014.01.17.
www.harmadikvonal.hu
FELNOTT
Honti József lett a Dabas vezetőedzője
 

Ahogy arról a napokban beszámoltunk, öt év után távozott a Dabas kispadjáról Keresztúri András. Az új edző személyéről csütörtökön döntött a vezetőség.

Az FC Dabas SE elnöksége Honti Józsefet nevezte ki az NB III-as felnőtt csapat vezetőedzőjének.

Nehéz döntés előtt állt az FC Dabas SE vezetése, Keresztúri András utódjának kiválasztása során. Több kiváló szakember került képbe, akik közül a végén Honti József kapott bizalmat a vezetés részéről. Az új trénerrel a tavaszi idényre állapodott meg az egyesület, s feladata a csapat bent tartása az NB III-ban.

Az 58 éves A-licencel rendelkező szakember a Testnevelési Egyetemen szerzett sportmenedzser és labdarúgó szakedzői diplomát. Edzői pályafutása során, egymást követő kilenc bajnoki évadon keresztül dolgozott Dorogon. Ezenkívül külföldi tapasztalattal is rendelkezik, hiszen éveken át a szomszédos Ausztriában dolgozott labdarúgó edzőként, ahol szintén szép sikereket ért el. Legutoljára a 2010-11-es bajnoki évadban a Sárisápi Bányász vezetőedzője volt.

 
2014.01.16.
www.nb3.hu
FELNOTT
Szeged: rutinos védő jött a Zetétől, Oláh is érkezhet
 

A szegedma.hu beszámolója szerint Máté Péterrel erősítette meg keretét a Szeged 2011-Grosics Akadémia együttese. A rutinos bekk Zalaegerszegről érkezett.

A 34 éves középpályás több mint 200 élvonalbeli mérkőzéssel a háta mögött hagyja el a Zala megyei egyesületet, amely 2006-ban igazolta le őt nevelőegyesületétől, a Kaposvári Rákóczitól. Máté Péter az idei szezonban nyolc mérkőzésen kapott lehetőséget az NB II-ben szereplő ZTE-ben. Szerződése eredetileg 2015. június 30-ig szólt volna, ám ezt felbontották, így adódott lehetőség a váltásra.

A stegedma.hu beszámolója szerint a klub vezetői a Kaposvárról elküldött Oláh Lóránttal is előrehaladott tárgyalásokat folytatnak.

 
2014.01.16.
www.fcdabas.hu
FELNOTT
Honti József - Wikipédia
 

Honti József labdarúgó, edzo, sportmenedzser, vállalkozó, a Dorogi FC Örökös Tagja. A dorogi klub történetében a leghosszabb ideig tevékenykedo edzo, aki vezetoedzoként 1993 és 2001 között 9 bajnoki évadban 207 bajnoki mérkozésen ült a csapat kispadján.

A Testnevelési Egyetemen végzett sportmenedzser és labdarúgó-edzoi szakon. Az 1987-1988-as évadban volt játékostársa, Gabala Ferenc pályaedzoje volt a Dorogi Bányász NB III-as csapatánál, amely a bajnokság végén kiharcolta a feljutást az NB II-be. Gabala edzovel sikeresen szerepeltek a második vonalban, majd a Gabalát 1989-ben váltó Reszeli-Soós István mellett volt pályaedzo 1992-ig. 1989 nyarán, a klub fennállásának 75.évfordulója alkalmából rendezett nemzetközi tornán kupa-gyoztesek lettek. Az egyre elokelobb bajnoki helyezések mellett részese volt a sikeres Magyar Kupa szereplésnek, majd a nemzetközi Húsvét Kupa elhódításának. A csapat az NB I-be való jutásának elbukása miatt lemondott Reszeli edzo helyett nevezték ki vezetoedzonek 1993 nyarán.

...

 

A folytatást a jobb oldali linken keresztül érheti el

 
2014.01.15.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
FC DABAS: KÖZLEMÉNY
 

" Az FC Dabas SE elnöksége Honti Józsefet nevezte ki az NBIII-as felnott csapat vezetoedzojének.

Nehéz döntés elott állt az FC Dabas SE vezetése, Keresztúri András utódjának kiválasztása során. Több kiváló szakember került képbe, akik közül a végén Honti József kapott bizalmat a vezetés részérol. Az új trénerrel a tavaszi idényre állapodott meg az egyesület, s akinek a feladata a csapat bent tartása az NBIII-ban.

