FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.09.07.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas II - Üllő SE (3:3)
 

Továbbra is veretlen az FC Dabas II

Sorozatban harmadik mérkőzésén végzett döntetlenre az FC Dabas II. Kettes csapatunk ezúttal az Üllői SE ellen lépett pályára hazai környezetben, ahol végül egy gólgazdag összecsapáson 3:3-as végeredmény született. Az újabb döntetlen egyben azt is jelentette, hogy immáron négy mérkőzésesre duzzadt veretlenségi sorozatunk, amire mindenképpen büszkék lehetünk.

Az összecsapásra térve, Radácsi Kristóf jóvoltából igen hamar, már az 5. percben meg tudtuk szerezni a vezetést (1:0). Ez az előnyünk egészen a szünetig ki is tartott, így optimistán várhattuk a második játékrész alakulásást. A folytatás hasonlóan jól indult, mint a mérkőzés eleje, öt perc elteltével ugyanis újabb találatot értünk el. Antal Dominik gólja után azonban talán már egykicsit meg is nyugodtunk, hogy zsebben a mérkőzés (2:0). Sajnos ismét bizonyosodott, hogy a 2:0 az egyik legveszélyesebb eredmény. A vendégek szép lassan felzárkóztak, az 52. és 62. percben szerzett találataikkal lényegében tíz perc alatt le is nullázták az addig megszerzett előnyünket (2:2). Ennek köszönhetően szűk fél órával a vége előtt lényegében kezdődhetett minden elölről. Szerencsére nem adtuk fel, az egyenlítő találatot követően nem sokkal, a 66. percben Kőszegi Zoltán Zalán jóvoltából ismét magunkhoz tudtuk ragadni a vezetést (3:2) és innentől már csupán egy dolgunk volt, valahogy meg kell tartani a vezetést. Sokáig úgy festett, meg is lesz a második győzelmünk, azonban a mérkőzés hajrájában jött az újabb hidegzuhany. A vendégek ugyanis közel sem törtek meg a harmadik bekapott találattól, küzdöttek tovább és ennek sajnos meg is lett számukra az eredménye. A 86. percben Mezei Dávid révén újból egyenlíteni tudtak (3:3), így ismét eldöntetlenné vált a mérkőzés. A hátralevő idő szűkössége már egyik fél számára sem tette lehetővé az újabb, valószínűsíthetően már győztes találat bevitelét, így végül pontosztozkodásra került sor.

A veretlenségi sorozatunk abszolút becsülendő és óriási dolog, azonban a három döntetlen lényegében egy győzelemmel és két vereséggel egyenértékű. Ennek is köszönhető az, hogy jelenleg csupán a középmezőnyben tudunk elhelyezkedni, noha még nem szenvedtünk vereséget. Természetesen látva a tavalyi szezont, nem szabad elégedetlennek lennünk, azonban egy kicsivel több szerencsével és jobb koncentrációval akár négy ponttal többünk is lehetne. Azzal pedig csak halkan jegyezzük meg, akár már vezethetnénk is a tabellát.

A következő fordulóban egy igen komoly erőpróba vár játékosainkra, ugyanis a Felsőpakony otthonába látogatunk, ahol kiderül, egy komoly játékerőt képviselő csapat ellen milyen erőt képviselünk ebben.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.09.07 (szombat, 16:30)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep

FC Dabas II - Üllő SE 3:3 (1:0)

FC Dabas II: Kersák R (26) - Riesz D (2), Kiss D (4), Danyis A (5), Radácsi K (6), Farkas K (10), Fehér Á (11), Fodor Gergely (12), Béres K (15), Kőszegi Z (20), Fodor Gergő (22)

Csere: Gogolák K (78), Farkas R (7), Tokics T (8), Ulicska Zs (9), Nyerges P (16), Antal D (17), Horváth K (19)

Gól: Radácsi K (5'), Antal D (50'), Kőszegi Z (66') ill. Sinkó B (52'), Gálvölgyi I (62'), Mezei D (86')

MLSZ Jegyzőkönyv