FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.10.04.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas - KTE Hufbau
 

A Kecskemétet fogadjuk vasárnap kora délután

Két győztes bajnoki (RKSK, Monor) és egy sikerrel vett Magyar Kupa mérkőzést követően önbizalommal telve várhatjuk soron következő bajnoki fellépésünket. Ellenfelünk ezúttal a tabella 5. helyén álló KTE Hufbau együttese lesz. A PMFC, Szentlőrinc, Monor, Iváncsa négyes kissé meglépett a középmezőnytől, így egyelőre reális célként az ötödik pozíció megszerzését tűzhetjük ki magunk elé. Noha négy helyezés választ el minket a Kecskeméttől, hátrányunk mindössze három pont, amit most hétvégén akár semmissé is tudunk változtatni.

Az előző szezonban a 3:1 arányú hazai vereséget követően tavasszal 1:0 arányban sikerült Kecskeméten diadalmaskodnunk, így a legutóbbi összecsapásból mi jöttünk ki győztesen, amiből lehet meríteni. Ugyanakkor természetesen van miért törlesztenünk, a tavaly őszi hazai vereség ugyanis egy Paks elleni 3:0-ás idegenbeli győzelem után következett, ami igen váratlanul és érzékenyen érintett minden FC Dabas szimpatizánst.

Nem túl bő a keretünk, de ugyanakkor egy igen jó szériát tudhatunk magunk mögött, így mindenképpen optimistán várhatjuk a vasárnap délutáni kezdő sípszót.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas - KTE Hufbau

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.10.06. (vasárnap, 14:30)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep

MLSZ Adatbank