FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.09.29.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U19 - RKSK (3:3)
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője az RKSK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

"Ismét sikerült jó produkciót bemutatni. Az első félidőben teljesen irányítottuk a mérkőzést, és a ziccereink felét most be is rúgtuk, amellyel 2:0-ás előnyhöz jutottunk. Azonban éreztem azt, hogy ez kevés lesz a második félidőre, le kellett volna zárni a meccset az első 45 percben. Jó felfogásban, agilisan futballoztunk. A múlt heti játékunkra még rá tudtunk tenni egy lapáttal, amely szemre is tetszetős labdakihozatalokat, támadásokat hozott.

A második félidőre ellenfelünk 6 főt cserélt betartva a három félidős szabályt, ugyanis minden játékosuk érdekelt a felnőtt bajnokságokban is. Ez meg is látszott a játékukon, hiszen átvették az irányítást, és kemény letámadásba kezdtek. Álltuk a sarat a 60. percig, ahol elsőnek Duhaj Ádám cseréje következett, amely be volt kalkulálva. Talán hamarosan elrugaszkodhatunk egy kicsit tovább is a terhelését illetően. Sajnos a csere nem jött jókor, Mata Tomi nem tudta felvenni a ritmust, ahol elcsúsztunk, és hibát hibára halmoztunk más poszton is. Ennek az eredménye az, hogy két perc alatt egyenlített ellenfelünk, amelyben sajnos egy buta tizenegyes is közrejátszott. Lukasik Dani kényszerű cseréje keresztbehúzta a számításunk. A védelmet akartam erősíteni, de nem ez jött ki belőle. Szerencsére ekkor még volt bennünk annyi erő, hogy felálljunk, s egy kontrát követően ismét megszereztük a vezetést Nyeső Márk révén. Végül jól sült el a csere, azonban a hibapontunkon, amelyet orvosolni szerettem volna, ismét gólt szerzett az RKSK. Ellenfelünk mindent egy lapra tett fel innentől kezdve, mi pedig kezdtünk elfogyni, ráadásul Szőrös Márkot kiállították a védelmünk közepéről, ahol végképp eljött az a pont, ahol védekezésre kellett berendezkednünk, s elfogadni a 3:3-as végeredményt.

Bánhatjuk az első félidőt, több volt benne. Viszont a játék összképe alapján igazságos a döntetlen. Az egyik bajnokesélyes csapattal szemben örüljünk az egy pontnak is. A játékunk fejlődik folyamatosan, csak rangadók várnak ránk a következő hetekben, nem könnyű nyerni, főleg úgy, hogy a csapatunk 80%-a U18-as, s ellenfeleink sok esetben tiszta korosztállyal szerepelnek, mint az Airenergy is, akihez idegenbe utazunk a jövő héten.

Gratulálok a játékhoz! Hajrá FC Dabas!

FC Dabas U19 - RKSK 3:3 (2:0)
Gól: Pekker G L (11'), Farkas Zs (19'), Nyeső M (66')

MLSZ Jegyzőkönyv