FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.09.30.
www.fcdabas.hu
NŐI
Edzői értékelés: FC Dabas U17 - Gyöngyösi AK (2:2)
 

Schilingerné Budai Zsuzsanna, az FC Dabas U17-es leány csapatának vezetőedzője a hétvégi Gyöngyösi AK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

" Szombat délelőtt hazai pályán játszottunk a 3/4 pályás bajnokságunkban a Gyöngyös ellen, aki talán a legerősebb csapatnak mondható a bajnokságban.

Ez volt az a mérkőzés, ahol a túlélésre játszottunk. Nagyon erős ellenfél volt, ezért mi a védekezésre álltunk be, mást nem is tehettünk. Rengeteg dolga volt ezen a mérkőzésen a kapusunknak Rónyai Gabriellának, bravúrt bravúrra halmozott, még ellenfelünk edzője is kiemelte. Nagyon nehéz mérkőzés volt. Két támadással mentünk el, mind a kettőt értékesíteni tudtuk, ezért a mérkőzés utolsó pillanatáig azt érezhettük, hogy ez az óriási küzdelem itthon tartja a 3 pontot. De tudjuk milyen ez a játék, a spori már emelte a sípot és az az utolsó labda betalált (2:2).

De nem csüggedünk, 1 pontot sikerült szereznünk, harcoltunk, jó meccs volt, és nyugodt szívvel mehettünk haza mert mindent megtettünk.

Gratulálok a csapatnak! Hajrá Dabas! "

FC Dabas U17 - Gyöngyösi AK 2:2 (0:0)
Gól: Horváth V E (58'), Horváth V E (60')

MLSZ Jegyzőkönyv