FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.09.01.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - Taksony SE GP Solar (0:1)
 

A korán bekapott gól döntőnek bizonyult

A múlt hétvégi, Kozármisleny elleni idegenbeli vereségünk ellenére bizakodva várhattuk a soron következő, Taksony SE elleni hazai mérkőzésünket. Erős Károly állítása szerint a héten a védelmi hibák átbeszélésre kerültek, így mindenképpen reménykedtünk, hazai közegben a Szekszárd elleni összecsapáshoz hasonlóan ismét győzelemmel tudjuk megörvendeztetni szurkolóinkat.

Sajnos a mérkőzés nagyon rosszul indult, előbb egy szabályos gólunkat érvénytelenítette a játékvezető, majd nem sokkal később egy büntetőt ítélt meg a vendég csapat javára, ennek köszönhetően igen hamar, már a 8. percben hátrányba kerültünk (0:1) és ezt követően futhattunk az eredmény után. Játékosaink természetesen nem estek kétségbe, tették a dolgukat becsülettel, mindent megpróbáltak elkövetni az egyenlítés érdekében, a vendégek azonban magabiztosan állták a sarat.

Erős Károly idővel természetesen megpróbált reagálni a kialakult helyzetre, ennek megfelelően a második játékrészben Fitos Lászlót, majd Takács Kornélt és Fritz Attilát is pályára küldte. A frissítés azonban mégsem hozta meg a kívánt eredményt, ugyanis csak nem sikerült megszerezni az egyenlítő találatot. A Taksony SE végül egészen a hármas sípszóig meg tudta tartani a korán megszerzett előnyét, így három ponttal gazdagodhatott.

Igen fájó a vereség, aminek köszönhetően egy pozíciót visszacsúszva, a 12. helyről várhatjuk a jövő hétvégi, Dabas-Gyón FC elleni városi rangadót.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.09.01 (vasárnap, 16:00)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep

FC Dabas - Taksony SE GP Solar 0:1 (0:1)

FC Dabas: Czuczi M (1) - Kovács Á (2), Molnár P (4), Márton D (5), Sánta A (6), Szabó B (12), Crkvenjakov D (14), Erős R (17), Földes M (73), Eördögh L (77), Popov P (99)

Csere: Kersák R (26), Szántó G (7), Fitos L (10), Takács K (15), Csepregi R (20), Fritz A (56)

Gól: - ill. Szilágyi M (8')
Kiállítás: - ill. Szilágyi M (84')

MLSZ Adatbank
További képek