FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.08.27.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: HR-Rent Kozármisleny FC - FC Dabas (4:0)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a HR-Rent Kozármisleny FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Egy agresszív és egyben lendületes csapattal játszottunk. Az első percekben máris kihasználták a két komoly védekezési hibánkat. Ezt követően a ziccerünket kihagytuk, majd berúgták a harmadik góljukat, így a harmincadik perc környékén el is dőlt a mérkőzés. Ott még bele tudtam nyúlni a meccsbe, de már óriási volt a hátrány.

A második félidőben a becsületünkért küzdöttünk, azt megtettük. Azt mondom, hogy a Kozármisleny élvezte a hazai pálya minden előnyét és ennek köszönhetően meg is nyerte az összecsapást. Most előjöttek azok a hibák, amikre nekünk reagálni kell, a héten ezt megtesszük, aztán megyünk tovább.

Az eddig ránk jellemző stabilitásnak nyoma sem volt, nem néztünk ki jól, az okokat keressük. Igazából mentünk becsülettel, küzdöttek a srácok, néha voltak jó periódusok is, de most ezen a mérkőzésen valahogy az összes hibánk kijött. Ennyi helyzete ellenfélnek ellenünk még nem nagyon volt.

Négy forduló telt el, sajnos már most látszik, hogy nagyon nehéz szezon az idei, a középmezőny eléréséhez és megtartásához is küzdenünk kell majd. Nem is vagyunk túl sokan, pár játékos nincs a megfelelő állapotban, tehát van gond bőven, de megpróbálunk mindent megtenni, hogy a lehetőségekhez mérten minél jobban szerepeljünk."

HR-Rent Kozármisleny FC - FC Dabas 4:0 (3:0)

Gól: Kónya K (4'), Tóth M (7'), Tóth M (29'), Jelena R (79') ill. -
Piros lap: - ill. Csepregi R (84')

MLSZ Adatbank