Az 58 éves A-licencel rendelkezo szakember a Testnevelési Egyetemen szerzett sportmenedzser és labdarúgó szakedzoi diplomát. Edzoi pályafutása során, egymást követo kilenc bajnoki évadon keresztül dolgozott Dorogon. Ezen kívül külföldi tapasztalattal is rendelkezik, hiszen éveken át a szomszédos Ausztriában dolgozott labdarúgó edzoként, ahol szintén szép sikereket ért el. Legutoljára a 2010-11-es bajnoki évadban a Sárisápi Bányász vezetoedzoje volt. "

Bennárik Ferenc

 

 
 
2014.01.15.
www.fcdabas.hu
FELNOTT
Kezdodik a felkészülés
 

Az FC Dabas SE NBIII-as felnott csapata 2014.január 16-án (csütörtökön) kezdi el a felkészülést a tavaszi szezonra. Ezen a napon köszön el a csapattól Keresztúri András és ekkor kerül bemutatásra az új vezetoedzo Honti József.

Keresztúri András
Honti József
Keresztúri András
Honti József
 
 
2014.01.14.
www.fcdabas.hu
UP
Utánpótlás Edzésnaptár
 
Korosztály
Napok
Kezdés
Helyszín
Edzo
U-7
Hétfo
16:30
Sári iskola
tornaterme
Mann Balázs
Szerda
16:30
U-9
Hétfo
17:30
Sári iskola
tornaterme
Cemmel Péter
Szerda
17:30
U-11
Hétfo
16:00
Gyóni iskola
tornaterme

Körmöczy Szebasztián

Szerda
16:00
U-13, U-14
Szerda
17:00
Gyóni iskola
tornaterme
Szucs György
Péntek
17:00
U-14, U-15
Hétfo
17:00
Gyóni iskola
tornaterme
Szucs György
Péntek
16:00
U-17, U-21
Kedd
16:30
Sári labdarúgó
pálya
Kucsák István
Szerda
16:30
Csütörtök
16:30
Péntek
16:30
         
Kapusedzés
U-13, U-14
Csütörtök
16:00
Sári iskola
tornaterme
Monok Viktor
U-13 felett
Csütörtök
17:00
Sári iskola
tornaterme
Monok Viktor
 
 
2014.01.15.
www.fociakobon.hu
FELNOTT
MONOR: FELKÉSZÜLÉS. A REAC, az Érd, a Diósd, az Újbuda és a BKV Elore is a riválisok között
 

Nem sokáig tétlenkednek az NB III, Közép-csoportjában szereplo Monor labdarúgói, ugyanis Vezér Ádám játékos-edzo csapata egy hét múlva már felkészülési meccset vív a fovárosban.

Január 22-én, szerdán 18 órakor a Budapest Honvéd U18-as együttese lesz az elso vetélytárs, míg január 25-én, szombaton 11 órakor szintén a fovárosban lép pályára az MSE, mégpedig a REAC ellen. (A találkozó érdekességét az adja, hogy két egykori kispesti csapattárs találkozhat a meccsen, hiszen Vezér Ádám a kispestiek kapuját védte annak idején, míg a manapság a rákospalotaiakat trenírozó Mátyus János a hátvédsort erosítette.) Január 29-én, szerdán, Budafokon, a Promontor utcai mufüves pályán lesz jelenése a Pest megyeieknek, ám nem a házigazda BLC-vel, hanem az Érddel küzdhetnek 19 órától a monoriak.

 
2014.01.15.
www.nb3.hu
FELNOTT
Maglód: bíznak az edzováltásban
 

A pest megyei együttes jelenleg kiesohelyen áll az NB III Közép csoportjában.

A hírek szerint a klub vezetoi úgy gondolták, hogy Baranyai Pál munkáját megköszönik és a jövoben Gálvölgyi István látja el a vezetoedzoi teendoket a csapatnál.

 
2014.01.15.
www.fociakobon.hu
FELNOTT
KOMLÓ: FELKÉSZÜLÉS. Az elso héten ötször tréningezik a Bányász
 

Január 13-án, hétfon állt edzésbe az NB III, Közép-csoportjának sereghajtója, a Komlói Bányász együttese, amelynek színeiben megannyi próbajátékos gyozheti meg Vas László edzot, hogy helye van a társulatban.

Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy bennmaradjunk.
Fontos, nagyon is fontos kijelentés ez. Pintér Attila, a Bányász technikai vezetoje említette, miközben pontosan tudta, hogy talán még Fortuna komlói mezbe bújtatása esetén is csak a csodában bízhat a város apraja-nagyja. Január 13-án, hétfon látott munkához a sereghajtó, márpedig ezen a héten ötször húznak tréning alsót és felsot a futballisták, méghozzá jó néhány új ember kíséretében. Nagy kérdés persze, ki megy és ki marad, mindenesetre a Komló a jövo héten már edzomeccset vív, gyakorlatilag szerda-szombat ritmusban – a bennmaradás jegyében.

 
2014.01.15.
www.nb3.hu
FELNOTT
Dabas: öt év után lemondott Keresztúri András és a Vasashoz igazolt
 

Távozott az FC Dabas vezetoedzoje, Keresztúri András, aki az NB II-es Vasas szakmai vezetésében folytatja munkáját, és a technikai feladatokért fog felelni.

Az NB III Közép csoportjának 14. helyén álló Pest megyei klub közös megegyezéssel, konfliktustól mentesen engedte el vezetoedzojét – aki 2008 óta irányította a csapatot –, de az utódját még nem nevezte meg.

A Vasas egykori játékosa, késobbi utánpótlásedzoje, jelenlegi öregfiúk-játékosa, a klub honlapján elmesélte, hogy Vancsa Miklós ügyvezeto ismét a korábbi technikai vezetot, Antal Pétert szerette volna megnyerni a feladatra, amit az MLSZ-ben végzett egyéb elfoglaltságaira való tekintettel elhárított, viszont maga helyett Keresztúrit ajánlotta.

Mivel Dabason edzoként a csapat körüli technikai feladatokkal is kellett foglalkoznia, o intézte az átigazolásokat is, így nem idegen számára a feladat.

KEresztúri

 
2014.01.14.
www.harmadikvonal.hu
FELNOTT
Gálvölgyi István váltja a kispadon Baranyai Pált Maglódon
 

Az osszel jobbára csak szenvedo, a Közép-csoportban kieso helyen álló Maglódon, a sikertelen szereplés után döntött a vezetoség az edzováltás mellett.

A sikertelenség miatt, ami több tényezobol adódott össze, távozik a csapat élérol Baranyai Pál edzo, akinek a helyét Gálvölgyi István veszi át, aki legutóbb a szintén harmadosztályú FC Hatvannál dolgozott

 
2014.01.13.
www.harmadikvonal.hu
FELNOTT
Öt év után távozik Keresztúri András Dabasról
 

Az NB III Közép-csoportjában szereplo Dabastól télen elköszönt az eddigi vezetoedzo, Keresztúri András, mert a jövoben a másodosztályú Vasas szakmai stábjában dolgozik majd...

 
2014.01.12.
www.fociakobon.hu
UP
DABAS: TEREMBEN AZ IFJAK. Utánpótlástornák minden korosztályban
 

Az FC Dabas rendezésében januárban és februárban is izgalmas, valamint vélhetőleg színvonalas utánpótlástornáknak ad otthon az OBO Aréna.

Január 19-én, vasárnap az U21-esek nyitják a mezőnyt, míg bő egy hónappal később, február 23-án az U7-esekkel zárul a tornák sorozata.

A PROGRAM

Január 19., vasárnap, 9.00–13.00: U21
Január 25., szombat, 8.00–13.00: U15
Január 26., vasárnap, 8.00–13.00: U14
Február 2., vasárnap, 8.00–13.00: U17
Február 9., vasárnap, 8.00–13.00: U13
Február 16., vasárnap, 8.00–13.00: U11
Február 23., vasárnap, 8.00–11.00: U9
Február 23., vasárnap, 11.00–14.00: U7

 
2014.01.11.
www.pestmegyeifoci.hu
FELNŐTT
Öt év után edzőváltás Dabason
 

Távozott az FC Dabas vezetőedzője, Keresztúri András, aki az NB II-es Vasas szakmai vezetésében folytatja munkáját, és a technikai feladatokért fog felelni.

