FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.08.12.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Szentlőrinc SE - FC Dabas (1:0)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a Szentlőrinc SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

"A nagy meleg ellenére egy jó iramú mérkőzést játszottunk a Szentlőrinc otthonában, játékosaink jól bírták a meleg okozta nehézségeket, fizikálisan abszolút rendben voltunk. Egy stabil, pörgős csapat fogadott minket, akikkel teljesen partiban voltunk, sőt úgy éreztük, hogy a mi akaratunk érvényesül.

Ami a vereség ellenére pozitívum, hogy az ellenfélnek a 90 perc alatt nem volt komoly helyzete, ami viszont negatív, hogy most is pontrúgásból kaptuk a gólt. Ami további bosszantó dolog, hogy ismét kimaradtak a kínálkozó lehetőségeink, így pedig nem tudtunk ponttal vagy pontokkal távozni.

A mutatott játék miatt viszont egyáltalán nem kell szégyenkeznünk, azonban sajnos ismét arról beszélünk, hogy két mérkőzést játszottunk és csupán egy pontunk van, közben egy kis plusz koncentrációval és szerencsével hat pontunk is lehetne.

Az azonban mégis bizakodásra ad okot, hogy fizikálisan rendben vagyunk, az utolsó 15-20 percben úgy benyomtuk a Szentlőrincet, hogy húzták az időt, meg mindent elkövettek, hogy vége legyen a mérkőzésnek.

Nagyon feszült voltam a mérkőzést követően, mert ha ez az összecsapás döntetlen, akkor sem lehettünk volna maradéktalanul elégedettek, mert játékban simán miénk volt a mérkőzés, így viszont, hogy pont nélkül maradtunk, még dühítőbb a dolog.

Nem tehetünk mást, dolgozunk tovább és bizakodunk, hogy ennek a dolognak meg kell fordulnia, a befektetett munkának előbb utóbb ki kell jönnie. A pontrúgásokra levédekezésére még nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk és ha azon sikerül javítanunk, úgy gondolom, ez a csapat bárkire, bárhol veszélyt jelenthet."

Szentlőrinc SE - FC Dabas 1:0 (1:0)
Gól: Keresztes B (9') ill. -

MLSZ Adatbank