FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.09.01.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U19 - Városgazda UE (4:0)
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője a Városgazda UE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

" Kaptunk még egy hetet ajándékba a felkészülésre, hogy a 2. fordulóra még jobban összeálljon a játékunk. Ugyan július 11-től edzésben vagyunk, heti 4-5 alkalommal készültünk, s lejátszottunk már 8 edzőmeccset, mégis van hiányérzetem bőven az augusztusi hónappal kapcsolatban, amelyet el is mondtam a játékosoknak. Aki labdarúgó akar lenni, annak úgy kell a nyári pihenőt alakítani, hogy az ne a felkészülésre és a bajnoki rajtra essen. Még Megye II-ben sem tűrik, hogy valaki hetekre, hétvégékre eltűnik. Igaz, hogy amatőr labdarúgásról beszélünk, azonban ezt a hozzáállást csírájában el kell nyomni. Ehhez a Szülőknek is partnereknek kell lenni, NB-s utánpótlás bajnokságban ez már nem működőképes. Gyorsan kirajzolódhat, hogy mire lehet számítani a játékosoknál 1-2 év múlva, ha a felnőtt szinthez érnek.

A mérkőzésről sok mondanivalóm nincsen. Végig mezőnyfölényben játszottunk, ellenfelünk kétszer került helyzet közelébe. Az volt a kérdés, hogy mikor, hogyan, hol és hányszor tudjuk feltörni a védekezését a Városgazdának. Ezt négy alkalommal sikerült és még ugyanennyire lett volna lehetőség, hogy gólt érjünk el.

Ahhoz a Jászberény FC-hez látogatunk a következő játéknapon, akik megnyerték az U19-es bajnokságot az előző szezonban és az első fordulóban is magabiztos győzelemmel kezdtek, az igen jó erőkből álló Monor ellen. Nehéz meccsnek nézünk elébe, ezért a héten ennek megfelelő hadrendet gyakorlunk majd, felkészülve mindenre.

Gratulálok a győzelemhez! Hajrá FC Dabas! "

FC Dabas U19 - Városgazda UE 4:0 (2:0)
Gól: Farkas Cs (12'), Czili B (35'), Lukasik D P (58'), Czili B (62')

MLSZ Jegyzőkönyv