FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.09.27.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: Monor SE - FC Dabas
 

Monorra látogatunk

Nagy örömünkre végre ismételt javuló tendenciát mutat NB III-as csapatunk teljesítménye. Az RKSK elleni hazai győzelmet követően a Magyar Kupában is magabiztos sikerrel léptünk tovább, így mindenképpen önbizalommal telve várhatjuk soron következő bajnoki mérkőzésünket.

Feladatunk azonban közel sem lesz egyszerű, ugyanis a második helyezett Monor SE otthonában kellene bravúrt elérve pontot vagy pontokat szereznünk. Idegenben eddig nem sok babér termett csapatunknak, de épp itt az ideje, hogy megmutassuk, rutinos, jó csapatunk van.

A Monor SE öt győzelmének és két döntetlenjének köszönhetően mindössze két pontra lemaradva szorosan követi az éllovas PMFC-t, előnyük azonban egy pont a még szintén dobogós Iváncsa KSE-vel szemben. Ennek köszönhetően ők is mindent el fognak követni, hogy a három pontot otthon tartsák.

Ennek alapján egy igen izgalmas és egyben érdekes összecsapás elébe nézünk, ahol a papírforma egyértelmű hazai sikert sejtet, csapatunk azonban már az elmúlt szezonban is többször megmutatta, képes a bravúrra és lényegében egy csapat sem mehet biztosra az FC Dabassal szemben. Amennyiben csapat szinten stabilak tudunk lenni, védekezésünk nem hibázik nagyot, emellett támadóink a Magyar Kupában látott formájukat hozzák, akkor akár még meglepetést is okozhatunk.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Monor SE - FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.09.29. (vasárnap, 16:00)
Helyszín: Monor, Balassi Bálint utcai Stadion

MLSZ Adatbank