FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.09.30.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas II - Tápiószecső FC (0:2)
 

Tóth Ferenc, az FC Dabas II csapatának pályaedzője a Tápiószecső FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

"Elvesztettük hazai veretlenségünket

Nagyon hiányos kerettel vártuk a 7. fordulót. Betegségek, illetve sérülések tizedelték meg a csapatunkat. Mindössze két bevethető tartalék ült a padon. Hamar kiviláglott, hogy ellenfelünk előszeretettel "üti" a széleket, kihasználva a szélsőik gyorsaságát. Az első nagy helyzet is előttük adódott, azonban Gogolák hatalmas bravúrral hárította az 5 méterről érkező fejest. Nem sokkal később kapusra léphetett ki Holecz, azonban kimaradt a lehetőség. A 16. percben eltolódott a védelmünk, amit ki is használtak a vendégek (0:1). Helyzetecskék itt is ,ott is, de az eredmény nem változott.

A félidőben egyet cseréltünk és átálltunk 4-4-2-re. A srácok mindent megtettek az egyenlítésért, de sajnos még az ellenfél kapuja előtti 2 az 1-et sem sikerült gólra váltanunk.

Nagyon rájuk mentünk, amiben benne volt az esetleges kontra veszélye is. Némi szerencsével egyet végig is vittek, ezzel megduplázták az előnyüket (0:2). Ami igaz, az igaz, mezőnyben "jobban néztek ki", mint mi, de nekünk is voltak nagy helyzeteink, csakhogy a gólokat ők szerezték és így megérdemelten vitték el a 3 pontot.

A következő fordulóban a 4. helyezett Ráckevéhez látogatunk. Nem lesz egyszerű...

Hajrá Dabas! "

FC Dabas II - Tápiószecső FC 0:2 (0:1)
Gól: - ill. Csikós J (16'), Nagy B (57')

MLSZ Jegyzőkönyv