FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.09.01.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U17 - Városgazda UE (1:8)
 

Majzik Bertalan, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a Városgazda UE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

" Sajnos beigazolódott, amire előzetesen számítottam. Néhány játékosomnak a nyaralások és egyéb dolgai sokkal fontosabbak voltak a nyár folyamán, mint az edzésre járás. Ezt az öltözőben el is mondtam, hogy ezt a sportot edzés nélkül nem lehet csinálni. Ehhez nem csak a gyerek hozzáállásán kell változtatni, hanem a szülőén is. Remélem, ezeket a dolgokat az iskola kezdetével hátra hagyjuk, és azok, akik eddig kevesebbet jártak edzésre, beállnak a sorba.

Egy jó erőkből álló csapattal találkoztunk az 1. fordulóban. Minden hibánkat kihasználták, és fizikálisan a második félidőre teljesen felőröltek bennünket. Ezért is lehetett ekkora különbség a két csapat között. Ennek ellenére rengeteg lehetőségünk volt a gólszerzésre, még tizenegyest is hibáztunk a második játékrészben.

Ha megfelelő állapotban leszünk, az ilyen meccsekből sokkal többet is ki tudunk majd hozni. Készülünk a 2. fordulóra, ahol ennél sokkal többet kell nyújtanunk.

Hajrá Dabas! "

FC Dabas U17 - Városgazda UE 1:8 (0:3)
Gól: Gáspár Zs (72')

MLSZ Jegyzőkönyv