FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.08.18.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - Szekszárdi UFC (2:0)
 

Megszületett az első hazai győzelem

Két olyan bajnoki mérkőzést követően, amelyekben sokkalta több volt, mind gólok, mind megszerezhető bajnoki pontok tekintetében, végre győzelmet ünnepelhetett NB III-as első csapatunk. Erős Károly játékosai tudták jól, amennyiben nem szeretnének jelentősen beragadni a bajnoki rajtot követően, akkor le kell győzniük hazai pályán a Szekszárdot.

Tudtuk jól, könnyű mérkőzésre nem számíthatunk és ez be is igazolódott a 90 perc folyamán. A 2:0-ás győzelem ellenére egészen az összecsapás végéig nyílt volt a három pont sorsa. Szerencsére az első félidő végén magunkhoz ragadott előnyt sikerült megtartanunk, a második játékrész végén bevitt újabb találattal pedig végképp lezártuk a mérkőzést.

Góljainkon ezúttal Eördögh Levente és Popov Partik osztoztak, ám rajtuk kívül még többen szintén feliratkozhattak volna a gólszerzők névsorára. Szerencsére most a kihagyott helyzetek nem bosszulták meg magukat, így a győzelemnek köszönhetően optimistán várhatjuk a folytatást.

A következő fordulóban annak a Kozármislenynek az otthonába látogatunk, aki két vesztes összecsapást követően most hétvégén szerezte meg első pontját a DMTK otthonában. Három fordulót követően még felesleges a tabelláról messzemenő következtetéseket levonni, azonban csapatunk stabilitását látva mégis kijelenthetjük, nem lehetetlen küldetés a Kozármisleny otthonában a három pont megszerzése.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.08.18 (vasárnap, 17:00)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep

FC Dabas - Szekszárdi UFC 2:0 (1:0)

FC Dabas: Czuczi M (1) - Molnár P (4), Márton D (5), Sánta A (6), Szántó G (7), Szabó B (12), Erős R (17), Fritz A (56), Földes M (73), Eördögh L (77), Popov P (99)

Csere: Kersák R (42), Holecz D (2), Fitos L (10), Crkvenjakov D (14), Takács K (15), Csepregi R (20)

Gól: Eördögh L (43'), Popov P (91') ill. -

MLSZ Adatbank