FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.09.02.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - Taksony SE GP Solar (0:1)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a Taksony SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

"Jól kezdődött számunkra a mérkőzés, a 3. percben egy szabályos gólt rúgtunk, amit azonban a játékvezető elvett les címén. Rá két percre megadott egy véleményes tizenegyest, ami tőlünk jobb csapatokat is megviselt volna.

Amúgy végig tudtunk dominálni, az akaratunkat rá tudtuk erőltetni a Taksonyra. Egy dolog hiányzott mindössze, a GÓL! A játékosok megtettek mindent, de sajnos a befejezések nem sikerültek és bármennyire is a második félidőben felborult a pálya, nem tudtunk gólt rúgni, így végül fájó vereséget szenvedtünk.

A vereség ellenére mégis azt kell mondanom, a csapatot nem szabad bántani, mentek becsülettel a játékosok, kiadtak mindent magukból, sajnos van ilyen, hogy nem sikerül semmi. Olyan problémát pedig egyáltalán nem láttunk, amiért vészharangot kellene kongatni, sem mentálisan, sem fizikálisan nem volt probléma, sőt, igazából játékban is jó dolgokat láthattunk.

Stábommal hiszünk benne, hogy ennek idővel meg kell fordulnia. Egy-két győzelemmel könnyen az élmezőny mögé lehet kerülni, ennek érdekében dolgozunk tovább és készülünk a hétvégi Dabas-Gyón elleni városi rangadóra. "

FC Dabas - Taksony SE GP Solar 0:1 (0:1)
Gól: - ill. Szilágyi M (8')
Kiállítás: - ill. Szilágyi M (84')

MLSZ Adatbank