Az NB III Közép-csoportjának 14. helyén álló Pest megyei klub közös megegyezéssel, konfliktustól mentesen engedte el vezetőedzőjét – aki 2008 óta irányította a csapatot –, de az utódját még nem nevezte meg.

A Vasas egykori játékosa, későbbi utánpótlásedzője, jelenlegi öregfiúk-játékosa, a klub honlapján elmesélte, hogy Vancsa Miklós ügyvezető ismét a korábbi technikai vezetőt, Antal Pétert szerette volna megnyerni a feladatra, amit az MLSZ-ben végzett egyéb elfoglaltságaira való tekintettel elhárított, viszont maga helyett Keresztúrit ajánlotta.

Mivel Dabason edzőként a csapat körüli technikai feladatokkal is kellett foglalkoznia, ő intézte az átigazolásokat is, így nem idegen számára a feladat.

 
2014.01.11.
www.dabas.info.hu
UP
Dabas Gála 2013 - Díjazottak
 

December 20-án, pénteken került sor Dabas Város Önkormányzatának hagyományos Sportgálájára az OBO Arénában, ahol idén is átadták az Év Sportolója, az Év Edzője, az Év Csapata díjakat és a Dabas Város Sportjáért kitüntető címet.

 

VIDEO-összefoglaló (A MAG Televízió felvétele:www.magtv.hu)

 

Futball sportágban felnőtt korcsoport, legjobb férfi sportoló 2013-ban Szabó Milán
Milán 2004-ben a Szolnoki Máv-ban kezdte el labdarúgó pályafutását, kapus poszton. Nagyon fiatalon 2009-2010-es bajnoki idényben már felnőttek között is bemutatkozott a Besenyszög felnőtt megye 1 osztályú csapatában. Képességeit mi sem bizonyítja jobban, hogy a következő idényektől már az NB III-ban védett előbb a Szolnok Spartacus , majd a Szolnoki Máv FC felnőtt csapatának tagjaként. A 2012-13-as bajnoki szezonban igazolt az FC Dabashoz, ahol nagyon hamar kivívta, mind a vezetés, mind a játékostársak, mind a szurkolók elismerését. Milán rendkívül megbízható, edzésmunkája példamutató, amit jól bizonyít az a tény is, hogy az FC Dabasnál végzett edzések mellet, heti 1-2 alkalommal Budapestre is feljár Kakas László kapusedzéseire.  A labdarúgás mellett odafigyel a civil életre is Az elmúlt esztendő szeptemberétől Felsőfokú Szakképzésre jár Egerbe, ahol hulladékgazdálkodási technológusnak tanul. Az év felnőtt labdarúgója Szabó Milán.

 

Futball sportágban utánpótlás csoportban az év sportolója Kmetyó Máté
Az a fiatalember, aki a mai napon ezt a díjat megkapja a mozgás öröme miatt és az orvosok tanácsára kezdett sportolni, focizni. Már gyermekként is erősebb, magasabb volt a társainál, és ezért rendszeresen a felsőbb korosztályokban is játszott, míg a saját csapatában mindig a meghatározó játékosok közé tartozott.
Sajnos az aktuális csapatai nem voltak kimagaslóak a bajnokságokban, ezért ifjúsági korára érhette el a kiteljesedést. 1996-os születésű, jelenleg az U21-es korosztályban játszik, tehát alig 17 évesen nyújt kimagasló teljesítményt az idősebbek közt. A megyei II.osztályú felnőtt bajnokságban is bemutatkozott már, valamint az NB III- ban szereplő gárdában is kapott kisebb szerepet. Emberi tulajdonságai is megemlíthetőek, megbízható, jó gondolkodású , szinte minden gondolata a foci és szerencsére az alázatos futballista körül jár.
A pályán nehezen tud veszíteni, sokszor elviszi a lendület, ebben még fejlődnie kell. Az utóbbi években a díjazottak szinte mind eligazoltak, más útra léptek, bízunk benne, hogy ő hosszabb távon erősíti a dabasi csapatokat!

