FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.09.29.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U17 - RKSK (2:0)
 

Majzik Bertalan, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője az RKSK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

" Az első félidő kiegyenlített játékot hozott. Lassan, körülményesen járattuk a labdát, így nem tudtuk feltörni az ellenfelünk védekezését. Pontatlanok voltunk főleg, a támadó zónában, sőt a megfelelő mozgások is elmaradtak. Szerencsére 10 perccel a félidő vége előtt egy jogos büntetőből meg tudtuk szerezni a vezetést. A szünetben ezekre felhívtam a figyelmet.

A második félidőben a labdajáratás és a mozgások is feljavultak. A mezőnyfölényünk meddőnek bizonyult, de legalább így az RKSK nem jelentett veszélyt a kapunkra. A 70. percben két csere (Gáspár Zsombor, Czili Dávid) után a támadó játékunk sokkal kreatívabb lett, ami helyzetekben is látszódott. Ennek ellenére a győztes találatot egy szögletből érintés nélkül sikerült a kapuba juttatnunk.

Nagyon készülünk a következő mérkőzésünkre (Airnergy Fc), akik eddig minden meccsüket megnyerték. Remélem, mindenki felépül addig, mert teljes kerettel meglepetésre is képesek lehetünk.

Hajrá FC Dabas! "

FC Dabas U17 - RKSK 2:0 (1:0)
Gól: Talapka I (35'), Talapka I (74')

MLSZ Jegyzőkönyv