FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.08.19.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - Szekszárdi UFC (2:0)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a Szekszárdi UFC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Egy masszív, stabil csapatot sikerült legyőznünk. Azt tudtuk, hogy egy szervezett, védekező csapattal fogunk játszani, ennek megfelelően nagyon figyelnünk kellett, hogy ne kontrázzanak le minket. Ez megvalósult, persze voltak a mérkőzés folyamán nehézségeink, amikor nem tudtuk a védekezésüket feltörni, nem tudtunk bemenni mögéjük, de végig azt kértem a csapattól, hogy azokat, amiket begyakoroltunk, azokat csinálják meg. Szerencsére ennek végül meg is lett az eredménye, csak jött egy gól, egy nagyon szép támadás végén.

A második félidőben stabilak voltunk, ellenfelünknek nem volt kidolgozott helyzete. Az azonban ismét bosszantott, hogy nem tudtunk a kínálkozó lehetőségeink közül legalább egyet gólig lejátszani, így a mérkőzés végéig maradt némi izgalom. A végén aztán jött a győztes találat, így megnyertük az összecsapást. Hiányérzetünk abban van, hogy 2-3 olyan komoly helyzetet elszalasztottunk, amiből idő előtt simává tudtuk volna tenni a mérkőzést.

Amúgy nagyon egységes csapat benyomását keltettük és végre megszereztük a régóta várt első hazai és egyben szezonbéli győzelmünket. Legutóbb áprilisban győztünk Dabason, így már nagyon ráfért a csapatra a siker.

Összességében kijelenthető, igazi csapatként funkcionáltunk, mind támadásban, mind védekezésben, úgyhogy gratulálok mindenkinek, aki a győzelemhez valamilyen formában hozzá tudott tenni."

FC Dabas - Szekszárdi UFC 2:0 (1:0)
Gól: Eördögh L (43'), Popov P (91') ill. -

MLSZ Adatbank