FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.09.29.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Kakucs KSE - FC Dabas U14 II (3:0)
 

Ledő László, az FC Dabas U13-as csapat edzője az FC Dabas U14 II hétvégi bajnoki mérkőzését követően az alábbi értékelést adta:

" U13-as fiataljaink második bajnoki mérkőzésüket Kakucson játszották. A srácoktól azt kértük, hogy a saját játékunkat próbálják játszani, mégpedig azt, amit gyakorlunk hétről hétre. Felhívtam a figyelmet, hogy ellenfelünknél sok az idősebb játékos, így próbájuk a labdát járatni, és abból támadásokat kialakítani.

A mérkőzést 65 percig kontroll alatt tartottuk. Védekezésünk rendben volt, szebbnél szebb kontrákat alakítottunk ki. Sajnos a végére kissé elfáradtunk, és a rutinosabb ellenfelünk bedarált minket.

Mindenképpen rászolgáltunk volna az egy pontra a mérkőzés alapján. Ettől függetlenül csak dicséret illeti a fiúkat, mert ilyen hozzáállás mellett sokat fejlődhetnek a srácok ebben az évben!

Gratulálok a mai teljesítményhez csapat szinten mindenkinek! Ellenfelünknek pedig sok sikert és gratulálok a győzelemhez!

Hajrá Dabas!"

Kakucs KSE - FC Dabas U14 II 3:0 (0:0)
Gól: -

MLSZ Jegyzőkönyv