 

Futball sportágban a Pest Megyei MLSZ díját mint megyei gólkirály  Wrábel József kapta
József, a Pest megyei II. osztály, Déli csoportjában szereplő Dabas-Gyón labdarúgója. A ma is hétről hétre NB-s szintű teljesítményt nyújtó, rendkívül gólérzékeny labdarúgó pályafutása során évről évre a góllövőlista élmezőnyében végez, szerepeljen bármilyen bajnoki osztályban, és amikor nem hátráltatják sérülések. A tavaly első alkalommal kiírt Pest Megyei Aranylabdát elnyerő 34 éves játékos pályafutása során megfordult az FC Dabas, a Hernád, a Felsőpakony és a Dabas-Gyón együtteseiben, utóbbi klubot 2010 nyara óta erősíti. Többszörös Pest megyei gólkirály, az elmúlt évadban a Pest megyei II. osztály, Déli csoportjában 19 góljával szerzett gólkirályi címet, az azt megelőző szezonban pedig ugyancsak 30 találattal lett a megyei I/B-osztály, Déli csoportjának a legeredményesebb labdarúgója.

 
2014.01.11.
www.nb3.hu
FELNŐTT
Szeged: 2-3 erősítést tervez Nyilas Elek
 

Szerdán kezdi a felkészülést a Szeged 2011-Grosics Akadémia az NB III Közép csoportjának tavaszi csatáira. Nyilas Elek vezetőedző 2-3 poszton tervez erősítést, lesz edzőmeccs az MTK-val és a Békéscsabával is.

 

 
2014.01.10.
www.soroksarsc.hu
FELNŐTT
Soroksár SC: Téli felkészülési mérkőzések
 

A Soroksár SC felnőtt csapata január 13-án kezdi felkészülését a tavaszi idényre. A felkészülés keretén belül az alábbi edzőmérkőzéseket vívja a csapat:

Január 18. Szombat, FTC (NBI) - Soroksár SC. FTC Népligeti Sportcentrum, 14.00.
Január 25. Szombat, Újpest FC (NBI) - Soroksár SC Újpest,Duna Cipő . 13.00
Január 29. Szerda, Vasas SC (NBII) - Soroksár SC. Fáy u.  11.00.
Február 01. Szombat, Budaörs (NBIII) - Soroksár SC.  Budaörs. 11.00.
Február 06. Csütörtök, Cegléd (NBII) - Soroksár SC.   Cegléd. 13.00
Február 08. Szombat, Diósd (NBIII)- Soroksár SC.    Diósd. 12.00
Február 12. Szerda, Siófok (NBII) - Soroksár SC.    Siófok. 12.00
Február 15. Szombat, Csákvár (NBIII)- Soroksár SC. Csákvár.  11.30.
Február 19. Szerda, Dunaújváros (NBII) - Soroksár SC.  Dunaújváros. 13.00
Február 22. Szombat, FTC II (NBIII)- Soroksár SC.  Népliget. 13.00
 
2014.01.10.
www.oroshazafc.gportal.hu
FELNŐTT
Orosháza FC : Január 10-én megkezdte csapatunk a felkészülést.
 

Csapatunk január 10-én egy évnyitóval kezdte meg a felkészülést a tavaszra.
A nyári felkészüléshez képest ahol kezdetben hatan edzettek, most több mint 20 játékos jelent meg. Először Restály György ügyvezető igazgató vázolta az elvárásokat, terveit. Új igazolásokkal, erősítésekkel szeretné elérni, hogy csapatunk a hatodik helyen végezzen. Nagy valószínűséggel visszatér Orosházára a szegedi Végh Ariel, és Juhász Norbert is. Rajtuk kívül több labdarúgóval és tárgyalunk. Pénzváltó Bence kölcsönadási szerződése lejárt, ő visszatér a Tisza Volán csapatához, Nyéki Boldizsár szerződését felbontották, ő is távozik.
Az előző évekkel ellentétben, most már nem mostoha körülmények között kell az edzéseket megtartani, az ULE bázis műfüve csapatunk rendelkezésére áll. Elhangzott, hogy a Gyopáros Kupa idén elmarad, helyette egy edzőmérkőzés lesz január 19-én.

