FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.08.23.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: HR-Rent Kozármisleny FC - FC Dabas
 

Az újabb három pont reményében kelünk útnak

Az előző fordulóban végre megszerezte első szezonbéli győzelmét NB III-as első csapatunk. A játékkal és az erőnléttel már az első két fordulóban sem volt különösebb gond, ellenben amíg elől a helyzetek kimaradtak, addig hátul is jött 1-2 hiba, így végül egyik összecsapáson sem tudtunk győzelmet ünnepelni. A Szekszárdi UFC ellen azonban már végre jobban koncentráltak játékosaink, a szerencse is mellénk állt és ennek végül egy 2:0 arányú győzelem formájában meg is lett az eredménye.

A megszerzett három pontnak köszönhetően most vasárnap már abszolút bizakodva, önbizalommal telve utazhatunk a 14. helyezett HR-Rent Kozármisleny FC otthonába. Soros ellenfelünk finoman fogalmazva sem vett jó rajtot, három összecsapásából mindössze egy DMTK elleni döntetlenre volt képes, a PMFC és a THSE-Szabadkikötő elleni összecsapásán pont nélkül maradt.

Noha javuló tendenciát mutat csapatunk, (ami végre pontokban is észrevehető), mégis egy igen nehéz mérkőzésre kell felkészülnünk, mivel a házigazda amennyiben nem szeretne a kieső zónában ragadni, akkor mindenképpen győznie kell hazai pályán. Ezzel szemben nekünk is szükségünk lenne az újabb három pontra, mivel célunk nem más, mint az élmezőny közvetlen közelébe való felzárkózás, így összességében megállapítható, hogy egy igen érdekes és a tét következtében egyben igen parázs mérkőzésnek nézünk elébe.

Az előző szezon két ütközetére sajnos nem gondolhatunk vissza jó szájízzel. Az őszi összecsapáson nagy meglepetésre 4:0 arányú vereséget szenvedtünk, ráadásul hazai pályán. Tavasszal idegenben már valamelyest javítottunk, akkor 0:0-s döntetlent értünk el. Ahogy akkor, úgy most sem lennénk elégedetlenek az idegenbeli döntetlennel, így remélhetőleg mindent el fognak követni játékosaink, hogy végre valahára győzelmet ünnepelhessünk a Kozármisleny ellen.
Hajrá Dabas!

Mérkőzés: HR-Rent Kozármisleny FC - FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.08.25. (vasárnap, 17:00)
Helyszín: Kozármisleny, Kozármislenyi Stadion

MLSZ Adatbank