FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.08.31.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Taksony SE II - FC Dabas II (1:1)
 

Bosszús pontszerzés

A Péteri KSK elleni győzelmet és az Alsónémedi SE elleni döntetlent követően igen optimistán várhattuk a Taksony SE II elleni idegenbeli összecsapásunkat.

Remekül kezdtük a mérkőzést, büntetőt harcoltunk ki, azonban mivel nem tudtuk érvényesíteni, így maradt a gól nélküli döntetlen. A második játékrészben egy újabb büntetőt ítélt meg a játékvezető a javunkra, azonban azt sem sikerült gólra váltanunk, ami mondjuk ki, nagyon bosszantó. Szerencsére nem adtuk fel, még nagyobb erőket mozgósítottunk és ennek a 87. percben meg is lett az eredménye. Antal Dominik találatával vezetéshez jutottunk és alighanem el is hittük, hogy mienk a három pont (0:1). Nagy hiba volt, mivel a mérkőzésnek ekkor még nem volt vége. Lényegében a középkezdésből egy védelmi megingást kihasználva kiegyenlítettek a hazaiak (1:1), így hamar oda lett az előnyünk. A hátralevő időben az eredmény már nem változott, így végül egy-egy ponttal kellett beérniük a csapatoknak.

Nagy rutintalanság volt a részünkről, hogy egy gyakorlatilag megnyert mérkőzést döntetlenre rontottunk, a két elhibázott büntetőről pedig már ne is beszéljünk.

Ami azonban pozitívum, hogy veretlenségünknek köszönhetően továbbra is őrizzük a számunkra igen előkelő 4. helyezést. Emellett azonban azt is megemlíthetjük, győzelmünk esetén a dobogóra is felállhattunk volna, ami a mérkőzést képét figyelembe véve nem kis bosszankodásra ad okot.

A következő fordulóban az idén nem túl acélosan szereplő Üllő SE-t fogadjuk hazai pályán. Soros ellenfelünk a Felsőpakonytól elszenvedett 5:0 arányú idegenbeli vereséget követően látogat majd Dabasra. Ezt mindenképpen meg kell lovagolnunk és a hazai pálya előnyét kihasználva egyértelműen a győzelemért kell majd harcba szállnunk.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.08.31 (szombat, 16:30)
Helyszín: Taksony, Taksony SE Fő utcai sportpályája

Taksony SE II - FC Dabas II 1:1 (0:0)

FC Dabas II: Isztolyka Á (1) - Riesz D (2), Danyis A (5), Radácsi K (6), Kőszegi Z (8), Farkas K (10), Fodor Gergely (12), Béres K (15), Antal D (17), Csepregi R (20), Fodor Gergő (22)

Csere: Gogolák K (78), Bukovszki M (4), Ulicska Zs (9), Tokics T (11), Nyerges P (16), Horváth K (19)

Gól: Király M (88') ill. Antal D (87')

MLSZ Jegyzőkönyv