 
2014.01.10.
esmtk.gportal.hu/
FELNŐTT
ESMTK: Felkészülés
 

Ami biztos: a csapat tagjai január 14-én, kedden találkoznak először egymással hivatalos keretek között, majd nyolc nappal később, 22-én, szerdán a Promontor utcában a házigazda Budafokkal vívják első felkészülési mérkőzésüket Lőrinczy Somáék. 25-én a III. Kerület otthonában, a Hévizi úton a csoportvetélytárs Maglóddal találkoznak a pesterzsébetiek, míg egy héttel később ugyanott (február 1., szombat, 11 óra) a házigazdával meccselnek Pintér Dánielék. Február 5-én, szerdán 18 órakor Szigetszentmiklóson a helyi NB II-es csapattal csap össze az ESMTK, 8-án, szombaton 13 órakor a Pilisszentivánnal, míg február 12-én, szerdán, 18 órakor a Budaörs otthonában vizitál a fővárosi gárda. Február 15-én, szombaton, 12 órakor Diósdon vendégszerepel Turi Zoltán együttese, 19-én, szerdán, 18 órakor Rákospalotán a házigazda REAC lesz a vetélytárs, míg 22-én, szombaton 10 órakor Diósdon az Érddel vív vélhetően izgalmas kilencven percet az ESMTK. Jelen állás szerint így alakul a piros-fehér sereg felkészülése, annyi kiegészítéssel, hogy január 29-én, szerdán 19 órakor az angyalföldi Láng-pályán sor kerül még egy edzőmeccsre, amely voltaképpen különlegesnek ígérkezik, hiszen az ellenfél a BLSZ válogatottja lesz.

Érdemes egy kicsit visszatekinteni a (közel)múltra is az ESMTK kapcsán, hiszen bármennyire is hihetetlen, a 9. fordulót követően csupán egy győzelem állt a pesterzsébeti társaság neve mögött. Az ESMTK szereplését meghatározta, hogy mostanra élgárdákká nemesedő riválisokkal találkozott Turi Zoltán csapata az évad elején, ám az ősz végére nemhogy kiegyenesedett a Liza, figyelemfelkeltő eredményeket is elért, hiszen a Rákosmente otthonából rabolt pontra (1–1), vagy a Kispesten, a Budapest Honvéd II.-MFA ellen aratott 1–0-s diadalra szinte mindenhol büszkék lennének. Ha a tavasszal így folytatja az ESMTK, az első öt pozíció valamelyike sem elérhetetlen álom az Ady Endre utcában.

 
VASAS: VÁLTOZÁSOK. Régi kedvencek az új stábban
 

Egykori kedvencekben nincs hiány a Fáy utcában: immár szerda óta edz, készül a tavaszra az NB II 10. helyén szerénykedő Vasas, mégpedig nem csupán új vezetéssel, hanem vadonatúj szakmai stábbal.

Csak Angyalföldön nem volt trénercsere az ősszel a három közép-magyarországi egyletet figyelembe véve – Cegléden Kiss László váltotta Ványi Zsoltot, míg Szigetszentmiklóson Zoran Kuntics helyét edzői team vette át –, bár ha tíz Vasas-szurkolót megkérdeznének, alighanem a többség a váltás mellett döntött volna, mi több, nem is a német Dirk Bergerrel futnak neki a szezonnak... Maradjunk annyiban, nem különösebben kedvelték a Fáy utcában a német negyedosztályból (!) hazánkba érkező szakembert, akivel az előző évad végén érthetetlenül (?) elbukta az NB II-es bajnoki címet a piros-kék sereg. A 2013/2014-es kiírást pocsékul kezdő XIII. kerületi legénység aztán belelendült, fontos győzelmeket aratott, ám ha nem történt volna változás, a jelenlegi legfeljebb stabil NB II-es gárda maradna, hiszen a feljutásra nagyjából annyi esélye van a Vasasnak, mint Mr. Beannek Oscar-díjat kapni drámai alakításért. Ha minden jól megy, immár vígjátékok pöröghetnek a Fáy utcai „moziban”, ugyanis korábbi kedvencek kerültek Angyalföldre. A vezetőedzőt Szanyó Károlynak hívják – az egykori újpesti, győri és debreceni középpályásnak ez az első komoly megbízatása a felnőtteknél –, a pályaedző Tóth András maradt, a kapusokkal immár a nemrégiben honlapunkon más ügyben megszólaló Bíró Szabolcs foglalkozik, míg technikai igazgatóként az egykori 20-szoros válogatott Keresztúri András dolgozhat a klub sikereiért. És ha tíz évvel fiatalabbak lennének az érintettek, a pályán sem lehetne különösebb gond…

