FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.08.30.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas - Taksony SE
 

Fontos mérkőzés előtt állunk

A két héttel ezelőtti Szekszárd elleni hazai győzelem után optimistán várhattuk a Kozármisleny elleni idegenbeli vendégjátékunkat. A mérkőzés azonban közel sem úgy sült el, ahogy azt vártuk. Mondjuk ki, kaptunk egy nagy pofont, ami nem csupán az eredményben tükröződik, hanem kissé lélektanilag is. Reméljük időben jött és játékosaink átérzik, hogy az a teljesítmény, az a koncentráció amit eddig nyújtottak, az maximum az előző szezonban volt elég. A mérkőzés remek bizonyíték volt rá, hogy mennyire kiélezett a verseny, mennyire kiegyenlített az idei NB III Közép csoport, hisz egy papíron gyengén rajtoló Kozármisleny fél óra leforgása alatt lényegében két vállra fektetett minket. Győzelmi reményekkel, bizakodva indultunk és csalódás közepette kellett hazatérnünk.

Persze épp azért fantasztikus sportág a labdarúgás, mert nem kell sokáig búslakodni egy-egy pofon után, gyorsan jön a javítási lehetőség, amit ha megragad a sportoló és él az újabb kínálkozó lehetőséggel, akkor ismét a győztes szerepében tündökölhet és újfent optimistán nézhet a jövőbe.

Nálunk is ez a helyzet, a Kozármisleny elleni összecsapás már a múlt, a Taksony SE elleni ütközet a jelen és talán a jövő kezdete is. Hazai pályán játszunk, győzelmünk esetén beelőzhetjük ellenfelünket, tehát van motíváció.

Az előző szezonban ráadásul le tudtuk győzni a Taksony SE-t hazai pályán, tehát a példa adott, nincs mese, ki kell menni a pályára és ha szép játékkal, ha nem, két vállra kell fektetni riválisunkat.

Az összecsapás kezdési időpontja az eddig megszokottól eltérően már egy órával korábban lesz, tehát FC Dabas - Taksony SE vasárnap 16 óra.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas - Taksony SE

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.09.01. (vasárnap, 16:00)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep

MLSZ Adatbank