FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.09.01.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Taksony SE II - FC Dabas II (1:1)
 

Tóth Ferenc, az FC Dabas II csapatának pályaedzője a Taksony SE II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

" Egy győzelem és egy döntetlen után készülhettünk a Taksony II elleni összecsapásra.

Jól kezdtünk, mi irányítottuk a mérkőzést. Antal Dominik a bal oldalon megverte az emberét, aki csak a tizenhatoson belül szabálytalanul tudta megállítani. A megítélt büntetőt azonban a kapufára rúgtuk, így kimaradt a kínálkozó lehetőség. Ellenfelünket nem engedtük kibontakozni, komolyabb helyzetet nem is sikerült kialakítania.

A második félidőben is nagy erőket mozgósítottunk a gólszerzés érdekében. Farkas Krisztiánt buktatták, újabb büntető! Ez is kimaradt... Hatalmas luxus, két tizenegyest is kihagyni. A 87. percben Béres indította Antalt, aki átvétel nélkül emelt a kapuba (0:1). Szépségdíjas találat volt. Egy percre rá, hátul egy rossz döntés következtében labdát vesztettünk, amiből kiegyenlített a hazai csapat (1:1).

Ez maradt a végeredmény is, ami nagyon dühítő, hiszen a kezünkben volt a meccs. A veretlenségünket megőriztük, de ebben több volt.

Mindazonáltal dicséret illeti a csapatot, mert kiadták magukból, ami bennük volt, bizonyos posztokon kiemelkedőt nyújtva. Ma még kesereghetünk, de keddtől gőzerővel készülünk az Üllő elleni összecsapásra, levonva a mai mérkőzés tanulságait.

Hajrá Dabas! "

Taksony SE II - FC Dabas II 1:1 (0:0)
Gól: Király M (88') ill. Antal D (87')

MLSZ Jegyzőkönyv