 
2014.01.08.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
FC DABAS: KÖZLEMÉNY
 

" Keresztúri András az FC Dabas SE vezetőedzője a jövőben a nagy múltú Vasas SC szűk szakmai vezetésében folytatja munkáját ahol a technikai feladatokért fog felelni. Az egyesület és a volt vezetőedző közötti munkaviszony közös megegyezéssel, konfliktustól mentessen szűnik meg. 

Az FC vezetése rövid időn belül, honlapján teszi közzé, hogy ki fogja irányítani az NBIII-as csapat munkáját. "

Bennárik Ferenc

 

 
 
2014.01.08.
www.nemzetisport.hu
FELNŐTT
Vasas SC: " A technikai feladatokért Keresztúri András fog felelni..."
 

A Vasas nagy átalakuláson ment keresztül decemberben, távozott a német vezetőedző, Dirk Berger, majd a tulajdonos és a vezetőség is. Az elmúlt szezonok keserűsége után aztán színre lépett a korábbi tulajdonos, Jámbor János, aki vállalta a futball kft. finanszírozásának jelentős részét. A régi-új ügyvezető Vancsa Miklós lett, vezetőedzőnek Szanyó Károlyt nevezték ki, a másodedző Tóth András lett, míg a kapusokkal Bíró Szabolcs foglalkozik. A technikai feladatokért Keresztúri András fog felelni, aki szintén a Vasas egykori játékosa.

 
2014.01.08.
www.csakfoci.hu
FELNŐTT
NB II: A Vasas is elkezdte - Keresztúri csatlakozott a szakmai stábhoz
 

Január 1-től az operatív irányítással kapcsolatos feladatokat a Jámbor János által megbízott új ügyvezető, Vancsa Miklós látja el. Az ő feladata volt a szakmai és az adminisztratív stáb összeállítása. Az már a korábbi hírekből biztossá vált, hogy a vezetőedző Szanyó Károly lesz. Segítője továbbra is a klubhoz ezer szállal kötődő Tóth András marad, a kapusedzői poszton változás történt, Bíró Szabolcs lett erre a feladatra kijelölve. Új fejlemény továbbá, hogy a technikai feladatokért Keresztúri András fog felelni, aki szintén a Vasas egykori játékosa.

 
2014.01.08.
www.nemzetisport.hu
FELNŐTT
Vasas SC: Labdarúgás - Bemutatkozás
 

A ma délelőtti első edzés előtt az öltözőben bemutatkozott a Vasas labdarúgócsapatának új vezetése, illetve a szakmai stáb.

vasas

 
2014.01.08.
www.fociakobon.hu
FELNŐTT
JÁTÉKOSSORS. Ughy Márk álmaiban Amerika visszainteget
 

Minden valószínűség szerint március közepéig nem számíthat az NB III, Közép-csoportjában szereplő Dunaharaszti MTK trénere, Króner Péter, no meg az FTC futsalcsapata Ughy Márkra, aki visszatért Amerikába.

A 37 esztendős kiváló sportember szép esztendőket töltött az Egyesült Államokban, ahol „ketrecfocizott”, mi több, komoly sikereket is aratott. A jelenleg futó sorozat rájátszására hívta korábbi egyesülete, a Hidalgo La Fiera, amely az első, a rájátszásban megvívott találkozóján 12–9-re verte a Dallast, mégpedig Ughy Márk vezérletével, aki két találattal és ugyanennyi assziszttal vette ki részét a fontos diadalból. A nagypályán hátvédként futballozó játékos az ősszel 15 bajnokin egyszer volt eredményes, míg a Ferencváros futsalosai között 13 bajnokin 7 alkalommal szerzett gólt.

 
2014.01.07.
www.harmadikvonal.hu
FELNŐTT
Közép seregszemle: Az első!

Az Alföld-csoport címvédője, a Soroksár idén is remekel, hiszen tizenhat forduló után, hat pont előnnyel vezeti a Közép-csoportot.

