FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.08.19.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Péteri KSK - FC Dabas II (2:5)
 

Riesz Péter, az FC Dabas II vezetőedzője a Péteri KSK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

"Túl vagyunk az első fordulón, ami jobbra nem is sikerülhetett volna. Péterin játszottuk le a szezon első bajnoki mérkőzését, amit 5:2-re sikerült megnyerni.

Döcögős első félidőt produkáltunk. A játékunkban sok volt a pontatlan passz és a rossz döntés, de még igy is sikerült gólhelyzeteket kialakítani, amiket ki is hagytuk. És milyen a foci, első támadásukból gólt szerzett az ellenfél. Igaz les állásból rúgták a gólt.

A második félidőre változtattunk, ami komoly mezőnyfölényt eredményezett a mi javunkra. Sikerültek a passzok, jók voltak a döntések, ezzel pedig teljesen felőröltük az ellenfelünket és a sok gólhelyzetből végül ötöt sikerült gólra váltani. Góljainkon Antal Dominik, Fodor Gergely, Kiss Dávid, Farkas Krisztián és a nagy visszatérő Duhaj Ádám osztozkodtak.

A remek második félidő következtében egy jó rajttal kezdtük a szezont, aminek nagyon örülünk a jövő hét elejéig. Hétfőtől ugyanis már a következő meccsre készülünk, ami az Alsónémedi ellen lesz hazai pályán. Nagyon szeretnénk azt a mérkőzést is megnyerni.

Hajrá Dabas! "

Péteri KSK - FC Dabas II 2:5 (1:0)
Gól: Kiss A (20'), Danyis A (64' - öngól) ill. Antal D (57'), Kiss D (61'), Fodor G (74'), Farkas K (84'), Duhaj Á (90')

MLSZ Adatbank