FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.09.08.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Jászberényi FC - FC Dabas U19 (4:0)
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője a Jászberényi FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

" Gyakorlatilag elfogyott körülöttünk a levegő a mai meccsre. Amióta Dabason dolgozom, még ilyen nem fordult elő velem. Normál esetben 5 kezdő embert kellett nélkülöznöm, hiszen Mata, Kovalik, Prigyeni, Szőrös, Farkas nem állt a rendelkezésemre. A meccset viszont le kellett játszani, így 12 hadra fogható labdarúgóval utaztunk el az összecsapásra.

Az első félidőt még sikerült lehozni 0:0-ás döntetlennel a hazaiakkal szemben, azonban a második játékrészben addig tartott a meccs lélektanilag a számunkra, míg a Jászberény meg nem szerezte a vezetést. A 70. perctől megtörtünk védekezésben is. Ugyan kontrából voltak ígéretes lehetőségeink egyszer-egyszer, azonban az irányítás teljesen a hazaiak kezében volt.

Csalódott vagyok, mert szinte minden úgy jött össze, hogy abból az ellenfelünk profitáljon. A jelenlegi helyzetben nem volt kérdés, hogy melyik volt a jobb csapat. Ameddig bírtuk erővel, volt tartásunk, majd ahogy a támadóink eltűntek a mezőnyben, úgy lett egyre nagyobb a nyomás a védelmünkön is, amelyből jöttek is a hibák. Sajnos életlenek, tompák voltak a meghatározó játékosaink, amelyet már nem bírtunk el.

Remélhetőleg a jövő héten kilábalunk a mostani helyzetből.

Hajrá FC Dabas! "

Jászberényi FC - FC Dabas U19 4:0 (0:0)
Gól: -

MLSZ Jegyzőkönyv