Tizenhárom győzelem, két döntetlen és mindössze egy vereség a Soroksár eddigi mérlege. Nyilas Elek, a csapat labdarúgója elégedetten gondol vissza az 2013-ra: „Úgy vártuk ezt az őszi szezont, hogy tudtuk, ez egy erősebb bajnokság lesz, így nem indulhattunk ki abból, hogy mi tavaly bajnokok voltunk és akkor ez idén is minden erőlködés nélkül menni fog...”

Mégis vereséggel kezdtük az idényt Orosházán, de a csapatnak sikerült talpra állnia és minden rangadót megnyerve, azóta is veretlenek vagyunk, így az első helyen telelünk hat pontos előnnyel, ami úgy gondolom megnyugtató azzal a Szegeddel szemben, aki ugye tavaly még NB II-es volt.”- folytatta a játékos.

És, hogy mi a Soroksár célja tavasszal? Egyértelmű a bajnoki cím! „Tavasszal szeretnénk megtartani az előnyünket és mindenképpen ki szeretnénk harcolni a feljutást, amire, ha ugyanígy, ennyi energiát és munkát belefektetve dolgozunk, akkor minden esélyünk megvan!”- tekintett a jövőbe Nyilas.  

 
2014.01.06.
www.harmadikvonal.hu
FELNŐTT
Közép seregszemle: A második!

Az osztályozón a Kisvárdával szemben maradt alul a Szeged 2011, így a mostani bajnokságban az NB III-ban szerepel. A klub első számú célja a visszajutás, de az ősz után, „csupán” a második helyen áll, igaz, hátránya még ledolgozható egy jó tavasszal.

Azt őszt három részre bontanám! Az első periódus nagyon jól indult, bár akkor álltunk össze, mégis kivertük a kupából a másodosztályú Kozármislenyt és a bajnokságban is szépen és eredményesen játszottunk.”- vágott bele visszaemlékezésébe Germán Tamás, a Szeged 2011 csapatkapitánya.

Majd így folytatta: „A második részben, talán annak, hogy kicsit kevesen voltunk vagy a Soroksár elleni vereségnek köszönhetően, valami megtört és becsúsztak nem várt döntetlenek, a játék is akadozott! A vége viszont ismét jól sikerült, szépen, eredményesen játszottunk, bár az ESMTK elleni hazai döntetlen pontjai hiányoznak.”

Germán arra is kitért, milyen az idei mezőny ereje: „A bajnokság színvonala szerintem olyan, amilyen a harmadosztálynak lennie kell. Jót tett az átszervezés, minden csapat ellen meg kell izzadni és komolyan kell venni minden meccset, mert saját bőrünkön tapasztaltuk, amikor kicsit kiengedtünk, azt egyből megbüntette az ellenfél.”

És, hogy mit vár a folytatástól a jelenleg hat pont hátránnyal második Szeged? „Egy jó felkészüléssel, néhány jó igazolással azt gondolom, hogy elérhetjük a célunkat, de ahhoz mindenkinek a száz százalékot kell nyújtania ahogy eddig, vagy egy kicsivel még annál is többet.”- adta meg a választ Germán.  

 
2014.01.02.
www.fociakobon.hu
FELNŐTT
SOROKSÁR: LISZTES KRISZTIÁNT MEGFENYEGETTÉK
 

Az egykori válogatott játékos, Lisztes Krisztiánt a Facebookon számolt be róla, hogy megfenyegették, felesége pedig a boríték fotóját is közzé tette, és közölte, hogy a levelet továbbították a rendőrségnek.

„Oláhéktól kaptunk egy Merry Christmas-levelet, amiben közölték, hogy tönkretettük az üzletüket és a megélhetésüket, persze egy kicsit erősebb kifejezésekkel. A Külvárosi Kávéház, amit üzemeltetünk, 1995 óta működik, és semmilyen más új üzlettel nem rendelkezünk, bármilyen híreszteléssel ellentétben. A központban nyílt egy új kávézó, amihez semmi közünk, ha esetleg ezzel lenne problémájuk Oláhéknak. Sem a gyerekeimet, sem a feleségemet nem érzem felelősnek Oláhék sorsának rosszabbra fordulásában, amit a levelében nehezményez. Sem a stílussal, sem a fenyegető hangnemmel nem értünk egyet az Oláhok csapatával. BUÉK!”